Σε τι μορφή σε βοηθάει ?? Σε σταγόνες ?και το περνεις σε συνδιασμό με κάτι ?
Printable View
Γεια σας, λοιπόν, εγώ είμαι λίγο μικρή είμαι 18 χρόνων και εδώ και ένα χρόνο έχω πάψει να ζω φυσιολογικά. Η ζωή μου πλέον είναι ανησυχίες για την υγεία μου, γιατροί, ταχυπαλμιες και φυσικά η πηγή όλων αυτών των προβλημάτων το άγχος μου. Το άγχος μου έχει χαλάσει την ποιότητα της ζωής μου. Έχω κάνει όλες τις εξετάσεις μου είμαι καλά αλλά παρόλα αυτά η καρδιά μου δεν είναι καλά. Δεν ξέρω τι να κάνω έχω μιλήσει και με ψυχολόγο αλλά δεν νομίζω να με βοηθήσει. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω....
Παιδιά καλησπέρα!! Εύχομαι να είστε καλά! Θα ήθελα να ρωτήσω, αν πριν την εκδήλωση μιας κρίσης πανικού νιώθετε κάπως περίεργα. Δηλαδή είστε σε υπερένταση; Νιώθετε οτι κάτι θα σας συμβεί;; Εμένα εχτές με έπιασε ενα επεισόδιο, που μέσα σε 5-7 λεπτά είχε ολοκληρωθεί. Δυστυχώς, επειδή έχω διαγνωστεί με παλινδρόμηση δεν μπορώ πολλές φορές να κατατάξω αν αυτό που παθαίνω είναι επεισόδιο ΓΟΠ ή κρίση πανικού. Εχτές, λοιπόν είχα φάει μεσημεριανό και γλυκο μαζί και έκανα τη χαζομάρα να ξαπλώσω. Σκέφτηκα σε κάποια φάση κάτι θέματα του γραφείου και γενικά ένιωσα μια περίεργη υπερένταση και ένα άγχος, αλλά όχι έντονο άγχος. Ξαφνικά ένιωσα μια πίεση στο σαγόνι, ένα σφίξιμο στο στήθος και έντονη ταχυκαρδία. ΣΗκώθηκα και επειδή φοβήθηκα ένιωσα να μουδιάζουν τα πόδια μου. Αφού έβηξα και προσπάθησα να ηρεμήσω, έπεσαν οι παλμοί μου και συνήλθα. Βέβαια, από εχτές η ψυχολογία μου ειναι και πάλι πεσμένη...αν έχετε να μοιραστείτε κάτι σχετικό θα το εκτιμούσα.
Το στομαχι σου ειναι κριση πανικου ειναι να τρελαθεισ κ να επανελθεισ το στομαχι κανε κοιλιακουσ κ παρε συμπληρωματα κ κορτιζονη ρωτα γιατρο κοιλιακουσ ραχαιουσ
Κοίτα, λογικά ήταν αρχικά το στομάχι σου αλλά μετά λόγω των ενοχλήσεων σε έπιασε και το άγχος και όλα αυτά ανακατεύτηκαν.