Σ\'ευχαριστω πολυ gm!!
Kelly σου εχω στειλει υ2υ σχετικα με το να ανταλλαξουμε αποψεις.
Φιλακια
Printable View
Σ\'ευχαριστω πολυ gm!!
Kelly σου εχω στειλει υ2υ σχετικα με το να ανταλλαξουμε αποψεις.
Φιλακια
Nίκη,
σου έχω στείλει και γω υ2υ!
Αυτο ειναι το κακο..οτι σκεφτομαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.Εχτες βγηκαν και αποτελεσματα για ενα μαθημα στη σχολη και δεν περασα και ενω ολα τ\'αλλα τα εχω περασει και με καλο βαθμο κιολας,αρχισα απο χτες οτι ειμαι εντελως αχρηστη,οτι δεν καταφερνω τιποτα και διαφορα αλλα οποτε ειμαι χαλια παλι..
Niki και εγώ πέρασα αυτά που περιγράφεις. Και κατά καιρούς τα περνάω. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη μελαγχολεί σε κάποια φάση της ζωής του. Σε όλους μας συμβαίνει. Εσύ λίγο παραπάνω όπως και εγώ κάποια στιγμή έχεις κολλήσει. Όταν όμως τα σκέφτεσαι και τα ξανασκέφτεσαι τα κάνει πιο δύσκολα. Μη μένεις στην αδράνεια, στην παθητικότητα. Γίνε ενεργητική όσο και αν η διάθεσή σου το αποτρέπει. Νομίζω ότι σε ένα βαθμό είναι και συνήθεια.
berg
Πολύ σκεψη επεσε!!!!
Ε ρε και να ήμουν 18 χρονών και θα σου έλεγα εγώ αν είχα κατάθλιψη ή όχι
ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Η ζωή είναι πανέμορφη και δεν σας το λέω εγώ ο \"απαίδευτος\"
Σας το λέω εγώ που έχω περάσει χίλιες δυό καταστάσεις
Ναι ναι θα το ξαναπω
Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ 18 !!!!!!!!!!!!!!!! ΕΣΤΩ 20 !!!! ΕΣΤΩ 22 ΕΣΤΩ 23 ΕΣΤΩ 24 και πάει λέγοντας ;)
εμενα παντως μου φαινεσαι κεφατος χαραχτηρας.οποτε σημασια εχει πως νιωθεις μεσα σου και οχι ποσο χρωνων εισαι.θελω να πω οτι εγω μια περιοδο ειμουνα 20 και ενιωθα 100...τωρα ειμαι 18 και μπαινω στα 17!!!χε-χε
Καλά βρε οκ μη φανταστείς , απλά αυτό το 3 δεν μου πολυαρέσει χαχαχαχαχα αυτό μπροστά από το μηδέν .... :p
Ναι είμαι πολύ πολύ κεφάτος χαρακτήρας και είναι μεγάλη μου χαρά να κάνω τους άλλους να γελάνε
Γενικά το θεωρώ ανοησία μας να αφήνουμε να μας πάρει από κάτω ότιδήποτε
Κατανοώ ότι υπάρχουν χίλιες δυό αιτίες
Αλλά τελικά φοβάμαι και το εξής
Αν μπούμε στη διαδικασία να πούμε \"και τώρα θα σας πω ότι δυσάρεστο έχω βιώσει\" αυτό αυτόματα θα μας κάνει να επωμισθούμε το βάρος μιας αρνητικής διάθεσης
Οχι δεν πρέπει
Ελάτε να μοιραστούμε μεν τις δυσάρεστες εμπειρίες μας αλλά με διάθεση αισιοδοξίας και εσωτερικής καλής διάθεσης
Διότι τι πιο σημαντικό απ\'το ότι αυτή τη στιγμή όλοι μας έχουμε την όρασή μας και συζητάμε εδώ ?
Αχ Helena μου ........ αν στεναχωριόμαστε στα 18 τι θα πούμε στα 38 ? απαπαπαπα
Βρήκα πριν λίγες μέρες κάτι γραπτά μου ( διότι έχω το κακό να φυλάω ότι μπορείτε να φανταστείτε από χαρτάκια σημειώματα κτλπ ) και έγραφα \"Αχ νιώθω σαν μικρό παιδί . Τι κιαν είμαι 18 εγώ νιώθω 12 ? και 40 να πάω πάλι μικρός θα νιώθω \"
Και απορώ ............. γιατί μια ζωή τρώγομαι με το χθες ?
Πάντα εξυμνώ το χθες , όσο άσχημο κιαν ήταν πάντα νοσταλγώ το χθες και στεναχωριέμαι για το χθες χωρίς να κάνω τίποτα για το αύριο και κλαψουρίζοντας στο τώρα
Ε δε πάει άλλο
Καιρός για αισιοδοξία τρελλή :) διότι ξέρω από τώρα ότι σε 10 χρόνια θα πω \"Ε ρε και να ήμουν 30 \"
Ξερω οτι τωρα ειμαι σε μια ηλικια οπου υποτιθεται εχω ολη τη ζωη μπροστα μου και μπορω να κανω πολλα πραγματα κλπ.Ομως δεν μπορω να το δω καθολου ετσι,δε μ\'ενδιαφερει τιποτα,ουτε το τι θα κανω,ουτε τιποτα.Και λυπαμαι γιατι αμα ξεπερασω καποια στιγμη ολο αυτο θα εχω χασει ηδη πολλα..περισσοτερα απ\'οσα εχω χασει τωρα..
Βρε συ Νίκη μου αφού το ξέρεις από τώρα τότε γιατί το αφήνεις να περνά ?Quote:
Originally posted by nikigirl18
Ξερω οτι τωρα ειμαι σε μια ηλικια οπου υποτιθεται εχω ολη τη ζωη μπροστα μου και μπορω να κανω πολλα πραγματα κλπ.Ομως δεν μπορω να το δω καθολου ετσι,δε μ\'ενδιαφερει τιποτα,ουτε το τι θα κανω,ουτε τιποτα.Και λυπαμαι γιατι αμα ξεπερασω καποια στιγμη ολο αυτο θα εχω χασει ηδη πολλα..περισσοτερα απ\'οσα εχω χασει τωρα..
Δηλαδή δεν έχεις κάποιο ενδιαφέρον ? τι σου αρέσει ? κάποιο βιβλίο να σε ταξιδέψει ? κάποιο παιχνίδι ? ταινίες dvd ?
Αν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε αυτό, ότι βρισκόμαστε σε μια ηλικία μοναδική, και που σύντομα θα περάσει, τότε είναι μια φοβερά κινητήρια δύναμη η σκέψη αυτή, για να κάνουμε πράγματα, να είμαστε γεμάτοι ενέργεια και να μην χαλιόμαστε για τίποτα, να είμαστε χαρούμενοι. Ομως άνθρωποι είμαστε και έχουμε και τις στεναχώριες μας και τις μαύρες μας πολλές φορές.. Και η κατάθλιψη μέσα στο παιχνίδι είναι.. Ηρθε, με κατάπιε, την πολέμησα όσο μπορούσα, αυτό είναι αλήθεια, αλλά τελικά με έριξε κάτω. Θεωρώ όμως ότι αν όλα είναι καλά γύρω σου και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ωραία και ενδιαφέρουσα τη ζωή σου, είναι γελοίο να στεναχωριέσαι χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Νίκη, η φλόγα μέσα σου θα ξανάψει, αργά ή γρήγορα, νέα είσαι πολύ, και συ και γω, θα δεις ότι θα νιώσεις καλά, απλά βοήθησε τον ευατό σου, για σένα, για αυτή την Νίκη που υπάρχει, δεν την λυπάσαι? Πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον στηρίζεις, αλλιώς δεν προχωράς εύκολα.
Φιλάκια!
Παλιοτερα ειχα ενδιαφεροντα αλλα τωρα δεν εχω σχεδον τιποτα,το μονο που κανω μερικες φορες ειναι να διαβαζω τιποτα βιβλια σχετικα με τη σχολη μου κλπ.Αλλα τιποτα αλλο.Δεν πρεπει να το αφηνω να παιρναει αλλα πλεον νιωθω οτι δεν εχω τη δυναμη,τη θεληση,δεν ξερω,ν\'αλλαξω κατι.
Σας ευχαριστω!!Φιλακια!
Νίκη,σε όλους μας έχει υπάρξει κάποια περίοδος που δεν θέλαμε ή δεν είχαμε την δύναμη να κανουμε κάτι. Είναι η περίοδος που θέλουμε να ξεκουράσουμε τον εαυτό μας, επωάζουμε μέσα σε αυτό το ΄κέλυφος΄της μοναξιάς και κάπουα στιγμή αποφασίζουμε να βγούμε έξω από αυτό και νιώθουμε καλά για να κάνουμε πράγματα. Και εγώ στο παρελθόν ένιωσα πολλές φορές αυτή τη στασιμότητα (τις περισσότερες φορές κουκουλωμένη κάτω από το παπλωμα), αλλά σήμερα μετά από 4 χρόνια ψυχανάλησης διαπίστωσα ότι μετά από κάθε τέτοια κατάσταση έβγαινα πιο δυνατή! Δεν πρέπει ποτέ να πάψεις να πιστεύεις στον εαυτό σου. Η πίστη σου σ αυτόν, είναι μεγάλη κινητήριος δύναμη!
Κράτα καλά!
φιλιά
νικη μου εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να ανχονεσαι διοτι στην κατασταση που βρισκεσαι ειναι οτι χειροτερο και στο τελος θα φας πιο πολυ τα μουτρα σου<δεν στην λεω βρε...>χαλαρωσε...κανε οτι σου κατεβει στο κεφαλι και σε ευχαριστει!!!με την θεραπεια που καωεις τωρα ειται ψυχαναλυση ειται φαρμακα ειται...πολεμας την καταθλιψη σου!!!εξαλου η καταθλιψη τρωει την ενεργεια σου οποτε που ορεξη?θα δεις ομως οτι οπως ξαφνικα σε εποιασε...γιατι ετσι το κανει η *******...ξαφνικα θα νοιωσεις και καλα!!!ασε τον χρονο να κυλισει υπερ σου...αν σκεφτεις εξυπνα ο χρονος ειναι αυτος που θα σου δωσει την υγεια σου!!!μην ανχωνεσαι ομως!!!πες ρε παιδι μου απο μεσα σου οτι δεν ειχες καταθλιψη και οτι ειχες σπασμενα και τα δυο σου ποδια τι θα εκανες?τιποτα...θα περιμενες να γινεις καλα.ετσι θα κανεις και με την φαση σου...θα περιμενεις...
η καταθλιψη δεν ειναι τιποτ!!!που να δειτε τα χειροτερα...ψυχωσεις σχιζοφρενειες και διαφορες αλλες καταστασεις...εμεις ειμαστε καλααααααα....
Πάντα υπάρχουν χειρότερα και καλύτερα.
Όταν το εγώ μας είναι τραυματισμένο πρέπει να βλέπουμε τα χειρότερα. Γιατί όταν το μυαλό μας είναι σκοτισμένο και θολωμένο τότε νιώθουμε σαν να είμαστε οι πιο άθλιοι πάνω στη γη και απόλυτα μόνοι. Αλλά άμα κοιτάξουμε τριγύρω μας βλέπουμε ότι όχι μόνο υπάρχουν χειρότερα αλλά ίσως και δεν υπάρχει λόγος να είμαστε έτσι. Βλέπουμε ανθρώπους με πραγματικές δυσκολίες και αντλούμε δύναμη από αυτούς και έτσι ξεχνάμε τα δικά μας προβλήματα.
Όταν πλέον η αυτοπεποίθηση μας γίνει υγιής τότε πρέπει να κοιτάμε πως να βελτιωθούμε και να βλέπουμε ανθρώπους που θέλουμε να τους μοιάσουμε. Αλλά και αυτό θα το κάνουμε έχοντας στο μυαλό αυτό το γνωμικό:
\"Θεέ μου δώσε μου την υπομονή να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω, την δύναμη να αλλάζω αυτά που μπορώ και την σοφία να μπορώ να τα ξεχωρίζω...\"
Τα παραπάνω βέβαια είναι η άποψη μου. Είμαι ανοιχτός σε άλλες απόψεις, μπινελίκια και τέτοια:)
..nai Joker moy.... as broyme tin dinami.... giati prepi na tin broyme... den ginete alios.....
...etsi apla...
...kai oso gia to \"krebatoma\"..otan imaste xalia... xriazetai... to soma kseri ti kani.. kseri ti theli.. ti exei anagi... otan zitai apomakrinsi apo ola ta kaka kai asxima poy mas perkiklonoyn.... mas anagazi na krebatonomaste.... oste na isixazi..kai to soma na ksanabriski tin dinami gia na sthriksi kai tin psixi... kai ekeino me tin sira toy kai pali to soma.... eksaloy otan ksaplonoyme.... mporoyme na onireyomaste toys pio omorfoys kosmoy... toys kosmoys mas ...gematoys asfalia ,agapi.... sokolates.... oses agalies exoyme anagi..... (ateliotes)... kai oti allo theloyme....
ta oneira mas ...ine to asylo toy mialoy mas.... to katafigio toy... eftixos poy mporoyme na onireyomaste.....
..
εγω ειδα ενα καλο....αλλα δεν το λεω...ειναι πονηρο!!!χε-χε
;)
...οταν ημουν μικρη ..και ηξερα πωσ το βραδυ θα με στοιχιωνε κατι...
..πριν κοιμηθω σκεφτομουν παρα πολυ εντονα το τι θα ηθελα να δω στον υπνο μου... (συνηθωσ εκανα διακοπεσ... ταξιδια ..και γνωριμιεσ...βολτεσ σε παραλιεσ.. αγκαλιεσ και τετοια ξερετε εσεισ..)... και αν ειχα περασει καλα στο «πρωτο ραντεβου »..μολισ ξυπνουσα φροντιζα να μην ξεχναω το ονειρο..να το σημειωνω.. και το επομενο βραδυ... συνεχιζοταν η γνωριμια μασ...σε ενα «δευτερο ραντεβου».. χιχι...
...
μακαρι η Νικη να ειναι καλητερα οταν γυρισει..φιλακια πολλα...
Χρονια πολλα σε ολους.Τι κανετε?Εγω χτες το βραδυ γυρισα.Ειμαι αρκετα καλυτερα αυτες τις μερες,βεβαια εχω καποιες μεταπτωσεις κλπ αλλα δεν ειμαι τοσο χαλια οσο ημουνα και προς το παρον εχω και τη διαθεση να ασχοληθω με τη σχολη μου,τη δουλεια μου κλπ.Το κακο ομως ειναι οτι πεφτω με το παραμικρο και σκεφτομαι μηπως τωρα που γυρισα ξαναειμαι παλι οπως πριν.Γενικα δεν μπορω να ειμαι και πολυ αισιοδοξη για το αν απο δω και περα θα συνεχισω να ειμαι καλυτερα οποτε προσπαθω να κανω καποια πραγματα τωρα που μπορω.Υπαρχουν αρκετα πραγματα που με προβληματιζουν αλλα προσπαθω οσο μπορω να μην τα σκεφτομαι.Επισης με αγχωνει το γεγονος οτι απο την αλλη βδομαδα εχω ραντεβου με τη γιατρο και θα πρεπει να αρχισω να μιλαω για τα προηγουμενα κλπ και δεν μπορω να γυρισω στα ιδια παλι.Θα δειξει..
Φιλακια πολλα!!
Αχ βρε Νικη , μη το σκεφτεσαι οσο μπορείς, εισαι σε πολυ καλό δρομο. !!!
Πολλά φιλια και είδες οτι τα πράγματα βαίνουν προς το καλυτερομ μη το χαλάς !!!!
:) γεια σου μικρουλι...
πολλα χαμογελα σου στελνω...να σε αγκαλιαζουν και να μην στεναχωριεσαι καθολου...
..
μπραβο του που ειναι καλητερα.. θα δεισ οταν βγει ο ηλιος ολα θα πανε ακομη καλητερα...
..φιλακια πολλα!!..να προσεχεισ...
Καλημερα!!Ειμαι αρκετα καλυτερα τελευταια και νομιζω οτι σιγα σιγα αρχιζω να βγαινω απο ολο αυτο,αν και το λεω με πολυ μεγαλη επιφυλαξη ακομα γιατι με το παραμικρο επηρεαζομαι και ξαναπεφτω.εχω αρκετες μεταπτωσεις αλλα τουλαχιστον τωρα ακομα και να ειμαι πεσμενη μπορω να κανω αυτα που ξερω οτι πρεπει(να βγω,να παω στη δουλεια μουκλπ)για να μη με παρει κ αλλο απο κατω.Εχω διαθεση να κανω αρκετα πραγματα(μονο να ασχοληθω με τη σχολη μου δεν εχω αλλα καποια στιγμη θα τη βρω και αυτη),αλλα με ανησυχει παλι το γεγονος οτι τωρα μεσα σε 2 χρονια περασα 2 φορες καταθλιψη και σκεφτομαι οτι ανα πασα στιγμη μπορει να ειμαι τα ιδια.Αλλα ενταξει,προσπαθω να κοιταω το τωρα οσο γινεται και να μη σκεφτομαι το τι θα γινει αργοτερα..Τωρα και να θελω να κατσω να σκεφτω ολα αυτα τα αρνητικα που σκεφτομουνα ευτυχως δεν προλαβαινω λογω δουλειας..
Σημερα πηγα και στη γιατρο,πιστευει οτι σταδιακα θα υπαρξει βελτιωση αλλα θα πρεπει να ασχοληθω και με αυτα που με οδηγησαν στην καταθλιψη για να τα αντιμετωπιζω καλυτερα απο δω και περα.Βεβαια σημερα απεφυγα να πω αρκετα πραγματα,γιατι δεν ηθελα να θυμηθω το πως ημουνα πριν κατι μερες κλπ αλλα στο επομενο ραντεβου μαλλον πρεπει να τα πω και αυτα.Το μονο οτι μερικες φορες επειδη με κουραζει καπως το οτι προσπαθω συνεχεια να ειμαι απασχολημενη με κατι και να μη μου αφηνω τα περιθωρια να σκεφτομαι διαφορα,με πιανει μια απαισιοδοξια και αισθανομαι οτι με κοροιδευω πως ειμαι καλυτερα και οτι λιγο να το αφησω θα ειμαι παλι χαλια κλπ.Τουλαχιστον τωρα ομως μπορω να ειμαι καπως πιο αισιοδοξη και να βαζω σε μια σειρα καποια πραγματα.
Αυτα προς το παρον..
Φιλακια!!:)
Νίκη μου πόσο χαίρομαι με αυτά που διάβασα στο forum για σένα! Μπράβο σου που βρήκες και δουλειά και αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα! Μην νομίζεις ότι κοροιδεύεις το εαυτό σου, απλά να σκέφτεσαι ότι τον καλομαθαίνεις. Σκέψου ότι όπως κάποιος είναι στην ανάρρωση από κάποια ασθένεια, πρέπει να τρώει καλά, να έχει τους δικούς του και τους φίλους του να τον επισκέπτονται για να περνάει καλά, να μην πολυσκέπτεται, να μην κουράζεται κτλ, έτσι και εσύ για να ξεπεράσεις αυτή την κατάσταση πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου, καλομαθαίνοντας τον. Να γυρνάς την πλάτη στις κακιές σκέψεις,να σκέφτεσαι και να κάνεις όμορφα και
καινούρια πράγματα σαν να μην υπήρχε αυτό το παρελθόν. Όλοι κάναμε το κορόιδο στον εαυτό μας για να ξεπεράσουμε τις άσχημες και καταθλιπτικές μας σκέψεις πιστεύω. Συνέχισε έτσι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχεις μεταπτώσεις οι οποίες με το πέρασμα του χρόνου θα ελαττώνονται.
Γι\' αυτό που λες ότι δεν αισθάνεσαι όμορφα να ξαναφέρνεις στη μνήμη σου δυσάρεστες καταστάσεις όταν πας στο γιατρό, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Συζήτησέ το μαζί της αν θες, για να φρονίσει όσο το δυνατόν να μη σε κάνει και πέφτεις αρκετά, να το πάει πιο λάου-λάου, αν αυτό είναι το σωστό. Εκείνη μάλλον ξέρει καλύτερα...
Γειά σου Νίκη:) Μπράβο, πολύ ευχάριστο αυτό που κατάφερες. Μη σε νοιάζει αν μερικές στιγμές ξανασκέφτεσαι τα παλιά. Η κατάθλιψη βλέπει ότι χάνει τον πόλεμο τώρα και κάνει μερικές αντεπιθέσεις. Όταν γίνεται αυτό αποδέξου το και αγνόησε το. Και φυσικά αυτό που κάνεις δεν είναι κοροϊδία. Είναι ο υγιής τρόπος αντιμετώπισης. Δεν λένε οτι η αργία είναι μήτηρ πάσης κακίας; ;) Περιμένουμε να ακούσουμε νεότερα σου και οτι πηγαίνεις ακόμα πιο καλά:) Φιλιά
nikh mou kai gw xarika poli pou eisai kalytera..mpravo sou pou kaneis tetoies prospa8eies kai exeis toso 8elhsh... oxi mono kaneis toso megalo kalo ston eayto sou, alla parallhla dineis elpida kai se alla atoma pou pernane diskola...
an kai den exoume milhsei poli , se exw sympa8isei poli mesa apo to forum kai 8elw kai na se eyxarishsw gia x8es sto chat... (opws kai olous tous allous fysika)
na eisai panta kala sou eyxomai, filakia polla!
:):) filakia kai apo mena Nikaki/...:):)
για σου νικη....χαιρομαι για σενα βρε...δεν μου λες?οταν γινεσαι καλα υστερα απο μια μεγαλη ιωση πχ δεν νοιωθεις εξαντλημενη?ετσι ειναι και με την καταθλιψη...ειναι απολυτως φυσιολογικο να νιωθεις μεταπτωσεις.ειναι καλο να εχεις μεπτωσεις ξερεις γιατι?γιατι γινεσαι καλα!!!τωρα δεν εισαι μονο κατω αλλα μερικες φορες εισαι και στα πανω σου.και οσο περναει ο καιρος θα εισαι και ολο καλυτερα.θα βγει μια νικη καλυτερη απο την προηγουμενη...με τις ιδιες εμπειριες και χαρακτηρα αλλα με καλυτερη κριση και καλυτερη αντιμετωπιση των καταστασεων.θα εισαι δυνατοτερη!!!!
\"οτι δεν μας σκοτωνει...μας κανει πιο δυνατους\"...και καλυτερους
...μασ κανει διαφορετικους..θα ελεγα... πιο ... ανοιχτομυαλους...
Να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με κατανόηση...
ζωγραφισαμε παλι ε?ακους νικη?
Αντωνη μου συμφωνω απολυτα με αυτα που λετε.Αργησα καπως να απαντησω αλλα ειμαι πολυ μπερδεμενη τελευταια με καποια θεματα,με αυτα που αισαθανομαι κλπ και γι\'αυτο.
Σε γενικες γραμμες δουλευω,βγαινω κλπ αλλα διαπιστωνω οτι αυτο που τελικα εχει αλλαξει ειναι οχι τοσο το πως αισθανομαι,αλλα το πως το αντιμετωπιζω για να μη με παρει παλι τελειως απο κατω.Δεν ξερω αν εκανα καλα,αλλα ειπα στη γιατρο απο δω και περα να πηγαινω μια φορα τη βδομαδα και οχι δυο οπως πηγαινα.Θα δειξει τωρα..το πολυ πολυ αν δω οτι δεν αρκει μονο μια φορα,να ξαναπαω και δευτερη.
Φιλακια:)
καλα κανεις...αμα δεις οτι χρειαζεται το ξαναλλαζεις
niki κι εγω κάποιες φορές καταλαβαίνω πως αισθάνομαι όπως και πριν απλά τώρα έχω τη δύναμη να το παλεύω και να μην κάθομαι κλεισμένη μέσα και να το σκέφτομαι.. όμως δεν είναι κι αυτή μια πρόοδος τελικά και για τις δύο ?? εγώ έτσι το βλέπω όταν αρχίζω να πέφτω..ότι αυτή η αλλαγή είναι η αρχή προς το καλύτερο! δες το θετικά και όλα θα πάνε καλά
φιλιά πολλά πολλά!
Σιγουρα feli μου ειναι μια προοδος αυτη και καπως σημαντικη κιολας γιατι αλλιως ειναι να εισαι χαλια και να μην μπορεις να κανεις τιποτα για να αλλαξει καπως αυτο και αλλιως να μπορεις να προσπαθησεις εστω και λιγο..
Φιλακια:)
εχεις δικιο δαναη...το εχω πει και εγω στον εαυτο μου αυτο το πραγμα...
ετσι ειναι....
niki μου τι κάνεις? πως είσαι αυτές τις μέρες? είσαι καλύτερα? τι έκανες τελικά με τη γιατρό, πηγαίνεις μόνο μια φορά? είδες αποτελέσματα?