χαααχχαχα το γελιο κανει καλο.χαμογελατε ειναι μεταδοτικο :P:P:P
Printable View
χαααχχαχα το γελιο κανει καλο.χαμογελατε ειναι μεταδοτικο :P:P:P
εμ..αυτές τις μέρες δεν κάνω και τίποτε άλλο...!!!
χαζό παιδί χαρά γεμάτο έχω καταντήσει!!!
:D
Arsi αυτό που συνέβη είναι καταδικαστέο και θα έπρεπε να απευθυνθείς εδώ http://www.dart.gov.gr/?q=node/28 . Η εκβίαση ή απειλή μέσω internet είναι εγκληματική πράξη και σκέψου για να εκδηλώνει τέτοιο σαδισμό ο άνθρωπος αυτός πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι έξω στην πραγματική ζωή. Υπάρχουν διάφοροι αμετανόητοι κανίβαλοι και πρέπει να τιμωρηθούν επιτέλους.
Quote:
Originally posted by vince
πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι έξω στην πραγματική ζωή.
εκτιμω οτι στην πραγματικη ζωη ειναι το αντιθετο,
δηθεν φιλησυχοι πολιτες.....
Μεχρι βεβαια να υπαρξουν οι παραμετροι για να γινουν κατι αλλο.
Τεσπα,
τετοια ζητηματα σε ιντερνετ μπορει κανεις να βρει συχνα μπροστα του, το προβλημα βεβαια υπαρχει οταν οι αποδεκτες δεν μπορουν να το διαχειριστουν οπως πρεπει - οπως ειδα οτι συνεβει.
Τετοια σκανεβασματα ομως στην ζωη μας θα βρουμε πολλα....
Πολύ σοφό αυτό που λες. Άλλωστε μερικές φορές άνθρωπος και τέρας είναι το ίδιο και το αυτό. Νομίζω krino πως το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε εναν άνθρωπο είναι να πάψει να ελπίζει. Η απελπισία μπορεί να οδηγήσει παντού...Quote:
Originally posted by krino
Quote:
πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι έξω στην πραγματική ζωή.
εκτιμω οτι στην πραγματικη ζωη ειναι το αντιθετο,
δηθεν φιλησυχοι πολιτες.....
Μεχρι βεβαια να υπαρξουν οι παραμετροι για να γινουν κατι αλλο.
Κάνεις λάθος το πρόβλημα γενικώς υπάρχει.Quote:
το προβλημα βεβαια υπαρχει οταν οι αποδεκτες δεν μπορουν να το διαχειριστουν οπως πρεπει - οπως ειδα οτι συνεβει.
Τετοια σκανεβασματα ομως στην ζωη μας θα βρουμε πολλα....
Κανείς,μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί οποιονδήποτε είτε μέσω δικτύου,είτε τηλεφώνου,είτε με σημειώματα,είτε προσωπικά ούτε από πουθενά.
Δε γουστάρω να ξυπνάω κ να βλέπω τέτοιο μνμ κ να αναρωτιέμαι πόση τρέλα μπορεί να έχει κάποιος κ αν όντος μπορεί να με βρεί με G3(το G3 πλάκα..).Είναι φως φανάρι πως ο άνθρωπος δεν πάει καλά.Έχει ξεφύγει.Με το χαρακίρι κ τις βλακείες.....Αλλά είμαι τόσο μανιακή με την κακοποίηση κ τις απειλές που μου τη βιδώνει στον εγκέφαλο.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.Συνηθισμένη είναι κ η ενδοοικογενειακή βία...πρέπει δλδ να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας ή να κάνουμε μια περιποιημένη καταγγελία.
Τέλος πάντων δεν φοβάμοι εννοείται αλλά αν ξανακάνει κίνηση δε θα το αφήσω έτσι με τίποτα.Μια φορά μου έτυχε πάλι μια μεθυσμένη-γκολ ν\'αρχίζει να βρίζει,να απειλεί,να κλοτσάει την πόρτα,να την έχει ακούσει όλη η πολυκατοικία επειδή μάγκωσε το ασανσέρ στην πόρτα μου κ ανέβηκε με τις σκάλες...κ την πήγα αυτόφορο.Πέφτω κ γω σε κάτι περιπτώσεις....μαγνήτη έχω που λέει κ η Πάνια.....
δεν ειπα οτι εχει κανεις δικαιωμα να τρομοκρατει οποιονδηποτε.
Φυσικα και προκειται περι (δια)ταραγμενης προσωπικότητας.
Δεν αντιλεγω βεβαια, οτι αν θες να διαφυλαξεις την ηρεμια σου εχεις καθε δικαιωμα να το κανεις με οποιο τροπο σου δινει η πολιτεια να το κανεις.
Εγω προσωπικα δεν θα ασχολιομουν οπως και δεν ασχολιεμαι στην προσωπικη μου ζωη με τετοια συμβαντα, ειτε τα εννοει ειτε οχι.
Θεωρω αν θες μεγαλυτερη την φθορα να ασχοληθω, παρα να το αγνοησω.
Εγώ είμαι πάλι της άποψης πως αν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια κατάσταση (εννοώ νομικά) και δεν την αγνοήσουμε για να μη φθαρούμε, ίσως έτσι καταφέρουμε και αποφύγουμε στο μέλλον πιθανά επεισόδια από μια τέτοια διαταραγμένη προσωπικότητα εναντίον άλλων - προφανώς με σοβαρότερα αποτελέσματα.Quote:
δεν ειπα οτι εχει κανεις δικαιωμα να τρομοκρατει οποιονδηποτε.
Φυσικα και προκειται περι (δια)ταραγμενης προσωπικότητας.
Δεν αντιλεγω βεβαια, οτι αν θες να διαφυλαξεις την ηρεμια σου εχεις καθε δικαιωμα να το κανεις με οποιο τροπο σου δινει η πολιτεια να το κανεις.
Εγω προσωπικα δεν θα ασχολιομουν οπως και δεν ασχολιεμαι στην προσωπικη μου ζωη με τετοια συμβαντα, ειτε τα εννοει ειτε οχι.
Θεωρω αν θες μεγαλυτερη την φθορα να ασχοληθω, παρα να το αγνοησω.
Νομίζω πως είναι καλύτερα (αν υπάρχει τρόπος), η υπόλοιπη κοινωνία να είναι προετοιμασμένη για το τι μπορεί να συναντήσει από τύπους που για χίλιους δυο λόγους, μπορεί να ξεπεράσουν τελικά τα όρια της απειλής και να προβούν σε πράξεις τραγικές - βλέπε τις τελευταίες πράξεις ένοπλης βίας από μαθητές σε διάφορα σχολεία του πλανήτη. Οι γνώστες της προσωπικότητας των δραστών, αγνόησαν την όποια προγενέστερη συμπεριφορά και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ξέρουμε...
Για όλα αυτά βέβαια που λέω υπάρχουν μέτρα και σταθμά...
Κατά πόσο όμως είναι αδιάφορη η συμπεριφορά ενός ηλίθιου, που δίνει οδηγίες σ\' ένα φόρουμ ψυχολογίας για το πως μπορεί κάποιος να κάνει χαρακίρι ?
στην πραγματικη του ζωη παω στηχοιμα ειναι χεστης και ανανδρος.ο μακακας.
Σαββα,
εχω διαβασει σχετικα με τα τελευταια θλιβερα κρουσματα βιας στα σχολεια, θυμαμαι οτι καθε χρονο υπαρχει ενα σχετικο ζητημα στην αμερικη (μια εξαιρετικα βιαιη κοινωνια).
Θελω να πιστευω οτι η ελλαδα διαφερει κατα πολυ απο ολα αυτα.
Το να κινηθω νομικα εναντια σε μια τετοια απειλη ειναι το πιο ευκολο.
Αρκει να δοθει εισαγγελικη εντολη και το εχω την ψηφιακη ταυτοτητα την επομενη μερα.....
Ομως.......
προτιμω εφοσον μπορω να ερθω σε συνεννοηση - συζητηση οπως θες πες το.
Προτιμω τον διαλογο απο τα κατασταλτικα μετρα εν ολιγεις.
Πιστευω οτι με επιμονη και υπομονη μπορεις να μετακινησεις βουνα αποψεων....
Σίγουρα, έτσι όπως το θέτεις θα ήταν το ιδανικότερο..
Το θέμα είναι πως με κάποιους από δαύτους, ούτε διάλογο δεν μπορείς να κάνεις...
σαββα,
σκυλι που γαυγιζει δεν δαγκωνει να το θυμασαι αυτο.
Υπαρχουν αλλοι που θα ηθελαν να σου κανουν κακο, αλλα αγνοεις εντελως την υπαρξη τους.
Η επιθετικοτητα απλως διογκωνει το προβλημα και τιποτα αλλο.
Υγ... δεν ειναι απαραιτητο να κανεις διαλογο με ολο το πλανητη.
Εγω τουλαχιστον το αποφευγω.... ;)
Συμφωνώ.Άλλωστε ο τύπος έγραφε ότι πλάκωσε την πρώην του κ τον σύντροφό της στο ξύλο.Quote:
Originally posted by sabb
Σίγουρα, έτσι όπως το θέτεις θα ήταν το ιδανικότερο..
Το θέμα είναι πως με κάποιους από δαύτους, ούτε διάλογο δεν μπορείς να κάνεις...
Άμα έχει αρρώστια ο άλλος...με μια ανύπαρκτη κ φανταστική αφορμή μπορεί να κάνει οτιδήποτε.Είχα δει στην τηλεόραση που κάποιος(μεθυσμένος όμως) σκότωσε έναν άγνωστό του 25χρονο επειδή τον σκούντησε καταλάθος κ μάλιστα μετά από καιρό που το ανακαλύψανε αυτός νόμιζε ότι έζησε!!!!!!!!!
Επίσης Κρινο,δεν ξέρω αν ήρθες ποτέ σε επαφή με τέτοιον τύπο αλλά είναι αρρώστια κ δύσκολο ως αδύνατο να επικοινωνήσεις.
Τη θυμάστε την διαφήμιση που ο πατέρας χτυπούσε τη μάνα κ μετά γύρισε κ το παιδί κ την κλότσησε???
Αυτά μου έρχονται στο μυαλό,θυμάμαι κ το θέμα του,κ όταν το σκέφτομαι παίρνω ανάποδες στροφές,όχι αυτό που έκανε σε μένα αλλά γενικώς.
Arsi τα πάντα υπάρχουν αυτό είναι γνωστό. Εσένα τι σε ανησυχεί περισσότερο, το οτι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ή μήπως συναντήσεις κάποιον και σου φερθεί έτσι?
Τι να σου λέω vince....Δεν τις αντέχω τέτοιες καταστάσεις γενικώς,ούτε να τις ζω,ούτε να τις βλέπω,ούτε να τις ακούω.Quote:
Arsi τα πάντα υπάρχουν αυτό είναι γνωστό. Εσένα τι σε ανησυχεί περισσότερο, το οτι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ή μήπως συναντήσεις κάποιον και σου φερθεί έτσι?
Αλλά να γίνω πιο συγκεκριμένη στην απάντησή σου,
περισσότερο απ\'τα 2 με ανησυχεί-φοβίζει να μη συναντήσω κάποιον τέτοιον άνθρωπο κ μου φερθεί έτσι.
Αρσι αν συναντησεις εναν τετοιον ανθρωπο τον αγνοεις απλα.
εγω γενικα ατομα μ με κανουν να νιωθω αβολα και αμηχανα τα αποφευγω με καθε τροπο.
κ υπαρχουν πολλα δυστυχως:oQuote:
Originally posted by panikoula
εγω γενικα ατομα μ με κανουν να νιωθω αβολα και αμηχανα τα αποφευγω με καθε τροπο.
εγώ πάλι μπλέκομαι χωρίς να θέλω.......Quote:
Originally posted by panikoula
Αλλά εντάξει όλα οκ πανικούλα.
Εσύ καλά?εντάξει μετά το βράδυ ε?
Λέγαμε για επικίνδυνα άτομα και είχαμε ένα κακό περιστατικό σήμερα με έναν 19χρονο που πυροβόλησε συμμαθητή του και περαστικούς. http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/04/10/1651863.htm Ο ομογενής 19χρονος μάλιστα έλεγε πως «Είμαι εγωιστής και δεν μπορώ να με απαξιώνουν...». Λένε ακόμα πως έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.
Πάντως αν αντιδρούσαν όλοι με τέτοιο τρόπο επειδή πέφταν θύματα απαξίωσης τότε θα είχαμε πολλούς τραυματίες στην χώρα...
Aυτό ακριβώς.Είναι αρρώστια η άσκηση βίας.Πως να μην εχει ψυχολογικά προβλήματα?
Αυτό είναι το πρόβλημά τους.Διεκδικούν την αυτοεκτίμησή τους ,την αξία τους,το σεβασμό μέσα απ\'το φόβο κ τη βία.Διαστρέβλωση όμως!Ε!Δεν είναι αρρώστια!
Στις περιπτώσεις βιας που αναφερόμουν ποτέ δεν υπάρχει πραγματική αιτία.Μπορεί να είναι π.χ. γιατί άλλαξε κάποιος το κανάλι στην τν κ ν\'αρχίσει ο \'χαβαλές\'....
Quote:
Λένε ακόμα πως έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.
εχει ενα ενδιαφερον να διαβασει κανεις τα τελευταια του λογια,
Δεν έχω πλεον λόγο να συνεχίσω να ζώ. Δυστυχώς για εσάς, είμαι πολύ εγωιστής για να φύγω και να σας αφήσω να ζήσετε τις γαμημμένες ζωές σας. Πριν πεθάνω θα σας στερήσω ότι πολυτιμότερο έχετε. Δεν έχω σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Φτύνω κατάμουτρα στην «αξιοπρέπεια» και την «τιμή» σας και σε ότι έχετε ιερό. Έχω πάρει την απόφασή μου και δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Οποιοσδήπωτε βρεθεί μπροστά μου το πρωί της 10ης Απριλίου 2009 γίνεται άμεσα στόχος - δεν θα υπάρξει καμία διάκριση στην ηλικία, το φύλο ή την καταγωγή εκείνων που θα δολοφονήσω, για εμένα είστε όλοι σκουπίδια. Θα σας σκοτώσω γιατί έτσι γουστάρω και θα φροντήσω να το ευχαριστηθώ όσο περισσότερο γίνεται.
Για τους περισσότερους απο εσάς μπορεί να ακούγομαι παρανοϊκός, εγκληματίας ή δολοφόνος... Κάνετε λάθος, εσείς είστε τα νοητικώς στερημένα θρασύδειλα εγκληματικά καθάρματα που βρίζουν υπό την κάλυψη της ανωνυμίας, της ιδιότητας του καθηγητή ή των πολυάριθμων παρέων. Μέχρι στιγμής δεν έχω εισπράξει τίποτα άλλο παρά την απόρριψη και την ύβρη των γύρω μου. Σας τα επιστρέφω με την υπόσχεση να περάσετε τις τελευταίες στιγμές σας παρακαλώντας για την ελεεινή και τρισάθλια ζωή σας - σύντομα θα δείτε πως είμαι άνθρωπος που τηρεί τις υποσχέσεις του...
Δεν είμαι αναγκασμένος να δώσω περαιτέρω εξηγήσεις για τις πράξεις μου. Δεν έχω γνωρίσει παρά ένα άτομο που να αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία πίστευα πως είχα ερωτευτεί. Νιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ότι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα.
Ψυχολογικα αιτια λοιπον?
απορριψη?
Σαφώς και όχι krino, το αίτιο δεν μπορεί να είναι μόνο ένα, δηλαδή οι υπόλοιποι (οι περισσότεροι άνθρωποι άλλωστε αν όχι όλοι) που έχουν δεχτεί ερωτική απόρριψη αντέδρασαν με πυροβολισμούς..?Quote:
Ψυχολογικα αιτια λοιπον?
απορριψη?
βινς,
ερωτηση εκανα, δεν κατεθεσα αποψη.
Επειδη ομως οντως μια απορριψη δεν φτανει για να φτασεις στα ακρα και να μην σε ενδιαφερει ουτε η ζωη σου αλλα ουτε η ζωη των αλλων, σκεφτομαι τι αλλο μπορει να εχει συμβει.
Άκουσα τον ψυχίατρο που ανέλαβε την στήριξη της οικογένειας του κ είπε πως είναι πολύ πιθανό να κρυβόταν μια σοβαρή διαταραχή που πυροδοτήθηκε κ εκδηλώθηκε.Quote:
βινς,
ερωτηση εκανα, δεν κατεθεσα αποψη.
Επειδη ομως οντως μια απορριψη δεν φτανει για να φτασεις στα ακρα και να μην σε ενδιαφερει ουτε η ζωη σου αλλα ουτε η ζωη των αλλων, σκεφτομαι τι αλλο μπορει να εχει συμβει.
Επίσης πριν 2 χρόνια είχε εμπλακεί σε σκηνικό βιας στο σχολείο του.Είχε πιάσει συμμαθητή απ\'το λαιμό κ του χτυπούσε το κεφάλι επειδή του πέταξε χαρτάκια!!!!!
Το γράμμα του λένε είναι στο ιντερνετ.Που?
Πάντως φρικαλέο γράμμα.....
Η γενικόλογη αναφορά σε όλους τους άλλους που φταίνε, δείχνει άνθρωπο χωρίς επίγνωση των δικών του προβλημάτων. Το να θέλει να σκοτώσει όποιον νάναι, χωρίς διάκριση, με απώτερο σκοπό όπως λέει \"να το ευχαριστηθεί\" γιατί φταίνε όλοι οι άλλοι, δείχνει τυφλά εκδικητικά κίνητρα εναντίον ενός στόχου, που ο ίδιος αδυνατεί να συγκεκριμενοποιήσει- του είναι αδιάφορο το ποιον θα δολοφονήσει. Έχει απαξιώσει όχι μόνο τη δική του ζωή ως αγαθό αλλα κι εκείνες όλων των άλλων. Η κατά κάποιο τρόπο θετική του αναφορά (αφού έστω την ερωτεύτηκε) σε ένα και μόνο άτομο που τυχαίνει να τον έχει απορρίψει, δεν μπορεί να είναι η αιτία που σκοτώνεις κάποιον αδιάκριτα. Ίσως είναι ένας τρόπος να αναιρεθεί έτσι η όποια απόρριψη.
Δυστυχώς, ο νεαρός ήταν μια ιδιαίτερα διαταραγμένη προσωπικότητα κι όλα ξεκινάν από το γεγονός πως δεν κατόρθωσε ποτέ του να καταλάβει τον ίδιο του τον εαυτό...
Άποψη μου...
εγω πιστευω οτι επαιξε σοβαρο ρολο το οτι ηταν ομογενής και απο οσο φαινεται ειχε δυσκολια να ενταχθει στην κοινωνια - γειτονια που ζουσε.
Εκτιμω οτι ενιωθε απορριπτεος και ενιωθε μια μορφη ρατσισμου.
Πιστευω οτι περα απο το αν ειχε καταθλιπτικη προσωπικοτητα, η εννοια του κοινωνικου αποκλεισμου και της απαξιωσης δινει εδαφος για να απαξιωσεις τον εαυτο σου, τους γυρω σου κλπ κλπ.
Μου θύμισε τον knitter αυτή η ιστορία....
βινς,
δεν μπορεις να ξερεις τι εχει ο καθενας στο μυαλο του,
ακομα και με αυτον που μιλας εδω μεσα.
krino, πολλοί είναι εδώ μέσα λίγοι όμως μιλάνε (και κυρίως λίγοι μιλάνε ευθέως)..
Νομίζω πως με αυτό που λέει δίνει κατα κάποιο τρόπο νόημα και κίνητρο στον σκοπό του. \"Νιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε\" + απο \"το ένα άτομο που αξίζει σαν άνθρωπος\". Εφόσον δηλαδή τον απέρριψε ο μοναδικός αξιόλογος άνθρωπος, όλοι οι υπόλοιποι έπαψαν να αξίζουν για εκείνον. Το μίσος του πηγάζει απο την απόρριψη αυτού που θεωρείται ως αξία ζωής..και σε αυτή την περίπτωση είχε δώσει αξία σε ένα μόνο άτομο.Quote:
Δεν είμαι αναγκασμένος να δώσω περαιτέρω εξηγήσεις για τις πράξεις μου. Δεν έχω γνωρίσει παρά ένα άτομο που να αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία πίστευα πως είχα ερωτευτεί. Νιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ότι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα.
Σαν μεμονωμένο αίτιο φαίνεται να ειναι αυτό. Σε αυτό που αναφέρεις krino φαίνεται το υπόβαθρο της ατομικής του αξιολόγησης..δηλαδή η κοινωνία τον απέρριπτε και στον τόπο γέννησης του αλλά και στην Ελλάδα ως ομογενή (ΡΠ). Ένιωθε οτι η κοινωνία τον πετούσε απέξω και οτι δεν τον αντάμειβε για την δική του προσωπική αξία...
Τι να λέμε βρε παιδιά ο άνθρωπος δεν ήταν καλά καταβάθος,τι να εξηγήσουμε....Quote:
και ελπίζω πως με ότι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα.
Παιδιά άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό με τη βία...
Μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι ένας 40χρονος ακρωτηρίασε την πρώην σύζυγό του με αλυσοπρίονο μπροστά στα δύο παιδιά τους!Στην Καλαμάτα έγινε.
Δεν πάει καλά ο κόσμος..... Τα παιδάκια αυτά πως θα μεγαλώσουν μ\' αυτή τη φρικιαστική σκηνή καθημερινό τους εφιάλτη στον ύπνο και στον ξύπνιο ?Quote:
Originally posted by Arsi
Παιδιά άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό με τη βία...
Μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι ένας 40χρονος ακρωτηρίασε την πρώην σύζυγό του με αλυσοπρίονο μπροστά στα δύο παιδιά τους!Στην Καλαμάτα έγινε.
Κρίμα..........
Άστα να πάνε....
Τα παιδιά μέναν με τον πατέρα τους στη Μακεδονία κ τώρα ψάχνουν άμεσα για ιδρυμα είπαν στις ειδήσεις.Η μητέρα σε κρίσιμη κατάσταση.
Τι είναι αυτά....
Τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης.!
Τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης.