καλημερα!
επειδη αναφερθηκαν καποια μελη του φορουμ σε σχεση με την ομαδα σου, με γνωμονα φυσικα το οτι ενδιαφερθηκαν για το θεμα σου κι οχι οτιδηποτε αλλο, θα ηθελα να απαντησω δημοσιως οτι δεν σκεφτηκα να συμμετεχω κι ευχαριστω για την προσκληση.
αφενος, δεν εχω περισσοτερο χρονο για θεματα που απτονται της ψυχολογιας, απο αυτον που ηδη διαθετω για την συμμετοχη στο φορουμ, αφετερου γιατι πιστευω οτι μια ομαδα τετοια θα επρεπε να εχει καποια κοινα στις αναζητησεις της, η εστω στα προβληματα των μελων.. δεν ειμαι και πολυ σιγουρη.
απλουστευτικο παραδειγμα, δεν θα μπορουσα να ειμαισ την ιδια ομαδα με ατομα θρησκοληπτα για παραδειγμα, ρατσιστες, μισογυνηδες κλπ.
αλλα και πολλα αλλα θεματα αποψεων , θα μου εφερναν μεγαλο εκνευρισμο, ποσο μαλλον διαθεση να μοιραστω και να βοηθησω...
θεωρω πιο βοηθητικη "ομαδα αυτοβοηθειας" τους φιλους μας, που τους εχουμε επιλεξει με κριτηριο να εχουμε καποιες κοινες αποψεις για καποια βασικα θεματα.
ποσο δε μαλλον, οταν δεν υπαρχει ειδικος ως συντονιστης, αλλα ενα μελος οπως ολοι.
δεν τα λεω αυτα για να κατακρινω την προσπαθεια σου. προσωπικα, τοποθετουμαι.
απο την αλλη, δεν θα εδινα σε καμια περιπτωση το κινητο μου σε αγνωστους μου απο το ιντερνετ.
ευχομαι πολυ καλη εκβαση στην προσπαθεια σου κι ακομα καλυτερη στο προσωπικο προβλημα που σε απασχολει.