Στρατο εχεις παει;
Εχεις τη διάθεση να σου πω ένα μονοπάτι που θα σε κάνει ψυχικά και σωματικά να ανήκεις στο 15% των ανδρων; Αλλα θα είναι σοβαρός στόχος, θα είναι επιπονος ο δρόμος και θα είναι μια κόλαση για 6 μήνες αλλά θα σου πω και τοι θα κερδίσεις, θα εξασφαλίσεις μια θέση στο λιμενικό σώμα την οποία θα την σέβονται ολοι όχι τη θέση εσένα τον ίδιο πρωτίστως άνδρες γυναικες. Οι γυναίκες θα σε κοιτάνε και θα καυλώνιυνε, εσύ σαν Πέτρος, Γιάννης, Νίκος θα έχεις αφήσει ολο αυτό το παρελθόν πίσω σου.
Αλλά πρέπει να το θέλεις και πρέπει να είσαι έτοιμος να δώσεις τα παντα ότι έχεις και δεν έχεις αποναυριο κιολας
Πέρασε το δημοτικό και ήμουν μόνος, δεν είχα φίλους (πέραν μερικών παιδιών της γειτονιάς μου) και δεν το πέρασα ωραία...
Πέρασε το γυμνάσιο όπου πήγα στο εξωτερικό, έζησα σκατά, απορώ πως δεν αυτοκτόνησα τότε, δεν είχα ούτε έναν φίλο, πάλι πέρασα σκατά...
Πέρασε το λύκειο όπου δεν είχα φίλους, κοπέλα ούτε σαν σκέψη, δν έβγαινα ποτέ έξω, δεν πήγαινα ποτέ εκδρομές, πέρασα χάλια...
Πέρασε και το πανεπιστήμιο και δεν πέρασα ούτε το πρώτο εξάμηνο, δεν απέκτησα κανέναν φίλο, κοπέλα ούτε σαν σκέψη και ακόμη και τώρα με φαρμακευτική αγωγή περνάω χάλια...
Έχασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου...
Έψαξα σήμερα για καμιά δουλειά στις αγγελίες και δεν βρήκα τίποτα που να μου ταιριάζει... Το πιο εύκολο ήταν delivery αλλά δεν ξέρω να οδηγώ μηχανάκι και όλα τα άλλα απαιτούν προϋπηρεσία και διπλώματα...