τελικα με πηγε η μανουλα μου στον γιατρο.εκανε αυτη την θυσια για μενα παρολο που ηταν αρρωστη.:)
ο γιατρος δεν μου προσθεσε τελικα αλλο φαρμακο απλα μου ειπε να τηρω τις ωρες που περνω τα φαρμακα γιατι σε αυτο το θεμα ειμαι πολυ απειθαρχη.
Printable View
τελικα με πηγε η μανουλα μου στον γιατρο.εκανε αυτη την θυσια για μενα παρολο που ηταν αρρωστη.:)
ο γιατρος δεν μου προσθεσε τελικα αλλο φαρμακο απλα μου ειπε να τηρω τις ωρες που περνω τα φαρμακα γιατι σε αυτο το θεμα ειμαι πολυ απειθαρχη.
ferro, τα φάρμακα δεν σου τα δίνει ο πατέρας σου?
ferro, καλημέρα.τι αγωγή σου έδωσε ο νέος γιατρός ?
ναι σοφια μου απλα μου εδινε για ολη την ημερα ενω τωρα συμφωνα με την συσταση του γιατρου,θα μου τα δινει πρωι-μεσημερι-βραδυ.
συγγνωμη, δεν καταλαβα πώς εισαι απειθαρχη με τις ώρες....αφου σου τα δινει ο πατέρας σου τα χαπια...
αυτα που παιρνω και τωρα.Quote:
Originally posted by arktos
ferro, καλημέρα.τι αγωγή σου έδωσε ο νέος γιατρός ?
zyprexa,rivotril(αγχολυτικο),entact(αν τικαταθλιπτικο),remeron.(επιση� � αντικαταθλιπτικο)
απλα τα βραδυνα(που μου τα εδινε απο το πρωι) ας πουμε τα επερνα απο τις 6 το απογευμα.Quote:
Originally posted by Sofia
συγγνωμη, δεν καταλαβα πώς εισαι απειθαρχη με τις ώρες....αφου σου τα δινει ο πατέρας σου τα χαπια...
ενω τωρα τα βραδυνα θα μου τα δινει στις 10.
arktos αν επιτρεπεται εσυ τι φαρμακα παιρνεις κοριτσι μου?
Quote:
Originally posted by ferro
arktos αν επιτρεπεται εσυ τι φαρμακα παιρνεις κοριτσι μου?
depakine, topamac, ladose.
εχω αγχωθει λιγακι επειδη την πεμπτη ερχεται η ξαδερφη μου να μεινει σπιτι μας για 15 μερες.
δεν μπορουσαμε να της το αρνηθουμε γιατι μας εχει φιλοξενισει και κεινη.
αυτο που φοβαμαι αφενος οτι θα χασω την ηρεμια μου και απο την αλλη δεν θελω με τπτ να της μιλησω για το προβλημα μου και φοβαμαι μηπως το καταλαβει.
κι αν το καταλαβει
τι πιο ανθρωπινο
να περναμε δυσκολες φασεις
α μα πια!
τρεμουμε τη δυσκολια ολοι σαν το βαμπιρ να πουμε
εκεινη ειναι παντα στην τρελη χαρα?
δεν νομιζω
ε κι αμα σε απασχολει πολυ
πιασε κανα βοβλιαρακι της αρεσκειας σου και παιξε την πολυ απασχολημενη!
θα καταλαβει
καν το απο την αρχη ωστε να βρει κι αυτη αλλο θεμα να ασχοληθει
να το παρει αποφαση
οτι μαζι δε θα παιξετε
απο την αρχη ομως
Καπου εγραψες οτι αισθανεσαι μονη...προσπαθησε να μην εισαι μονη,θα εχεις την ξαδερφη σου 15 ημερες.
Τωρα δεν ξερω αν θελεις να μεινεις πραγματικα μονη αυτη την περιοδο ή αν θες παρεα ή δεν εισαι ικανοποιημενη με τιποτα απο τα δυο,οπως ειμαι συνηθως και εγω,οταν δεν εχω παρεα βαριεμαι αλλα οταν εχω παρεα πολλες φορες θελω να μεινω μονος:p αντε βγαλε συμπερασμα.
Τεσπα ορισμενες αρωστιες καταγρεουργουν τις κοινωνικες δεξιοτητες εντελως αλλα εγω θα ελεγα να κανεις παρεα με την ξαδερφη σου,χωρις να ζορισεις ομως πολυ τον εαυτο σου,πηγαινε με το κυμα κατα καποιο τροπο.
Δεν ξερω ποσο κοντα εισαι και με την ξεδερφη σου ουτε τι ανθρωπος ειναι αυτη...ελπιζω να ειναι ευχαριστη σαν παρεα.
Don\'t worry be happy:)))))))))))))
.
Οχι τοσο ενδιαφερουσα σαν το e-psychology ε?
Δωστης μια ευκαιρια.
.
Α καλα αν ειναι κουκουρουκου τι να πω υπομονη...
.
Ναι ε? εμενα ο αδερφος μου μου λεει ολο μακιες...και εγω του λεω λες μακιες και ειμαστε μια χαρα αγαπημενοι:P
Πρεπει να σε αγαπαει παντως πολυ η αδερφη σου...
.
σημερα εκανα το πρωτο μου μπανακι στη θαλασσα και προς το παρον ειμαι καλουτσικα
αντε καλη αρχη στις βουτιες καλη μου ferro!Quote:
σημερα εκανα το πρωτο μου μπανακι στη θαλασσα και προς το παρον ειμαι καλουτσικα
να σαι καλα γλυκια μου.
σε ευχαριστω πολυ:)
με επιασε παλι μια καταθλιψη:(
ferro εχει να κανει με την αναμονη της ξαδέρφης αυτη η στεναχωρια?
οχι σοφια μου.
απλα νιωθω ενοχες που ειμαι ζηλιαρα.
ζηλευω γενικως πολυ.
Quote:
εχω αγχωθει λιγακι επειδη την πεμπτη ερχεται η ξαδερφη μου να μεινει σπιτι μας για 15 μερες.
δεν μπορουσαμε να της το αρνηθουμε γιατι μας εχει φιλοξενισει και κεινη.
αυτο που φοβαμαι αφενος οτι θα χασω την ηρεμια μου και απο την αλλη δεν θελω με τπτ να της μιλησω για το προβλημα μου και φοβαμαι μηπως το καταλαβει.
βρε ματάκια μου, δεν έχεις κάτι κολλητικό.είναι μία ευκαιρία να εξηγήσεις στην ξαδέρφη σου.από ψυχικές ασθένειες πάσχουν πολλοί άνθρωποι δίπλα μας και απλά δεν το γνωρίζουμε γιατί φοβόμαστε.το σόι μου όλο το γνωρίζει.αλλά είχε προηγηθεί η μικρότερη αδερφή του μπαμπά μου που τυραννήθηκε πολύ η γλυκιά μου μέχρι να διαπιστωθεί η ασθένεια της.όσο μιλάς για την ασθένεια σου, ανακαλύπτεις κι άλλους που πάσχουν γιατί σου ανοίγονται και αυτοί.
θες να μου πεις τί εννοεις? ας πουμε εσυ πώς εχεις καταλήξει σ αυτο το συμπέρασμα?Quote:
οχι σοφια μου.
απλα νιωθω ενοχες που ειμαι ζηλιαρα.
ζηλευω γενικως πολυ.
ζηλευω τους ευτυχισμενους ανθρωπους οταν ειμαι χαλια.:(
φερρο, το να ζηλεύεις τους ευτυχισμενους ανθρώπους οταν δεν εισαι καλα, σε κάνει να αισθανεσαι ακομα χειροτερα?
ναι σοφια μου.
φερρο τί ειναι αυτο που ζηλεύεις συνηθως? βλεποντας τί? θες να μου πεις μια εικονα?
Μήπως θα ήθελες να είσαι στη θέση τους? Γιατί και εγώ το ίδιο νοιώθω.
αυτο που ειπε η αρετιβα σοφακι μου
μία θέση, μια εικονα, κατι που φαινεται κ που δεν ξερουμε τί κρυβεται πισω απο αυτην την εικονα....
αληθεια, πισω απο ενα χαμογελο ποση ανεμελια υπάρχει?ποσο ζορισμα? ποση αληθεια? ποση προσποιηση? ποση προσπάθεια? ή ποση δουλεια για ενα χαμογελο?
ειναι αληθεια πώς θελουμε μια πιο ομορφη ζωη με λιγοτερα προβληματα...ομως εκτος απο μια παρατήρηση των αλλων, να δουμε κ λιγο τον εαυτο μας? οχι με την εννοια του ποδοπατηματος των αλλων, αλλα με εναυσμα κατι που βλεπουμε κ μας αρεσει, μηπως να δουμε τί λεει αυτο για μας? για την δικη μας ζωη....
ας πουμε βλεπω καποιον κ τον ζηλευω που χαμογελαει....εμενα τί με κανει τώρα να χαμογελω?
απο που μπορω εγω να αντλησω ζωη ή να βρω εδαφος για να χαμογελάσω? οχι με το ζορι...αλλα αληθινα...κι ακομα κ αν δεν εχω, να πω : θα βρω!:) κι αν το πω, θα βρω...δεν γινεται να μην βρω!:) το πιστεύω!
ποσο μα ποσο δικιο εχεις σοφακι μου.Quote:
Originally posted by Sofia
μία θέση, μια εικονα, κατι που φαινεται κ που δεν ξερουμε τί κρυβεται πισω απο αυτην την εικονα....
αληθεια, πισω απο ενα χαμογελο ποση ανεμελια υπάρχει?ποσο ζορισμα? ποση αληθεια? ποση προσποιηση? ποση προσπάθεια? ή ποση δουλεια για ενα χαμογελο?
καληνυχτα γλυκια μου.
παω να την πεσω.
φιλακια!
να εισαι καλα:)
σημερα ειχα μια κριση πανικου,αλλα πηρα τα φαρμακια μου και τωρα ειμαι καλυτερα:)
η ξαδερφη μου με εχει προιξει κανονικα.
γιατι καπνιζεις τοσο?γιατι ξυπνας τοσο πρωι και αλλα.
της μιλησα και της ειπα να μην μου κανει αλλες επικρισεις.
ελπιζω να το σεβαστει.
το μονο καλο ειναι οτι κανουν καλη παρεα με την αδερφη μου.
Ferro μην δίνεις σημασία άλλωστε θα φύγουν σε λίγες μέρες κοίτα να είσαι ήρεμη