Originally Posted by
Skiouros8
Σκέφτομαι ότι δεν θέλω καν να μου μιλήσει. Όπως είπα το όλο περιστατικό έχει ξυπνήσει μετατραυματικο στρες μέσα μου,δεν θέλω ούτε να τον βλέπω ούτε να μου πει την ψεύτικη συγνώμη του. Και σκέφτομαι μήπως θα είναι και υποκριτικο εκ μέρους μου να την δεχτώ, όπως πρότεινε η αδερφή μου και να μην του πω τίποτα για τη μήνυση προς το παρόν,μέχρι να μιλήσω με την εισαγγελία. Δλδ είναι τρελό να λέει μόλις χθες βραδυ, ότι θα με σκοτώσει και σήμερα να μου ζητάει συγνώμη απλως επειδη σκέφτεται ότι δεν θέλει να πληρώνει δικηγορο. Και πες ότι δέχομαι τη συγνώμη, σε περίπτωση που δεν μπορώ ή δεν αποσύρω τη μήνυση, του έρχεται το χαρτί σε κανένα μήνα, δεν θα γίνει πιο έξαλλος τότε; Δεν θα ήταν καλύτερο να του πω, ναι σου υπέβαλα όντως μήνυση και θα δω αν θα την αποσύρω; Ειδικά μάλιστα εφόσον η συζήτηση θα γίνει παρουσία μαρτύρων, άρα αν παρεκτραπει θα είναι δικό του μείον.
Αλλά δεν γουστάρω κιόλας να σας πω την αλήθεια. Οχι, δεν μου περνάει με ένα συγνώμη όλη αυτή η αναστάτωση. Δεν μπορείς να φέρεσαι έτσι και να θεωρείς πως ανα πάσα στιγμή μπορείς να τα διορθώσεις όλα με μια ψεύτικη απολογία. Θα τον ακούσω βεβαια αλλά θα μου δημιουργησει περαιτέρω δυσφορία.
Να σημειώσω πως από την ημέρα της επίθεσης φοράω ένα μικρό ναρθηκακι στο χέρι. Εχω θεμα με τον αντίχειρα και με πιάνει συχνά πυκνα, τις τελευταίες μερες πονουσε ολο μου το σωμα και ιδιαιτερα το αριστερο χερι και το εβαλα μηπως περασει για να μην αγχωνομαι για καρδια, απλά ένας από τους παλιούς πελάτες νομιζε ότι το φοράω επειδή με χτυπησε ο τυπος και η αλήθεια είναι ότι δεν του διέψευσα την εντύπωση. Πριν βεβαια με είδε να κουνάω κανονικά το χέρι μου (μιας και δεν είναι σπασμένο, απλώς το ναρθηκακι μου είχε πει να το βάζω ο ορθοπεδικος για να ξεκουραζω την άρθρωση) και σκέφτομαι ότι μπορεί να πιστεύει ότι τα σκηνοθέτησα όλα. Ειδικά μάλιστα εφόσον δεν μου ξαναφερε μπισκότα (είχε πει ότι θα μου δώσει ένα πακέτο γιατί προσποιηθηκα ότι μου άρεσαν για να μην τον δυσαρεστησω) και από χθες κάνει παλι μια χαρά "παρεα" με τον τύπο, δηλαδή χαμογελανε και μιλάνε περιστασιακα οποτε περνάει από μπροστά του. Βεβαια του έχω δείξει το βίντεο άρα ξερει τι έγινε.
Τέλος πάντων, θα δω. Έχει μπει και η γιαγιά μου στη ΜΕΘ σήμερα λόγω καρδιακής ανεπάρκειας, θα της βάλουν βηματοδότη, άρα με απασχολεί και αυτο.