Originally Posted by
Yugi m
Σου τα γράφω σχηματικά για να συνεννοηθούμε. Σόρρυ αν δεν σε βολεύει.
1. Βρε σαουλμπερντ, πόσα θες να μας τρελάνεις που λέει κι ο λαός? Ποιος φίλος σου? Τι φίλος σου? Είναι φίλος σου ο κούριερ που τον ξέρεις κάποιους μήνες μία που εσύ ο ίδιος παραδέχτηκες ότι δεν ξέρεις πολλά για αυτόν? Τι λες? Είδες που σου λέω ότι βρίσκεις δικαιολογίες για όλα αυτά, με σκοπό να μην τα δεις κατάματα? Και το αστείο είναι ότι τις περισσότερες φορές αναιδεια ο ίδιος τον ευατο σου.
2. Το αγκάλιασμα, το να είστε κάτω από το ίδιο πάπλωμα, το να θες να κοιμαστε μαζί ΔΕΝ είναι ιατρικές πράξεις. Τα έχω κάνει κι εγώ με κοπελα, χωρίς να είμαι γιατρός. Όμως, δεν έχω πάρει ποτέ κανένα νυστέρι να ανοίξω κάποιον με έμφραγμα να του κάνω by pass. Γιατί πολύ απλά δεν είμαι γιατρός, και, αν το έκανα, θα πήγαινε στα θυμαράκια ο ασθενής. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Εσύ δεν κάνεις ιατρικές πράξεις. Αν πχ όλα αυτά που έκανες με τον κούριερ, τα έκανες σε μια κοπέλα φίλη σου, τι θα πιστεύεις ότι θα γινόταν? Μήπως θα έτρωγες κάνα χαστούκι? Με συγχωρείς, αλλά οι αντιδράσεις σου στον κούριερ δεν είναι αντιδράσεις γιατρού, αλλά συντρόφου, όταν το άλλο άτομο είναι σε καλή κατασαστη λόγω ασθενείας και δεν μπορούν να κάνουν σεξ λόγω ακριβώς της ασθενείας. Μήπως το σεξουαλικό δεν σου βγαίνει επειδή ο κούριερ ταλαιπωρείται από τον κοβιντ? Και αν γίνει καλά θα είναι όλα κομπλέ? Το έχεις σκεφτεί έτσι?
3. Για τον ψυχολόγο ήθελα κι εγώ να στο προτεινω, αλλά νομίζω δεν θα σε βοηθήσει, γιατί κι εσύ ο ίδιος δεν κοιτάς το πρόβλημα και λες πως δεν υπάρχει. Είναι σαν να σου πονάει το χέρι, όλοι να σε συμβουλεύουν να πας σε γιατρό, κι εσύ αν απαντάς, όχι παιδιά δεν μου πονάει το χέρι. Η διαφορετικά, να έχεις θέμα και να μην κάνεις φίλους επειδή πχ είσαι κοντός, και όταν σου προτείνει κάποιος να πας σε ψυχολόγο, να απαντάς εσύ, όχι δεν είμαι κοντός. Βλέπεις, λοιπόν, ότι το πρόβλημα είναι ότι πιστεύεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Κι εδώ φτάνουμε σε αυτό που σου είπα ότι το πρώτο βήμα είναι να το δεις και ο ίδιος. Δέχομαι πάντως αυτό που λες για το οικονομικό και για το χρόνο.
4. Φτάνουμε στην κοπέλα σαν συνέχεια από το προηγούμενο. Νομίζω ότι ένα καλό βήμα για να δεις τι γίνεται είναι να μείνεις μόνος σου, να πάρεις το χρόνο συ και να το σκεφτείς. Πρόσεξε. Μόνος σου. Όχι με την κοπέλα. Αν σταματήσεις μαζί της, θα ξεδιαλύνουν τα πράγματα η θα γίνουν πιο ξεκάθαρα σε κάθε περίπτωση. Όσο είσαι μαζί της θα λες τα ίδια και τα ίδια. Ο βασικότερος λόγος για τον οποίο έπρεπε να έχεις φύγει ΧΘΕΣ από την κοπέλα είναι αυτός. Ο δεύτερος είναι ότι της κρύβεις πράγματα και δεν την αφήνεις να έχει τις επιλογές της. Ουσιαστικά, της αριστείας το δικαίωμα της επιλογής και την κρατάς δέσμια. Εγώ θα σε συμβουλευα, όπως και όλοι νομίζω εδώ, να μιλήσεις ειλικρινά στην κοπέλα για τον κούριερ. Ειλικρινά, χωρίς δικαιολογίες τύπου ε είναι άρρωστος κι έτσι. Με γεγονότα. Να της πεις τι γίνεται και να την αφησεις να αποφασίσει. Όπως έχει κάθε δικαίωμα. Ειδικά τώρα που όπως φαίνεται περισσότερο ζευγάρι είστε με τον κούριερ, παρά με την κοπέλα.
5. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αν είσαι μπάι, είναι κάτι που θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή? Για να νιώθεις ερωτικά για έναν άντρα, δεν σημαίνει ότι θα γίνει μόνο με ένα, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις γυναίκες. Αν το καταπιέσεις, κατά τη γνώμη μου, θα σου ξαναέρθει κάποια φάση με κάποιον άλλον κούριερ, που θα είναι χειρότερη. Καλύτερα να το αποδεχθεις τωαρ που είναι νωρίς και να ζήσεις ανάλογα. Αν φας καμία φλασια με κανέναν άλλον όταν θα είσαι παντρεμένος με παιδί, τι θα κάνεις? Θα το καταπιέσεις? Κι αν είναι πολύ έντονο και μη διαχειρισιμο? Θα το καταπιέσεις? Κι αν σου βγουν νεύρα και ασχημες συμπεριφορές προς σύζυγό η παιδιά? Θα βάλεις τόσο τον ευατο σου όσο και τους ανθρώπους γύρω σου σε τέτοιο Γολγοθά, επειδή τώρα δεν το αποδέχεσαι? Αξίζει?
6. Θεματοθετη, βρίσκεις αληθοφανείς δικαιολογίες για την στάση σου, αλλά όχι ΑΛΗΘΙΝΕΣ. Είναι σαν να παίρνεις ένα όπλο, να καθαρίζεις αυτόν που μένει στο δίπλα διαμέρισμα και η υπερασπιστική σου γραμμή στο δικαστήριο να είναι: ρε παιδιά δεν τον έφαγα εγώ, η σφαίρα τον έφαγε". Ναι οκ, ποιος τράβηξε την σκανδάλη είναι το θέμα. Η σφαίρα δεν φεύγει μόνη της. Αλλιώς, πάλι να πιάνεις τον γείτονα και να το πετάς από ο μπαλκόνι. Και να λες "δεν φταίω εγώ, η βαρυτική έλξη που η γη ασκεί στα σώματα φταίει". Με αυτό θέλω να πω ότι οι δικαιολογιες που βρίσκουμε για τα λάθη μας μπορεί να φαίνονται λογικές σε εμάς. Όμως, το θέμα είναι να φαίνονται λογικές και όταν περνούν από τη βάσανο της κοινής λογικής, όλων των υπολοίπων ανθρώπων δηλαδή. Και οι δικές σου, αν κρίνω απλά αυτά που σου λεμε εδώ, δεν φαίνεται να κάνουν κάτι τέτοιο.