Αχχχ , εσεις η νεα γενια , εχετα παθει πλακα με τα μεσα μαζικης δικτυωσης , η πως-τα-λενε, εμας δεν μας ενδιαφερουν καθολου , μας ενδιαφερουν οι πραματικες σχεσεις .....
Printable View
ασχολήσου με ό,τι θες, αρκει να του δίνεις τη πρέπουσα προσοχή και σημασία στη ζωή σου.
Και εγω σχεδον ολομοναχος ειμαι. Απο την πρωτη δημοτικου τουλαχιστον δεν ειχα φιλους, μονο επειδη γεννηθηκα σε γειτονια με αυλη βγαιναμε ολα τα γειτονακια οταν ημασταν μικρα και παιζαμε κρυφτο, κυνηγητο, μπαλα κλπ. Αλλα και παλι στο σχολειο δεν μιλουσα ουτε με αυτους, μονος καθομουν στο προαυλιο παρεα με την μοναξια μου.
Κοπελα δεν ειχα ποτε μεχρι τα 22 μου, ουτε φλερτ ειχα κανει ουτε χερι ειχα αγγιξει ουτε αρωμα γυναικειο ειχα μυρισει, μονο πριν λιγους μηνες τα μισοεφτιαξα με μια 35ρα απο την πολη μου που ομως δεν ηταν κανονικη σχεση γιατι αφενος δεν ηθελε εκεινη να μαθευτει οτι τ εχει με τοσο μικροτερο, αφετερου τα ειχε ηδη με εναν αλλον (ναι, ξερω πως την χαρακτηριζεται). Ημουν τοτε πολυ ευτυχισμενος. Παραλιγο να καναμε και ερωτα, μου ειχαν δοθει ευκαιριες. Αλλα τελικα χωρισαμε οπως και ηταν αναμενομενο.
Προσπαθησα πολλες φορες να βρω κοπελα μεσω σαιτ γνωριμιων αλλα απογοητευτηκα βαθυτατα. Οταν πληρωνα συνδρομη σε καποιο σαιτ δεν μου ερχοταν κανενα μηνυμα. Μηνυματα μου ερχοντουσαν μονο οταν τελειωνε η συνδρομη. Απατη οπως καταλαβατε! Σε αλλα σαιτ μου απαντουσαν κοπελες αλλα ξοδευα νομισματα και να σου τα πενηνταρικα και τα εκατοσταρικα! πολλες φορες ζητησα απο τις κοπελες να μιλαμε μεσω καποιου ορουμ αλλα δεν ηθελαν, μονο μεσω του σαιτ. Τις εψαχνα στο φεις και καμια δεν ειχε, ελεγαν δεν εχουμε (ολες τους). Ψευτικα προφιλ.
Τωρα προσπαθησα να βρω κοπελα μεσω του Facebook dating, αυτης της εφαρμογης του φεις που βρισκεις συντροφο αλλα μηδεν στο πηλικον, ουτε ενα λαικ. Δεν νιωθω ομορφος, δεν ειμαι αθλητικος με ωραιο κορμι, ειμαι υπερβαρος λογω των χαπιων, δεν φοραω και καλα ρουχα... Νιωθω κατω του μετριου σε θεμα εμφανισης.
Τωρα αποφασισα να σβησω τον λογαριασμο μου στο φεις γιατι μου ηταν αχρηστος. Με κανεναν δεν μιλουσα, ολοι ψευτικοι ηταν, μονο στα γενεθλια μου (που θα παρακαλουσα να επεφταν σε δισεκτο ετος) με θυμοντουσαν 3-4 ατομα απο κμια 65ρια.
Eιναι ο λογος που εσβησα το facebook μου,γιατι ειχε γινει ενα μεσο παρακολουθησης για να βλεπουν και να σε κρινουν απο 2-3 φωτογραφιες και με επηρεαζε ψυχολογικα,αν εκαναν θετικα σχολια η ειρωνικα η λαικ κλπ.Μετα ερχοταν ο καθε ασχετος και μου ζητουσε να τον κανω add επειδη τυχαινε να εχουμε κοινους φιλους/γνωστους.
Μην ασχολεισαι καν με τετοια σαιτ γνωριμιων, ειναι φουλ στο ψευτικο προφιλ, χανεις τον χρονο σου και μετα απλα απογοητευεσαι, ολες κρινουν απο τις φωτογραφιες, καποιοι πιστευουν οτι θα μαμησουν η θα βρουν κοπελα απο το tinder, το badoo η τον ανδρα των ονειρων τους μερικες απο το facebook app, ναι μπορει να υπαρχουν μεμονομενες περιπτωσεις που να υπαρχει καποια επιτυχια, αλλα ειναι μετρημενες στα δαχτυλα.
Οι φιλιες και οι διαπροσωπικες σχεσεις δεν εχουν να κανουν τοσο με την εμφανιση, τοτε δεν θα εβλεπες υπερβαρους τυπους να εχουν διπλα τους ομορφες κοπελες η το αντιθετο, εγω προσπαθω να αξιοποιησω την καραντινα για να χασω καποια περιττα κιλα και το εχω καταφερει ως ενα βαθμο, χωρις να εχω και την απολυτη αυτοπειθαρχια η να τηρω αυστηρα προγραμμα διατροφης/γυμναστικης.
Οταν δεν αισθανεσαι ενταξει με τον εαυτο σου, τοτε αυτο φαινεται στους αλλους, ειδικα οι γυναικες καταλαβαινουν απο χιλιομετρα την μιζερια, οταν εισαι ανασφαλης τυπος, μη επικοινωνιακος ξερω γω και προσπερνανε, οι περισσοτερες δεν θα ασχοληθουν με καποιον που νιωθει αδυναμος, δεν εκπεμπει δυναμισμο η αποφασιστικοτητα...αποτελε� �μα, μενεις μονος σε μια γωνια και ανημπορος κανοντας self blaming και self sabotage πιστευοντας πως φταις εσυ για ολα αυτα.
καλα με το facebook και εμενα με επηρεαζει το οτι δεν μου κανουν like καποια ατομα... και κανουν σε αλλους... και οτι δεν παιρνω τοσα λικε οσοι καποια αλλοι.. αυτο με επηρεαζει ψυχολογικα...
Mε ρωτανε ολοι γιατι δεν εχω instagram η facebook η γενικοτερα social,τους απανταω οτι δεν με πολυενδιαφερει και φαινομαι ως περιεργος η εκτος κλιματος εποχης.Αφου σκεφτομαι να κανω ενα προφιλ,με μονο μια φωτογραφια,μονο και μονο για να μην με πρηζουν.
Το θεωρω τελειως λαθος να το θεωρει καποιος ασκηση. Μου το ειχαν προτεινει ψυχολογοι, το δοκιμασα αλλα δεν εφερε κανενα αποτελεσμα. Μετα απο χρονια καταλαβα οτι το μυστικο ειναι να το κανεις για να περασεις καλα, οχι σαν ασκηση, οχι επειδη πρεπει και οχι για να δειξεις καλη εικονα στους αλλους ή να κανεις φιλους. Οταν επικοινωνεις με καποιον το πρωτο κινητρο πρεπει να ειναι να περασεις καλα μεσα απο μια συνομιλια τιποτα αλλο. Επισης η σκεψη οτι οι αλλοι που μιλουν χωρις προβλημα δεν εχουν τιποτα καλυτερο σε νοημοσυνη απο οτι εχεις εσυ και αν εσυ φοβασαι να μιλησεις τοτε θα επρεπε να φοβουνται και αυτοι. Και αυτο ειναι πολυ σημαντικο επισης
Η ψυχολογία μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουντην κατάστασή τους.
Στείλτε μου και εγώ
Και εγώ μια από τα ίδια.
Από την άλλη όμως και όταν είχα φίλους παλιά και έβγαινα έξω, πάλι δεν ήμουν χαρούμενη γιατί δεν ένιωθα με όλα τα παιδιά απ'την παρέα καλά ούτε είχα πάντα τα ίδια γούστα διασκέδασης.
Επίσης λόγω εσωστρέφειας, δεν θέλω να έχω παρέα συνέχεια. Κουράζομαι μετά από ένα διάστημα. Περισσότερο θέλω να βρω κάτι ενδιαφέρον να κάνω στην ζωή μου όσο είμαι μόνη μου και όταν μπορούν και θέλουν και οι άλλοι και εγώ να βγαίνουμε μια στο τόσο, αλλά να περνάμε όλοι καλά.
Νομίζω ότι έχει να κάνει με τις ανάγκες του καθενός, με την χημεία του με τους άλλους και με το αν θα ταιριάξουμε με κάποιους ή όχι.
Τώρα, το που θα βρεθεί αυτή η παρέα, δεν το ξέρω.
όντως του καθενός ο εγκεφαλος είναι διαφορετικός και λειτουργεί διαφορετικά και αυτό είναι το όμορφο.
εγώ πλέον εφ όσον δεν μπορώ να έχω ανθρώπους να τους φέρομαι και να μου φέρονται όπως χρειάζομαι, θέλω να εστιάσω την ενεργειά μου σε έναν στόχο, κάτι άλλο κι όχι τους ανθρώπους.
να το παίξω "κινέζος"
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούργιο μέλος στο φόρουμ. Βασικά διαβάζω 2 χρόνια το φόρουμ αλλά δέν θέλησα ποτέ να γράψω αλλά μιάς και αναφερθήκατε στη μοναξιά που είναι ένα απ τα βασικά μου ενοχλήματα είπα να πώ ένα γειά και εγώ. Εγώ κοινωνική φοβία είχα παλιότερα αν και προσπαθώ καθημερινά για να μή με πιάνει και φυσικά κατα καιρούς είχα κατάθλιψη, μοναξια καί αγοραφοβία. Επίσης έχω και χρόνια κόπωση/ναρκοληψία και πέρνω φάρμακα καί για αυτό.
Τώρα ποιά έμεινα με τη μοναξιά μου καθώς δέ μπόρεσα να κάνω αρκετές φιλίες στο παρελθόν. Κυρίως τη μητέρα μου έχω. Γενικά κάνω πολλά πράγματα στύλ χόμπι και περνάει η μέρα αλλά καμιά φορά όταν δέν έχω δουλειές είναι πιό δύσκολα.