Ειστε η στηριξη μου και το κουραγιο μου!!!
Printable View
Εδώ είμαστε για να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να ανεβάζουμε την ψυχολογία μας.
Στη φαση που παθαινα πολυ συχνα κριση πανικου εκανα ψυχαναλυση 3χρονια πριν η 4 δλδ.... Με βοήθησε πολυ... Αντικαταθληπτικα οχι δε χρειάστηκε να παρω... Συνήθως οι εκτακτες μου προκαλουσαν τη διαταταχη κ οχι η διαταραχη τις εκτακτες... Επίσης το lopressor που σου ρίχνει παλμους με κρατάει πιο ηρεμη
Καλησπερα είναι η πρώτη φορά που μπαίνω και γράφω να σας πω κ εγώ το πρόβλημα μου είμαι 35 χρόνων κ πριν 3 χρόνια ανακάλυψα ότι έχω έκτακτες οι οποίες εμφανίστηκαν λόγω άγχους κ μετά έφυγαν διότι δεν υπήρχε άγχος.τωρα εδώ κ ένα 2 μηνο έχω πολύ άγχος κ γενικά προβλήματα που με στεναχωρούν.ειχα κάνει εντελώς τυχαία ένα καρδιογράφημα το περασμένο Νοέμβρη αλλά δεν έδειξε κάτι.το Δεκέμβρη μπήκαμε στη διαδικασία εξωσωματικής με την γυναίκα κ εκεί ξεκινησε το πάρτυ άγχος πολύ έπειτα παλινδρόμησε η γυναίκα μου κ ζω μέσα στο άγχος εκανα ένα holder 7000 έκτακτες μου εδωσε ο γιατρός 1/4 lobivon k τώρα παίρνω 1/2 lobivon και να μην αγχώνομαι είμαι κ καπνιστής.τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω τον εαυτό μου προσπαθώ να μην αγχώνομαι αλλά δεν είναι εύκολο
Aυτο που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις τον εαυτό σου είναι να κόψεις άμεσα το τσιγάρο.
Κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;δεν μπορώ όλο σκέφτομαι αρνητικά κ από τότε που το έμαθα είμαι χειρότερα νομίζω.
Βαρη κ περπατημα πρεπει να κανετε ολοι τωρα θα πεισ σιγα τη βλακεια κανε το και τα γεραματα σου θα ειναι καλυτερα για την καρδια υπαρχει συμπληρωμα q10
Το αγχος... Θελει η καποιο χόμπι να σου αποστα το μυαλο η ενα ψυχολογο ψυχιατρο που θα σε βοηθήσει να το Διαχειρίζεσαι κάθε άνθρωπος θελει διαφορετική διαχείριση... Το θετικό ειναι οτι εχεις αποδεχτεί κ διαπιστωσει οτι οι έκτακτες σου προέρχονται απο το αγχος οποτς αυτο πρεπει να κυνηγήσεις κ να νικησεις
Καλησπερα σε όλους!! Εγώ θα σου προτεινα να πρισοαθησεις να πεισεις τον εαυτό σου ότι πρεπει να ηρεμήσει και να παλευεις για την ηρεμία σου. Δεν είναι ευκολο ειναι το πιο δυσκολο πράγμα και μόνο εσυ μπορείς να σε βοηθήσεις. Δεν μπορεις να κάνεις τίποτα με το να σκας ισα ισα δεν βοηθάς κανέναν. Γέμισε τη μέρα σου με κάτι άλλο βάλε ακουστικά και πηγαινε μια βόλτα σε ήρεμο όμως περιβαλον ένα παρκο η θάλασσα. Θα δεις ποσο θα αλλάξει η διάθεση σου.
Δεν ξέρω έχω κάνει κάτι εξετάσεις αίματος που μου είπαν έχω κάνει υπέρηχο καρδιας όλα καλά οποτε νιώθω πολύ αγχωμένος με πιάνει δεν έχω κάποιο αλλά πρόβλημα.ύπαρχει κάποια συσκευή που να μπορούμε να τις μετράμε εμείς;η κάποιο τρόπο να μπορούμε να το παρακολουθούμε;
Παίζει κανένα ρόλο αν κάνεις κολπικές ή κοιλιακές έκτακτες συστoλες;
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΠΑΛΜΟΣ ΚΕΝΟ ΠΑΛΜΟΣ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ Μ ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ 2 ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΕΩ ΔΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ...ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ?
Στειλε μ αίτημα…