Σας παρακαλώ γράψτε μου μια συμβουλη
Printable View
Σας παρακαλώ γράψτε μου μια συμβουλη
Το έχω περάσει κι εγώ στο παρελθόν, να μην θέλω να σηκωθώ απ' το κρεβάτι λόγω της θλίψης οπότε σε καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο απ' το να σου μιλάω... Ο γιατρός σου είναι αυτός που πρέπει να μιλήσεις, είναι ο κατεξοχήν αρμόδιος για να σε βοηθήσει...
Δανάη, θα περάσει. Δεν είναι αιώνιο αυτό που αισθάνεσαι τώρα. Βρίσκεσαι σε ένα σημείο της ζωής σου με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Τι μένει απαράλλαχτο στη ζωή και θα μείνει το πώς αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή, για πες μου. Θέλει υπομονή. Όσο μαύρα κι αν σου φαίνονται όλα, σου φαίνονται έτσι λόγω της κατάθλιψης. Μείνε στο φόρουμ, αν θες, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βγήκαν από την κατάθλιψη, διάβασε και θα δεις. Μικρά βήματα. Από το κρεβάτι σου ακόμη μπορείς ν'αρχίσεις. Κι έχεις αρχίσει, ρωτάς, ζητάς αυτό που θα σε βγάλει από εκεί. Θα το καταφέρεις, επέμενε. Αν παίρνεις φάρμακα, θα δράσουν, αν δε δράσουν ο γιατρός σου πρέπει να στα αλλάξει. Σιγά σιγά θα δεις διαφορά, κουράγιο.
Θα σου πω... Με την σωστή φαρμακευτική αγωγή που με σήκωσε απ' το κρεβάτι και μου έσωσε την ζωή γιατί κι εγώ όλα μαύρα τα έβλεπα και λόγω αυτού προσπάθησα πάνω από μία φορά να δώσω τέλος στη ζωή μου κι όμως είμαι ακόμα εδώ... Αυτό δεν σου δίνει ελπίδα;