Ξέρει κανείς τι γίνεται αν παίρνεις και αντιψυχωσικά και ναρκωτικά μαζί?
Printable View
Ξέρει κανείς τι γίνεται αν παίρνεις και αντιψυχωσικά και ναρκωτικά μαζί?
Neri δεν σου είπε ο διαχειριστής ότι πως ό,τι ήταν να πάρεις από εδώ το πήρες και γι' αυτό σου κλείδωσε το θέμα;
Εσύ άνοιξες ένα άλλο τώρα που επαναλαμβάνεσαι. Το αντιλαμβάνεσαι αυτό; Τι άλλο θέλεις από εμάς; Κουβεντούλα ή να σου βρούμε λύση στο πρόβλημα;
Πως επαναλαμβάνομαι δηλ ;; Δεν θυμάμαι να το έχω ξαναρωτήσει ούτε να έχει απαντηθεί άλλου αυτό που ρώτησα στο παραπάνω ποστ, εσύ πάλι γιατί παθιάζεσαι όμως με το τι ρωτάω ; Άσε και κανεναν άλλον που ίσως ξέρει να απαντήσει
Τα αντιψυχωσικά προκαλούν αμνησία όπως τα ναρκωτικά ;;
Φαντάζομαι ότι αν κάποιος παίρνει και τα δύο λοιπόν θα πάθει σοβαρές παρενέργειες, γιαυτό και ρωτάω ..
Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις - παρενέργειες και σίγουρα συμπτώματα για το καθένα βρε παιδιά ?? όχι ;;
'Εχεις ξανά ρωτήσει για τα ναρκωτικά, για την αμνησία και ποιες ουσίες μπορεί να την προκαλούν και έχεις πάρει απαντήσεις. Διαβάζεις ό,τι σου γράφουν ή διαβάζεις και μας γράφεις;
Και καθόλου δεν παθιάζομαι αλλά πραγματικά θα ήθελα να σε βοηθήσω, μα φαίνεται πως δεν χρήζεις βοήθεια από εμάς..... Αλλά από ΨΥΧΙΑΤΡΟ.
Ναι ρε συ κοπέλα μου, μου πέρασε γιατί με βοήθησε ο ψυχίατρος.
Με την βοήθεια του τώρα είμαι μια χαρά.