τα 37 δεν ειναι 40.κ εισαι παρα πολυ νεος
Printable View
Πραγματικά νέος ένοιωθα μέχρι τα 23 περίπου. \'Υστερα άρχισα να καταλαβαίνω τη φθορά σιγά σιγά ώσπου αυτή την εποχή το έχω παρακαταλάβει που ξαφνικά οι περισσσότεροι άγνωστοι μου μιλάνε στον πληθυντικό ενώ πριν 2-3 χρόνια στον ενικό. Κακά τα ψέμματα, στα 23 μου είχα πυκνά μαλλιά και τώρα έχουν αραιώσει πάρα πολύ, στα 23 μου δεν είχα μια γκρίζα τρίχα, στα 23 μου ένοιωθα ότι είχα όρεξη να περπατήσω χιλιόμετρα την μέρα. Σήμερα σέρνομαι, είμαι όλο και πιο παράξενος και γεμάτος ιδιοτροπίες που δεν είχα στα 23 μου, κι οι ορμές μου είναι κι αυτές μειωμένες και πρέπει να βλέπω την θεογκόμενα κι αυτή υπό προυποθέσεις για να αναστατώνομαι, αλλιώς κοιμάμαι όρθιος. Πρώτη φορά κατάλαβα πόσο μεγάλωσα τελευταία που έτυχε να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον κοριτσιών 20-25 ετών και έβλεπα κάθε μέρα τη διαφορά. Πρώτη φορά ένοιωθα ζήλεια για αυτές τις ηλικίες και πρώτη φορά θυμόμουν την ανάλογη ηλικία που ήμουν κάποτε κι εγώ και η συζήτηση μαζί τους με έκανε να νοιώθω πανέμορφα - ωστόσο μεγάλος - και να νοσταλγώ εκείνα τα χρόνια της ανωριμότητας για να μην το πω με μια λέξη που αρχίζει από μ...Quote:
Originally posted by mariafound82
Αυτο λεγεται κριση ηλικιας κ το ξερω πολυ καλα καθοτι σου ριχνω αρκετα χρονακια:D
Εκ πειρας σου λεω οτι σε 10 χρονια θε σκεφτεσαι τον εαυτο σου 37 κ θα λες τι νεος που ημουν τοτε κ πως περασαν τα χρονια.
Περνάω δηλαδή πρόωρη κλιμακτήριο ; Ξέρεις μπορεί να\'χεις και δίκιο, γιατί οι 50αρηδες άμα είναι και φτιαγμένοι οικονομικά καμμιά φορά έχουν τα τυχερά τους με μικρούλες, το θέμα όμως είναι να μην περιμένω να με γηροκομήσει καμμιά μικρή στα 50 μου, αλλά να ζήσω τη ζωή τώρα σαν να\'μαι 23. Και μετά ξύπνησα.Quote:
Αυτο λεγεται κριση ηλικιας κ το ξερω πολυ καλα καθοτι σου ριχνω αρκετα χρονακια:D
Εκ πειρας σου λεω οτι σε 10 χρονια θε σκεφτεσαι τον εαυτο σου 37 κ θα λες τι νεος που ημουν τοτε κ πως περασαν τα χρονια.
Εσυ θασαι φτιαγμενος οικονομικα στα 50?Αν οχι μην εμπιζεις για μικρουλες,εκτις αν εχεις γκριζους κροταφους κ μαλλια φυσικα για να φαινονται,οποτε θα υποκυψουν στην γοητεια των γκριζων κροταφων εστω κ χωρις λεφτα.
τα 23 περασαν κ δεν θα ξαναρθουν,ζησε ομως τα 37 σου,Ζησε το παρον
Γκρίζους κροτάφους έχω και τώρα, αλλά προκοπή δεν είδα χαχα. Το παρόν δεν μπορώ να το ζήσω μόνος μου, είμαι εξαρτητική προσωπικότητα ; Δεν ξέρω, πάντως είμαι τελείως αδύναμος μόνος μου, αυτό είναι το μείον μου εδώ και χρόνια.Quote:
Εσυ θασαι φτιαγμενος οικονομικα στα 50?Αν οχι μην εμπιζεις για μικρουλες,εκτις αν εχεις γκριζους κροταφους κ μαλλια φυσικα για να φαινονται,οποτε θα υποκυψουν στην γοητεια των γκριζων κροταφων εστω κ χωρις λεφτα.
τα 23 περασαν κ δεν θα ξαναρθουν,ζησε ομως τα 37 σου,Ζησε το παρον
Δεν εισαι ομως 50.Αυτα πανε πακετο,δεν λειτουργουν μονα τους.:D
Αν ηξερα οτι θα γινω πλουσιος στα 50 και θα ειχα πιτσιρικες θα...κοιταγα το ρολοι:p
Αλλα δεν με βλεπω να γινομαι πλουσιος ποτε οποτε:((((((
Κατσε να δουμε τι κανουμε τωρα και ας τα 50.
τα πλούτη δεν μετράνε, ούτε στα 30 ούτε στα 50 ούτε στα 99, να\'σαι βέβαιος γι\'αυτό. Καμμιά φορά μπορεί να σου φέρουν και δυστυχία γιατί το μυρίζονται και τσιμπάνε οι απατεώνες. Μεταξύ σοβαρού και αστείου το έγραψα. Αυτό που με εντυπωσιάζει πάντως τελευταία είναι το από πόσο άσχημους άντρες έλκονται οι γυναίκες, εάν αυτοί τις προσφέρουν την αίσθηση της σταθερότητας και της ασφάλειας, οικονομικά και όχι μόνο. Μια τάση προς το μισογυνισμό φοβάμαι θα την αποκτήσω αν δεν με πείσουν ότι δεν έχουν κάκιστο γούστο και υπολογίζουν πρώτα την ασφάλεια κι ύστερα όλα τ\'άλλα.Quote:
Originally posted by keep_walking
Αν ηξερα οτι θα γινω πλουσιος στα 50 και θα ειχα πιτσιρικες θα...κοιταγα το ρολοι:p
Κατσε να δουμε τι κανουμε τωρα και ας τα 50.
Quote:
Originally posted by keep_walking
ο πλουτος υπαρχει κηπ,
και ειναι μεσα μας,
αξιζει να κανεις την πορεια για να τον ανακαλυψεις.
Καλως η οχι, ειναι ο μονος πλουτος που πρεπει να περπατησεις για να τον κερδισεις, χωρις να κλεβεις.
Τρεις φορές στη ζωή μου έχασα από αυτή την αίσθηση ασφάλειας. Τα \"τέρατα\" - άντρες με κέρδισαν στα σημεία. Δεν βλέπονταν συγκριτικά με μένα. \'Οταν είδα τις φωτογραφίες τους είπα \'\'θεε μου είναι στραβές ή τελείως ανώμαλες ; αν ήμουν γυναίκα ποτέ δεν θα πήγαινα με τους άντρες που διάλεξαν ούτε για ένα φιλί. Η υστεροβουλία στο έπακρο.
Αποτι θυμαμαι στα νιατα μου δεν μενδιεφερε καθολου η εμφανιση,ασχετα αν δεν προχωρουσα λογω δειλιας.Αντιθετα απεχθανομουν τους πολυ ομορφους αντρες.Θυμαμαι οτι με τραβουσε πολυ ενας πολυ πιο κοντος απο μενα,με κοιλιτσα,με μικρο λαιμο ,φαλακρος αλλα με το πιο ερωτικο χαμογελο που εχω δει .Οσο για φωνη θεωρω την φωνη του Cohen την πιο ερωτικη φωνη που εχω ακουσει ποτε
Με ολα αυτα θελω να σου πω οτι δεν ειναι θεμα γουστου κ ομορφιας,αλλα ερωτισμου
Quote:
Originally posted by VelvetUnderground
Μια τάση προς το μισογυνισμό φοβάμαι θα την αποκτήσω αν δεν με πείσουν ότι δεν έχουν κάκιστο γούστο και υπολογίζουν πρώτα την ασφάλεια κι ύστερα όλα τ\'άλλα.
αυτο ισχυει απο γεννησεως κοσμου, αγαπητε.....
και δεν ξερω, δεν μπορεις να κατηγορησεις καποιον συγκεκριμενα για αυτο.
Αυτο για τον μισογυνισμο που λες το καταλαβαινω,
αλλα πιστεψε με, εχεις διαλεξει λαθος μονοπατι.
Αν σε ενδιαφερει στο αναλυω, η εμπειρια μου παντως αυτο μου εχει δειξει.
το μονοπάτι διάλεξε εμένα, όχι εγώ αυτό. Αυτό χωράει πολύ κουβέντα, και το μονοπάτι δεν αλλάζει σ\'αυτή την ηλικία φαίνεται.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Μια τάση προς το μισογυνισμό φοβάμαι θα την αποκτήσω αν δεν με πείσουν ότι δεν έχουν κάκιστο γούστο και υπολογίζουν πρώτα την ασφάλεια κι ύστερα όλα τ\'άλλα.
αυτο ισχυει απο γεννησεως κοσμου, αγαπητε.....
και δεν ξερω, δεν μπορεις να κατηγορησεις καποιον συγκεκριμενα για αυτο.
Αυτο για τον μισογυνισμο που λες το καταλαβαινω,
αλλα πιστεψε με, εχεις διαλεξει λαθος μονοπατι.
Αν σε ενδιαφερει στο αναλυω, η εμπειρια μου παντως αυτο μου εχει δειξει.
VU,
βαζεις δυσκολα διλληματα,
περιπου οσο αν η κοτα εκανε το αυγο η αλλιως?
Δεν θα εμβαθυνω περαιτερω, γιατι οντως χωραει πολυ κουβεντα οπως ειπες,
αλλα ειναι και προσωπικο σου ζητημα.
Ομως δεν μπορω να μην ρωτησω,
εισαι ευχαριστημενος σε χοντρες γραμμες,
για το μονοπατι που σε διαλεξε?
Νατη παλι η ηλικια.Δηλαδη εγω τι πρεπει να κανω?
Πως καταφερε το μονοπατι να σκεφτεται κ οχι εσυ?
\'Οχι, κανείς δεν είναι ευχαριστημένος αν οι άλλοι τον διαλέγουν και εκείνος δεν διαλέγει, δεν έχει μάλλον την πολυτέλεια του να διαλέγει. Επειδή φοβάται απίστευτα τη μοναξιά ή δεν ξέρει που να ψάξει και έχει κουραστεί, πληγωθεί, κατακρεουργηθεί και \"βιαστεί\" ακόμα, κοιτάει τουλάχιστον μήπως περισώσει αυτό το \"τσάι και συμπάθεια\".Quote:
Originally posted by krino
VU,
βαζεις δυσκολα διλληματα,
περιπου οσο αν η κοτα εκανε το αυγο η αλλιως?
Δεν θα εμβαθυνω περαιτερω, γιατι οντως χωραει πολυ κουβεντα οπως ειπες,
αλλα ειναι και προσωπικο σου ζητημα.
Ομως δεν μπορω να μην ρωτησω,
εισαι ευχαριστημενος σε χοντρες γραμμες,
για το μονοπατι που σε διαλεξε?
και το να αφεθεις στο να σε διαλεγουν Velvet, κι αυτο επιλογη ειναι...
\'Ισως, και ανυπομονώ να με ξαναδιαλέξουν για να δώσω στη ζωή μου νόημα και σκοπό, γιατί όπως είμαι τώρα είμαι δυστυχισμένος.Quote:
Originally posted by Sofia
και το να αφεθεις στο να σε διαλεγουν Velvet, κι αυτο επιλογη ειναι...
Το τσαι κ συμπαθεια ταιριαζει στους γκριζους κροταφους ειπαμε.Εχεις 13 χρονια ακομα μεχρι τοτε.
Να σε ρωτησω ομως αν με την συμπεριφορα σου αυτη εχεις καταφερει να μην εχεις καθολου μοναξια.Αν ναι ,σημαινει οτι εισαι σε σωστο δρομο
Χανω επεισοδια οποτε απαντω τωρα.Μου θυμιζεις ορφανο παιδακι Vug.
Bυθίζομαι στη μοναξιά. Την ξεγελάω που και που. Το τελευταίο ξεγέλασμα κράτησε περίπου 1 χρόνο, τόσο πολύ...δηλαδή ουσιαστικά καθόλου. \'Ηταν ρεκόρ γκίνες για μένα, τα περισσσότερα δεν κρατάνε ούτε ένα μήνα. \'Αστα, χάλια.Quote:
Το τσαι κ συμπαθεια ταιριαζει στους γκριζους κροταφους ειπαμε.Εχεις 13 χρονια ακομα μεχρι τοτε.
Να σε ρωτησω ομως αν με την συμπεριφορα σου αυτη εχεις καταφερει να μην εχεις καθολου μοναξια.Αν ναι ,σημαινει οτι εισαι σε σωστο δρομο
Quote:
\'Οχι, κανείς δεν είναι ευχαριστημένος αν οι άλλοι τον διαλέγουν και εκείνος δεν διαλέγει, δεν έχει μάλλον την πολυτέλεια του να διαλέγει. Επειδή φοβάται απίστευτα τη μοναξιά ή δεν ξέρει που να ψάξει και έχει κουραστεί, πληγωθεί, κατακρεουργηθεί και \"βιαστεί\" ακόμα, κοιτάει τουλάχιστον μήπως περισώσει αυτό το \"τσάι και συμπάθεια\".
τοτε νομιζω οτι αξιζει το κοπο,
να μπεις στην διαδικασια να αλλαξεις τακτικη και να δεις τι μπορεις να διαλεξεις εσυ.
Σαφεστατα δεν εχουμε μια ευκολη υποθεση,
αλλα πιστευεις οτι εχεις να πας πιο χειροτερα απο οτι εισαι?
δεν νομιζω, οποτε απλα ειναι θεμα να το φιλοσοφησεις σχετικα και να οργανωθεις για αυτο.
Καλες σκεψεις.
Σωστά το λες. Αυτή τη φράση την έχω πει κι εγώ ο ίδιος για μένα ακόμα και στους γονείς μου. Ορφανό παιδάκι. Στο δρόμο.Quote:
Χανω επεισοδια οποτε απαντω τωρα.Μου θυμιζεις ορφανο παιδακι Vug.
Ειλικρινά δεν το ξέρω αυτό. Δεν αποκλείω τα χειρότερα όπως δεν αποκλείω και τα καλύτερα ως εκ θαύματος μόνο. Η υπόθεσή μου δεν είναι εύκολη για έναν και μόνο λόγο, γιατί δεν συζητιέται δημόσια, κι ό,τι δεν συζητιέται δημόσια δεν μπορεί να βρει εύκολα λύση. Ευχαριστώ.Quote:
Originally posted by krinoΣαφεστατα δεν εχουμε μια ευκολη υποθεση,
αλλα πιστευεις οτι εχεις να πας πιο χειροτερα απο οτι εισαι?
Velvet, δεν αισθάνεσαι ευχαριστημενος αφου δεν δινεις στον εαυτο σου την πολυτελεια της επιλογης. Απο την άλλη δεν αισθανεσαι κολακευμενος ως προτιμητεος, εναντι καποιων άλλων?Quote:
\'Οχι, κανείς δεν είναι ευχαριστημένος αν οι άλλοι τον διαλέγουν και εκείνος δεν διαλέγει, δεν έχει μάλλον την πολυτέλεια του να διαλέγει. Επειδή φοβάται απίστευτα τη μοναξιά ή δεν ξέρει που να ψάξει και έχει κουραστεί, πληγωθεί, κατακρεουργηθεί και \"βιαστεί\" ακόμα, κοιτάει τουλάχιστον μήπως περισώσει αυτό το \"τσάι και συμπάθεια\".
Κατι ακομα: δεν επιλεγεις, αφηνεις να σε επιλέξουν. Μας μιλας για φοβους που εχεις, μήπως πληγωθεις...σωστα? Αν ξεκινησεις μια σχεση, στην πορεια της, οι φοβοι αυτοι εξακολουθουν να υπάρχουν?
Μην περιμενεις τιποτα απο τα θαυματα Vug,εσυ θα κανεις την μεγαλη αλλαγη στην ζωη σου κ κανεις αλλος.Μαλλον δεν θελεις να μιλησεις αλλο.
Σου ευχομαι τα καλυτερα
τωρα απο θαυματα μην εχεις πολλες ελπιδες,
εισαι ερμαιο της στατιστικης....
Οσο για το προβλημα σου,
το καταλαβα και για αυτο δεν το πηγα παραπερα.
Ωστοσο συνεχισε να γραφεις και ακομα αν δεν καταθεσεις οτι εχεις μεσα σου,
μπορει απο αλλες ιστοριες να δεις δικες σου εικονες.
Εδω θα ειμαστε να τα λεμε.
απάντηση στη Sofia
Και λοιπόν ; Με διάλεξαν και είδα ότι με διάλεξαν άνθρωποι που με είχαν ανάγκη κι όχι άνθρωποι με κοινά θέλω. Βαυκαλίστηκα λίγο καιρό ότι ήμουν κι εγώ ένας \"εκλεκτός, \"ο καλύτερος\" ή ένας \"τυχερός\"\' που έζησα πράγματα που οι άλλοι δεν ζουν μέχρι να πεθάνουν ή ικετεύουν και φιλούν κατουρημένες ποδιές για να τα ζήσουν, αυτό όμως αρκεί ; Να έχω τη δόξα του έμπειρου ; Αυτού που είχε την \"τιμή\" να γνωρίσει τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης ; Η περσυνή μου σχέση μου έδινε αγάπη ή τουλάχιστον αυτό ένοιωθα, από κει και πέρα χρειάζονται κι άλλα πράγματα για να μην φοβάσαι και να μην ταλαιπωρείσαι και να πεις \"εδώ είμαι, το βρήκα\". Xρειάζομαι ΖΩΗ.
Αμφιβαλλεις οτι σε αγαπουσε?γιατι?
Τι θελεις να βρεις στην ζωη σου VUG?Εχεις συζητησεις ποτε τα θελω σου η περιμενεις να τα καταλαβουν?
Velvet, εχω μπερδευτει λιγο. Γραφεις πώς σε διαλεξαν ανθρωποι που σε ειχαν αναγκη, μα οχι ανθρωποι με κοινα θέλω με τα δικα σου.
Αυτο μου δημιουργει πολλα ερωτηματικα: μα ολοι μας διαλεγουμε, ή μας διαλεγουν με βάση τις αναγκες μας. Κ που μάλιστα πολλες απο αυτες αγνοουμε....ή αγνοουσαμε μεχρι την συγκεκριμενη μας επιλογη.
Στην συνεχεια γράφεις πώς βαυκαλιστηκες λεγοντας πώς εισαι ο εκλεκτος, ο τυχερος, αυτος που ζει μοναδικες εμπειριες...κι ομως πώς το λές αυτο οταν αρχικα μιλάς μαλλον υποτιμητικα για τις σχεσεις αυτες κ τον τροπο που ξεκινησαν?
Θα ηθελα να σε ρωτησω: πώς την εννοεις την δόξα του έμπειρου? κ πώς νομιζεις οτι μπορει να γεμισει τα κενα μιας σχεσης? έτσι ωστε να πεις πώς βρηκες αυτο που ψάχνεις...?
Λέγοντας \"είχαν ανάγκη\" εννοούσα ήταν όλες needy, δεν μιλώ για ανάγκες αλλά για needy άτομα. Αυτά τα άτομα δεν μου κάνουν καλό. Οι σχέσεις ξεκίνησαν καλά αλλά πολύ γρήγορα φάνηκε ότι ήταν needy άτομα.Quote:
Originally posted by Sofia
Velvet, εχω μπερδευτει λιγο. Γραφεις πώς σε διαλεξαν ανθρωποι που σε ειχαν αναγκη, μα οχι ανθρωποι με κοινα θέλω με τα δικα σου.
Αυτο μου δημιουργει πολλα ερωτηματικα: μα ολοι μας διαλεγουμε, ή μας διαλεγουν με βάση τις αναγκες μας. Κ που μάλιστα πολλες απο αυτες αγνοουμε....ή αγνοουσαμε μεχρι την συγκεκριμενη μας επιλογη.
Στην συνεχεια γράφεις πώς βαυκαλιστηκες λεγοντας πώς εισαι ο εκλεκτος, ο τυχερος, αυτος που ζει μοναδικες εμπειριες...κι ομως πώς το λές αυτο οταν αρχικα μιλάς μαλλον υποτιμητικα για τις σχεσεις αυτες κ τον τροπο που ξεκινησαν?
Θα ηθελα να σε ρωτησω: πώς την εννοεις την δόξα του έμπειρου? κ πώς νομιζεις οτι μπορει να γεμισει τα κενα μιας σχεσης? έτσι ωστε να πεις πώς βρηκες αυτο που ψάχνεις...?
\'Οχι, η τελευταία δεν αμφιβάλλω ότι με αγάπησε, αλλά ήταν needy, αυτό δείχνουν όλες οι πράξεις της. Εξαρτημένη και needy, άσχετη μ\'αυτό που ζητάω εγώ. Τα θέλω μου τα λέω σαφώς αμέσως ή μετά από λίγο καιρό, δεν τα κρύβω, αυτό όμως δεν βοηθάει. Μερικοί άνθρωποι ξέρουν να κρύβουν τα δικά τους.Quote:
Αμφιβαλλεις οτι σε αγαπουσε?γιατι?
Τι θελεις να βρεις στην ζωη σου VUG?Εχεις συζητησεις ποτε τα θελω σου η περιμενεις να τα καταλαβουν?
Τωρα μπερδευτηκα εγω.
Θεωρεις οτι η τελευταια σχεση σου δεν σε αφησε να ζησεις?Ενιωθες οτι δεν μπορουσες να αναπνευσεις?
δεν μου απαντησες ομως: τη δοξα που αναφερες, πώς την εννοεις?
Needy άτομα ξέρεις ποιά είναι ; Αυτά που χρειάζονται τον άλλον, όχι αυτά που τον θέλουν πραγματικά, όχι αυτά που νοιώθουν ευτυχία με αυτά που νοιώθει κι ο άλλος. Needy = αδύναμο άτομο. \'Αλλο το να έχεις κοινά \"θέλω\" με τον άλλον να τον διαλέγεις επειδή είσαι needy. \'Ολες οι γυναίκες που με πλησίασαν ήταν needy.Quote:
Τωρα μπερδευτηκα εγω.
Ναι ακριβώς αυτό.Quote:
Θεωρεις οτι η τελευταια σχεση σου δεν σε αφησε να ζησεις?Ενιωθες οτι δεν μπορουσες να αναπνευσεις?
πώς το κατάλαβες αυτο?Quote:
Οι σχέσεις ξεκίνησαν καλά αλλά πολύ γρήγορα φάνηκε ότι ήταν needy άτομα.
Νιωθεις οτι επαιρναν μονο χωρις να δινουν?Ποιο χαρακτηριστικο σου ειναι αυτο που τραβαει τα συγκεκριμενα ατομα?εχεις σκεφθει?