Το χειρότερο δεν είναι να μην έχεις φίλους, αλλά να είσαι με φίλους και να νιώθεις μόνος!
Printable View
Το χειρότερο δεν είναι να μην έχεις φίλους, αλλά να είσαι με φίλους και να νιώθεις μόνος!
Εγω να πω οτι μικρος ειχα πολλους φιλους... παντα κολουσα σε παρεες γιατι φοβομουν να μην ειμαι μονος μου...ηθελα οι αλλοι να με κολακευουν...
αποτελεσμα?
τωρα να ειμαι μονος, απο την μια δεν με νοιαζει γιατι τα εχω βρει με τον ευατο μου... ειμαι μονος αλλα δεν νιωθω μονος..
τοτε που κολουσα σε παρεες ναι μεν περναγα και ομορφα πηγαιναμε απο εδω πηγαιναμε απο εκει... αλλα μετα απο καποιο σημειο ο ευατος μου τα επαιξε... δεν μπορουσα να κατσω αλλο.. να λεμε τα ιδια και τα ιδια... μιζερια...
τωρα ναι μεν ειμαι μιζερος αλλα καλοπαιρναω...
λοιπον η αληθεια ειναι καπου στην μεση...
παιδια πιστευω το θεμα δεν ειναι μονο αυτο, πλεον εχω ακουσει πολλες φορες παιδια που ερχωνται αποχωρια στοις πολεις, κυριος για σπουδες αλαλ και γενικα. και λενε οτι βλεπουν πως τα <αστικα> παιδια δν δειχνουν την ιδια ζωντανια με αυτους δλδ, οκ μπορει καποιοι να εχουν ενα ωραιο στυλ κ ετσι αλλα συνηθος οταν τους γνωριζουν βλεπουν παιδα καπως αρκετα κουρασμενα απογοητευμενα, ολλη μερα με φορμες να γυνανε να μην εχουν δυναμεις, και ειναι αξιο απορειας αυτο...
Ρε 'συ Ιάκωβε, νομίζω ότι λίγο το γενικεύεις. Εγω νομίζω κι έχω δει ότι υπάρχουν ποικίλοι χαρακτήρες και συμπεριφορές παντού. Τώρα αν ο κύκλος σου π.χ. είναι άτομα που δεν σου κολλάνε τόσο πολύ σαν νοοτροπία και τρόπος ζωής, φρόντισε να τον διευρύνεις. Όσο πιο πολλούς γνωρίζεις κι όσο πιο καλά τους γνωρίζεις, τόσο πιο πιθανό είναι να βρεις κάποιον να ταιριάξεις.
Αυτό το "λέμε να βγούμε για καφέ αλλά ποτέ δεν γίνεται στην πράξη" είναι όντως ένα θέμα γιατί το "να βγούμε" είναι πολλές φορές σχήμα λόγου και όχι πραγματική επιθυμία. Θα σε συμβούλευα να πάρεις πρωτοβουλίες. Την επόμενη φορά που θα μιλήσεις με ένα άτομο που θα σε ενδιέφερε να βγείτε και να τα πείτε, πάρε την πρωτοβουλία και ζήτα να βγείτε συγκεκριμένα. Μην πεις απλά "ναι να βγούμε κάποια στιγμή", δώσε συγκεκριμένο ραντεβού.
Θα υπερθεματίσω επίσης με όσους είπαν για χόμπι και ενδιαφέροντα. Οι φιλίες συχνά γεννιούνται μέσα από ομαδικές δραστηριότητες και κοινά ενδιαφέροντα. Αν δεν έχεις ήδη, φρόντισε να αποκτήσεις, και να διευρύνεις τον κύκλο σου. Δεν είναι τόσο δύσκολο, νέο κορίτσι είσαι!
Κατερινα θα σε ενδιεφερε μια ομαδα ιντερνετικη που εχουμε φτιαξει ατομα σαν εσενα, χωρις φιλους?