η εντυπωση ειναι αμοιβαια...
Printable View
@areti ακόμα και αληθεια να ειναι αυτα που λες (που δεν ειναι), εχουμε χασει καθε εμπιστοσυνη στο προσωπο σου για να σε παρουμε στα σοβαρα. Το μονο που θα βοηθουσε ειναι να πηγαινες σε ψυχολογο. Οσες φορες και να μεταμορφωθεις, σε κοριτσι, σε εθισμενο σε πορνο, σε τρανς ατομο, σε ατομο ερωτευμενο με συγγεννή, σε καταθλιπικο η οτιδηποτε δεν θα σε πιστεψουμε.
σεβαστη η αποψη σου... ωστοσο εγω ξερω τον εαυτο μου καλυτερα απο ολους. ποτε δεν ειπα οτι εθιστηκα στο πορνο, ουτε οτι ερωτευτηκα την ξαδερφη μου, αλλο σεξουαλικη ελξη κ αλλο ερωτας
Εσύ μέχρι περσι δεν ηξερες αν ενιωθες αγορι η κοριτσι πλακα μου κανεις;
οχι, ειπα πολλες φορες οτι επειδη γεννηθηκα αγορι ολοι με αντιμετωπιζαν ετσι. ωστοσο οταν πηγα στην αντιπερα οχθη να το πω ετσι, δηλαδη αρχισα να αμφισβητω μεσα μου αυτα τα θεματα, καταλαβα οτι νιωθω πιο ανετα ως κοριτσι, νιωθω μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση, οτι μπορω να εκφραστω ελευθερα
Λοιπόν, όπως τα λες είναι σαν να έχεις υιοθετήσει μία καινούρια ταυτότητα που σου δίνει την δυνατότητα να πετάξεις την παλιά με ότι σε χάλαγε, μόνο που δεν βγαίνει από τα μηνύματά σου τόσο ότι δεν αισθανόσουν άνετα με το βιολογικό σου φύλο, όσο ότι ήσουν πιο ανασφαλής και επιφυλακτικός ενώ τώρα έχεις απελευθερωθεί, έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είσαι πιο εξωστρεφής, μιλάς πιο άνετα με κόσμο και ίσως τραβάς την προσοχή κατα κάποιο τρόπο, που ενδεχομένως να μην είχες πριν.
Αυτό δεν δείχνει τόσο πολύ επιθυμία για αλλαγή φύλου, αλλά για αλλαγή ρόλου και ταυτότητας. Δεν είναι τα ίδια αυτά τα πράγματα, για αυτό και ένας ειδικός θα σε βοηθήσει να δεις τι γίνεται.
καλημερα σονια, κατ αρχας σε ευχαριστω που απαντας φυσιολογικα, κατα δευτερον παντα τραβουσα την προσοχη με αυτα που ελεγα κ εκανα, ειναι στον χαρακτηρα μου... ωστοσο, ισως να ευθυνονται αυτα που αναφερεις (που τα βλεπω στην πραξη οτι οντως ετσι ειναι) συν οτι δεν αισθανομουν ανετα με το βιολογικο μου φυλο. οταν λες αλλαγη ρολου κ ταυτοτητας, τι ακριβως εννοεις;
"Ήμουν ο Μήτσος και με βλέπαν λίγο περίεργα και δεν μιλούσα για κάποια πράγματα που σκεφτόμουν γενικότερα, τώρα είμαι η Αρετή και λέω το τάδε και δεν μου απαντάνε αρνητικά ή κάτι που τους χάλαγε και με χάλαγε το αποδίδουν στο μπέρδεμα ταυτότητας. "
Κάπως έτσι το εννοώ.
α, ε δεν ξερω, οσες φορες το εχω συζητησει με τον εαυτο μου εχω καταληξει οτι νιωθω πιο ανετα ετσι, σε ολους τους τομεις. απο κει κ περα δε βρισκω το λογο που πρεπει να απανταω σε μερικους τυχαιους για κατι το οποιο ετσι κ αλλιως δεν προκειται να πειστουν, δικη μου ζωη ειναι, απο που κ ως που αφηνω τον καθενα να μπει στον ψυχισμο μου (δεν αναφερομαι σε σενα φυσικα)
Σε ένα φόρουμ συζήτηση γίνεται και θα ακούσεις και πράγματα που μπορεί να μη συμφωνείς ή να μη σου αρέσουν. Μπορεί ακόμα και αυτά να δώσουν έναυσμα να σκεφτείς κάποια πράγματα όμως, πάντα κάτι παίρνεις και κάτι δίνεις σε μία συζήτηση. Πάντως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε κάποιον ψυχολόγο να ξεκαθαρίσεις σε τι ακριβώς φάση βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή και τι σου συμβαίνει ακριβώς. Το αρχικό θέμα της ξαδέρφης νομίζω το λύσαμε, άστο στην άκρη προς το παρόν : ) Για τα υπόλοιπα καλύτερα να μιλήσεις με κάποιον ειδικό.
Αυτά από εμένα.
Καλημέρα
Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους Αρετή.
Χρειάζεται να δεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς πιο εντατικά με το ποια είσαι και τι θες και αυτό μόνο με ειδικό μπορείς να το κάνεις.
Το θέμα με την ξαδέρφη ειναι το λιγότερο σε αυτή τη φάση. Προέχει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον εαυτό σου.
Βρες έναν ειδικό που να ασχολείται συγκεκριμένα με τέτοια θέματα (υπάρχουν πολλοί και πολλά τρανς άτομα απευθύνονται σε αυτούς) και ξεκίνα να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά.