δεν με πειραζει να με λες σηφη φτανει να μου εξηγησεις
τι δεν ειναι δανεικο για σενα!!!!!!!!
Printable View
δεν με πειραζει να με λες σηφη φτανει να μου εξηγησεις
τι δεν ειναι δανεικο για σενα!!!!!!!!
χμμμ,ποιον μου θυμιζει ποιον ......και ολα αυτα βρε πανο μου εσυ τα εχεις ενστερνιστει .... μενω εκθαμβος σημερα.τετοιο ταλεντο και τοσο καιρο δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι.για πες και αλλα,τρελενομαι να σε διαβαζω ....Quote:
Originally posted by πανος12345
μα πως να με καταλαβεις αν δεν θελεις...Quote:
Originally posted by weird
Φοβάμαι οτι δεν σε κατάλαβα αγαπητε.
οταν ενα αγαθο η μια υπηρεσια οφελει πολλους και βαλπτει λιγους
εχουμε 3 επιλογες
1.κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε
2.το παιζουμε αυθεντιες και δημοκρατες με την εννοια οτι οι πολλοι κανουν οτι θελουν στην δημοκρατικη κοινωνια μας[?]
3. Συζητουμε για να βρουμε τροπους βελτιωσης
Εχεις καταλαβει τι απο τα 3 προτεινω εδω?
και πλεον εχω αντιληφθει και την νεα εννοια του διαλογου,διαλογος ειναι οταν συμφωνουμε με τον πανο.οτιδηποτε αλλο ονομαζεται επιθετικοτητα και ειναι καταδικαστεο απο μιτεραν και βαλε ..... (σημερα δεν περιμενα οτι θα μαθαινα τοσα πραγματα εδω μεσα,ανοιξαν τα ματια μου)(ωχ μια τσιμπλα) ....
τον σηφη! το βρηκα εμπνευστη? τον ανθρωπο με τα χιλια προσωπα.....
πανο σιγα μη σου ξεφευγε,εισαι τσακαλι εσυ σε τετοια :) αντε και σε ανωτερα
σε ενα διαλογο εχεις 3 δυνατοτητεςQuote:
Originally posted by Empneustns
και πλεον εχω αντιληφθει και την νεα εννοια του διαλογου,διαλογος ειναι οταν συμφωνουμε με τον πανο.οτιδηποτε αλλο ονομαζεται επιθετικοτητα και ειναι καταδικαστεο απο μιτεραν και βαλε ..... (σημερα δεν περιμενα οτι θα μαθαινα τοσα πραγματα εδω μεσα,ανοιξαν τα ματια μου)(ωχ μια τσιμπλα) ....
1.συμφωνεις
2.διαφωνεις
3.δεν λες τιποτα...
εγω ομως σε πιεζω και για μια 4η,,,
προτεινε κατι δικο σου εμπνευστη που να δινει λυσησ το προβλημα οτι οι πολλοι δεν εχουν παντα δικιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάνο,
φαίνεται οτι εγκατέλειψες τον διάλογό μας, και μάλλον ασχολείσαι πιο πολύ με άτομα που καμία επιθυμία να διαλεγούν μαζί σου δεν έχουν.
μπορεις να μου πεις πως να καταλαβω σε ενα ελευθερο φορουμ υποστηριξης που υπαρχουν καποιοι που θελουν την γνωμη μου?Quote:
Πάνο,
φαίνεται οτι εγκατέλειψες τον διάλογό μας, και μάλλον ασχολείσαι πιο πολύ με άτομα που καμία επιθυμία να διαλεγούν μαζί σου δεν έχουν.
θα μου πεις κανενας ....
θα σου πω ξανα τοτε οτι ολη αυτη η μασκαρατα μπορει να βλαψει σοβαρα καποιους ψυχικα ασθενεις!
παντως αομα δεν μου απαντησες σε αυτα που σε ρωτησα και αναρωτιεμαι αν στην λεξη διαλογος δινουμε οντως το ιδιο νοημα
βεβαια στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις...αλλλα......
οταν γραφει καποιος οτι εχει σπιτωσει 1 χρονο μια κοπελα και μια μερα της λεει μαζεψτα και φυγε και αυτη καταληγει σε αποπειρα αυτοκτονιας , νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να υπαρχει η στοιχειωδης προνοια εστω και σε μια Μπανανια σαν αυτη που κατανησε σημερα αυτη η Χωρα , για να δωσει στεγη, χρηματα και ψυχολογικη υποστηριξη στο ψυχικα αρρωστο σε επικινδυνο βαθμο ατομο....
αν συμφωνεις βεβαια..
γιατι ειπαμε ..
εδω μεσα εισαι οτι δηλωσης...
Σε τί ακριβώς πιστεύεις οτι δεν σου απάντησα?Quote:
μπορεις να μου πεις πως να καταλαβω σε ενα ελευθερο φορουμ υποστηριξης που υπαρχουν καποιοι που θελουν την γνωμη μου?Quote:
Πάνο,
θα μου πεις κανενας ....
θα σου πω ξανα τοτε οτι ολη αυτη η μασκαρατα μπορει να βλαψει σοβαρα καποιους ψυχικα ασθενεις!
παντως αομα δεν μου απαντησες σε αυτα που σε ρωτησα και αναρωτιεμαι αν στην λεξη διαλογος δινουμε οντως το ιδιο νοημα
Μπορείς να μου το θέσεις ώστε να το δούμε?
4.μονο ο πανος εχει δικιο :)Quote:
1.συμφωνεις
2.διαφωνεις
3.δεν λες τιποτα...
προτεινε κατι δικο σου εμπνευστη που να δινει λυσησ το προβλημα οτι οι πολλοι δεν εχουν παντα δικιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και ο σηφης παντα αδικιο?Quote:
4.μονο ο πανος εχει δικιο :)Quote:
1.συμφωνεις
2.διαφωνεις
3.δεν λες τιποτα...
ΠΑΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ Κ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ.
νομιζεις οτι οταν καθεται και ξαναδιαβαζει τα γραφομενα του καταλαβαινει αυτος; ...... (σημερα ειμαι πολυ κακος ;) )
ΗΑΗΗΑΗΑ STHN ARXH ANOIGA ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ.
Ολγακι νομιζω οτι και ο ποιητης εγκυκλοπαιδια ανοιγει για να γραψει ολα αυτα που γραφει αλλα μαλλον δεν ειναι καλος στην αντιγραφη!!! :)
ειναι ποιηση ιαμβικος δεκαπεντεκαιτριαπουλακιακ αθονταισυλλαβος
σσσσσσσσ τωρα,κανουμε μποουλινγκ ;)
ΛΟΛ:):):)
Bowling κάνουμε. Με τις παπαριές του πάνου για κορίνες.
για να βοηθησω οποιον μου το ζητησει και θελει...Quote:
Originally posted by olgaki82
ΠΑΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ Κ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ.
εσυ γιατι ερχεσαι ολγακι?
το θεμα ομως φιλε πανο που ανοιξες δεν νομιζω να βοηθαει αντιθετως,φθειρει..
γιατι λοιπον συνεχιζεις?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ
ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ.ΒΡΙΣΚΩ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ
ποιο θεμα φθειρει μιλενα ?Quote:
Originally posted by melene
το θεμα ομως φιλε πανο που ανοιξες δεν νομιζω να βοηθαει αντιθετως,φθειρει..
γιατι λοιπον συνεχιζεις?
η εξελιξη? η βελτιωση? ο διαλογος ? η ικανοτητα επικοινωνιας ?
τα φορουμ χωρις μοντερειτορς? το ιντερνετ?
σε ποιο θεμα διαφωνησες μαζι μου καθετα ολγακι?Quote:
Originally posted by olgaki82
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ
μονο ενα θεμα συζητησαμε [αν μπορει κανεις να το πει ετσι]
το αν ενα φορουμ η καλυτερα καθε φορουμ διαλογου η καθε μορφη επικοινωνιας διεπεται απο κανονες για να υπαρχει επικοινωιακη δυνατοτητα
δεν καταλαβα κοριτσι μου που διαφωνεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μη μου απαντας με ερωτηση!!!!
η τροπη και οι διαστασεις του θεματος μην κανεις σε παρακαλω πως δεν καταλαβαινεις.
λοιπον....
ενα σωρο θεματα εχουν ανοιξει απο κιπ απο βελβετ απο τοσους σημερα...
γιατι επιμενεις με τους κανονες επικοινωνιας και τον τροπο βελτιωσης?
εθελοτυφλεις και εθελοτυφλει μιλενα ,Quote:
η τροπη και οι διαστασεις του θεματος μην κανεις σε παρακαλω πως δεν καταλαβαινεις.
λοιπον....
οποιος δεν μπορει να διακρινει την αδυναμια του διαλογου σε αυτο το φορουμ , οταν δεν περιοριζεται η επιθετικοτητα με κανονες καθαρους και σεβαστους απο καθε χρηστη....
κοιτα ποσες σελιδες εχουν ανοιξει και αν βγαινει καποιο λογικο συμπερασμα αυτων που απλα αντιτιθετνατι σε καθε μεταβολη χωρις να γνωριζουν την αιτια...
Quote:
εθελοτυφλεις και εθελοτυφλει μιλενα ,Quote:
λοιπον....
οποιος δεν μπορει να διακρινει την αδυναμια του διαλογου σε αυτο το φορουμ , οταν δεν περιοριζεται η επιθετικοτητα με κανονες καθαρους και σεβαστους απο καθε χρηστη....
κοιτα ποσες σελιδες εχουν ανοιξει και αν βγαινει καποιο λογικο συμπερασμα αυτων που απλα αντιτιθετνατι σε καθε μεταβολη χωρις να γνωριζουν την αιτια...
Αυτο να το δεις εσυ πανο. Ποσες σελιδες ανοιξαν στο θεμα σου χωρις νοημα και ουσια οπως λες.
Ενω ανοιγουν αλλα θεματα ( οχι απο εσενα ) και γινεται μια χαρα διαλογος και επικοινωνια υποστηριζοντας ταυτοχρονα ο ενας τον αλλον!!
ελεος πια
μιλας για αγραφους κανονες...
τι θα κανουμε δηλαδη θα εχουμε καθως πρεπει συμπεριφορα επειδη ειμαστε σε ενα φορουμ.
ανθρωποι ειμαστε πανο,ξεκολλα επιτελους.
λυπαμαι που σου μιλαω ετσι μιας και εχεις τα διπλασια μου χρονια ομως δεν καταλαβαινω γιατι πασχιζεις τοσο πολυ να βελτιωσεις αυτο το φορουμ-το καθε φορουμ απο τη στιγμη που βλεπεις οτι δεν ειναι καρποφορα η προσπαθεια σου.
συμπαθαμε αλλα γιατι τρωγεσαι τοσο?δεν εχεις ζωη?βγες εκει εξω και να επεμβεις εκει που σε παιρνει οχι εδω.εισαι ενας και ειναι 1000...γιατι το συνεχιζεις?αληθεια..ειλικρ� �να πιστευεις οτι μπορεις κατι να αλλαξεις?
εισαι σε ενα φορουμ στο οποιο μπαινει η σαρα και η μαρα,οποιος θελει.
στα δικα μου ματια ολοι μου φαινονται αξιολογα ατομα και αξιαγαπητα.ετσι ειμαστε πανο.
και αν οντως θες να αλλαξεις κατι κανε το με τις πραξεις σου,με την προσφορα σου εδω μεσα και οχι με λογια...ειναι ευκολο να λες,δυσκολο ομως να πραττεις.
ένα παράδειγμα μόνο θα σας φέρω...ενα ςνεαρος αφου εχει σπιτωσει ενα χρονο μια ορφανη κοπελα χωρις χρηματα και στεγη πανω στον καυγα της δειχνει την πορτα του σπιτιου του ...
η κοπελα κανει αποπειρα αυτοκτονιας...αυτα που του εγραψαν γυναικεια προφιλ του φορουμ ειναι απαραδεκτα οχι για φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης αλλα για τον στοιχειωδη ανθρωπισμο οπως προκυπτει απο την δωρεαν παιδεια σας στην Ελλαδα Ελληνων Χριστιανών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε θερμοπαρακαλω σταματα γιατι με εχει κουρασει η καταντια του φορουμ απο τοτε που εμφανιστηκες..εστω και ενα ατομο εδω μεσα να βρισκει παρηγορια με το πως εχουν τα πραγματα σεβασου το και σταματα αυτη τη παραλογη επιθεση.
μπορει για εσενα να ειναι κατι σημαντικο,δεν το εκμηδενιζω,ομως κανε ενα διαλλειμμα,σκεψου και τα ξαναλεμε.
νεοφιλελευθεροι και φιλανθρωποι ειναι σχετικες και οχι απολυτες εννοιες...
καθε μερα σκανε μπομπες εκει οπου πηγαν οι ελευθερωτες των λαων.....
γιατι πηγαν για να κανουν δουλιες και οχι φιλανθρωπιες!!!!!!
εχω κανει πολλα διαλλειματα αλλα με ξαναφερνει πισω η συνειδηση μου μητσο γιαννη μιλενα σηφη κλπQuote:
σε θερμοπαρακαλω σταματα γιατι με εχει κουρασει η καταντια του φορουμ απο τοτε που εμφανιστηκες..εστω και ενα ατομο εδω μεσα να βρισκει παρηγορια με το πως εχουν τα πραγματα σεβασου το και σταματα αυτη τη παραλογη επιθεση.
μπορει για εσενα να ειναι κατι σημαντικο,δεν το εκμηδενιζω,ομως κανε ενα διαλλειμμα,σκεψου και τα ξαναλεμε.
καποιοι κανουν δουλιες εδω μεσα....
αλλοι ομως εχουν αναγκη πραγματικαενα χερι βοηθειας...
πως θα τους ξεχωρισουμε?
θα σε προσλαβουμε με ενα μισθο 3000 ευρουλακια το μηνα να τους ξεχωριζεις εσυ ;) τι λες,δεχεσαι;Quote:
εχω κανει πολλα διαλλειματα αλλα με ξαναφερνει πισω η συνειδηση μου μητσο γιαννη μιλενα σηφη κλπQuote:
πως θα τους ξεχωρισουμε?
:):):):)
δεν μπορω να σου απαντησω,δεν εχω απαντηση αγαπητε πανο.
σου ειπα αυτα που ηθελα και τελος.ελπιζω να τα σκεφτεις και να σκεφτεις και αν αξιζει να ασχολειθεις..να σαι καλα!
Ξέρεις Πάνο κάνε μεγαλύτερα διαλλείματα γιατί έχουμε κουραστεί έχει καταντήσει αηδία πιά.Και εγώ στην αρχή νόμιζα πως πραγματικά κάτι είχες να προσφέρεις αλλά παρατράβηξε δεν νομίζεις;και σταμάτα να μιλάς σαν τον Παπαδόπουλο τον δικτάτορα γιατί προβλέπω καμμιά εξέγερση.Ηδη τα νεύρα μου είναι τεντωμένα σήμερα.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΣΑΜΠΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗQuote:
θα σε προσλαβουμε με ενα μισθο 3000 ευρουλακια το μηνα να τους ξεχωριζεις εσυ ;) τι λες,δεχεσαι;Quote:
πως θα τους ξεχωρισουμε?
ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΣΗΦΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΥΧΙΚΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΝΕΤΕΡΝΕΤ ......ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ?
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩQuote:
Originally posted by giota
Ξέρεις Πάνο κάνε μεγαλύτερα διαλλείματα γιατί έχουμε κουραστεί έχει καταντήσει αηδία πιά.Και εγώ στην αρχή νόμιζα πως πραγματικά κάτι είχες να προσφέρεις αλλά παρατράβηξε δεν νομίζεις;και σταμάτα να μιλάς σαν τον Παπαδόπουλο τον δικτάτορα γιατί προβλέπω καμμιά εξέγερση.Ηδη τα νεύρα μου είναι τεντωμένα σήμερα.
ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ
Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
θα σου απαντησω σε ολα.Quote:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΣΑΜΠΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗQuote:
πως θα τους ξεχωρισουμε?
ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΣΗΦΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟΣΥΣΤΤΑΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΥΚΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΝΕΤΕΡΝΕΤ ......ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ?
1) δεν σε εχω αναφερει ποτε με το ονομα σηφη,δειξε μου ενα ποστ μου που το εχω κανει.
2)δεν πιστευω οτι εισαι ελεφαντας ,αληθεια λεω
3)δεν πολυκαταλαβα την ερωτηση σου περι ψευδαισθησης και παραισθησης στο ιντερνετ.αν μπορεις να μου εξηγησεις τι δεν ειναι παραισθηση και τι δεν ειναι ψευδαισθηση στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη για να παρω ενα δειγμα.
και θα συμπληρωσω,τι σχεση εχει η παραισθηση και η ψευδαισθηση με το θεμα.ααα και θελω και ακομα ενα ανεκδοτο οπως αυτο με τα νομιστερακια αλλα καινουριο γιατι αυτο το ηξερα ....