Πρέπει η πολιτεία να προστατέψει τους πολίτες της. Σίγουρα κάνει φοβερά λάθη (έλλειψη προσωπικου, εκκλησίες ΜΜΜ). Ευθύνη τι ακριβώς να πάρει ο γιατρός; Ότι αν πεθάνει κάποιος θα πάει φυλακή; Αν κάνει κάποιος μια σκωληκοειδίτιδα και χειρουργηθεί και πάθει ο άλλος ανακοπή όχι επειδή έγινε κάποιο λάθος αλλά επειδή είναι μια πολύ σπάνια επιπλοκή θα πάει φυλακή ο γιατρός; Είχε υπογράψει κανείς γιατρός ότι όλα θα πάνε καλά; Τι λέμε τώρα; Όσο για τα rapid όταν βγει θετικό στον ανεμβολίαστο θα έχει γίνει ήδη διασπορά. Οι εμβολιασμένοι αν κολλήσουν μεταδίδουν λιγότερο και πολλές φορές δεν τους πιάνει το ραπιδ επειδη εχουν χαμηλο φορτιιοι.
Επίσης μιλάμε για δημόσια υγεία. Δεν είναι η υγεία μου αλλά μας. Το ότι εσύ και οκάθε εσύ αποφασίσατε να μην συμβάλλετε στην ανοσία αγέλη που προστατεύει τα ευάλωτα άτομα της κοινωνίας μας, είναι πρόβλημα όλων μας. Εσείς δεν ξέρω αν είστε τυπικοί,είστε κοινωνικά ανάλγητοι. Είστε το 90% των ΜΕΘ, είστε ο λόγος που ακυρώνονται τακτικά χειρουργεία, που καρκινοπαθείς έμειναν χωρίς θεραπεία. Είστε ο βασικός λόγος των μεταλλάξεων γιατί αν είχαμε εμβολιαστεί όλοι και γρήγορα ο ιος δεν θα έβρισκε ξενιστή. Και έχετε πάρει και άπειρους στο λαιμό σας. Αυτά από εμένα. Με την βλακεία δεν συνομιλώ, ξέρω ότι τα τσιμέντα δεν αλλάζουν γνώμη. Το θέμα είναι ότι την τελευταία κουβέντα την έχει το μάρμαρο που σκεπάζει τα θύματα του κορωνοιού. Κάποια λίγα εμβολιασμένα και κάποια πολλά ανεμβολίαστα που πίστεψαν σε μαλακίες περι μπολιασμού, περί διχασμού, περι περαιτερω έρευνας και άλλες παπαριές. Εγώ για αυτό το θέμα έχω τη συνείδηση μου καθαρή γιατί ξέρω δεν έχω αίμα στα χέρια μου. Αλλά όποιος δεν κάνει εμβόλιο και κολλήσει κάποιον θα έχει. Γιατί και εμβολιασμένος να κολλήσει κάποιονν, τουλάχστον με τον εμβολασμό του έδειξε ότι θέλει να προστατέψει τον εαυτόν και το σύνολο. Αφού τελικά δεν πιστεύετε στην δυτική ιατρική πηγαίντε στην σπηλιά σας.