Quote:
Originally posted by weird
Κρίνο,
μίλησα για φασιστικού τύπου παρεμβάσεις.
σορρυ αλλα διαφωνουμε,
εγω δεν βλεπω καμια φασιστικου τυπου παρεμβαση.
Και φυσικα εχω επιχειρηματολογια την οποια αμα θες στην παραθετω και να εισαι σιγουρη οτι θα ειναι δυσκολο να την αμφισβητησεις.
Παρολο που σβηστηκαν οσα εγραφα, μπορω να τα ξαναγραψω.
Το οτι με ενοχλεί κάποια συμπεριφορά σου ή οτι θεωρώ πως διασαλεύει τη ροή του διαλόγου, δεν σημαίνει οτι παραβιάζει τους όρους χρήσης.
με αναγκαζεις να φτασω σε αυτο το σημειο ομως.
Στον διάλογο που είχαμε, κάποια στιγμή σου είπα, οτι εντάξει, έκανα λάθος και δεν έβαλα το \"σχεδόν σίγουρη\".
Και θα το έληγα εκεί ( δεν θα σου εξηγούσα δηλ οτι είχα σκοπιμότητα που το έκανα)
Αλλά όταν είδα την φράση σου \" σε ανάγκασα να τροποποιήσεις την σκέψη σου\", τότε ναι, ενοχλήθηκα πολύ και το τράβηξα κι εγώ παραπέρα.
η ενοχληση σου η οποια ειναι σεβαστη, δεν ειναι απολυτως δικο μου προβλημα.
Γενικά θεωρώ φασιστικό, το να ανγκάζεις κάποιον να κάνει κάτι.
με αυτη την εννοια θα μπορουσε και ο εαυτος σου να εχει φασιστικη συμπεριφορα γιατι μπορω να σου απαντησω, οτι υπαρχει το θεμα εσυ να αναγκασες η ιδια τον εαυτο σου σε οτι αναφερεις....
Βέβαια εν προκειμένω κατά βάσιν δεν ίσχυε. Θα μπορούσα κάλλιστα να εμμείνω, δεν μου έβαλες και το όπλο στο κεφάλι. Απλά, αναγκάστηκα να σου εξηγήσω και αν γίνω πιο συγκεκριμένη, επειδή δεν θα ένιωθα καλά αν σε αγνοούσα
ομολογω οτι πιεστηκες ψυχολογικα,
σε αυτο ομως δεν εχω εγω απολυτα την ευθυνη.
Πράγμα το οποίο όμως θα γίνεται στο εξής, σε ανάλογες παρεμβάσεις σου.
θεωρω θεμιτο αν νιωθεις οτι απειλεισαι να κανεις οτι μπορεις για να προστατευτεις.
Προσεχε ομως,
ισως θα επρεπε να ψαξεις απο τι ακριβως πρεπει να προστατευτεις....
απο τον krino η απο την weird???
ΧΩΡΙΣ αυτό να σημαίνει οτι σε αντιπαθώ, ή οτι δεν εκτιμώ πολλά απο αυτά που λες στις διάφορες απαντήσεις σου.
παρομοιως....
Απλά η συμπεριφορά σου ώρες ώρες με νευριάζει.
κοιτα και εγω νευριασα χθες, παρολα αυτα θεωρω οτι τα νευρα που προεκυψαν ηταν κατι φυσιολογικο και τα αφησαν να εκτονωθουν.
Ηταν δικο μου προβλημα που νευριασα και κανενος αλλου.
Θα ελεγα οτι το νορμαλ, συμφωνα με τα πιστευω μου θα ηταν να αδιαφορησω.
Παρολα αυτα επειδη ειμαι ανθρωπος, μερικες φορες δεν μπορω να ελεγχω τα παντα.