Originally Posted by
gimit
Kαλησπέρα κι από μένα,
Τον Ιανουάριο πέρασμα έμφραγμα, μεγάλη περιπέτεια, πρόσφατα έβαλα και απινιδωτή. Το θέμα μου (μέσα σε όλα τα άλλα) είναι ότι οι γιατροί μου συνέστησαν να σταματήσω τη δουλειά επειδή είναι χειρονακτική και δεν πρέπει, όπως και έκανα (δούλευα σε εταιρεία ως αποθηκάριος).
Είμαι πολύ νέος ακόμα, 34, όχι τόσο ώστε να αρχίσω κάποιες σπουδές σε πανεπιστήμιο ας πούμε, με σκοπό να αποκατασταθώ στο μέλλον.
Δεν έχω κάποιο πτυχίο, γνωρίζω μόνο κάποια αγγλικά (εχω proficiency αλλά στην πραγματικότητα όχι σε αυτό το λέβελ) και Η/Υ (έχω ecdl αλλά επισης όχι τόσο καλός)
Ψάχνω απεγνωσμένα μια λύση για το τι θα μπορούσα να ασχοληθώ από δω και πέρα με όλες τις περιοριστικές παραμέτρους του καρδιολογικού προβλήματος που έχω (ακολουθώ εφ όρου ζωής φαρμακευτική αγωγή, πολύ κοστοβόρα)
Μην με ρωτήσετε με τι θελω να ασχοληθώ, ούτε κι εγώ το ξέρω, ποτέ δεν ήξερα και αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα πάντα. Οποιαδήποτε ιδέα ή συμβουλή ή έστω πού θα μπορούσα να απευθυνθώ για να βρω μια διέξοδο σε αυτό το κομμάτι θα ήταν για μένα πολύ σημαντική. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και να έχετε όλοι την υγεία σας.