Τα έχεις κάνει ήδη αρκετά σκατά οπότε το καλύτερο μάλλον είναι να μην κάνεις τπτ.
Ήθελες να πάρεις "απαντήσεις". Τις πήρες;
Printable View
καλημερα.
διαβασα προσεκτικα. μπορω να στα υπογραμμισω παραγραφο- παραγραφο αυτα που ειδα, αλλα δεν νομιζω οτι εχει νοημα.
θα στα πω, συνολικα, λοιπον.
απο ολο σου το κειμενο, εγω καταλαβα οτι αυτες οι εξελιξεις σου δημιουργησαν ελπιδες και ψαχνεσαι να βρεις πως θα μπορουσε να προχωρησει αυτη η γνωριμια... για εμενα, παντου, αλλα ΠΑΝΤΟΥ, στην διηγηση σου, γραφει με τεραστια φωτεινα γραμματα που αναβοσβηνουν,
FRIENDZONE!!!!!
τιποτε ενθαρυντικο ερωτικα δεν εγινε η δεν σου ειπε πουθενα, η κοπελα αυτη. με το ζορι την συναντησες, δεν θα εμφανιζοταν καν!!! ναι, χαιρεται να ενδιαφερεσαι για εκεινην και να μην νοιωθει μονη. οπως σωστα αναρωτηθηκες και δεν το ρωτησες, μια χαρα σε καλεσε να κοιμαστε μαζι ενω υπηρχε η αποσταση. ο λογος που δεν το ξανακανε, ειναι γιατι δεν της βγαινει ερωτικο.. της βγαινει φιλικο. ειναι μονη, κατι εχει ναυαγησει στα προσωπικα της , περα απο την υγεια και τα επαγγελματικα και ο μονος που ενδιαφερεται για εκεινην εισαι εσυ. αλλα ακομα κιε τσι, σου ριχνει ακυρα, οποτε θελει απανταει, κλπ. αλλα χαιρεται να εισαι στην θεση σου και να την παρακαλας.
εγω λεω αστο και φυγε. εσυ, θα κανεις αυτα που θελεις μεχρι να συνειδητοποιησεις τι γινεται..
Ειλικρινά τώρα πέρα από την πλάκα γιατί να είσαι καβάτζα μιας κοπέλας η οποία δεν θέλει τα ίδια πράγματα με σένα;;;
Για ποιο λόγο ξεπέφτεις τόσο πολύ;;
Σήκω και φύγε δεν της αξίζει να της δίνεις τόση σημασία υπάρχουνε άνθρωποι εκεί έξω που θα σε εκτιμήσουν για αυτό που είσαι
Το ότι τα έχω κάνει σκ@τά δεν νομίζω να οφείλεται σε μένα, τουλάχιστον όχι στον μεγαλύτερο βαθμό. Εγώ τα έκανα σκ@τά που ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή?
Αν θεωρούμε απάντηση το "εγώ αλλιώς το είχα στο μυαλό μου" και στην ερώτηση μου οτι εν τέλη δηλαδή έχεις πάρεις τις αποφάσεις σου και έχεις κατασταλάξει απαντάει με γρίφους στυλ "όχι δεν είπα ότι έχω πάρει αποφάση".. θα έλεγα ότι απάντηση ξεκάθαρη δεν πήρα για άλλη μια φορά..
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί όλο αυτό και φάνηκε. Δεν ξέρω αν το χαίρεται με την κακή έννοια ότι να έχω κάποιον καβάτζα να μου στέλνει και άστον εκεί να ψάχνεται ή ότι όντως μπορεί να έχει θέματα και με την επικοινωνία μαζί της να ανεβαίνει λίγο ψυχολογικά αλλά πιστεύω ότι σίγουρα υπάρχουν και άλλα προβλήματα όπως μου ανέφερε τα οποία για τους δικούς της λόγους δεν ήθελε να επεκταθεί. Τώρα αν αυτά τα θέματα είναι ψυχολογικά που την επηρεάζουν και δεν μπορεί να προχωρήσει.. δεν το ξέρω.
Γνώμες ακούω όπως ακριβώς είπες, ότι και να λέει ο οποιοσδήποτε κάνουμε ότι θέλουμε εμείς στο τέλος. Το πως θα προχωρήσω δεν μπορώ να το ξέρω, θα πέσω και άλλο ψυχολογικά το καταλαβαίνω γιατί ξέρω τον εαυτό μου, θέλω να επιδιώξω πάλι επαφή μαζί της κάποια στιγμή ή αν τελικά κατέβει εδώ όπως είπε. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί από την πλευρά μου..
Το ανέφερα στο κατεβατό που έγραψα πιο πάνω γιατί έχω κρατηθεί από αυτή την περίπτωση. Γιατί έχω κόψει τα έξω, έχω την δουλειά μου στην οποία οκ είναι ψιλοστάσιμα τα άτομα τα οποία γνωρίζεις οπότε ευκαιρίες νέων γνωριμιών δεν υπάρχουν εύκολα. Η μόνη μου "διέξοδος" είναι η γυμναστική που κάνω σε καθημερινή βάση στην οποία επίσης δεν υπάρχουν προοπτικές για κάποια γνωριμία (άσε που όσες πω ότι ίσως κάτι θα ήθελα να κάνω είναι σε σχέση), άντε να βγώ για ένα καφέ την εβδομάδα με κανα φίλο σε πολύ χαλαρή φάση για να λέμε τα νέα μας. Οι περισσότεροι γνωστοί μου πλέον έχουν οικογένειες και παιδιά, οπότε δεν είναι εύκολο να βγαίνεις για ποτά πχ ώστε να κάνεις έυκολα κάποια γνωριμία, παρόλο που έχω έναν αρκετά ικανοποιητικό κοινωνικό κύκλο.
Και επειδή δεν θέλω να στοχοποιήσω καταστάσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, είχα σοβαρή σχέση 6 χρόνια που προχώρησε και τελικά έληξε και όλο αυτό με ανάγκασε να γίνω πιο δύσκολος στο να κάνω κινήσεις για νέα γνωριμία με τον φόβο του ότι αν προχωρήσει σε κάτι σοβαρό πάλι θα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου η αποτυχία και δεν είμαι να ξαναπεράσω για 2η φορά τα ίδια, δεν κάνω για το άθλημα μετά που λένε.. Όμως αυτή η κοπέλα ήταν η μόνη που το κατάφερε και με έβγαλε από αυτό τον τρόπο σκέψης, γιατί το είχα ξαναπροσπαθήσει και με άλλη στο παρελθόν και δεν είχε αποτέλεσμα, ήμουν πάλι κλειστός, που σημαίνει ότι έχει να κάνει με το τί μου βγάζει η κάθε κοπελά.
Αυτό είναι και μια μικρή δική μου "ακτινογραφία" για να καταλάβετε και περίπου τι άτομο είμαι και πως μπορώ ή δεν μπορώ να διαχειριστώ κάποιες καταστάσεις. Θα μου πείτε τράβα σε έναν ψυχολόγο να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις. Το πρόβλημα δεν είναι να το ξεπεράσω, το πρόβλημα είναι να μην με φλομώνουν με ψέμματα καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα στην προηγούμενη σχέση ήταν αυτό το οποίο προερχόταν απο ψυχολογικό παλιό τραύμα που δεν το είχε ξεπεράσει ποτέ τελικά εκείνη. Απλά ήμουν άτυχος όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι.
Και άντε και το κάνω, φεύγω εξαφανίζομαι προσπαθώ να την ξεχάσω.. Αν γίνει θα περάσει πολύ καιρός, πραγματικά πολύ καιρός όμως γιατί έχω το "κακό", όταν η άλλη μου δείχνει ενδιαφέρον προσπαθώ να το επιστρέψω διπλά και αυτό με κάνει να ανοίγομαι με 1000. Τώρα αν το κάνω αυτό, απλά θα ρίξω τοίχους γύρω μου και δεν θα με ανεβάζει τίποτα, δεν θα έχω όρεξη για καμία γνωριμία, πραγματικά δηλαδή ποιός θα είχε όρεξη να ξεκινήσει κάτι μετά από αυτό ακόμα και αν είχε και ευκαιρίες για γνωριμία (κάτι που δεν έχω). Όχι τίποτα άλλο.. τα χρόνια περνάνε και όσο μεγαλώνεις σκέφτεσαι ότι τα πράγματα ζορίζουν..
Ναι σε καταλαβαίνω ότι έχεις πολλούς λόγους να θες να προσπαθήσεις αλλά πρέπει να το αφήσεις να φύγει γιατί μία σχέση δεν εξαρτάται μόνο από σένα όσο και να θες να προχωρήσεις. Άφησε το.
Δώσε άλλου έμφαση.
Πολυ μπλα-μπλα για το τιποτα, ειναι η περιληψη οχι μονο της αφηγησης σου αλλα και της "σχεσης" σου. Αλλα οτι και να σου λενε οι αλλοι κι ενω κι εσυ βλεπεις οτι εχουν δικιο, ψαχνεις τροπο να την δικαιολογεις. Οποτε, οπως καλα ειπες, θα πραξεις αυτο που νομιζεις εσυ φτανοντας το μεχρι το τελος.
Ζητώ συγνώμη αν είμαι αυστηρός μαζί σου, αλλά κάνεις σημαντικά λάθη. Καταλαβαίνω ωστόσο ότι βρίσκεσαι σε ευάλωτη κατάσταση και υποφέρεις αλλά εσύ ευθύνεσαι για το ότι βρέθηκες σε αυτή την κατάσταση. Εσύ όπως λες ήσουν ξακάθαρος και η κοπέλα όχι, αλλά αυτό δεν μοιράζει την ευθύνη. Αυτό διότι ασάφεια σημαίνει είτε ότι δεν ξέρει τι θέλει είτε ότι σε δουλεύει και παίζει παιχνίδια. Οι γυναίκες που γουστάρουν έναν άνδρα και δεν παίζουν παιχνιδάκια, είναι ξεκάθαρες. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις ένας άνδρας που σέβεται τον εαυτό του δεν κάθεται. Ένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του φεύγει χωρίς να ζητά εξηγήσεις από την άλλη πλευρά γιατί αυτό που θα συμβεί είναι κι άλλη ασάφεια. Όπως κι έγινε.
Επίσης τεράστιο λάθος είναι να τρέχεις πίσω από μία γυναίκα, ελπίζοντας ότι θα αλλάξει κάτι. Αυτό δλδ που κάνεις. Πρόκειται για ότι πιο υποτιμητικό μπορεί να κάνει ένας άντρας. Ακόμα κι αν μείνει μαζί σου στην περίπτωση αυτή θα το κάνει από οίκτο και αυτό για πολύ λίγο. Αυτή η γυναίκα ξέρεις πότε θα σε σεβαστεί; Όταν θα νοιώσει ότι σε χάνει από την ζωή της, όταν θα νοιώσει ότι έχεις κι άλλες επιλογές, ότι δεν είσαι πλέον το στανταράκι, ο αγγαλίτσας, ο καλυνηχτάκιας. Ένας φοβισμένος άντρας. Και ξέρεις γιατί τότε θα σε σεβαστεί; γιατί το μυν που θα δίνεις θα είναι ότι σέβεσαι τον εαυτό σου, ότι δεν φοβάσαι και κάτι τέτοιες συμπεριφορές (ασαφείς) τις γράφεις στα δυο σου τα @@.
[/QUOTE]
Καταλαβαίνω τι λες απόλυτα. Όταν βγήκαμε δεν έδειξα σε κάτι αδυναμία μπροστά της δεν υπήρχε και λόγος δηλαδή, ούτε ο καληνυχτάκιας και ο φοβισμένος ήμουν καθώς δεν αναφερθήκαμε σε τίποτα στο μεταξύ μας κομμάτι μόνο τα νέας μας λέγαμε και τις δυσκολίες που πέρασε εκείνη, όπως και την προηγούμενη μέρα που συναντηθήκαμε για λίγο εγώ πάλι ήμουν ξεκάθαρος και της είπα αν δεν θέλεις δεν βγαίνουμε, τόσο απλά δηλαδή δεν το κυνήγησα. Παρόλα αυτά εκείνη ήταν ασαφής όπως ανέφερες και εσύ με το να μου πει αλλιώς τα σκεφτόμουν αλλά δεν έχω καταλήξει σε απόφαση..
Εννοείται πως δεν στέλνω κάθε μέρα όπως κάναμε πιο παλιά, ούτε κυνηγάω κάτι μέσα από τα μηνύματα που μπορεί να της στείλω. Απλά κρατάω μια επαφή.. για να μαθαίνω νέα της και πως είναι γενικά καθώς ξέρω ότι δεν περνάει καλά και έχει ζόρια. Εγώ της είπα ότι είμαι πολύ καλα, όχι ότι είναι ψέμα, όντως δεν έχω κανένα πρόβλημα σε τίποτα στα υπόλοιπα στην ζωή μου ευτυχώς όλα πάνε μια χαρά.
Γενικά είμαι άνθρωπος που θέλει να βοηθάει τον άλλον άσχετα αν έχει να κάνει με το αισθηματικό κομμάτι ή όχι, στηρίζω ψυχολογικά πρώτα απ΄όλα και το έχω κάνει πολλές φορές.
Παιχνίδια πάντως δεν νομίζω να παίζει.. μεγαλύτερο ποσοστό δίνω στο δεν ξέρει τι θέλει ή λόγο των προβλημάτων δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση και είναι μια έτσι μία αλλιώς με αποτέλεσμα να καταλήξει να πει ότι αλλιώς τα είχε στο μυαλό της και να βάζει σαν δικαιλογία μπροστά την απόσταση.
Αν γυρνούσες πίσω στο παρελθόν, θα έκανες κάτι διαφορετικά;
Ίσως να ήμουν λίγο πιο "έντονος" στο συναισθηματικό κομμάτι στο μεταξύ μας δηλαδή από κοντά όταν είχα μείνει μαζί της. Που βέβαια ίσως ήταν και λίγο ρίσκο γιατί η αντίδρασή της να ήταν διαφορετική και να μην της άρεσε κάτι τέτοιο. Αλλά όχι, δεν νομίζω να άλλαζα κάτι σε γενικές γραμμές. Ίσα ίσα της συμπεριφέρθηκα πολύ οκ και μου το είπε και η ίδια απο μόνη της και ότι δεν υπάρχει λόγος να μην μου μιλάει.
Μπορείς να μου πεις σε γενικές γραμμές λίγα και δυνατά σημεία τι θα πρότεινες να είχε γίνει? Αν εννοείς το ότι έμεινα πχ μαζί της και δεν έγινε κάτι και αφού δεν έγινε έπρεπε να απομακρυνθώ και να το παρατήσω ξέρω ότι δεν θα το κάνω γιατι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Και το λέω απο πλευράς πάντα με το σκεπτικό να βγει κάτι θετικό από την ιστορία, άσχετα πως έχει εξελιχθεί τώρα..
Κάποια πράγματα σίγουρα δεν θα μπορώ να τα κάνω διαφορετικά γιατί είναι και θέμα χαρακτήρα, δηλαδή, για παράδειγμα απεχθάνομαι τους πέφτουλες οποιασδήποτε μορφής εγώ δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ έτσι ακόμα και αν ήξερα ότι βάση ποσοστών αν την πέφτω κάθε μέρα σε 10 διαφορετικές 1 θα βρεθεί να θέλει να κάνουμε κάτι. Είμαι πολύ πιο συναισθηματικός σε αυτό το κομμάτι και δένομαι, ειδικά όταν δείξει ενδιαφέρον.
Το ότι μία άγνωστη , νέα γνωριμία τέλος πάντων, όχι δηλαδή παλιά φίλη, κολλητή , σε κάλεσε σπίτι της , κοιμηθήκατε στο κρεβάτι της , είχατε αγκαλιές φιλιά κτλ ... και μετά κοιμηθήκατε σαν αδελφάκια ... χωρίς σεξ ... με ξεπερνάει . Δεν μπορώ να το πιστέψω. Έχεις πιθανότητες. Η δουλειά της είναι πιο σημαντικά από όλα για αυτήν . Αν πήγαινε με άλλους, δεν θα σε έβαζε στο κρεβάτι της, γιατί δεν θα πίστευε ότι υπάρχουν άνδρες που θα κοιμούνταν απλά δίπλα της ! Το θέμα είναι τι σχέση θα βγάλει αυτό ! Αν γνωριζόσαστε τόσο καιρό και δεν έχει γίνει τίποτε, φαντάσου μετά από χρόνια ! Για να κάνω και λίγη πλάκα, με τη γυναίκα μου κάναμε μαραθώνιους σεξ και τώρα 2-3 το μήνα. Αν εσείς κάνετε 1 το 6μηνο στο ξεκίνημα ...
Το "έχεις πιθανότητες" ειρωνικό να φανταστώ.. :-D
Στην συγκερκιμένη περίπτωση υπήρχε πρόβλημα οπότε και ζορίστηκε γιατί ήταν αβέβαιο το πως θα εξελιχθεί η δουλειά της.
Γνωριζόμαστε περίπου 4 μήνες αλλά 2 φορές έχουμε βρεθεί από κοντά συνολικά 6 μέρες.. οπότε δεν έχει και πολύ τριβή το θέμα όσον αφορά το κοντά, οπότε δεν υπάρχει και η ευκαιρία να ανοιχτεί ώστε να προχωρήσουμε σε κάτι. Και δεν την έκοψα γενικά για κοπέλα που θα έκανε κάτι αμέσως, δηλαδή να γνωριστεί με κάποιον και να κάνει σεξ κατευθείαν.
Ευκαιρίες για περισσότερες μέρες συνάντησης υπήρχαν αλλά ήταν λάθος όλο το timing καθώς έπεσα σε περίοδο που είχε φάει μούτζα-κατάρα και δεν της πήγαινε πραγματικά τίποτα καλά..
Όχι , το λέω σοβαρά. Έχεις πιθανότητες να εμπλακείς σε σχέση μαζί της. Το θέμα είναι αν θες κάτι τέτοιο και αν ξέρεις που πας. Μάλλον θες, αλλά σίγουρα δεν ξέρεις που πας. Είναι αντισυμβατική περίπτωση . Καμία έμπειρη που έχει πάει με πολλούς δεν θα έβαζε κάποιον στο κρεβάτι της, αν δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. Εκτός κι αν σε θεωρούσε τελείως κρετίνο . Δεν νομίζω ούτε ότι σε θεωρούσε, ούτε ότι είσαι . Οπότε αφού σε πήγε σπίτι της να κοιμηθείτε μαζί , είναι ιδιαίτερη περίπτωση . Τα προβλήματα στη δουλειά της , αν είναι υπαρκτά και δεν βρίσκονται μόνο στο δικό της μυαλό (!?) μπορεί να κρατήσουν πολύ. Κανείς δεν ξέρει πόσο. Θες να περιμένεις ; Αξίζει ;;; Εγώ λέω δεν αξίζει στη φάση που είσαι (ελεύθερος 35, όχι 70 παντρεμένος) , αλλά εσύ μάλλον έχεις άλλη άποψη. Μεγάλο σου λάθος, είναι ότι θεωρείς ότι τη σεβάστηκες που δεν κάνατε σεξ και ότι είναι ανώτερη στάση. Καμία γυναίκα υποσυνείδητα δεν το πιστεύει αυτό. Ούτε αυτές που το λένε εδώ. Αν ήσουν πιο ορμητικός, όλα θα ήταν πιο ξεκάθαρα και δεν θα προβληματιζόσουν τώρα. Τι θα πρότεινα ;; Δεν δείχνεις να έχεις αλλάξει ! Επιδιώκεις νέα διαμονή στο κρεβάτι της. Μόλις ξαπλώσετε θα βγάλεις όλα σου τα ρούχα. Θες να συνεχίσω ή μαντεύεις την πρότασή μου ;;
Με το θέμα της δουλειάς της έχει ξεμπερδέψει όπως με ενημέρωσε, μου είπε τι είχε γίνει και όντως ήταν δύσκολα. Τώρα έχει κάποια θέματα με την υγεία της δεν είναι σοβαρά, χρειάζεται όμως προσοχή γιατί μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι αρκετά σοβαρό και δεν παίζεις με αυτά η αλήθεια είναι.
Δεν με θεωρούσε έτσι κρετίνο δηλαδή, είχε καταλάβει τι άτομο είμαι και γενικά της άρεσε η τρυφερότητα που της έβγαζα γιατί και εκείνη όπως την κατάλαβα είναι συναισθηματική αρκετά και μου το είχε αναφέρει και η ίδια ότι ένιωσε ασφάλεια και γι'αυτό μου πρότεινε να πάω σπίτι της, απλά κάτι την κρατάει και δεν μπορεί να ξεδιπλωθεί αρκετά, ίσως σκέφτεται την απόσταση, ίσως έχει και άλλα προβλήματα που δεν θέλει να αναφέρει και πιστεύει ότι θα δημιουργήσουν θέματα μελλοντικά σε συνδιασμό με την απόσταση, άγνωστο..
Είναι αυτό που ανέφερα πριν ότι ίσως ήταν το μόνο που θα άλλαζα, να ήμουν πιο ορμητικός, βέβαια με ρίσκο να πάει στραβά και να έληγε εκεί. Προφανώς και θα ήθελα να ξαναμείνω μαζί της με σκοπό να γίνω πιο έντονος στο μεταξύ μας αλλά το θέμα είναι ότι αυτή την στιγμή δεν γνωρίζω αν θα ήθελε κάτι τέτοιο..
Μόνο αν άφηνα να περάσει λίγος καιρός και να της το πρότεινα πάλι, με άγνωστη βέβαια απάντηση απο πλευράς της.. :-/
Χρησιμοποιείς αρκετά τη λέξη "συναισθηματικός/'η". Τι ακριβώς εννοείς με αυτό; Ποιος ειναι για εσένα ο συναισθηματικός και ποια η συναισθηματική γυναίκα. Τι χαρ/κά αποδίδεις στους συναισθηματικούς; Επίσης ακόμα μία ερώτηση: τι κατά την άποψή σου ειναι αυτό που κάνει ελκυστικούς τους άντρες στις γυναίκες;
Το θέμα δεν έχει να κάνει με το εάν ήσουν ορμητικός ή όχι. Δεν χρειάζεται να είσαι ορμητικός, διεκδικητικός χρειάζεται να είσαι. Οι γυναίκες δεν γουστάρουν αυτούς που ρωτούν τι να κάνουν γιατί ειναι ένδειξη δειλίας και αδυναμίας. Γουστάρουν αυτούς που ξέρουν τι θέλουν και απλά πάνε και το διεκδικούν, το παίρνουν. Επίσης μην επικεντρώνεσαι στο τι θα κάνεις στο κρεβάτι. Το θέμα σου δεν ειναι αν θα την πηδήξεις ή όχι. Το να την πηδήξεις μία φορά φαντάζομαι ότι είναι κάτι που δεν σε αφορά. Αυτό που θέλεις ειναι να την κάνεις να σε σκέφτεται ερωτικά. Πιστεύω κι εγώ ότι υπάρχουν πιθανότητες αν αλλάξεις τη στάση σου. Αν όμως συνεχίσεις έτσι εγώ δεν δίνω καμία πιθανότητα.
πως δεν εδειξες αδυναμια και δεν το κυνηγησες βρε κωστα, οταν εκεινη σε απεφευγε, κρυβοταν και δεν ειχε σκοπο τελικα να σε δει, λεγοντας δικαιολογιες, και ο μονος λογος που σε ειδε , ηταν επειδη πηγες κατω απο το σπιτι τ ης και την φωναζες.... με το ζορι, δηλαδη...
ξερεις εσυ κανεναν ανδρα/γυναικα, να ενδιαφερεται γ ια καποιον και να τον αφησει να φυγει χωρις να τον δει; αν δεν επεμενες τοσο φορτικα, ανετα θα σε αφηνε να φυγεις..
επειδη εισαι αξιοπρεπης, εχεις την εντυπωση οτι δεν δειχνεις αδυναμια; τεραστια αδυναμια δειχνεις...
τα υπολοιπα που λες για το ποσο ενδιαφερεσαι, ποσο βοηθας ακομα και ανιδιοτελως, ποσο ακους, κλπ, δειχνουν ποσο καλος εισαι για φιλος...
κι αυτη ετσι σε βλεπει.
σαν φιλο.
ουτε καν καβαντζα, γιατι με την καβαντζα κανεις κι απο καμια ξεπετα οταν συναντηθεις. με τα φιλαρακια μονο τον πονο σου και τα νεα σου, λες.
αν σου αρεσει αυτον ο ρολος, μιας και δ εν ανταποκρινεται για κατι ερωτικο, μπορεις πολυ ανετα να τον κρατησεις. αυτο θελεις ομως;;;
δεν παιζει παιχνιδια. απλα δεν σου λεει ξεκαθαρα την αληθεια, γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν σε βλεπει ερωτικα, κια υτο δεν λεγεται ευκολα.
υπαρχει και μια αλλη περιπτωση. αν εισαι καλος γαμπρος, μπορει να σε εχεισ το μυαλο της σαν υστατη επιλογη αν δεν ερωτευθει. αν σου φαινεται ελκυστικο κατι τετοιο, να περιμενεις μηπως σε επιλεξει για συζυγο αν δεν βρει καποιον να ερωτευθει, τι να πω...
Οι καβάτζες που λες και κολλητοί , αφορούν γυναίκες που έχουν κάποια εμπειρία . Και κάποιο αριθμό σχέσεων στο παρελθόν. Υπάρχουν και εξαιρέσεις. Το αποκλείεις να είναι μία τέτοια εξαόρεση ; Με ατσούμπαλη συμπεριφορά χωρίς ... στρατηγική ;; Το προφίλ του κώστα , συνάδει και με προσέλκυση τέτοιων περιπτώσεων πιστεύω !
Κάποια με πολλά κολλητάρια και καβάτζες, θα έψαχνε καβάτζα στην άλλη άκρη της χώρας ;; Και θα τον ... κοίμιζε στο κρεβάτι της ;; Και θα δαπανούσε τόσα βράδια και χρόνο να μιλάει μαζί του ;;;
Ας μην πιάσουμε αυτή την κουβέντα για το τι κάνει ελκυστικούς τους άντρες στις γυναίκες γιατί ο καθένας έχει διαφορετική άποψη πάνω σε αυτό το θέμα και άλλα λέμε και άλλα εν τέλη βλέπουμε να ισχύουν!
Προφανώς και δεν επικεντρώνομαι στο κρεβάτι της, γιατί είναι αυτό ακριβώς που λες, δεν θέλω να είναι μια ξεπέτα και τέλος. Και στην τελικη πρέπει να κάνω τόση απόσταση για κάτι τέτοιο μόνο.. σαφώς και όχι!
Η στάση τώρα που πρέπει να ακολουθήσω τι προτείνεις δηλαδή, πως θα μπορούσε να τουμπάρει η κατάσταση ώστε να της επαναφέρω η να της δημιουργήσω ενδιαφέρον ξανά? Αν υπάρχει δηλαδή αυτή η περίπτωση...
1. δεν ειναι παρθενα η κοπελα. σαφως ειχε αλλες σχεσεις.
2. τι εμπειρια χρειαζονται οι κολλητοι δηλαδη;;; κολλητους εχει καποιος απο το δημοτικο ακομα..
3. μα δεν εψαχνε καβατζα. η γνωριμια της προεκυψε σαν γνωριμια κανονικη. συναντηθηκαν, κρεβατωθηκαν, δεν της εκανε κουκου και τον αφησε στο friendzone. δεν υπαρχει καμια στρατηγικη. απλα δεν της βγηκε το ερωτικο.
αν μεν της εβγαινε κατι αλλα δεν τον ηθελε για σχεση θα τον ειχε για καβατζα, αν δεν της εβγαινε καθολου το ερωτικο (και μαλλον αυτη ειναι η περιπτωση μας), θα τον εβλεπε σαν φιλο.
4. δεν ειπε κανεις οτιε χει πολλα κολληταρια και καβατζες.
5. στο κρεβατι της τον κοιμισε για δοκιμαστικο. αλλα δεν της βγηκε κι εκανε πισω.
6. απλα ειναι τα πραγματα.
Όχι δεν το εννοώ έτσι, απλά λέω ότι δεν σκέφτομαι το κρεβάτι της με σκοπό να γίνει μια ξεπέτα και μετά να εξαφανιστώ. Απλά θα ήταν πιο εύκολη η συνέχεια αν είχε γίνει ήδη την πρώτη φορά.
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν υπάρχει καλή σχέση αν δεν υπάρχει καλό κρεβάτι. Αλλά δεν χρειάζεται μόνο αυτό, απλά όπως είπα και πριν θα βοηθούσε πιστεύω!
Ακόμη κι αν είναι έτσι , ας δείξει λίγη υπομονή. Μπας και παίξει κι άλλη συνάντηση. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει αναφέρει να έχει άλλες προτάσεις να τρέχουν. Οπότε μην αποκλείσει τη μικρή πιθανότητα να προχωρήσει με αυτή. Ειδικά αφού έχει δαπανήσει χρόνο. Απλά την επόμενη φορά, πρέπει να ξεκαθαρίσει και αν προσπαθήσει αυτός να μην κοιμηθούν απλά στο κρεβάτι !
Μου είχε συμβεί κι εμένα στα νιάτα μου, τώρα που ανέφερες το (5) (ότι τον έβαλε στο κρεβάτι και δεν της βγήκε). Αν γυναίκα σου δώσει δυνατότητα να προχωρήσεις για να παίξει σεξ και δεν το τερματίσεις, σχόλασες !
Βλέπεις εσύ πουθενά να επιδιώκει επικοινωνία η κοπέλα; Απαντάει μόνο όταν της στέλνει αυτός κι αυτό όχι πάντα, δεν επιδιώκει να βρεθούν, αντίθετα το αποφεύγει με ηλίθιες δικαιολογίες. Ενδεχόμενο να βρεθούν αν δεν την κυνηγάει ο θεματοθέτης; Πόσο μάλλον να βρεθούν στο κρεββάτι; Είναι μία χαμένη υπόθεση, ο θεματοθέτης; εθελοτυφλεί, οι υπόλοιποι τι του λέτε; Να της γίνει στενός κορσές ή να τη βιάσει; Αν εγώ λέω στα λόγια ότι είμαι μονόκερος κι εσύ μπροστά στα μάτια σου το βλέπεις ότι είμαι άνθρωπος με δυο χέρια και δυο πόδια, θα επιμένεις ότι είμαι μονόκερος αφού το λέω κι αφού θα ήθελες να είμαι μονόκερος; Μου κάνει τρομερή εντύπωση που έχει φτάσει τόσες σελίδες αυτό το θέμα.
Εσύ KostasAnagn χρησιμοποιείς κάτι χαζά επιχειρήματα για να αυταπατάσαι και να κυνηγάς ανεμόμυλους. Κι αν είσαι κλειστός και κάνεις καιρό να ανοιχτείς πάλι τι σημαίνει; Ότι η εναλλακτική είναι να ασχολείσαι με χαμένες υποθέσεις, να σπαταλάς χρόνο και χρήμα και ενέργεια και στο τέλος να πληγωθείς ακόμα περισσότερο και να κλειστείς ακόμα χειρότερα;
Ωραία, επειδή δεν βλέπω να θέλω να αλλάζω απόψη, τουλάχιστον όχι σύντομα μέχρι να το πάρω απόφαση, που δεν ξέρω πότε χρονικά θα γίνει αυτό, μπορεί να μου πάρει αρκετό καιρό.. και εφόσον βλέπω ότι οι περισσότερες προτάσεις που ακούστηκαν είναι να το αφήσω το πράμα και να απομακρυνθώ (κάτι που όπως είπα μου είναι δύσκολο αυτή την στιγμή, όχι ότι θα επιμείνω με την έννοια να στέλνω όλη την ώρα μηνύματα, να την πρήζω κτλπ), για να μην τραβάει το θέμα περισσότερο προτείνω να κλείσει σιγά σιγά μιας και είμαι ξεροκέφαλος και δεν λέω να βάλω μυαλό..
Το πως θα το προχωρήσω το θέμα, μακάρι να΄ξερα.. όποτε κάθομαι να σκεφτώ τι να κάνω ξαφνικά μαυρίζουν όλα και νιώθω ότι πέφτω ψυχολογικά και δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά και μου βγαίνει ακόμα πιο έντονα η επιθυμία να την ξαναδώ και να μιλήσω μαζί της από κοντά ή έστω να την πάρω τηλέφωνο.
Δεν έχω καταλάβει τι εννοείς με το να αλλάξω την στάση μου? Δηλαδή τι διαφορετικό μπορώ να κάνω μήπως "και" βοηθήσει δηλαδή?
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξεις ειναι να σταματήσεις να προσφέρεις "δωρεάν προσοχή" δλδ αυτό που στην πιάτσα αναφέρεται ως free attention. Το πιο σημαντικό πράγμα που αναζητούν οι γυναίκες από τους άντρες ειναι η προσοχή τους. Τρέφονται από αυτό. Εσύ προσφέρεις αυτή την τροφή απλόχερα και δωρεάν νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο η γκόμενα θα ανταπορκριθεί. Αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Οι γυναίκες κολάνε συνήθως με αυτούς τους άντρες οι οποίοι δεν προσφέρουν αυτή την προσοχή απλόχερα και δωρεάν. Αυτό ισχύει κυρίως σε εμφανίσιμες κοπέλες που δέχονται συχνά τέτοιου είδους τροφή από άντρες, οπότε εσύ γίνεσαι ένας σας όλους τους άλλους. Αυτή τη στιγμή ο ρόλος τον οποίο έχεις πάρει χωρίς να το έχεις καταλάβει ειναι να ικανοποιείς την ανάγκη της κοπέλας σε προσοχή, τονώνοντας το Εγώ της, μέχρι να βρει κάποιον άλλον που θα την τρέξει και λίγο. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην απολαμβάνει την προσοχή των αντρών. Άρα λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι διαθέτεις μία δύναμη την οποία ξοδεύεις για το τίποτα. Το ότι συναναστρέφεται μαζί σου σημαίνει ότι της αρέσει η προσοχή που της δίνεις και αυτό είναι θετικό για εσένα, και μπορείς να το εκμεταλευτείς. Με άλλα λόγια δεν είσαι εντελώς αδιάφορος ερωτικά.
Τι θα συμβεί αν σταματήσει να παίρνει προσοχή από εσένα; Πιθανότατα, θα αρχίσει να της λείπει, διότι τότε, σε συναισθηματικό επίπεδο θα δημιουργηθεί μία ανάγκη ακάλυπτη την οποία αν δεν μπορεί να καλύψει με κάποιον άλλον, θα αρχίσει να σε σκέφτεται περισσότερο, θα αρχίσει να της λείπει η προσοχή που της έδινες η οποία προσοχή την έκανε να νοιώθει καλύτερα. Ο χορτάτος δεν σκέφτεται φρατζόλες, ο πεινασμένος σκέφτεται κι εσύ την έχεις πολύ καλοταϊσμένη.
Το δεύτερο που πρέπει να εστιάσεις είναι το πως θα αλλάξει η οπτική της κοπέλας για εσένα, δλδ ο τρόπος που σε βλέπει. Αυτό θα συμβεί όταν αισθανθεί ότι εσύ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ και δεν περιμένεις να αποκτήσεις ζωή μέσω αυτής. Γιατί αυτό της έδειξες μέχρι τώρα. Όταν αυτή η κοπέλα νοιώσει ότι εσύ έχεις τα ενδιαφέροντά σου, τους φίλους σου, την δουλειά σου, τα χόμπυ σου, τις επιλογές σου (σημαντικό αυτό) και ότι τα γουστάρεις όλα αυτά τότε θα αρχίσει ενδεχομένως να θέλει να γίνει μέρος αυτής της ζωής κι αυτή. Σε αυτή την περίπτωση πέτυχες. Με άλλα λόγια πρέπει να βρεις τον τρόπο να στείλεις το μυν ότι "εγώ έχω γαμάτη ζωή και χωρίς εσένα". Με τον τρόπο που λειτουργείς μέχρι τώρα μόνο αυτό το μήνυμα δεν έστειλες. Τώρα αυτό στην περίπτωσή σου το δυσκολεύει η απόσταση, αλλά, ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό ειναι αρχικά να διακόψεις την επικοινωνία για ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ή και περισσότερο και όχι μόνο για 10 ημέρες.
Τις πρώτες μέρες η απουσία σου θα περάσει μάλλον απαρατήρητη αλλά μετά από 30 - 40 μέρες οι πιθανότητες να αρχίσει να σε σκέφτεται θα αυξηθούν εκθετικά, καθώς παράλληλα θα αυξηθεί και η ανάγκη για λίγη ανδρική προσοχή την οποία τώρα στερείται. Όταν χάνουμε κάτι που έχουμε τότε το εκτιμούμε περισσότερο. Στη φάση αυτή θα αρχίσει πιθανότατα να κάνει διάφορες σκέψεις όπως αν βρήκες άλλη, αν τα έχεις πάρει μαζί της, αν αποφάσισες να τη διαγράψεις από τη ζωή σου, αν σταμάτησες να την σκέφτεσαι κτλ. Γενικά από στανταράκι θα αρχίσεις να γίνεσαι όχι και τόσο στανταράκι, και αυτό είναι αφροδισιακό διότι ποτέ δεν ερωτευόμαστε κάτι που είναι δεδομένο. Μέσα σε αυτό το διάστημα εγώ δίνω μεγάλες πιθανότητες να επικοινωνήσει. Αν το κάνει θα είναι μάλλον του στυλ "τι κάνεις; χάθηκες και ανησύχησα αν είσαι καλά...". Στην πραγματικότητα δεν θα πάρει γι αυτό αλλά για να διερευνήσει το τι παίζει. Στην περίπτωση αυτή θα φροντίσεις να κάνεις ξεκάθαρο ότι εισαι πάααααρα πολύ καλά, ότι περνάς γαμάτα, ότι όλα τα έχεις τακτοποιημένα στη ζωή σου, ότι ταξιδευεις, βγαίνεις, κτλ. Θα είσαι ευγενικός και καλός μαζί της, θα ενδιαφερθείς για τα δικά της νέα χωρίς να εμβαθύνεις, θα χαρείς πάαααααρα πολύ που την ακούς στο τηλ αλλά δεν θα δώσεις free attention σε καμία περίπτωση. Με άλλα λόγια θα χεστείς από τη χαρά σου που την άκουσες αλλά δεν θα αναφέρεις τίποτα που να σχετίζεται με ερωτικά και δεν θα προτείνεις συνάντηση. Αν προτείνει αυτή καλώς.
Η συνέχεια στο επόμενο...
Ο aeolus74 τα γράφει πολύ καλά. Μία ένσταση έχω. Η συγκεκριμένη , δεν φάνηκε να είναι ο τύπος γυναίκες που έχει πολλούς να την περιτριγυρίζουν . Μάλλον για ξεχασμένη και παρατημένη φαίνεται . Σε κάθε περίπτωση , αυτά που προτείνει ο aeolus νομίζω είναι όλα σωστά. Δεν στέλνεις τίποτε εσύ. Αν επιδιώξει επικοινωνία, είσαι λακωνικός. Αν σε παρακολουθεί στο fb, καλό θα ήταν να προβάλεις ότι γυρίζεις γενικά και δεν κάθεσαι σπίτι . Αν ζητήσει επικοινωνία, δεν το παίζει ρωμαίος , αλλά είσαι επιθετικός. Σε κάθε περίπτωση , έχεις την αξιοπρέπειά σου.
Γενικά η κοπέλα εμένα μου φαίνεται προβληματικό άτομο. Θέλω να πω ότι ναι μεν μπορεί πίσω από αυτή την ότι ναναι συμπεριφορά να κρύβεται μία συγκηρία, αλλά δεν πρέπει να αποκλείουμε την περίπτωση να υπάρχει και κάτι βαθύτερο. Προσωπικά αν έβλεπα όλα αυτά από την αρχή, με τις γνώσεις και τον τρόπο που σκέφτομαι σμρ δεν θα προχωρούσα σε καμία περίπτωση με αυτό το άτομο.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές, είναι πράγματα που μπορώ να καταλάβω αυτά που λες και μου φαίνονται και λογικά, δεν σκέφτομαι παράλογα, απλά δεν μπορώ να σκεφτώ αντικειμενικά λόγο της κατάστασης. Είναι πάντως μια καλή αρχή αυτός ο "οδηγός" για να δω αν θα με οδηγήσει κάπου..
Η κοπέλα είναι εμφανίσιμη, δεν περνάει απρατήρητη η αλήθεια είναι αυτή και δεν το λέω επειδή μου αρέσει εμένα, όντως έτσι είναι! Πιστεύω και εγώ ότι κάτι ίσως υπάρχει πιο βαθύ ή παλιό που την ακολουθεί και την επηρεάζει ακόμα, πέρα από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο. Το FB το έχει απενεργοποιήσει και δεν έχει ασχολία με τα social. Γενικά πάντως στο προφίλ της στο FB πριν απενεργοποιηθεί δεν είχε πολλά άτομα και από ότι κατάλαβα ήταν όλοι γνωστοί της.
Το αν είναι ξεχασμένη και δεν έχει κόσμο να την περυτριγυρίζει δεν το γνωρίζω σίγουρα, δεν πιστεύω να μην έχει τα πεσίματά της το θεωρώ απίθανο δηλαδή.. Γενικά είναι ήρεμη κοπέλα, φιλική προς όποιον έχει τύχει να την ακούσω να μιλήσει στο τηλέφωνο, δεν είναι καμιά περίεργη δηλαδή που να αρπάζεται, να τσακώνεται κτλπ, δεν την έχω ακούσει νευριασμένη ποτέ πχ, σε κακό mood ναι αλλά όχι με νεύρα.
Γενικότερα πάντως, ξέρει ότι έχω την δουλειά μου τα πάω πολύ καλά, έχω τα χόμπι μου, κάνω την γυμναστική μου κτλπ, είναι πράγματα που τα ξέρει από την αρχή και τώρα που βρεθήκαμε και της είπα τα νέα μου πάλι τα ανέφερα όλα αυτά δεν έχει αλλάξει κάτι στην ζωή μου. Όπως ήμουν πρίν συνεχίζω να είμαι, γεμάτο πρόγραμμα έχω.
Έχω βέβαια και λίγο τον φόβο του ότι κρατάω σιωπή για 1-2 μήνες και ίσως βρεθεί κάποιος άλλος να την διεκδικεί σε αυτό το διάστημα και πάει μετά το χάσαμε το παιχνίδι..
Γενικά μη μιλάς για τον εαυτό σου σε γυναίκες. Τις χαλάει . Τους αρέσει να ανακαλύπτουν μόνες τους ! Αν μπορείς να δημιοιυργείς πρόκληση , για να ψάξει αυτή να μάθει πράγματα για σένα, οκ , κάντο , αλλά να νοιώθει ότι προσπαθεί , όχι ότι της τα δίνεις έτοιμα . Αν βρεθεί άλλος και την κερδίσει άμεσα, θα έχει εκμεταλευτεί το πλεονέκτημα του ξεκινήματος της γνωrιμίας, το οποίο εσύ το έχασες για πάντα. Μέχρι τώρα είχες την πλάνη , ότι με την αναμονή κερδίζεις. Μέγα λάθος . Χάνεις. Οπότε αυτούς που θα γνωρίσει και θα κάνοιυν κίνηση άμεσα, δεν μπορείς να τους συναγωνιστείς. Αν γίνεις φορτικός θα χάσεις και άλλο . Μην το κάνεις.
Εκείνη με ρώτησε και στην αρχή που δεν γνωριζόμασταν καλά και ήθελε να μάθει πράγματα για μένα και τώρα που ξαναβρεθήκαμε. Μου έκανε ερωτήσεις ήθελε να μάθει πράγματα, πως περνάω, τι κάνω, πως τα πηγαίνω με την δουλειά και γενικά. Άλλωστε και εκείνη ανοίχτηκε και μου είπε πολλά πράγματα για την ζωή στην αρχή την πρώτη φορά που βρεθήκαμε από κοντά και τώρα που ξαναβρεθήκαμε πάλι μου ανέφερε τι έχει γίνει με όλες τις δυσκολίες που πέρασε/περνάει. Βέβαια είμαι σίγουρος πως κάτι άφησε στην απ΄έξω που δεν έπρεπε να μάθω καθώς μου είχε αναφέρει την προηγούμενη μέρα ότι γενικά έχει απογοητευτεί από τους ανθρώπους και ειδικά από άτομα που περίμενε να είναι δίπλα της σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις και ότι γενικά έχουν γίνει πολλά πράγματα τα οποία δεν τα ξέρω και προφανώς και δεν θα τα μάθω μάλλον για δικούς της λόγους πάλι. Δεν με πειράζει αυτό, γιατί είναι δική της επιλογή το τι θα λέει και σε ποιόν.
Επίσης δεν είμαι της φάσης του να δείχνομαι, αν δεν με ρωτήσει κάποιος δεν λέω πράγματα γενικότερα και πόσο μάλλον για να το παίξω ιστορία. Φορτικός δεν γίνομαι, δεν θέλω άλλωστε να φτάσω σε αυτό το σημείο..
Τέλος πάντων, από ότι βλέπω μάλλον πρέπει να ακολουθήσω το δρόμο της απόστασης για κάποιο διάστημα όπως λέει και ο φίλος aeolus74 να δω αν θα έχω κάποιο αποτέλεσμα έτσι, όχι ότι δεν θα τρώγομαι βέβαια κάθε μέρα για το τι κάνει, πως τα περνάει, αν είναι καλά και τι πρόκειται να γίνει. Υπομονή τεράστιου μεγέθους θέλει τώρα και δεν ξέρω αν είμαι ικανός να το καταφέρω..
Κατ αρχάς, το 1-2 μήνες πού το είδες; Εγώ είπα 2 μήνες +. Άρχισες τις εκπτώσεις από τώρα; Έχει πολύ μεγάλη σημασία ο χρόνος. Ο 1 μήνας δεν φτάνει.
Φυσικά και έχεις φόβο, και η κοπέλα το ξέρει αυτό. Η συμπεριφορά σου βρομάει φόβο. Γι αυτό, εάν σταματήσεις επ/νια για τόσο μεγάλο διάστημα, το μυν που θα στείλεις είναι ότι δεν φοβάσαι, κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ξέρεις ποια είναι η διαφορά των λουζερς και των άλλων; ότι οι άλλοι δεν φοβούνται ή τουλάχιστον οι κοπέλες νομίζουν ότι δεν τις φοβούνται. Αν εξαφανιστείς χωρίς να κλείσεις πόρτες, και αν δεν σε έχει εντελώς γραμμένο οι πιθανότητες να επικοινωνήσει ειναι πολύ αυξημένες. Εσύ θα κρίνεις τι θα κάνεις. Αλλά το θέμα δεν ειναι μόνο να ακολουθήσεις κάποιες οδηγίες. Αν δεν αλλάξεις την χολιγουντιανή οπτική που έχεις για τα ερωτικά ζητήματα, μπορεί να τα κάνεις και χειρότερα.