Κι εγώ παίρνω βαθιές ανάσες αλλά τίποτα..ειδικά όταν ξαπλώνω από την αριστερή μεριά γίνεται ο κακός χαμός.δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Printable View
Κι εγώ παίρνω βαθιές ανάσες αλλά τίποτα..ειδικά όταν ξαπλώνω από την αριστερή μεριά γίνεται ο κακός χαμός.δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Σε μένα πλέον το πρόβλημα δεν είναι τόσο οι εκτακτες αλλά το αίσθημα ότι κάτι πάει προ στιγμην να με κλείσει. Πρέπει να επικεντρωθώ στο ότι είναι η λεγόμενη δυσφορία-μετεωρισμος που ονομάζουν οι γιατροί αλλά κάθε φορά νιωθω ότι αυτό τώρα ήρθε για να με κλείσει μια και καλή…
Το παθαίνω μετά από γεύματα που ίσως μου πέσανε βαριά. Αύριο ενδεχομένως να ξυπνήσω κ να είμαι καλά..
Και εγώ έχω παρατηρήσει ότι βοηθάει κάπως το να παρω βαθιά ανάσα. Ναι .επίσης τα μικρά και συχνά γεύματα και οι βιταμίνες γιατί έχω έχω και που χαμηλό σίδηρο και αιματοκρίτη. Είχα και περίοδο τώρα και έδεσε το γλυκό.παιδια είναι βάσανο αυτό που ζούμε αλλά τουλάχιστον είμαστε μαζί σ αυτό το ταξίδι να ηρεμουμε ο ένας τον άλλο. Νίκη έχω να κοιμηθώ από τα αριστερά δύο χρόνια και ...με το που σκεφτώ να γυρίσω αριστερά αρχίζουν οι έκτακτες και εγώ το ίδιο.τρομερο
Τι τραβάμε ρε παιδιά..την Πέμπτη έχω ραντεβού για τεστ κοπώσεως.αντε να δουμε
Καλημέρα και εγώ θέλω να κλείσω ραντεβού να κάνω τέστ κόπωσης.
Καλή επιτυχία να έχεις Νίκη
Καλημέρα.
Χάρηκα και εγώ που για λίγες μέρες δεν είχα έκτακτες από εχθές άρχισαν πάλι
Εσείς πώς είστε αυτό το διάστημα;
Χάλια μαύρα… από εκεί που έκανα μια τη μέρα κι αν… τώρα ήρθαν μαζεμένες… βέβαια είναι πιο ήπιες…παλιά ήταν λες κ ανατιναζόταν το στέρνο μου, έβηχα για να συνέλθω, τώρα τις νιωθω σαν ένα απλό ήπιο σφιξιματακι. Αλλά όπως κ να είναι δε τις θέλω καθόλου… βέβαια από χθες νιωθω παρά πολύ χάλια το έντερο.
Δε θα τελειώσει ποτέ αυτό το μαρτύριο.
Αύριο θα πάω να κάνω και κάτι εξετάσεις που μου έβαλε ο γαστρεντερολόγος να δούμε μήπως βρούμε την πηγή του κακου επιτέλους.
Εγώ όταν έχω έκτακτες είμαι στην τσίτα συνέχεια και είμαι σε κατάσταση Πότε θα μου έρθει ξανά έκτακτη πότε θα με πιάσει άγχος σε μια φάση αναμονής άγχους.
Αυτό πιστεύω το χειροτερεύει και είναι σαν να προκαλώ εγω τις έκτακτες στον εαυτό μου
Σίγουρα το χειροτερεύει η αναμονή και το άγχος που έχεις μη σε πιάσει ή ποτέ θα σε πιάσει κλπ…
Εγω να σου πω την αλήθεια πλέον ηρεμώ αν νιώσω ότι τελικά ήταν έκτακτη αυτή που ένιωσα, γτ το λέω όμως αυτό, πέρασα και περνάω μια περίοδο όπου νιωθω περιεργα πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι… τώρα πχ όταν φάω κι αν μετά τεντωθώ ή κατσω ψιλό στραβά νιωθω ένα σα σφιξιματακι ήπιο αλλά το νιωθω ή στην κοιλιά ή πιο πάνω στο στομάχι.
Δεν είναι πλέον οι θορυβώδεις εκτακτες που με τρόμαζαν.
Μήπως να κάνεις κανένα υπερηχογράφημα άνω κάτω κοιλίας
Να δεις αν υπάρχει θέμα
Πάντα με ιατρική καθοδήγηση
Από ότι βλέπω όλοι στις εξετάσεις που κάνουμε είναι καλές άρα το θέμα είναι η σωματοποίηση του άγχους που επηρεάζει διάφορα όργανα του σώματος και μας δίνουν συμπτώματα.
Οπότε πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το άγχος αφού δεν μπορούμε να το εξαλείψουμε.
Καλή δύναμη σε όλους