Όπως ειχα εχω μεγαλωσει με γκει.ο παιδικός μου φίλος ήταν γκει κ μάλιστα κρυφός
Το ήξερα πριν το ξεστομισει.αν ήταν γκει θα το καταλάβαινα.Ειναι απλα πολυ μαλθακός
Printable View
Έχω κι εγώ πολύ παρόμοια ιστορία απλά από άλλο dating app χαχχα!
Πολύ παρόμοιες ηλικίες και πολυ εμφανίσιμος και ενδιαφέρον τύπος και αυτός!
Έπαθα ένα μικρό σοκ στην αρχή όταν μου είπε οτι το έχει κάνει άλλη μια φορά στη ζωή του αλλά εγώ επειδή είχα βγεί για να κάνω σεξ τον πήγα σπίτι μου κατευθείαν, το κάναμε, προφανώς όχι με τέλεια αποτελέσματα (ήταν πολύ καλός στα προκαταρκτικά παρόλα ταύτα) αλλά πήρε τα πάνω του πολύ γρήγορα τις επόμενες φορές και πλέον είναι πολύ καλό το σεξ.
Έχουμε κάτι σαν ελεύθερη σχέση βέβαια, εγώ πάω με άλλους, αυτός επιχείρησε αλλά δεν του βγήκε γιατί δεν του άρεσε πολύ η κοπέλα και κάπου εκεί άφησε τις αναζητήσεις του αλλά τον ενθαρρύνω να έχει κι άλλες εμπειρίες για να ξεσκαλώσει με τη διαφορά στις εμπειρίες μας.
Ήταν απο την αρχή πολύ πιο ενθουσιασμένος απο μένα (σε αγαπάω δεν άκουσα αλλά τα υπόλοιπα ναι) αλλά το συζητήσαμε με μένα να είμαι κάθετη ως προς τις πιεστικές συμπεριφορές και τις εκδηλώσεις ενθουσιασμού κι όταν ξελαμπίκαρε κι αυτός απο το πολύ σεξ χαλάρωσε και πλέον είναι πολύ cool η φάση και περνάμε πολύ καλά γενικα!
Μην τον φοβάσαι είναι απλά άμαθος κι ενθουσιάζεται τόσο, είναι και λίγο λογικό αλλά αν σου αρέσει εμφανισιακά κάνε σεξ μαζί του, δείξτου πως γίνεται και θα σε έχει θεά μετά στο σεξουαλικό κομμάτι.
Του αξίζει κι αυτουνού πιστεύω να κάνει (καλό) σεξ επιτέλους και να δεις που μετά θα χαλαρώσει!
Τη συνέχεια δεν μπορεί να στην σιγουρέψει κανένας αλλά τι σε νοιάζει κιόλας? Μπορεί να τον βαρεθείς και να φύγεις εσύ!
Πέρνα καλά και μην σε απασχολεί αυτό!
Άσε που θα του τα μάθεις όλα όπως σου αρέσουν εσένα και θα καλοπεράσεις !
Δώστου την ευκαιρία του και βλέπεις!
Have fun!
Virtual Reality . Η Ελλάδα επίσης , έχει αναπτυγμένη οικονομία και είναι μια προοδευτική χώρα , απελευθερωμένη , χωρίς ταμπού !
Μετά η σταχτοπούτα, έζησε με τον πρίγκηπα πολλά χρόναι ευτυχισμένη και ζήσαν αυτοί καλά
και εμείς καλύτερα, στη χώρα που είναι τρίτη σε ρυθμό ανάπτυξης στην ευρωζώνη !!!!!!!
Με πιάνεις, αλλά κάνεις ότι δεν με πιάνεις. Αυτα τα περί γνωριμιών ελληνίδων μέσω ... ιντερνετοσελίδων ... και ελεύθερων σχέσεων ... και πολλαπλών συντρόφων ....
είναι να 'χαμε να λέγαμε. Έτσι θέλουν να πιστεύουν οι ελληνίδες ότι είναι . Μπορεί επειδή το φαντάζονται, στο τέλος να το πιστεύουν κι όλας.
Αυτές, τις βλέπουμε στα φόρουμ , να τα γράφουν αυτά . Και η remedy κάτι τέτοια λέει.
Έξω, βλέπουμε όλες ότι γνωρίζονται με ... προξενιά ... και πάνε για γάμους σε κτήματα , με υπόκρουση
τα ... ντάρι ντάρι ντάρι ντάρι , στο γυαλό πετούν οι γλάροι .... και το
ωραία που είναι η νύφη μας ... ωραία τα προικιά της (μύθος, οι πατεράδες δεν δίνουν προικιά σε κόρες !!!! )
και ... σήμερο γά , σημερα γάμος γίνεται ....
Τις σουηδέζες γκρούπι , με τα τατουάζ και τους πολλαπλούς συντρόφους .... άντε να τις έχει δει ο πιο τυχερός έλλην σε ... ταξίδι στας ευρώπας σε κανά youth hostal
ή υπαιθρια συναυλία ....
Εδώ ... ωραία που είναι η νύφη μας, ωραία τα προικιά της !!!
Και... σήμερα αποχωρίζεται ... η μάνα από την κόρη !!!!!!
Θα συμφωνήσω με τον Αλ στο ιντερνετ ολες ειναι κουκλαρες συμφωνα με τα λεγόμενα τους και να τις δεις σε φωτο τρομάζεις....Και το νεο "της μοδας" ειναι οτι θελουν ελευθερη σχεση και μονο σεξ και να περνανε καλα. Ενώ αυτές κοιτάνε ποιον θα τυλίξουνε ! Και τρεμουν μη τυχον και αυτος κοιταξει αλλες.
Στο μεταξύ περί ιντερνετικών γνωριμιών , είχε ανεβάσει κάποιος στο fb, σελίδα με αγγελίες γνωριμιών ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΒΑΙΑ. Αν θυμάμαι καλά τα νούμερα, ήταν 17500 αγγελίες ανδρών που ψάχναν γυναίκες και είχε 15 αγγελίες γυναικών που έψαχναν . Ουάου λέω ... αναλογία 17500/15 ;;;;;;
Αμ δε ! Ούτε έτσι ήταν !!!!! Μετά είχε αναλυτικά τις 15 αγγελίες γυναικών που ... έψαχναν ... και ήταν όλες 50ρες, που έψαχναν γνωριμίες με ... ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ 35 !!!!!!!!!!
Γυναίκα να ψάχνει άνδρα, ΟΥΤΕ ΜΙΑ.
Δυστυχώς, και την εποχή που ασχολιόμουν με το σπορ, πήγαινα με άλλους σε μπαρ και την πέφταμε, ποτέ δεν πήραμε ένα τηλέφωνο που να ισχύει. Ένας φίλος που είχα καιρό να δω (έχει κοπέλα) μου είπε ότι βγαίνει με φίλους του που θέλουν να βρουν κοπέλα σε κλαμπ, την πέφτουν αυτοί σε κοπέλες, ποτέ δεν έχει γίνει κάτι. Δυστυχώς, οι ελληνίδες δίνουν μόνο χυλόπιτες και όταν περάσουν τα 45 αρχίζουν τα "δεν υπάρχουν άντρες", "οι άντρες δεν φλερτάρουν πια" και δε συμμαζεύεται.
[QUOTE=
Γυναίκα να ψάχνει άνδρα, ΟΥΤΕ ΜΙΑ.[/QUOTE]
λογικο ειναι.
οι γυναικες εχουν οσο σεξ θελουν ακομα και κολογριες.
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
επι δεκαετιες στην ελλαδα η επιμελεια των παιδιων πηγαινε ΑΥΤΟΜΑΤΑ στην μητερα τους ΕΚΤΟΣ εαν αυτη ηταν αλκοολικη η ναρκομανης.
τωρα κοπηκαν αυτα, η νομοθεσια εχει εναρμονιστε με ολη την υπολοιπη της ΕΕ
Μάλλον μας κάνετε πλακα.Λέτε δεν υπάρχουν γυναίκες και εγώ ξέρω όλες οι γυναίκα παρακαλανε τους άντρες και αυτοί μας γραφουν.που σημαίνει έχουν επιλογες.
Εκτός κι αν την πέφτουν όλοι οι φίλοι σας σε μοντέλα που είναι καπαρωμενες και οι μέτριες προς ασχημες κοπελες δεν τους κάνουν.
Που τις βλέπεις τις γυναίκες που παρακαλάνε ; Αφού λες ζεις σε επαρχία με λίγο κόσμο και δεν πας πουθενά. Και εκεί όμως, ξέρεις καμία στα πέριξ , να παρακαλάει για άνδρα και να μη βρίσκει ;;; Μη μας τρελάνεις. Αν ψαχτείς οπουδήποτε, το πρόβλημα που θα έχεις, δεν είναι ότι δεν θα βρεις. Είναι ότι θα πρέπει να προσλάβεις προσωπικό , εξειδικευμένο σε servers και databases , για να διαχειριστεί τα δεδομένα.
ειναι απλο ρε παιδια, το εχουμε δει 10δες φορες.
οι γυναικες που ψαχνουν ανδρες και δεν βρισκουν, αφενος εννοουν ανδρες που να τους αρεσουν, αφετερου εννοουν ανδρες που να μπορουν να κανουν σχεση. οχι παντρεμενους η "αδεσμευτους".
σεξ μπορει να βρει οποιαδηποτε γυναικα, οποιαδηποτε στιγμη, αν ειναι διαθεσιμη.
οι ανδρες που δεν βρισκουν γυναικες, εννοουν επισης γυναικες που να τους αρεσουν, οποτε δυσκολα βρισκουν ελευθερες.
Η εννοουν γυναικες ΜΟΝΟ για σεξ. αποκλειστικα για σεξ, ακομα κι αν δεν τους αρεσουν σαν γυναικες.
αλλα γυναικες μονο για σεξ, ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, σπανια βρισκονται, ακομα κι αν δεν ειναι ωραιες.
Στην Ελλάδα του ντάρι ντάρι ... και του ικαριώτικου αυτά. Στον υπόλοιπο κόσμο , όπου κι αν βρεθείς , μόνος σου βγαίνεις ... όλο και κάτι θα βρεις.
Το πιο συνηθισμένο είναι ότι ένας έλληνας στις ΗΠΑ πχ, σε σεμινάρια , πρόγραμμα μετεκπαίδευσης κτλ ... σε ένα 6μηνο, θα βρει τις 5πλάσιες από όσες θα βρεί όλη του τη ζωή στην ελλάδα.
οπου να πας για "μετεκπαιδευση" , ακομα και στην λαρισσα, θα βρεις 5πλασιες γυναικες απ οτι εκει που κατοικεις και το βραδυ γυριζεις στην συζυγο σου....
Πηγαμε ενα βημα παρακατω και ανταλλαξαμε γυμνές φωτογραφίες.... είναι και αυτή μια προοδος...
αν δεν μπει το κλειδι στην κλειδαρια, δεν υπαρχει καμια προοδος... φωτο μπορει να εχει ανταλλαξει εκατονταδες..
διπλη δημοσιευση
Το αίσθημα που σου βγάζουν κάποιες απόψεις εδώ μέσα παλαιολιθικές που στάζουν μισογυνισμό είναι τουλάχιστον εκνευρισμός!
Ξυπνάτε, έχουμε 2022, δεν πρόκειται ποτέ να πάμε μπροστά έτσι.
Δεν έχω να πώ κάτι άλλο..
Καλή συνέχεια στη θεματοθέτρια!
Αγαπητή θεματοθέτρια,
κατανοώ ότι σε προβληματίζει πολύ το γεγονός ότι είναι παρθένος σε ηλικία 30 ετών, και είναι λογικό καθώς είναι κάτι διαφορετικό και σε ξενίζει, όμως ψάχνοντας διαρκώς το κουσούρι του χάνεται και η μαγεία μίας νέας γνωριμίας, η οποία είναι μία πολύ όμορφη διαδικασία το να μπαίνεις και γνωρίζεις έναν άλλον κόσμο, Προφανώς, πώς να ενθουσιαστείς και να ερωτευτείς με τον φόβο στο λαιμό ότι κατί στραβό θα συμβεί.
Ένας άνθρωπος μπορεί να είναι παρθένος σε τέτοια ηλικία για πολλούς λόγους.
Επίσης είναι ένας άνθρωπος που δεν κατέφυγε στο εύκολη λύση, το πληρωμένο σεξ, μόνο και μόνο για να θεωρείται φυσιολογικός.
Επίσης, είναι ένας άνθρωπος που δεν θα ανησυχεις για ΣΜΝ.
Έχει την εφηβική ματιά του έρωτα και αυτό μπορεί να είναι αποπνικτικό αλλά και πολύ ρομαντικό ταυτόχρονα.
Δεν είναι ανάγκη να το πάτε για σχέση εξαρχής. Μπορεί να βγαίνετε χαλαρά, να κάνετε σεξ και βλέπεις μετά πως κουμπώνετε.
Επίσης το να γνωρίσεις κάποιους φίλους του και γενικά το περιβάλλον του θεωρώ πως θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια.
Τον έστειλα, για διάφορους λόγους
και πολυ καλα εκανες ...30 χρονων και να μην εχει κανει σεξ συνεπάγεται με θεματακι οσο και να θελουμε να εθελοτυφλουμε απλα τα πραγματα και δεν χρειάζεται περισσοτερο αναλυση ειδικα για εσενα που κατα καιρος εχεις δηλωσει ποσο σημαντικο ειναι το σεξ για εσενα και ποσο το θες στην ζωη σου ! ..
Στο λέμε εμείς. Καλά Αποτελέσματα στις εξετάσεις. Πότε βγαίνουν;
Aυτό ειναι άσχετο με το αν ειναι παρθένος όμως ή μάλλον το ότι ειναι παρθενος δεν αρκει! Για να τα ξεκαθαρίζουμε.
Απλά ίσως δεν ήθελε να βγαινει με γκομενες και να χαλα λεφτά και έτσι έμεινε παρθένος. Πράγμα που δείχνει πως δεν θέλει να προσφέρει τίποτα στις γυναίκες και θελει μονο να παρει.
Πάντως το σε αγαπω και ολα αυτα ηταν ΘΕΑΤΡΟ κοροιδευε ο παρθένος που τον θεωρούσατε εδώ μεσα χαζό. Μαλλον καποιον αλλο σκοπο ειχε από εσένα.
Καλά μην περιμένεις ούτε μη παρθένος να κάτσει ενώ είστε στα πρώτα στάδια γνωριμίας αν μάθει πως παίζει να χεις καρκίνο! Ολοι πόδι θα παρουν χειρότερα απο τον παρθένο. Μόνο αν σε είχε ερωτευτεί καποιος θα καθοταν...αλλα εσυ σεξ ήθελες κυριως οποτε εσυ θα καθοσουν στην θεση τους;
Τι αλλη να βρει;λιγες μερες πριν είχα ξενυχτήσει σε ενα νοσοκομείο.εκεινος στη κοσμαρα του κοιμοταν
Οταν την αλλη μερα του ειπα τι εγινε ξεκίνησε να λεει οτι ειναι σε ολα δίπλα μου.και τοβ ρώτησα πως το εννοει αφού για ολα τρεχω μονη μου σαν την τρελη πανικόβλητη.και θίχτηκε οταν του είπα οτι δεν τον χρειαζομαι.λες και με βοηθουσε καπου ο δον ζουαν