Afrula να μας μιλήσεις όσο θέλεις... ότι σκέψη έχεις βγάλε την από μέσα σου.
Μίλησε μας!
Printable View
Afrula να μας μιλήσεις όσο θέλεις... ότι σκέψη έχεις βγάλε την από μέσα σου.
Μίλησε μας!
Νομίζω πως έχει πάρει το μάτι μου, κάτι τηλεφωνικές γραμμές που σου προσφέρουν 24ωρη ψυχολογική υποστήριξη δωρεάν αν βρίσκεσαι σε ανάγκη. Τις ξέρει κανείς? Υπάρχουν πράγματι ή το μπερδεύω με άλλη χώρα? Μήπως θα βοηθούσε τη φίλη μας την αφρούλα σε κάτι στιγμές σαν αυτές?
Ναι έχει ο Ασκήτης ένα τηλέφωνο 24 ώρες για υποστήριξη.Δεν θυμάμαι το τηλέφωνο ίσως στις πληροφορίες το δίνουν.Σαν ψυχίατρο δεν τον συνιστώ καλύτερα ένα νοσοκομειακό γιατρό,ή σε κάποιον καλό ψυχίατρο.
Βρήκα στο νετ. Είναι σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας. Λέγεται Γραμμή παρέμβασης και έχει αστική χρέωση. 24ώρες/7μέρες τη βδομάδα
http://www.olimazi.eu/common/popup_article.php?articleid=16961
afrula εχω να σου πω κατι καλο.οταν κανεις αυτες τις ασχημες σκεψεις εκεινη τι στιγμη σκεψου απλα οτι πιο ωραιο σου ερχεται στο μυαλο.πχ θαλλασα ηλιος οτιδηποτε σε ευχαριστει εσενα.πιστεψε με πιανει δοκιμασε το
βρε παιδια και που θα βρω τον ειδικο ψυχολογο?Πηγαινα σε μια με βοηθησε αλλα ενιωθα 6 στα 10 οτι δεν εχει πειρα .Που να παω επιτελους???????Δεν αντεχεται η κατασταση
Αφρούλα,
χαίρομαι που είσαι καλα!
Σε σκεφτόμουν κι έλεγα, τι να κάνεις.
Μου αρέσει πολύ που άλλαξες τον τίτλο του θρεντ, σε κάτι πιο βαθύ.
Τον φόβο.
Αυτόν τον φόβο πρέπει να δουλέψετε με τον ειδικό.
Θα σου έλεγα, εμπιστεύσου την αίσθησή σου, οτι η προηγούμενη δεν σε \"έπιανε\",
όσο για το πού να απευθυνθείς, πραγματικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, σίγουρα όμως άλλα παιδιά που είναι στην περιοχή σου, θα ξέρουν να σου προτείνουν κάποιον.
ειμαι καλυτερα ναι .Με βοηθησε πολυ να μην ειμαι αχαριστη αλλα κατι δε μεπειθε .Δε ξερω βαριοταν δε ξερω δε μου μαθε τεχνικες δεν ειχε παρει ιστορικο ενω ο κακομοιρος ο ανειδικευτος πηρε.Δε ξερω δεν ηταν μπορω να πω η επιστημονας που επιτελους θα αφηνα τη ψυχουλα μου σε αυτην και θα ημουν ασφαλης οπως με τον ψυχιατρο.Αν και σκεφτομαι να ξαναπαω να τη δω να τη ρωτησω και γενικα να δω τι μπορει να μου προσφερει .Αλλα παω 3 χρονια σαυτη τωρα θα με βοηθησει?Η θα μαναλαβει απο την αρχη?Παιδια δε ξερω ειδικα τωρα δε ξερω.Θελω τις αποψεις σας.Ηρεμησα λιγο.weird παιρνω 3 effexor των 150 3 tranxene των 20 και μισο ταβορακι των 2,5 γιατι δε μπορω να το κοψω.Και αποψε μου εβαλε το entact το οποιο εμαθα ειναι σαν το cipralex.Τι ειναι αυτο παλι φοβαμαι και με τουτο αχ αυτα τα φαρμακα η σωτηρια και η δυστυχια μας ταυτοχρονα ειναι.weird εσυ που εκανες ψυχοθεραπεια η η antara ?Εκτος αθηνων ?
Κορίτσι μου είμαι Θεσσαλονίκη και η θεραπεύτριά μου το ίδιο.
Αν θέλεις, μπορώ να της πω να μου συστήσει κάποιον που εμπιστεύεται στην Αθήνα. Μπορείς να ρωτήσεις και τον διαχειριστή, τον Νίκο, θα ξέρει να σου πει υποθέτω.
Απλά η δική μου, δεν ειδικεύεται στην γνωσιακή και κατά πάσα πιθανότητα και αυτή που θα σου συστήσει, θα είναι της προσέγγισης gestalt.
Εχω αναρτήσει πληροφορίες στα γενικά αλλά και στο θέμα με την αντάρα.
Πάντως απόψε, είσαι ήρεμη, φαίνεται.
Μπράβο κοπέλα μου,
θα βρεις κάποιον, στα χέρια του, να αποθέσεις την ψυχούλα σου!
Το νιώθω και το πιστεύω.
πότε ομως βρε weird ?εκανα τη βλακεια και την εκοψα και εχασα 2 μηνες και τρελλαθηκα, ενω ημουν σε μια σταθερη κατασταση ,τις ειχα τις ιδεες αλλα γελαγα.Τωρα μεχρι εξωγηινους εφτασα ,παιρνω και αλλα χρωματα να συγκρινω .ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.Το ενστικτο μου ειναι να γυρισω σε αυτην και βλεπουμε μετα .ΤΟ ΝΑ ξαναγυρισω ομως εκει που ημουν με τη ψυχολογο αυτο με τρομαζει.Ξεφυγα απο τα ορια τι να πω.Πρεπει να γελαγατε τουλαχιστον σας εκανα να γελατε.Δεν επρεπε να φτασω και να ξεφυγω τοσο !!!Πως θα την αντικρυσω ?Τι βλακειες ελεγα Θεε μου.Τουλαχιστον πιστευω οτι με ολα αυτα που περναω ,κατι καλο θα γινει στο μελλον.Μακαρι να γινω καλα ,τουλαχιστον οπως πριν το να νιωσω μια ομορφη πεταλουδα αμεριμνη απο βλακειες ειναι ανεκδοτο μου το πε ο γιατρος και γελαγα.Μου ειπε θα γινεις καλα και σου βαζω και στοιχημα χαριτολογωντας και εσκασα στο γελιο.Πηγα να του πω το αλλο με τον τοτο το ξερεις?
Δεν γελάσαμε.
Η κατάσταση ξέφυγε. Χαίρομαι που το είδες.
Πρέπει να σε αφήσω!
Καλό βραδυ. :))
Επισης και εγω να ηρεμησω.Σευχαριστω για ολα .......
Αφρούλα εννοείται πως δε γελάσαμε.Όλοι έχει τύχει να κάνουμε διάφορες σκέψεις στη διάρκεια της ζωής μας που φαντάζουν ότι δε στέκουν.....Quote:
Originally posted by afrula
Πρεπει να γελαγατε τουλαχιστον σας εκανα να γελατε.
Ήταν σκέψεις της ασθένειας κ όχι ΄δικές΄ σου.
Χαίρομαι πολύ που σε είδα πολύ ήρεμη.
Καλή συνέχεια,όλα θα πάνε καλά!!!
ο γιατρός έβαλε κ στοίχημα........
παιδια ειχα ηρεμησει και μου κατσε αν κανω πηλινγκ ,μασκες και διαφορα για καθαρισμο της επιδερμιδας ξερουν τα κοριτσια λεω θα ασπρισει μηπως λεω σα βαμβακι?Οχι βεβαια αλλα μου κολλησε .Τι να πω Τεταρτη θα παω στη παλια μου ψυχολογο και θα δουμε.Υπομονη.Λεω Παναγια μου τι τρελλη εισαι αλλα δε πειθομαι γιατι?Μηπως με τα χαπια δε μπορουμε να αναλυσουμε η να εξετσουμε σωστα το ζητημα.Τι κανουν στον εγκεφαλο γαμωτο?
weird σε παρακαλω μπορεις να βγαλεις την εικονα που εβαλες απο το θεμα σου γιατι μου κανει κακο.Καταλαβες....πιστευω .Ερχονται στιγμες που τα σκαλιζω.Αν γινεται βγαλτην αλλιως ο υπευθυνος!!!!!
Tην έβγαλα Αφρούλα μου!
Ευχομαι να είσαι καλά.
Αφρούλα, απο ότι κατάλαβα οι ιδέες επανήλθαν, ίσως λίγο διαφορετικες αλλά επανήλθαν.
Βλέπεις λοιπόν, οτι αν και αρκετοί απο εμάς σου παραθέσαμε επιχειρήματα, το συζητήσαμε, σε πείσαμε προς στιγμήν και ηρέμησες, μετά απο λίγες μέρες, η αναστάτωση επανήλθε.
Γράφεις \" δεν πείθομαι\".
Ετσι είναι, αυτές οι σκέψεις, οι ιδέες, δεν πείθονται με λογικά επιχειρήματα.
Επομένως μήπως κάθε προσπάθεια που κάνεις να απαντάς στα ερωτήματα που σου θέτει το μυαλό σου είναι ασκοπη?
Μήπως πρέπει να επικεντρωθείς αλλου?
Να στρέψεις αλλού την προσοχή σου κι όχι πάνω στις ιδέες?
Ακριβως weird .Tωρα με ενοχλει ενα σημαδακι στο προσωπο που ουτε καν φαινεται αλλα οταν τα βλεμματα πεφτουν πανω σε εκεινη την μερια αθελα τους γιατι δε φαινεται εγω αγχωνομαι.Αφου χθες ηρθα σπιτι σαν τρελλη ,ξεσηκωσα τη καημενη την οικογενεια μου για να παω να κανω λειζερ να εξαφανιστει τελειως.Απο Σεπτεμβρη τωρα γιατι απαγορευεται το λειζερ.Το θεμα ειναι οτι ειχα παει στα HONDOS με καλη διαθεση και εγω μιλουσα στη κοπελα και τη κοιταζα στα ματια ενω εκεινη σε εκεινη τη μερια.Μετα ηρθα σπιτι λεω τι κοιταζε ετσι δεν εχω τιποτα ουτε καν το εχω σκεφτει το σημαδακι 5 χρονια να φανταστεις και λεω μηπως το δε ?Γιατι εκει ειναι γεματο φωτα και στο μακιγιαζ υπαρχουν οι ειδικες λαμπες φθορισμου δε ξερω και επαθα τη κρισουλα φωνες .πεταγα αντικειμενα.Αλλη φορα θα ρωταω τι κοιτας εκει αν ξαναγινει κατι και δε με νοιαζει τι θα κανει ο αλλος η πως θα το δει .ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ.Η αλλη ηλιθιοτητα νιωθω αβολα να χρησιμοποιω αντιηλιακο μηπως ασπριζει!!!!Σημερα πηγα στη ψυχολογο εφαγε το πενηνταρικο τζαμπα η χαζη και μου πε δε μπορει να βοηθησει αλλο .Λες και τα κανε σωστα και τα μπροστα.
Ακριβώς.Quote:
Ακριβως weird .Tωρα με ενοχλει ενα σημαδακι στο προσωπο που ουτε καν φαινεται αλλα οταν τα βλεμματα πεφτουν πανω σε εκεινη την μερια αθελα τους γιατι δε φαινεται εγω αγχωνομαι.Αφου χθες ηρθα σπιτι σαν τρελλη ,ξεσηκωσα τη καημενη την οικογενεια μου για να παω να κανω λειζερ να εξαφανιστει τελειως.Απο Σεπτεμβρη τωρα γιατι απαγορευεται το λειζερ.Το θεμα ειναι οτι ειχα παει στα HONDOS με καλη διαθεση και εγω μιλουσα στη κοπελα και τη κοιταζα στα ματια ενω εκεινη σε εκεινη τη μερια.Μετα ηρθα σπιτι λεω τι κοιταζε ετσι δεν εχω τιποτα ουτε καν το εχω σκεφτει το σημαδακι 5 χρονια να φανταστεις και λεω μηπως το δε ?Γιατι εκει ειναι γεματο φωτα και στο μακιγιαζ υπαρχουν οι ειδικες λαμπες φθορισμου δε ξερω και επαθα τη κρισουλα φωνες .πεταγα αντικειμενα.Αλλη φορα θα ρωταω τι κοιτας εκει αν ξαναγινει κατι και δε με νοιαζει τι θα κανει ο αλλος η πως θα το δει .ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ.Η αλλη ηλιθιοτητα νιωθω αβολα να χρησιμοποιω αντιηλιακο μηπως ασπριζει!!!!Σημερα πηγα στη ψυχολογο εφαγε το πενηνταρικο τζαμπα η χαζη και μου πε δε μπορει να βοηθησει αλλο .Λες και τα κανε σωστα και τα μπροστα.
Ηρθε ένα νέο κόλημμα.
Μια νέα σκέψη.
Ενα νέο άγχος.
Αφρούλα, βλέπεις οτι ακόμα κι αν ασχοληθείς με την σκέψη, αυτή θα επανέλθει.
Μήπως η λύση βρισκεται στο να μην ασχοληθείς καθόλου με αυτήν την σκέψη?
Μήπως να έκλεινες τα αυτιά στην φωνή που στην υπαγορεύει?
Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι.
Αλλά γίνεται.
Απο την άλλη, μπορείς και να ασχοληθείς... να το συζητάμε, να καταλήξουμε κάπου, να ανακουφιστείς και μετά, πάλι απο την αρχή.
Τι λες?
υγ. Οσο για την ψυχολόγο, θυμάμαι τις αμφιβολίες που είχες εκφράσει για την δουλειά που κάνετε.
Σου εύχομαι να βρεις εναν πιο κατάλληλο ψυχολογο.
Αφρούλα,τόσο καιρό που διαβάζω θέματα σου εντοπίζω ένα πρόβλημα που νομίζω ότι εμποδίζει την ίαση σου.Quote:
Σημερα πηγα στη ψυχολογο εφαγε το πενηνταρικο τζαμπα η χαζη και μου πε δε μπορει να βοηθησει αλλο .Λες και τα κανε σωστα και τα μπροστα.
Ότι δεν έχεις έναν ειδικό να εμπιστεύεσαι κ να΄ναι σταθερά δίπλα σου.
Πιστεύω πως εκεί πρέπει να επικεντρωθείς.
Είναι κρίμα να τυραννιέσαι για κάτι που αντιμετωπίζεται μόνο κ μόνο επειδή δεν έχεις τον κατάλληλο ειδικό να σε βοηθήσει.
Τι θα κάνεις τελικά με την ψυχολόγο?Θα συνεχίσεις μ΄αυτή?θα ψάξεις για άλλη?
θα ψαξω στο κεντρο στην Ομονοια που πηγαινω επαγγελματια.Αλλα θα κανει δουλεια ?Θα μου πει και θα κανουμε μαζι τις τεχνικες επιστημονικα και οπως πρεπει η να διαβασω τα βιβλια?Δεν υπαρχει κανενας ρε παιδια?Δεν αντεχω .Τωρα μου εδωσε και το entact ο γιατρος για εξτρα βοηθεια και ο ψυχολογος μου θα ναι ενα φοιτητακι καθε Δευτερα?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Γνωσιακος Να κανει ΣΩΣΤΑ τη δουλεια του?????????Αμαν πια!!!
παιδια βοηθεια!!!Εγω ξερω και ολοι μας και η κοινη λογικη οτι δεν υπαρχει ανθρωπος ζωντανος η νεκρος σα το βαμβακι.Αν ερθει καποιος ξερω γω το ρωταω σε πολλους και μου πουν ναι υπαρχει?Αυτος δεν ειναι τρελλος?Τι να τον κανω?Να τον βαλω κατω μεχρι να μου πει οχι φυσικα ?????
να του ζητήσεις αποδείξεις!και θα διαπιστώσεις ότι δεν έχει τίποτα να σου δώσει γιατί δεν υπάρχει!
Αφρούλα γιατί δεν απευθύνεσαι σε κέντρο ψυχικής υγείας που είναι και δωρεάν.Απο προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι γίνεται δουλειά
\"AN ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ\"Quote:
παιδια βοηθεια!!!Εγω ξερω και ολοι μας και η κοινη λογικη οτι δεν υπαρχει ανθρωπος ζωντανος η νεκρος σα το βαμβακι.Αν ερθει καποιος ξερω γω το ρωταω σε πολλους και μου πουν ναι υπαρχει?Αυτος δεν ειναι τρελλος?Τι να τον κανω?Να τον βαλω κατω μεχρι να μου πει οχι φυσικα ?????
Αφρούλα, δεν πρόκειται να έρθει κανείς και να σου πει τέτοιο πράγμα! Ουτε καν ο τρελός.
Οσο και να ψάξεις, ακόμα και να προσπαθήσεις, δεν θα βρεις ούτε έναν άνθρωπο να σου πει αυτό το πράγμα.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.
Απο την άλλη, έξυπνη κοπέλα είσαι.
Γιατί ασχολείσαι με τις εμμονικές σχέσεις?
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα το τροπάρι τους και το τρυπάκι που σε βάζουν???
Μην ασχολείσαι με αυτά τα \"αν \" και τα \"μήπως\" και τα υποθετικά τί θα γίνει.... είναι όλα μεσα στο κεφάλι σου.
Βρες επιτέλους έναν καλό θεραπευτή κι ας μην είναι και γνωσιακός.
Απευθύνσου στον Νίκο.
οταν σου λενε συνεχως εισαι πολυ ασπρη το ακουσα ΑΠΟΨΕ πως να ηρεμησω???Εχω το φοιτητακι στην Ομονοια και αυριο θα ρωτησω για επαγγελματια γιατι ολοι τους εκει διδασκουν και εποπτευουν τους ειδικευομενους.Φοβαμαι τα χρηματα αν παιρνουν 100 ευρω τη συνεδρια καταστραφηκαν οι γονεις μου γιαυτο καλυτερα να τα παρατησω.Μου ειπε τωρα εισαι πολυ ασπρη σαν ευρωπαια εγω με βλεπω μια χαρα καθολου λευκη και βλεπω πιο ασπρες απο μενα παντως σα βαμβακι δε με ειδε ετσι δεν ειναι ????Εγω ημουν μια χαρα και τωρα εχω μια κριση αγχους ,ειμαι χαρουμενη εχω το αγορι μου ξανα γιατι ειχε καποια προβληματα,τη φιλεναδα μου.Ευτυχως που δε χρησιμοποιησε καμοια παρομοιωση σαν....Αλλα δε μπορω να ηρεμησω .
έλα βρε αφρούλα μου δεν είναι κακό να είναι κανείς άσπρος ίσα ίσα ειναι και πολύ γλυκό.
όπως λες έχεις πολλούς λόγους για να είσαι χαρούμενη προσπάθησε να μη δίνεις τόση βαρύτητα στα λόγια των άλλων.
και όταν έρχονται αυτές οι σκέψεις προσπάθησε να απασχολήσεις το μυαλό σου με κατι αλλο!
Τι τυχερή που είσαι που έχεις το αγόρι σου!Quote:
οταν σου λενε συνεχως εισαι πολυ ασπρη το ακουσα ΑΠΟΨΕ πως να ηρεμησω???Εχω το φοιτητακι στην Ομονοια και αυριο θα ρωτησω για επαγγελματια γιατι ολοι τους εκει διδασκουν και εποπτευουν τους ειδικευομενους.Φοβαμαι τα χρηματα αν παιρνουν 100 ευρω τη συνεδρια καταστραφηκαν οι γονεις μου γιαυτο καλυτερα να τα παρατησω.Μου ειπε τωρα εισαι πολυ ασπρη σαν ευρωπαια εγω με βλεπω μια χαρα καθολου λευκη και βλεπω πιο ασπρες απο μενα παντως σα βαμβακι δε με ειδε ετσι δεν ειναι ????Εγω ημουν μια χαρα και τωρα εχω μια κριση αγχους ,ειμαι χαρουμενη εχω το αγορι μου ξανα γιατι ειχε καποια προβληματα,τη φιλεναδα μου.Ευτυχως που δε χρησιμοποιησε καμοια παρομοιωση σαν....Αλλα δε μπορω να ηρεμησω .
Και την φιλεναδίτσα σου... ε?
Μείνε σε αυτό που ειπώθηκε Αφρο μου!!!
Ειπώθηκε το είσαι άσπρη ( προφανώς ανοιχτόχρωμη)
Ειπώθηκε το είσαι σαν Ευρωπαία.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ειπώθηκε το \"σαν βαμβάκι\"
το τελευταίο, μόνο στη φαντασία σου υπάρχει, δες το καθαρά.
:)
Αφρούλα εγώ είμαι αρκετά μαλαχροινή και πάντα μου άρεσε η ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.Επειδή πάω σε οδοντίατρο αποφάσισα μεταξύ άλλων να κάνω μια ΄λεύκανση δοντιών.Εντάσσεται και αυτό στην γενικότερη αλλαγή που προσπαθώ να κάνω σε μένα.Ακου τώρα πλάκα.Κάτι έλεγα με μια εξαδέλφη μου και γελάσαμε.Μου λέει ξέρεις πως είσαι; σαν τους μαύρους που ανοίγουν το στόμα τους και φαίνονται κάτι άσπρα δόντια.Εβαλα τα γέλια γιατί μου το είχε πεί και η κόρη μου.Εγώ δηλαδή έπρεπε να στενοχωρηθώ;Ευτυχώς τα παιδιά μου πήραν απο τον πατέρα τους και έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.Εχεις κάτι που είναι ωραίο γιατί σε στενοχωρεί;
Δε με στεναχωρει ισα ισα που μαρεσει γιατι ειναι καπως αριστοκρατικο.Αλλα ειμαι ανοιχτοχρωμη βρε παιδια οχι ασπρη !!Δεν αντεχω να λενε ατη τη λεξη απο δω και περα να τους κανω να μιλανε σωστα?Το αγορι μου βασικα δεν υπαρχει 2 με 3 φορες τη βδομαδα το βλεπω και δεν ειναι καθολου ο τυπος μου αλλα ειναι καλο παιδι και τον εχω αναγκη για ναξεκολλησω απο το σπιτι.ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ρε παιδια δηλαδη η nikole kidman ειναι ασπρη?Οχι βεβαια !Με εκνευριζει ...Μου ρχεται να τον βρισω οποιος το λεει και weird μου γλυκια να τους λεω συνεχεια ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.
Καλησπέρα Αφρούλα μου.
Αλήθεια,μέχρι τώρα, πώς αντιδράς όταν σου λένε οτι είσαι άσπρη?
Εκνευριζομαι και τους λεω ανοιχτοχρωμη λεγεται οχι ασπρη βλεπετε κανενα βαμβακι?και αν δε καταλαβαινουν γινομαι επιθετικη μεχρι να μουν φυσικα αυτο εννοουσαμε τωρα αν πει κανενας ναι ειναι τρελλος και δεν εχει και αποδειξεις.Ωχ τωρα μπηκα σε αλλο τρυπακι αν πει καποιος ναι τι θα γινει?Αφου δεν υπαρχει!!Ωχ ......weird βοηθεια.Θα ναι τρελλος επομενως δε με νοιαζει.ΑΛΛΑ........ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΩ.
Quote:
Εκνευριζομαι και τους λεω ανοιχτοχρωμη λεγεται οχι ασπρη βλεπετε κανενα βαμβακι?και αν δε καταλαβαινουν γινομαι επιθετικη μεχρι να μουν φυσικα αυτο εννοουσαμε τωρα αν πει κανενας ναι ειναι τρελλος και δεν εχει και αποδειξεις.Ωχ τωρα μπηκα σε αλλο τρυπακι αν πει καποιος ναι τι θα γινει?Αφου δεν υπαρχει!!Ωχ ......weird βοηθεια.Θα ναι τρελλος επομενως δε με νοιαζει.ΑΛΛΑ........ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΩ.
Ωραία... αν κάποιος τρελός πει ναι, θα τον δείρεις.
Και μετά? Θα είσαι εντάξει?
Πάντως να σου παρατηρήσω οτι καλύτερα για σένα, ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝ και αφορούν υποθέσεις του μυαλού σου, καλύτερα να τις αγνοείς.
Ξέρω, είναι τραγικά δύσκολο γιατί σε καταλαμβάνει ένα μεγάλο άγχος.
Παρά το άγχος, εσύ ΠΙΕΖΕ τον εαυτό σου, να βγει έξω και να λειτουργήσει κανονικά.
Εκθέσου.
Αυτό, το προτείνω σαν μη ειδικός, μπορεί και να βοηθήσει.
θα τον δειρω.Θα τον βρισω αλλα αν βλεπω δε παει καλα θα αποχωρησω.Ντρεπομαι να σου πω γιατι κολλησα στους τρελλους και δε μπορω να παρω ανασα απο το αγχος!!!!!!ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!Μα πως ειναι δυνατον αφου ο τρελλος δεν εχει λογικη ?Παραδινομαι παιδια.Δε θελω να ζω βοηθεια!!
afrula θα ηθελα να σε ρωτησω, αν οπως εκθετεις εδω τους φοβους σου κ ολες σου τις αμφιβολιες, το κανεις κ με τον ψυχιατρο ή τον καθε ειδικο που σε παρακολουθει...