Ξερει τι γενικα με φοβίζει το γεγονός να μείνω μόνος μαλλον επειδή το αγχος είναι έντονη ψυχολογική δυσφορια και υποσυνείδητα δεν θες να είσαι μόνος εκείνη την στιγμη. Δεν ξερωω.....
Printable View
Για 2 μηνες δεν πειραζει , δεν αναφερομαι σε τετοιες περιπτωσεις , φυσικα .........εγω ομως που αρχισα να παιρνω ζαναξ το 2002 , πολλα με τις ευλογιες των εγκληματιων γιατρων που μου ταγραφαν , τοτε δεν ηξερα περι τινος επροκειτο, οπως τωρα , αλλα προσπαθω να γλυτωσω οποιονδηποτε διαβαζει αυτο το ποστ......................και με δικη μου προσωπικη προσπαθεια καταφερα να μειωσω τα ζαναξ στα 3/μερα .............ναι καλα διαβασατε , με την δραστικη μειωση πηγα στα 3/μερα .......και πριν την αυτοανοση επιληψια που επαθα , ειχα απιστευτη μνημη ..........τωρα ομως μετα την αυτοανοση επιληψια , στα 59 μου , η μνημη μου ρεταρει .........
Ναι φυσικά μετά νιώθεις εντελώς κανονικά στρώνουν όλα.. είσαι να να μη το περασες ποτε αυτό κ δεν θα θυμάσαι πως ήσουν τόσο χάλια.. Δεν θα μπορείς να το κτλβς.. Εγώ τώρα σκέφτομαι μα καλά γτ είχα τόσο άγχος? Τι φοβόμουν τόσο πολυ? Πως γίνεται να φοβάμαι τόσο πολυ.. Εγώ σκέψου από το πιλυ άγχος κ την τσίτα κατουρηθηκα πανω Μ στο κρεβάτι ξυπνια... Μιλάμε για το απόλυτο χάος.. Αν μπορουσα να μοιραστω βίντεο εδώ θα σας έβαζα ένα βίντεο που με. Τράβηξα μς τους σπασμούς να πάθετε σοκ..
Τώρα είναι εντελώς καλά κ κάτι παραπανω απο καλά..
Απλά όταν συμβεί κάτι κ ταραχτω πχ έχασα το σκυλακι μου κ το έψαχνα (το βρηκα/) αλλά όσο το έψαχνα έκλεισε ο λαιμός Μ κ με έπνιγε κ είχα ταχυπνοια.. Αυτό είναι καινουριο.. Παλιά ετρεμα σε ταραχή τώρα πια δεν τρεμω.. Παθαίνω αυτό το κουλό.. Αλλά μόνο σε κακή στιγμή.. Κ μετα περναει.
Δεν νομιζω να παθαίνω κρίση πανικού, ταχυκαρδία δεν παθαίνω σιγουρα το προβλημα είναι μόνο στην σκέψη είναι αυτο που αναφέρει η ανξιους ποιο πάνω φόβος παράλογος σκέψου την πρωτη φορά που μ έπιασε η διαταραχή έβλεπα ζευγαρια με παιδακια στην εκκλησια και εγώ ζοριζόμουν και ελεγα θα μπορέσω άραγε ποτέ να κανω οικογένεια και παιδια;; Είναι δηλαδή σαν να εκτοξεύεται το αγχος και εκείνη τη στιγμη βρίσκει το πρώτο βιωματικό συμβάν και σε κάνει να αμφισβητείς τον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση ειμαι σε θεραπεία για εσωτερικό άγχος το οποίο μου προκαλεί βρυγχμο σφιγκοντας τα δόντια και μόνιμο πονοκέφαλο λοιπο με τα πολλά θέλω να ρωτήσω το εξής τέλη Ιουλίου ξεκίνησα το ladose μισό χάπι τις πρώτες 15 μέρες είχα φουλ παρενέργειες μετά ηρέμησα ένιωσα λίγο καλύτερα όμως στις 21 του μηνός που μίλησα με την γιατρό μου μου είπε ότι μισό χάπι ήταν 10 μέρες και μετά να πάω στο 1 για να με πιάσει καλά. Το ερώτημα είναι ότι εφόσον αυξήθηκε η δόση εδώ κ δυο μέρες βλέπω να έχω πάλι παρενέργειες όπως άγχος λίγο ανησυχία μείωση όρεξης ελαφρύ πονοκεφαλο κλπ κλπ αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό από την αρχή .κ θέλω να ρωτήσω είναι λογικό πρώτων κ δλδ τώρα μετράω ξανά από την αρχή 6 εβδομάδες περίπου για να με πιάσουν καλά .
Ναι λογικο είναι να σε πιάσουν ξανά οι παρενεργειες και να αυξηθεί λιγο το αγχος σου. Επίσης το μισό χάπι είναι δόση εισαγωγής για να δωσεις στον οργανισμο σου χρονο να προσαρμοστεί. Η «θεραπεία» ουσιαστικά ξεκίνησε από την στιγμη που αύξησες. Όσο μπορείς μην μετράς τις μερες και τις εβδομάδες προσθέτεις επιπλέον αγχος στο είδη υη
Αν ζοριστηκες με αυτη τη συγκεκριμενη εικονα λογικα εχεις δημιουργησει την πεποιθηση οτι εσυ δεν εισαι ικανος για κατι τετοιο. Απο που μπορει να ξεκινησε αυτο? Ειχες καποιες προσωπικες αποτυχιες με τις σχεσεις σου? Μηπως σε πιεζουν απ το σπιτι ποτε θα κανεις οικογενεια? Εχω και εγω παρομοιο φοβο και ειδικα με τα παιδια. Ενω μεσα μου θελω φοβαμαι πολυ το κομματι της οικογενειας και εχω πεισει τον εαυτο μου οτι δεν θα τα καταφερω ποτε. Δεν ξερω ομως γιατι, το ψαχνω ακομα.
Ευχαριστώ για την απαντηση ελπίζω σιγά σιγά να στρώσουμε κ να απολαμβάνουμε την ζωή όπως πρέπει χωρίς άγχος. Μια ερωτηση ακόμα υπάρχει κανείς με αγχος που να τον χτυπα στην κροταφογναθικη αρθρωση λόγο τριξιματων σφιξιματος των δοντιών με αποτέλεσμα ένα ήπιο συνεχόμενο πονοκεφαλο σαν σφιξιμο στους κροταφους και την ηνιακη χωρα ?και αν ναι με ναρθηκες νυχτος σε συνδυασμό με αντικαταθληπτικο ειδε αποτέλεσμα ?
Απορώ πως σας πιάνουν τα ssri και τα snri? Δεν καταλαβαίνω καμία αγχολυση. Βασικά είναι σαν να μην παίρνω τίποτα. Έχω δοκιμάσει εσιταλοπραμη, σερτραλινη και ντουλοξετινη και μάλιστα τα έχω πάει και στην μέγιστη δόση και τα έχω συνδυάσει και με χαμηλή δόση αντιψυχωσικων. Τώρα παίρνω 120 mg συμπαλτα και 2,5 mg ζυπρεξα και είναι σαν να μην παίρνω τίποτα. Θέλω ένα πραγματικό αντικαταθλιπτικο όπως το Nardil η το Parnate αλλά δυστυχώς είναι μη διαθέσιμα στην χώρα μας!