Αν βρω κάποιον εκτος χώρου εργασίας μου αυτο θα κάνω. Βέβαια ξέρω ότι θα έχει συντομη ημερομηνία ληξης αλλά τι να κάνω έτσι θα πορευτω από εδώ και περα.
Printable View
καλύτερα μονες παρα ερμαιο στις ορεξεις του καθενος και πληγωμενες .
Αποστολία τι έγινε τελικά με το θέμα σου;
Τι κάνεις κούκλα μου?
Τίποτα τα ιδια.έχει καποιες μέρες δεν μου μιλαει γιατί θυμωσε που του είπα οτι δεν μπορεί να γίνει κάτι μεταξυ μας.και με το δικιο του δηλαδη αφου δεν μπορει να καταλαβει τι γινεται.κατά τα άλλα συνεχιζω με κάποια φλερτ χωρίς καμία καταληξη.
Εσύ τι νεα?
η μοναξια ειναι ενα δωρο της ζωης μας που μας κοτσαρε θελαμε και μη μα κι για να μην ειμαστε μονοι μην κανουμε επιλογες που θα μας πονεσουν θελει προσοχη . δε ειν ολλοι κακοι οιανθρωποι μα ειν τυχη που θα πεσεις κι ολας .........
κακος δε ειν αυτος που ζητα ερωτα με το τερι του ................... κακος ειν αυτος που θα κοιταξει να σε κανει κτήμα του σα κρεας να σε δει .................
βρε φιλαρακι μου κανε φιλιες που οι φιλιες δε απετουν σεξ :):):):)
Κοπελιά, αυτά που λες για τα χωριά, είναι κουραφέξαλα. Απλά χρησιμοποιείς την έννοια του χωριού , για να δικαιολογηθείς στον εαυτό σου. Πηγαίνω στα χωριά καταγωγής και των δύο γονιών μου , επειδή έχουμε σπίτια εκεί . Για να καταλάβεις τι κουτσοχώρια είναι, το ένα για να πάω θέλει 15 ώρες καράβια και αυτοκίνητα και το άλλο 8 ώρες αυτοκίνητο . Ο κακός χαμός γίνεται . 25ρης ανιψιός μου από ξάδελφο , έχει πάει με μια αρραβωνιασμένη , χωρισμένη 38άρα άπειρες φορές, μετά πήγε και με τη μάνα της , που είναι 60 και σε κάποια φάση και με τη θεία της, 55αρα. Παίζει σεξ και στα χωριά, για όσους θέλουν . Εσύ θες να το κουβεντιάζεις μόνο . Μην περιμένεις άλλοι να συμφωνήσουν μαζί σου όμως.
Αποστολία αν έχει ειπωθεί, ζητώ συγγνώμη αλλά το άλλο θέμα σου εχει δεκάδες σελίδες...
Με τον συντροφό σου δεν κάνετε τίποτα ερωτικό? ούτε προκαταρκτικά? Μόνη σου ικανοποιείσαι ή όχι?
ισχυουν αυτα που λες για τα χωρια, αλλα η κοπελα δεν λεει οτι στα χωρια αγιαζουν.
λεει, οτι στα χωρια μαθαινονται ΟΛΑ (οπως εμαθες κι εσυ ολα αυτα τα γμσιατικα), και δεν εχει καμια ορεξη να συζηταει ο καθε χωρικος οτι κερατωνει τον συντροφο της ή οτι εχει προβλημα στο σεξ.
Οχι δεν τα κανω με το ζορι αυτα.Αυτα μου αρεσουν πολυ.Απλως φαντασιωνομαι να τα κανω και με αλλους.Το προβλημα ειναι οτι αυτοι οι αλλοι λογικο να μη θελουν μονο αυτα οποτε οτι γνωριμια και να κανω καταληγει σε ολεθρο.Ειτε γιατι δεν μπορω να πω το προβλημα μου σε κανεναν ειτε γιατι κανεις δεν δεχεται να μη κανει σεξ και φευγουν.Ασεξουαλ απ οτι μου εχουν πει μπορει να θεωρηθει και καποιος που κανει αυτα που κανω εγω ακομη και καποιος που κανει σεξ και απλως δεν του αρεσει,μπορει και αυτος να ειναι ασεξουαλ.
Και εγώ είπα καλές οι φιλίες αλλά δεν είναι σαν τις σχέσεις είτε ερωτικες είτε συναισθηματικες είτε και τα δύο μαζι.Επειδή όμως έχω σχέση δεν σημαίνει ότι θα μείνω εκεί αφού δεν με καλυπτει σε άλλα επιπεδα.Πχ με τον φίλο μου εχω το τρυφερό κομμάτι θέλω όμως πιο πολύ να δοκιμασω και το ερωτικό που δεν είναι και το ατου της σχέση μας.Δεν χωριζω όμως τουλάχιστον ακόμη εξαιτιας του γνωστού μου θεματος.
Χωρίς πλάκα ... δεν ξέρω αν είχατε διαβάσει όλοι ... ότι σε κάποια φυλή ... οι γυναίκες ... έπρεπε να χάσουν την παρθενιά τους από κάποιον ... ειδικό ... και έπαιρναν πιστοποιητικό για να παντρευτούν !!!! Δεν το έχεις σκεφτεί αυτό ;; Να ψάξεις κάποιον για να κάνετε διείσδυση για πρώτη φορά ;;
Με τόση ... στέρηση .... θα βρεθούν πολλοί ! Και θα σου φύγει το κόλλημα. Για σε βλέπω χαλαρά να ανοίγεις άλλα 5000 θέματα την επόμενη 25ετία που θα λένε σε 1000 σελίδες το καθένα ...
1)φοβάμαι να κάνω διείσδυση
2)είμαι ασέξουαλ
Αυτό γράφεις με χιλιάδες λέξεις σε κάθε θέμα. Τίποτε άλλο . Αυτό μόνο .
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΑΣΕΞΟΥΑΛ Ή ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΤΙ . ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ . ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΕΞΟΥΑΛ. Θες πολύ να έχει σεξουαλική ζωή. Δεν τολμάς να ξεκινήσεις. Αν δεν το κάνεις, θα σε χαλάει μόνιμα.
ΟΙ αλλαγές δεν είναι εύκολες. Αλλά είναι μια απόφαση . Όλοι την πήραμε . ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ . ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Απλά ξεκινάς.
Εγώ πάλι ήξερα ότι οι ασέξουαλ ειτε απωθούνται τελείως από το σεξ , είτε τους αρέσει λίγο έως καθόλου . Αφού λες ότι τα προκαταρκτικά σου "αρέσουν πολυ ", μάλλον άδικα σε χαρακτηρίζεις ασέξουαλ.
Σε κάθε περίπτωση, δαχτυλάκια έχει ο σύντροφος , έχεις και εσύ , οπότε φαντάζομαι μια " διείσδυση" γίνεται. Αν όχι θα έλεγα να το ξεκινήσεις από εκεί.
Υπάρχουν και τα sex toys ε? Ούτε να αγχώνεσαι τι θα πεις και πως θα το πεις ούτε να εξαρτάσαι από την κατανόηση και υπομονή του άλλου. Δοκιμάζεις μόνη ή με τον συντροφο σου. Ξεκινας από κάτι σε μέγεθος δαχτύλων και μπορεις να πας βαθμιδωτά μεχρι το μέγεθος του πέους. Λεω εγω τωρα ...
δεν συγκρίνεται το αληθινό μόριο με τα πλαστικά το ίδιο και τα δάκτυλα