ευτυχως που μου χαρισε ο θεος ενα πανεξυπνο νου....οχι δεν ηταν αρκετος για τιποτα
Printable View
ευτυχως που μου χαρισε ο θεος ενα πανεξυπνο νου....οχι δεν ηταν αρκετος για τιποτα
τωρα απλως περιμενω
ισως λιγη κοινωνιολογια βοηθουσε....ετσι δουλευουν τα πραγματα...σε μια μικρη κοινωνια
ξερω οτι δεν θες να το παραδεχτεις αλλα ηρθε η ωρα να κανεις κατι για την αγωγη κιπ
αλλος ανθρωπος μοιαζεις απο τοτε που την μειωσες-φετος τον ιουνιο λεω-
κανε κατι τωρα. κριμα ειναι να γκρεμιζεις οτι εχτισες με κοπο
και στον πουτσο μου ολα...τουλαχιστον θα μαθω γιατι εφτυνα αιμα
10 χρονια...ο καθενας με την αηδια του στο στομα.
keep an kaneis kamia blakia den sou ksanamilao :P:P
a re panikoula den kano blakies ego...panta telios....p ektos an mou gamane to einai
mou eftikses to kefi...p
o monos tropos gia na autoktoniso ine na mi matho
να ζω μια ζωη στο ψεμμα ενα πιονι
ουτε μπρος ουτε πισω στασιμος
keep
με την οικογένειά σου μιλάς?Τι σου λένε?
Εμπιστέψου τους, είναι δικοί σου άνθρωποι, μίλα τους για όλα αυτά, θα σε βοηθήσουν.
Μπορεί οι γονείς πολλές φορές να κάνουν λάθη αλλά μας αγαπάνε και προσπαθούν πάντα για το καλό μας.
ουτε ενας κουβας ψυχοφαρμακα δεν με κανει καλα....p
i walk alone πιστεψε με
skase pia kai pare ta farmaka :P:P
η αληθεια θα βρεθει
ποια φαρμακα ειμαι απολυτα υγιης μαλλον αν και 10 χρονια με ψυχοφαρμακα δεν τα κοβω
ase ta poustika.pali kamia diaolia ekanes me ta farmaka.enio8es kala kai na mioses monos sou pali e?
οτι δεν τα χρειαζομουν τοτε...αλλα αναρωτιεμαι
ρε ειμαι ενα πιονι...ενα παιχνιδακι μιας ολοκληρης πολης
keep εχεις μιλησει για ολα αυτα με τον ιατρο σου?
με τρελλαινουν δεν ειμαι ελευθερος
ase ta poustika.pali kamia diaolia ekanes me ta farmaka.enio8es kala kai na mioses monos sou pali e?
to violi sou esy?to violi mou kai ego
χαχα ο γιατρος θα τραβαει τα βυζια του μαλλον κατσε να μαθω
τι θα τραβαει ο γιατρος?γιατι?τι να μαθεις?αχ ρε συ κιπ,εχεις τοση ενεργεια,τοση ανθρωπια και τη σπαταλας σε αυτα..ειναι πολυ κριμα
θα μαθω πρωτα...
keep δεν είναι δυνατόν μία ολόκληρη πόλη να ασχολείται με ένα άτομο.
Μπορεί να ασχολούνται ορισμένοι, αλλά και πάλι φαντάζομαι ότι ασχολούνται και με άλλα πράγματα στη ζωή τους. Και σε αυτή την περίπτωση όμως, εσύ γιατί ασχολείσαι τόσο με κάποιους βλάκες?
Για σκέψου τί μπορεί να πηγαίνει στραβα. Φρόντισε τον εαυτό σου.
kai pes mas tiakribos se enoxleise teleutea kai egines etsi.
Δεν καταλαβαινεις οτι δεν καταλαβαινουμε ακριβως τι γινεται οποτε και δεν μπορουμε να βοηθησουμε,φαινεσαι σαν να εισαι σε φαση μανιας !η μιλα ανοικτα πεςτα ολα να δουμε τι γινεται και να σε νοιωσουμε ,η παρε φαρμακα να ηρεμισεις ,ειναι πολλες μερες που εισαι σε ενταση ,κοιμασαι το βραδυ?
θα μαθω.
κατα ποσο ειμαι τρελλος
κοιμαμε σαν πουλακι
Θα μαθω τα παντα.
ti 8a ma8eis.mila ka8ara
mas ta spases me tous grifous .
Αληθεια Κηπ?αυτο ειναι πολυ θετικο!μιλα βρε παιδι μου πιο καθαρα εγω προσωπικα προσπαθω να βγαλω συμπερασμα αλλα δυσκολευομαι αν και εχω την υποψια οτι πολλα ξεκινησαν απο τον ερωτα!
κιπ στον γιατρο σου απο ποτε εχεις να πας?
Θα μαθω τα παντα για ποιες φιλιες ηταν καλες...για το τι λενε για μενα...ολα.
Δεν θελω να γραψω περισσοτερα...θα εχετε λιαν συντομως νεα μου.
Αν δεν μαθω απλουστατα θα αυτοκτονησω.
Mην ακουω βλακιες keep !!