Δεν ξέρω γενικα πως είναι γτ στη θεση που ειμαι λίγοι ειναι και δεν εχω ανάμιξη με αλλους ναυτες δλδ
Χαίρομαι για σενα ετσι είναι ξ ζωη περίεργη απρόβλεπτη πρέπει να την πάρουμε χαλαρα αλλιως δεμ βγάζει πουθενά και πολλα αλλα
Printable View
Έχει ο Θεός! Να προσπαθούμε όσο πιο αισιόδοξα γίνεται να βλέπουμε τα πράγματα.. Όλα περνάνε κάποια στιγμή..
ολα περνανε ναι..αλλα μεχρι να περασουν ......
Μέχρι να περάσουν, θα έρθουν αλλά.. Αυτή είναι η ζωή!!
Εσύ τώρα θα κάνεις υπομονή, και θα περάσουν οι μέρες, διάβαζε κανένα βιβλίο, να μιλάς με την κοπέλα σου. Θα πηγαίνεις και σπίτι σου φαντάζομαι. Πάρτο σαν δουλειά!
ναι καθε βραδυ ειμαι σπιτι ευτυχως ναι μιλαμε καθε ωρα και στιγμη εκτος αν εχουμε δουλεια πολυ επικοινωνια εχουμε για διαφορα θεματα αρκει να μην ξεφευγει το μυαλο μου
Ωραία Δημήτρη, αυτά είναι πολύ σημαντικά!
Πολλές φορές εμείς οι άνθρωποι, βάζω και τον εαυτό μου μέσα, δημιουργούμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν στα αλήθεια. Και γι'αυτο φυσικά ευθύνονται οι επίμονες σκέψεις.
Οπόταν πρέπει να παλέψουμε και να ζήσουμε χωρίς αυτές. Αυτό δεν είναι φυσικά εύκολο, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια.
Χρειάζεται να έχουμε αρκετές δραστηριότητες, να έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που μας αγαπούν και μας στηρίζουν. Να βρούμε και εμείς τι είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε χαρά.
Δυστυχώς αρκετός κόσμος βασανίζεται.. και μπορεί κάποιος να νομίζει πως είναι ο μόνος που κάνει τέτοιες σκέψεις..
επειδη ατομα που δειχνουν ενδιαφερον δεν τα ξεχναω ειτε τα ξερω ειτε οχι προσωπικα
μπηκα να πω οτι πηγα πολυ καλα και στα 2 μερη θεωρητικο και πρακτικο αν και πηγαν να με μπερδεψουν δε μασησα προσπαθησα να αποβαλλω το αγχος οπως κι εκανα..οτι με ρωτησαν το ηξερα ε και αν ξεχασα να συμπληρωσω κατι ανθρωποι ειμαστε ας με κοψουν..πιασαν οι προσευχες ανοιξα ενα τετραδιο τυχαια να δω μια ερωτηση και βαρεθηκα και το κλεισα κι αυτη με ρωτησαν τι να πω...
Μπράβο βρε συ Δημήτρη !!!!
Πολύ χαίρομαι,πραγματικά τέτοια μηνύματα εδώ μέσα μου δίνουν χαρά σαν να είναι από δικό μου άνθρωπο!
Περάσεις δεν περάσεις και μόνο ο τρόπος που το αντιμετωπισες πιστεύω να σε κάνει να νοιωθεις περήφανος για τον ευατο σου!!!
Σε όλα χρειάζεται υπομονή ,επιμονή και πίστη !!!
Είμαι σίγουρη ότι θα περάσεις ,εδώ θα είμαστε να μας το πεις και αυτό !!!
Εσύ πως νοιωθεις ?Είσαι καλύτερα τώρα που έφυγε και αυτό?
κοιτα εγω παλευω με τα συναισθηματα ακομα που χαλανε απο τις σκεψεις αλλα οκ δεν υπαρχει νοημα ειναι ψευδεις σκεψεις και που ανακυκλωνονται ψαχνωντας απαντηση...το προσπερναω..αλλα νιωθω πολυ καλα και μυο φυγε επιτελους απο το κεφαλι αυτη η εκκρεμοτητα γυρισα σπιτι και ειδα τις απαντησεις δεν ειχα πουθενα κανα λαθος εννεοειται θα ενημερωσω για το αποτελσμα αν οχι εδω σε μηνυμα σιγουρα δεν ξεχναω να ξες
Ο Θεός είναι μεγάλος!!!!
Έτσι πρέπει να προσπαθούμε, επιμονή, υπομονή και πίστη πολύ σωστά.
Η ζωή έχει και τα κακά και τα καλά της όμως!!! Ηρεμία και πίστη να μας δίνει ο Θεός να τα ξεπερνάμε.
Πολλά μπράβο Δημήτρη, ο Θεός άκουσε τις προσευχές σου!
για καποιο λογο καποιες φορες νιωθω οτι λειτουργω μηχανικα χωρις συναισθημα ..δεν ξερω τι μου συμβαινει πολλες φορες ...θα ηθελα να ειχα τις αναμνησεις η το συναισθημα της λυπης οταν φευγω απο ενας μερος με αναμνησεις..πλεον δεν το χω τοσο εντονο αυτο το συναισθημα και με παραξενευει για καποιο λογο..ισως επειδη τα βλεπω αλλιως πλεον η προσπαθω να τα δω?
Μπορεί αυτό που νιώθεις να είναι περιστασιακο, και να επανέλθει το συναίσθημα.
Πιστεύω πως δεν μπορούμε πάντα να είμαστε συναισθηματικοι.
Ή μπορεί να είναι και το γεγονός ότι αλλάζουμε, δεν μένουμε οι ίδιοι..
ναι ενω καποιες φορες μου ερχεται αυτεες οι αναμνησεις που μου φερνουν δακρυα αλλα και ποσο να κλαψεις?οχι οτι εχω σταματησει να νιωθω η ισως επειδη εχω δει οτι δε βγαινει κατι με την λυπητερη πλευρα και βλεπω τα θετικα και ισως γι αυτο απλα με αγχωνει μηπως οφειλεται στις σκεψεις και εχει αλλοιωθει η προσωπικοτητα μου ?δεν θελω να σκεφτομαι κατι τετοιο γτ αν αρχισουν οι σκεψεις που παω? ποιος ειμαι? τι κανω τωρα? θα με τρελανουν και τις σταματαω...για καποιο λογο το θεμα που με ετρωγε σταματησε καπως αλλα κατι με τρωει συνεχεια να τα ξανασκεφτω και να ψαχνω παλι απαντησεις χωρις νοημα απλα αυτη η ανακυκλωση στο μυαλο..
Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς.
Αυτό που νιώθεις τώρα, δεν θα κρατήσει για πολύ, είναι περιστασιακο. Και εγώ το έχω ζήσει, και ίσως και όλοι μας.
Ακριβώς.. Δεν μπορούμε κάθε φορά με την ανάμνηση ενός γεγονότος που μας προξενουσε δάκρυα, και συνεχίζουμε για πολύ καιρό μετά ακόμη να είμαστε ευσυγκίνητοι.
Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.
Όσο για τις σκέψεις, αγνόησε τες, μην δίνεις σημασία, εκεί που έρχονται κάνε κάτι, παρακολουθήσε κάτι που σ'αρεσει για να έρθουν άλλες σκέψεις.
Κάποιες φορές χωρίς λόγο και αιτία μπορεί να μην έχουμε όρεξη, και αρκετά σημαντικά πράγματα της ζωής μας να μας φαίνονται αδιάφορα.
Αλλά αυτό λίγο κρατάει.
Εμένα με πονάει τρομερά(με έχει ζαλισει) ο φρονιμητης, βάζω κάποια gel κλπ μέχρι να τον βγάλω :P
Δεν μου παίρνει να σκεφτώ και οτιδήποτε άλλο...
Το ξέρω ! Ολοι στους άλλους κάνουμε τους δασκάλους αλλά όταν έρχεται η ώρα να τα εφαρμόσουμε σε εμάς τα ξεχνάμε .
Γι αυτό είμαστε όλοι εδώ εμείς!
Δες το ότι είσαι μέσα σε μια ομάδα που όταν δυσκολεύεται ένας συμπαίκτης σου πρέπει να τον βοηθήσεις και όταν φυσικά έρχεται η δική σου σειρά σηκώνεις χεράκι και ζητάς εσυ βοηθεια !!!
Παιδιά καλό βράδυ και καλή ξεκούραση!
Έκανα και το αλατόνερο, ήταν ότι έπρεπε!
Δημήτρη άραξε!!! Τώρα πριν ξαπλώσεις διάβασε κατι, παρακολουθήσε κάτι να ξεφύγει η σκέψη και να χαλαρώσεις. Ίσως αύριο κιόλας να αισθάνεσαι καλύτερα.
Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε να τα λέμε :)
παιζω βιντεοπαιχνιδια με ενα παιδι και λεμε βλακειες και γελαμε αλλα το μυαλο ολο και καπου θα γυρισει
Καλημέρα εν τω μεταξύ για κάποιο λογο απο χθες οι σκέψεις φεύγουν μονες τους εχουν μειωθεί σε αρκετό βαθμό αλλα κατι με τρώει συνέχεια να τις ξαναφερω στο μυαλό ισως απο συνήθεια? Κι μου κανει εντύπωση πια.. Ολα μια συνήθεια τελικα... Αλλα ειναι πολυ ψυχοφθορο να βλέπεις αυτή που αγαπάς για λιγο και να χωριζεστε και να επιστρέφεις στην καθημερινότητα και ποτε θα ξαναβρεθειτε..αλλά υπομονή κι εδω.. Ωστόσο με τις σκέψεις κάποιες φορές σα να τις διώχνει το μυαλό και σε βαζει να σκεφτείς αλλα ωστε μα ξεχάσεις κι αλλες φορες παλι να γίνονται μεγαλες ευτυχώς πλέον σπάνια
Αυτό όπως το είπες επιθυμία λαχτάρα... Οχι μετα απο συνάντηση καλμαρουν οι σκέψεις κατα πολυ περνάω πολυ ομορφα.. Αλλα το θεμα ειναι οτι ενω ξερω την αλήθεια το μυαλό θα επιστρέψει στα ψέματα σπανια βέβαια η σε αλλες σκέψεις να γίνονται εικόνα στο μυαλό μου... Αλλα ειναι αυτο που λεω κατι με απωθεί ωρες ωρες να σκεφτώ τα ομορφα και μου ριχνει την ψυχολογια ενω κάποιες φορες σκέφτεται μονο τα ομορφα πρέπει κάπως να καθαρίσει πλεον απο τη συνηθισμένη κατάσταση
Επίσης κάποιες φορές σκέφτομαι μήπως δεν είναι ηθική κοπελα μήπως κανει τπτ μακρια μου μήπως το να μήπως τ αλλο ενω ξερω οτι δεν ισχύει αλλα αν καρφωθεί στο μυαλο...προαίσθημα οτι κατι μου κρύβει?
Δημήτρη δεν πιστεύω κάτι τέτοιο, απλά το μυαλό σου φτιάχνει υποθετικά σενάρια.
Αυτές τις σκέψεις μην τις τρέφεις.
Αυτές οι σκέψεις βρίσκονται μόνο στο μυαλό σου, δεν πιστεύω στην πραγματικότητα.
Νιώθεις πως σε αγαπάει και σε έχει σημαντικό άνθρωπο στην ζωή της;
Πόσο χρονών είναι η κοπέλα τώρα;
Δημήτρη αυτό είναι καθαρά θέμα δικό σου και πρέπει να δουλέψεις πολύ για να καταφέρεις να το διώξεις απο το μυαλό σου . Είναι κρίμα να έχεις μια όμορφη σχέση και να την καταστρέψεις γιατί σου έχει γίνει εμμονή όλο αυτό.
Με αυτό τον τρόπο την απομακρύνεις από κοντά σου .
Ότι μπορεί να ήταν η κοπέλα σου ήταν πριν από εσένα ,πάει τελείωσε .....
Στο είχα πει και σε προηγούμενο μήνυμα, δεν μπορώ να σου πω κατηγορηματικα να χωρίσεις αλλα είναι πολυ άδικο όλο αυτό και για εκείνη και για εσένα ...........
δεν μπορεί να χτίστει κατι ομορφο οταν ενας απο τους δυο εχει τετοια θεματα...Αν δεν το δουλέψεις ει τε μόνος σου, αν μπορείς ,είτε με κάποιον ψυχολόγο σε κάθε ευκαρια θα βγαίνει στην επιφάνεια ......
Πες μου κάτι αλλο..
Πως έχεις εσύ στο μυαλό σου τον λέξη ¨ηθική¨
Άλλαξε τότε λίγο την συμπεριφορα σου, και πες της πως θέλω λίγο να μείνω μόνος για κάποιο διάστημα, να δεις πως θα αντιδράσει, αν έχει κάτι να σου πει.. Αλλά δεν πιστεύω..