δεν ειμαι ετοιμη ακομα καλη μου.
γιατι η διπολικη μου προκαλει και πανικους και αγοραφοβια.
Printable View
δεν ειμαι ετοιμη ακομα καλη μου.
γιατι η διπολικη μου προκαλει και πανικους και αγοραφοβια.
σου ευχομαι ολοψυχα, να νιωσεις ετοιμη συντομα!
οπως λεει κ η υπογραφη σου : \"τα δύσκολα,δεν κρατάνε για πάντα\"
σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου.Quote:
Originally posted by mstrouf
σου ευχομαι ολοψυχα, να νιωσεις ετοιμη συντομα!
οπως λεει κ η υπογραφη σου : \"τα δύσκολα,δεν κρατάνε για πάντα\"
την υπογραφη την εχω βαλει μπας και το πιστεψω.
αλλα ωρες-ωρες δεν με πειθει καθολου η υπογραφη μου....
εντομεταξυ εχω και αλλη μια στεναχωρια.
βρηκα τον αλκινοο ιωαννιδη στο facebook και του εστειλα τα ποιηματα μου να μου πει την γνωμη του και δεν μου εχει απαντησει.
περσι που τα στειλα στον καστανιωτη εφαγα και απο κει πορτα.
μπορει να σας φαινεται ασημαντη στεναχωρια αλλα για μενα ειναι σημαντικο.θα τονωνοταν το πεσμενο ηθικο μου...
μηπως πρεπει να στοχευεσεις λιγο χαμηλοτερα για ν ανεβεις σιγα σιγα τα σκαλοπατια;
φαντασου οτι ο αλκινοος κ ο καθε αλκινοος θα δεχεται καθημερινα τετοια μηνυματα. τα δικαιωματα σου τα εχεις κατοχυρωσει ή θα λες.. αυτο το τραγουδι κατι μου θυμιζει..
δεν τα εχω κατοχυρωσει αλλα στο fb που τα ανεβασα αναγραφεται το ονοματεπωνυμο μου.
αυτο δεν ειναι ενα ειδος κατοχυρωσης ή να ανησυχω?
ενα ειδος κατοχυρωσης κ μονο.. δηλ. απλα εχεις μια αποδειξη οτι πρωτοδημοσιευτηκαν απο εσενα. καλα μην ανησυχεις κ γι αυτο.. stay cool..
φερουλα μου καλησπερα ελπιζω να κοιμηθηκες τελικα και να ξεκουραστηκες:)
ναι ολγακι μου.καταφερα και κοιμηθηκα λιγακι το μεσημερι και ηρεμησα καπως.
ferroυλα τετοιοι καλλιτεχνες παιρνουν πολλα μηνυματα... ή δεν βλεπουν και τοσο συχνα το fb τους..
Aλλα να εχεις επιμονη και θα τα καταφερεις :)
μακαρι μαρια μου....
nai feroyla na exeis pisti ola mporoun na simvoyn ekei p de to perimenoune:):)
ολγακι μου:):):):):)
μου ελειψες σημερα το πρωι.
σε εψαχνα!!!!
ειχα βεβαια τη ζεστη συντροφια των υπολοιπων φιλων μας :)
arxisa doulitsa ferro m sto grafeio t patera m :)kai m eksigoyse pragmata simera:)apo ayrio omws tha kseklevw 10 lepta na mpainw nas lev tin kalimera m estw kai mena m leipses !oloi sas m leipsate.
ομορφα ολγακι.
σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ευχαριστησω μεσα απο την ψυχη μου το στρουμφακι μας που εκανε σημερα την μοναξια μου λιγοτερο δυσβασταχτη.
μακαρι φερρο να μπορουσα να εκφραζομαι πιο συχνα, σημερα απορησα με μενα κ οτι επικοινωνουσα
σε ευχαριστω κ γω
παιδια εχω σοβαρο προβλημα και χρειαζομαι αμεσα την βοηθεια σας.
μιλαω με ενα παιδι απο αλλη πολη στο ιντερνετ εδω και 3 χρονια.
εχουμε βγει και 4 φορες ολες και ολες εκ των οποιων στη μια καναμε φαση.
χθες βραδυ μιλαγαμε και καθως μιλαγαμε μου ειπε \"θελεις να ρθεις να μεινεις σπιτι μου για λιγες μερες?\"του λεω εσυ δεν ερχεσαι αθηνα?μου λεει θα ρθω γιατι εχω και μια δουλεια.και τον ρωταω \"θα ρθεις για μια μερα μονο?\" και μου απανταει \"ναι εκτος αν εχεις να προτεινεις εσυ κατι καλυτερο\" και μου κλεινει πονηρα το ματι.
βασικα τι πιστευετε οτι με θελει για αρπαχτη η με βλεπει ποιο σοβαρα?
να του στειλω μηνυμα και να τον ρωτησω?
εχω αγχωθει πολυ με αυτη την ιστορια παιδια.
σας παρακαλω βοηθηστε με!
Εγώ λέω να μην του στείλεις τέτοιο μήνυμα!Ακόμα κι αν θέλει αρπαχτή,θα σου το πει??????
Εσύ τι νομίζεις,πως σε βλέπει?
Άστο να κυλήσει φερό μου,θα δείξει.
Συμφωνώ με Άρσι....Αφού έχει γίνει φάση, τι αγχώνεσαι?
Κοίτα να περάσεις καλά και άσε αυτόν να σκέφτεται αν τον θες για αρπαχτή!
και τι κακο εχουν οι αρπαχτες?
απο την αλλη,
πως μπορεις να προσδιορισεις πως θα εξελιχθει το μελλον σου με ενα τυπο?
Μπορει να μην σε θελει για αρπαχτη αλλα για κατι πολυ πιο σοβαρο,
και να αποδειχτει οτι τελικα εσυ θες μια αρπαχτη.
παιδια να σας ξεκαθαρισω κατι.
αυτος ο ανθρωπος με ενδιαφερει πολυ για σχεση.
ομως θελω να παμε σιγα-σιγα.
οχι με την πρωτη στο κρεββατι.
η αποσταση που μας χωριζει δεν ειναι τεραστια.
εγω μενω αθηνα και εκεινος ναυπλιο.
αν ενδιαφεροταν πραγματικα θα ερχοταν καθε σαββατοκυριακο να με βλεπει.
θα μου πειτε τωρα γιατι δεν παω εγω εκει.
ο λογος ειναι οτι δεν μπορω τις διαδρομες.
με αγχωνουν.
με το ζορι μπαινω στο λεωφορειο για να παω μικρες αποστασεις.
φφφφφφφφφ
θεοφανια η φαση εγινε πριν 2 χρονια.
Οκ, για να ασχολείται όμως ακόμη, μάλλον ενδιαφέρεται. Το αν ενδιαφέρεται για σχέση ή όχι, αυτό μόνο στην πορεία θα το δεις. Κοίτα να περάσεις καλά. Κανείς δεν μπορεί να σου υπογράψει συμβόλαιο, άσε που αγχώνει τρομερά τον άλλο τέτοιου είδους συμφωνίες. Με το παιδί που είμαι τώρα, ξεκίνησε σαν \"αρπαχτή\" από τη μεριά μου, (πιστεύω και απ τη δική του), και είμαστε 4 χρόνια μαζί...
Εμένα όλες οι σχέσεις μου έτσι ξεκίνησαν.Δεν έβαζα ποτέ στο μυαλό μου απ\'τις πρώτες μέρες ότι πάω για σοβαρό ή κάτι άλλο....όπου βγει.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Με το παιδί που είμαι τώρα, ξεκίνησε σαν \"αρπαχτή\" από τη μεριά μου, (πιστεύω και απ τη δική του), και είμαστε 4 χρόνια μαζί...
Ο χρόνος δείχνει.Απόλαυσε τη στιγμή φερό.
ναι βρε παιδια εχετε δικιο.
αλλα ξεχασα να σας πω κατι.
πριν δυο χρονια που εγινε η φαση ο λογος που δεν συνεχιστηκε ειναι ο εξης
του ειπα \"ας διακοψουμε γιατι σχεση απο αποσταση ειναι δυσκολο να γινει\"
και εκεινος απαντησε \"ναι οντως σχεση απο αποσταση δεν γινεται...\"
αρα.....ειναι προφανες οτι δεν με θελει για σχεση.
απλα εχει ορμες και αυτη την περιοδο ειναι μονος.
οι δικες μου ορμες υπαρχουν αλλα δεν ειναι πολυ εντονες λογω των φαρμακων που παιρνω...
Kαταρχήν εσύ γιατί του είπες ότι σχέση από απόσταση δε γίνεται?Σκέφτηκες ότι από εγωισμό και μόνο να είπε κι αυτός το ίδιο?
Απ\'την άλλη τι σε πιέζει?Αφού θα ρθει πάτε για έναν καφέ και αναλόγως πως αισθάνεσαι πράξε.Γιατί να πας στο κρεβάτι με τη μια αν δεν το νιώθεις?
Αν μέσα σου νιώθεις πως θέλεις να είστε μαζί πες του το να δεις πως θα αντιδράσει και να ξεκαθαρίσει το τοπίο παρά να έχεις διάφορα στο μυαλό σου μη ξεκαθαρισμένα εδώ και 2 χρόνια.
αυτο θα κανω αρσι μου.σ\'ευχαριστω πολυ.Quote:
Originally posted by Arsi
Kαταρχήν εσύ γιατί του είπες ότι σχέση από απόσταση δε γίνεται?Σκέφτηκες ότι από εγωισμό και μόνο να είπε κι αυτός το ίδιο?
Απ\'την άλλη τι σε πιέζει?Αφού θα ρθει πάτε για έναν καφέ και αναλόγως πως αισθάνεσαι πράξε.Γιατί να πας στο κρεβάτι με τη μια αν δεν το νιώθεις?
Αν μέσα σου νιώθεις πως θέλεις να είστε μαζί πες του το να δεις πως θα αντιδράσει και να ξεκαθαρίσει το τοπίο παρά να έχεις διάφορα στο μυαλό σου μη ξεκαθαρισμένα εδώ και 2 χρόνια.
στο chat ομως που κανουμε τι να του λεω οταν το γυριζει στο πονηρο?μηπως να μην κανω chat μαζι του μεχρι να βρεθουμε και να ξεκαθαρισει face to face το τοπιο?
HELP!
Μέχρι τώρα τι κάνεις?
αρσι μου,
χθες βραδυ προτοκαναμε chat μετα απο πολυ καιρο που ειχαμε να μιλησουμε.
αν αυριο βραδυ κανουμε chat τι σκατα να του λεω?
το μυαλο μου ειναι τοσο μπερδεμενο....
μηπως να μην επιδιωξω chat?
αν μου επιτρεπεις να πω και γω την ταπεινη μου γνωμη φερο...
συνηθως οι γυναικες εχουν μια αναστολη που οφειλεται σε μια στεροτυπη ιδεα να διαφυλαξουν την παρθενια τους , οπως ισως ενας καλος εμπορος που δεν θελει να πουλησει μια πολυτιμη αντικα στην τιμη που του πρσφερει ο πελατης γιατι πιστευει οτι αυριο ισως βρεθει ο αγοραστης που θα την πληρωσει στην αξια της !!!!!!!
Μα εσυ εν προκειμενου το ξεπερασες οπως γραφεις αυτο και συμφωνησες μαζι του οτι η αποσταση ειναι εμποδιο για μια μονιμη σχεση .....
μονο που η αποσταση αυτη δεν ισχυει στο ιντερνετ ουτε στο ΤΣΑΤ!
η φοβια σου οτι μπορει ισως να εχει προσωπικη ζωη που να σου την εχει κρυψει , μηπως ξεπεραστει αν μονο καθε φορα που ειστε στο ΤΣΑΤ και αυτος το γυριζει στον \"πονηρο\"
σκεφτεις οτι καμμια γυναικα δεν θα συγχωρουσε απο τον αντρα της να το κανει μεσω καλωδιων με μια αλλη αντι να ειναι στο κρεβατι μαζι της?
Η αποσταση δεν υπηρξε ποτε στην πραγματικοτητα αυτα τα 3 χρονια....
να μια αλλη ακομα υπηρεσια του ιντερνετ και του ΤΣΑΤ που ουτε περναγε πριν την διαβασω απο σενα απο το μυαλο μου!
Εκει που με μπερδεψες λιγο ειναι η ιστορια με τα χαπια
Λες να παιζουν καποιο ρολο στην αυξηση της σεξουαλικοτητας σου και να κρυβουν ισως μια αδιαφορια για τον ανθρωπο πισω απο τον ερωτισμο του?
Η μηπως το αντιθετο? οτι δηλαδη τα χαπια κατεβαζουν την επιθετικοτητα σου και δεν σου κανει ορεξη να υποκυψεις στις δικες του μονο ορεξεις?
Οπως και να χει , βγαλε απο την σκεψη σου την αποσταση γιατι την εχετε ξεπερασει
Τωρα το ποιος μπορει να παει που, θα το βρειτε μονοι σας αρκει να το θελετε και οι δυο..
Εγω χωρις να ξερω ουτε εσενα ουτε τον φιλο σου θα ελεγα πως 3 χρονια τωρα χαριν του ιντερνετ αλλαξατε και οι δυο γνωμη και ασυνειδητα εστω μειωσατε τις αποστασεις οσο ποτε πριν αναμεσα σας ...
ferro να σε ρωτήσω κάτι?
Εσύ εν τέλει πως ξέρεις ότι τον θες για κάτι σοβαρό αν έχεις τόσο καιρό να τον δεις και να του μιλήσεις?
Θες αυτόν για κάτι σοβαρό ή απλά βάζεις στοπ και λες ότι αν γίνει κάτι,θέλω να γίνει μόνο κάτι σοβαρό?
Δεν βάζεις την πιθανότητα να θες απλά να μπεις σε ένα ερωτικό παιχνίδι και όπου βγει?
θα δειξει αρσι μου,θα δειξει...Quote:
Originally posted by Arsi
ferro να σε ρωτήσω κάτι?
Εσύ εν τέλει πως ξέρεις ότι τον θες για κάτι σοβαρό αν έχεις τόσο καιρό να τον δεις και να του μιλήσεις?
Θες αυτόν για κάτι σοβαρό ή απλά βάζεις στοπ και λες ότι αν γίνει κάτι,θέλω να γίνει μόνο κάτι σοβαρό?
Δεν βάζεις την πιθανότητα να θες απλά να μπεις σε ένα ερωτικό παιχνίδι και όπου βγει?
μολις ειχαμε μια διαδικτυακη συνομιλια και καταληξαμε στο συμπερασμα να μεινουμε φιλαρακια.
δεν θα ηθελα να μπω σε λεπτομεριες...
και πανω που ειχα ηρεμησει ηρθε η μανα μου να με συγχισει παλι.
ειχε τηλεφωνικη συνομιλια με την ψυχιατρο της αδερφης μου,η οποια μας ειχε συστησει να κανω θεραπεια στο αιγηνιτειο,στο οποιο πηγαινα για καποιο διαστημα...αλλα επειδη δεν με βοηθουσαν καθολου τα παρατησα και πηγα στον γιατρο που με παρακολουθει τωρα,απο τον οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενη.
αυτο το εμαθε η ******* η ψυχιατρος της αδερφης μου και πηρε τηλ την μανα μου πριν λιγο και της ειπε οτι λυπαται πολυ που εφυγα απο κει και οτι ειμαι 35 χρονων και φερομαι σαν 15.
η μανα μου θεωρησε καλο να μου το πει(και μαλιστα μου ειπε οτι συμφωνει μαζι της),την εβρισα και τωρα ειμαι κατασυγχισμενη.
Η ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ,ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΙ,ΚΑΡΙΟΛΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ.
Η ΔΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!
feroula iremise.katrxin afou vlepeis ta themita apotelesmata apo ton psixiatro s giati na alakseis afou to dokimases kai den s kane kalo?
βρε συ ολγα,
σταματα να γραφεις με λατινικα,
ειναι κουραστικο.
παρα πολυ καλο μου εκανε και μου κανει ο γιατρος μου.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΛΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ.
καλα κρινο καλυτερα ετσι..
κλειδωθηκα στο δωματιο μου,πηρα τα τσιγαρα μου,ενα μπουκαλι νερο και θα τους ξαναδω αυριο,μεθαυριο ή ποτε.
μονο για τουαλετα θα βγαινω.
απεργια κανεις?