[quote]Originally posted by Remedy
TO EXΩ ΞANAΠEI. EIMAI ΦIΓOYPATZHΣ :-).Quote:
(εσυ γιατι φωναζεις συνεχως εν τω μεταξυ?πιστευεις οτι περνας απαρατηρητος? :Ρ)
AΠΛA MΠAINΩ AΠO KINHTO KAI ΔEN BOΛEYOYN TA MIKPA
Printable View
[quote]Originally posted by Remedy
και τελικα η αφρουλα ειναι χελιδονωφωλια η μπερδευτηκα?
ερωτησηQuote:
Originally posted by weird
Πάνο,
ωραία και καλά.
Αλλά δεν θα συνιστούσε υποβάθμιση του οικιστικού περιβάλλοντός μας το να γεμίσουμε άχτιστες οικοδομές?
φυσικα γιαυτο ειπα να το κανει το κρατος αντι να γκρεμιζει τις ηδη χτισμενες ! ξερεις ποσο κοστος εχει αυτο?
Ξέρεις τα χελιδονάκια, δεν χτίζουν φωλιές μόνο στις οικοδομές και μάλιστα στις άχτιστες.
Χτίζουν και κάτω απο τις στέγες των σπιτιών.
ασφαλως !μονο που παμε τοτε για συνεταιρισμο που παλι το κρατος πρεπει να τον διοργανωσει αφου βαλει στην σχολικη υλη την οικολογικη σημασια του επιχειρηματος για το οικοσυστημα μας και για την οικιακη οικονομια μας ...
Και μέσα σε σπηλιές της Ταυλάνδης, όπου οι ντόπιοι με ανεμόσκαλες τις κατεβάζουν για να τις πωλήσουν στους Κινέζους.
Διαβασμενη σε βλεπω!
Δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να υποβαθμίσουμε το περιβάλλον,
αφενός με αδέσποτες και ακατοίκητες οικοδομες,
μα ολοι ετσι κανουν στην ελλαδα η κανω μηπως λαθος ? γιατι εφευρεθηκαν τα στεγαστικα δανεια και πως καταφερε ο Αλογοσκουφης να πεισει την Ε.Ε οτι το ανοιγμα της οικνμιας μας ειναι μικροτερο απο την συγκλιση με το ευρωπαικο κεκτημενο? δεν φουσκωσε την αξια της γης δημιουργωντας ψευτοπληθωρισμο?
αφετέρου με την καταστροφή των χελιδονιών και την διατάραξη της ζωικής μας αλυσίδας.
τα χελιδονια δεν καταστρεφονται καθολου! σαλιο εχουν , χωμα δοξα το θεο υπαρει μπολικο και σταχυα επισης ....τα γυμναζουμε λιγο παραπανω .... ενω σημερα τα κυνηγαμε με σφεντονες , τα καιμε στα υπεργεια καλωδια της ΔΕΗ και τα σκοτωνουμε απο ηλεκτροπληξια...
Κι όλα αυτά για τα κέρδη?
οχι! γιατι ηδη εχουμε μαθει να ζηταμε φτηνα παπουτσια, φτηνα μολυβια και τετραδια , φτηνα τα παντα , χωρις να σκεφτομαστε οτι 10.000.0000 φορες μια δεκαρα κανουν 1.000.0000 ευρω!!!!
Για να γεμίζουν οι Κινέζοι τα στομάχια τους???
ναι , αλλα για να παιρνουμε σε ανταλλαγμα παπουτσια , ρουχα , μηχανηματα κλπ θα σου δωσω ενα παραδειγμα γράφοντας αυτα , σκεφτηκα μια μηχανη που θα μοιαζει με φορτηγο αυτοκινητο , αλλα δεξια και αριστερα της θα εχει λεπιδια , τα οποια θα κοβουν τα αγριοχορτα απο τους δρομους της Ελλαδας γιατι σαν τεμεπληδες που ειμαστε προτιμαμε να καιγομαστε χωρις να τα κοβουμε με τα χερια μας ... Αν ζητουσα να μου την φτιαξουν οι γαλλοι θα μου επαιρναν ισως 1.000.000 ευρω [αν δεν υπαρχει ηδη στην αγορα ] , ενω ο κινεζος μονο 100.000 ευρω!!!!! αντιθετα το μεσημερακι για κολατσο , θελει να φαει χελιδονοφωλιες ...γιατι να μην τον ξεχρεωσω ετσι αν ας πουμε εμενα δεν μου αρεσει η γευση τους?
Ε όχι.
Προτιμώ να πάρω το στεγαστικό δάνειο.
Καλύτερα να χρωστάω και να έχω και ένα σίγουρο μέρος διαμονής, παρά να καταστρέφω το περιβάλλον!
σε πειραζει μια που ξερεις τοσα για την Ταυλανδη , να αγορασεις ενα νοιχτο εισητηριο για τον ανδρα σου η τα παιδια σου αν τυχον χωρις να τους ρωτησης παρεις μονη σου το δανειο για την προικα σου και μετα θα ανεχονται ολα τα νευρα σου που θα ξεσπανε πανω τους αν παρ\'ελπιδα δεν θα μπορεις να το εξοφλησεις? η μηπως θα σου φταει το συστημα και θα νομιεις οτι αν αλλαξεις κυβερνηση , η νεα θα σου κανει δωρο τα χρωστουμενα?
\'Το σεξ η εργασία η επικοινωνία και οι χελιδονοφωλιές ειναι οι 4 λέξεις που θα κρινουν την ευτυχία στην ζωή μας...\'
Μήπως ήρθε η ώρα για ένα update?
ΠANTΩΣ REMEDY H EIPΩNIA ΣE BAPOΣ TOY ΠANOY ΣYNEXIZETAI AΠO ATOMA ΠOY TOΣO KAIPO EKANAN KYPHΓMA ΠEPI BULLING .
BPE ΠΩΣ AΛΛAZOYN OI KAIPOI
[quote]Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
παρενθεσηQuote:
Originally posted by Remedy
θα μπορουσα να μαθω την απαντηση στο ερωτημα για την γυναικα και τον παγο στην καρδια?
τοσα σας εγραψα σημερα ..
δικαιουμκαι εγω να βρω μια καλη συνταγη!
δεν μπορεις ομπορο να αλλαζεις το λογκο μου χωρις να με ρωτησεις , αποφευγοντας να λεςQuote:
Originally posted by oboro
\'Το σεξ η εργασία η επικοινωνία και οι χελιδονοφωλιές ειναι οι 4 λέξεις που θα κρινουν την ευτυχία στην ζωή μας...\'
οτι ειναι καφε και πινεται ειναι κοκα κολα
γιατι μπορει να ειναι σκατα σε διαλυμμα....
να κανω το χατηρι στον ομπορο μονο
αφιερωμα εξαιρετικο
ψευτοπληθωρισμος= οταν καποιος χρωσταει και θελει να παρει δανειο , επειδη το δανειο του δεν του καλυπτει το 100% του κοστους κτησης μιας οικοδομης , ενω ειναι ξεβρακωτος και δεν εχει ουτε στοιχειωδη παραγωγικη οικονομια αλλα ηδη το ΔΝΤ και η Ε.Ε ειναι πισω απο την πλατη του , κανει μεσω της αυθαιρετης αναβαθμισης της αξιας της γης , υπερκοστολογηση με στοχο να δωσει αναπτυξιακη μορφη στην οικονομια του !
λεει δηλαδη στην τραπεζα οτι ενα σπιτι που πραγματικα αξιζει 70.000 ευρω , πως δια μαγειας πηγε στα 100.000 για να παρει ολα τα χρηματα δανεικα προκειμενου να το αποκτησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τερατωδες εξυπνο και σοφα πονηρο!
ειναι πληθωρισμος που ομως δεν εμπιπτει στην δικαιοδοσια καποιου αλλου εκτιμητη παρα μονο της φυσης !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι με 5.5 ριχτερ η καλντερα πεφτει ολοκληρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και τοτε το κρατος δεν θα μπορει να πει στους πολιτες του αντε παρε 70.000 να ξοφλησεις το δανειο γιατι τοσο αξιζε πργματικα το σπιτι σου!!!!!!!!!!!
γιατι χρωστας 100.0000 και θα σου παρουν και το εξοχικο και την οικοδομη και το βρακι σου ακομα οι τραπεζιτες μεχρι να συμπληρωσουν αυτα που ηδη εχουν δωσει....
Quote:
Originally posted by oboro
αστα αυτα τωρα εσυ,
και πες μας τι εκανες πριν γινεις ομπορουκος....
:cool:
κρινος η μητσος? ο φιλος μου απο τα αλλα λημερια....
ε το κρινο,
ειναι το διαδυκτιακο ονομα,
;)
μολις τελειωσεις την εργασιουλα σου , ξαναδιαβασε ολα οσα ρωτησες και σου απαντηθηκαν εδω σημερα για να σβησεις μονη σου την κακοηθεια περι ατερμονων μονολογων!Quote:
Μα καλά καλλιεργούνται οι χελιδονωφωλιές? Τι είναι, σιτάρι?Quote:
Originally posted by πανος12345
να πανε εκει οι εκτακτοι/μονιμοι αγροφυλακες να καλλιεργουν τις χελιδονοφωλιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ νόμιζα οτι τις χτίζουν τα χελιδόνια.. :PP
Πάω να γράψω την εργασιούλα μου.
Σε αφήνω στους ατέρμονους μονολόγους σου.
Θα σου απαντήσω κάποια άλλη στιγμή.
συγνωμη αν επρεπε να την χαρακτηρισω ετσι , αλλα αυτοι που σου εδωσαν την εργασια , ζουν απο αυτο, ενω εγω το κανω για το κεφι μου αρα δικαιουμαι ενα ευχαριστω και οχι την ειρωνικη περιφρονηση ποθ θες να καταγραψεις γιατι δεν εχεις αλλα επιχειρηματα παρα μονο να υπερασπιστεις την αγνοια σου με την οποια θες να επηρεασεις και το μελλον του τοπου σου!
Πως καλλιεργουνται λοιπον οι χελιδονοφωλιες ?
ρωτησε τα χελιδονια να σου απαντησουν!
Γιατι εγω απλα σου εγραψα αυτο που αν αξιζε να μπορεις να κανεις μελετες , θα επρεπε να ειες κρατησει σαν το ζουμι τις συζητησης μας !
ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΑΛΙΟ , ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΥΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ!μην μου ζητησεις μον να στο γραψω στα λατινικα γιατι τα απεφυγα...
τελειωσα πρακτικο λυκειο....
τωρα βεβαια θα μου πεις ..μα μονος σου το γραψες !
σωστα ..μπορεις να μου αξηγησεις εσυ με την σειρα σου τι θα κανουν οι αγροφυλακες στο χτημα μου? γιατι να τους πληρωνω? με ρωτησε κανενας αν τους χρειαζομουνα?με ρωτησε κανενας αν ηθελα να παρουν μισθο με λεφτα που δανειζονται σημερα τα αγεννητα εγγονια μου? οχι...γιαυτο το γραψα ετσι..Ολοι στην Ταυλανδη λοιπον και οχι στο χωραφι μου!
οπως και ναχει , καλως εχειQuote:
Originally posted by krino
ε το κρινο,
ειναι το διαδυκτιακο ονομα,
;)
προτιμω βεβαι το κρινος γιατι μου θυμιει 23 χρονια απο την ζωη μου ψαχνοντας να καταλαβω ποσο κακα θα ηταν για το παπαδαριο να μαθευτει οτι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, δεν εδωσε εαρινο κρινο στην παναγια αλλα φθινοπωρινο , δηλαδή κρόκο η ζαφορά !
Αλήθεια απο το φθινόπωρο, πιο κοντά δεν ειναι τα Χριστουγεννα απο ότι το Πάσχα, κύριε Ανθιμε?
Πάνο,Quote:
μολις τελειωσεις την εργασιουλα σου , ξαναδιαβασε ολα οσα ρωτησες και σου απαντηθηκαν εδω σημερα για να σβησεις μονη σου την κακοηθεια περι ατερμονων μονολογων!Quote:
να πανε εκει οι εκτακτοι/μονιμοι αγροφυλακες να καλλιεργουν τις χελιδονοφωλιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
συγνωμη αν επρεπε να την χαρακτηρισω ετσι , αλλα αυτοι που σου εδωσαν την εργασια , ζουν απο αυτο, ενω εγω το κανω για το κεφι μου αρα δικαιουμαι ενα ευχαριστω και οχι την ειρωνικη περιφρονηση ποθ θες να καταγραψεις γιατι δεν εχεις αλλα επιχειρηματα παρα μονο να υπερασπιστεις την αγνοια σου με την οποια θες να επηρεασεις και το μελλον του τοπου σου!
Γιατι εγω απλα σου εγραψα αυτο που αν αξιζε να μπορεις να κανεις μελετες , θα επρεπε να ειες κρατησει σαν το ζουμι τις συζητησης μας !
ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΑΛΙΟ , ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΥΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ!μην μου ζητησεις μον να στο γραψω στα λατινικα γιατι τα απεφυγα...
το ξέρω οτι εδώ μέσα οι διαθέσεις και οι προθέσεις όταν εικάζονται, συχνά παρεξηγούνται.
Η έκφραση \"ατέρμονοι μονολογοι¨δεν ήταν για να σε ειρωνευτώ.
Θεωρώ οτι πλατιάζεις σε κάθε απόπειρα επικοινωνίας που κάνεις με κάποιον εδώ μέσα και έτσι αναπόφευκτα απο ένα σημείο και μετά μονολογείς.
Ισως αν σταματούσες να κατευθύνεις εκεί που θέλεις την συζήτηση και άκουγες λίγο και τον άλλο, να ήταν πιο εποικοδομητικό.
Οσο για τις φωλιές.
Σου απαντώ.
Το γεγονός οτι θα χτίσουν άλλες, δεν σημαίνει οτι το περιβάλλον δεν θα υποβαθμιστεί.
MH PΩTAΣ TO XEΛIΔONI
ΓIATI H ANOIΞH TEΛEIΩNEI
MH TO PΩTAΣ
TI KAPTEPAΣ
telka oi xelinonofwlies einai kalos mezes?
γιατι καλη μου συνομιλητρια θα υποβαθμιστει το περιβαλλον αν ενα απο τα πιο αθωα πλασματα αυτου του πλανητη , φτιαξει μια φωλιτσα εκει ακριβως ηταν αυτη που μας προσφερε για να βγαλουμε απο τα ματια μας τις τσιμπλες και να κοιταξουμε καταματα πια την γυμνια μας ?Quote:
Πάνο,Quote:
το ξέρω οτι εδώ μέσα οι διαθέσεις και οι προθέσεις όταν εικάζονται, συχνά παρεξηγούνται.
Η έκφραση \"ατέρμονοι μονολογοι¨δεν ήταν για να σε ειρωνευτώ.
Θεωρώ οτι πλατιάζεις σε κάθε απόπειρα επικοινωνίας που κάνεις με κάποιον εδώ μέσα και έτσι αναπόφευκτα απο ένα σημείο και μετά μονολογείς.
Ισως αν σταματούσες να κατευθύνεις εκεί που θέλεις την συζήτηση και άκουγες λίγο και τον άλλο, να ήταν πιο εποικοδομητικό.
Οσο για τις φωλιές.
Σου απαντώ.
Το γεγονός οτι θα χτίσουν άλλες, δεν σημαίνει οτι το περιβάλλον δεν θα υποβαθμιστεί.
πως ρε κοριτσι μου μπορει να υποβαθμιστει το περιβαλλον απο ενα πουλακι που θα φυγει σε λγους μηνες με τα πρωτοβροχια ?
τι θα το κανει να αλλαξει συνηθειες 4000 ρονια αργοτερα?
το σαλιο? δικο του ειναι
το χωμα ? αυθονο και καρπερο..
τα σταχυα ?
μονα τους φυτρωνουν στο χωραφι...
η οικοδομη σου μοναχα μας καταστρεφει το περιβαλλον
οχι μονο γιατι δεν σου φτανουν τα χρηματα για να την ολοκληρωσεις αλλα γιατι ανεβαζοντας την υπεραξια της , μονο οσοι ειναι ηδη ιδιοκτητες γης βγαινουν κερδισμενοι οπως εγω!
Εσυ που θα δανειστεις για να αποπληρωσεις τα δανεια , εισαι σιγουρη κοριστι τι θα συμβει μετα απο 15 χρονια?
χτυπα ξυλο..... η δουλεια σου θα υπαρχει?
η συνταξη σου θα υπαρχει? τα παιδια θα βρουν συντομα και ευκολα δουλεια γιατι οσο μεγαλωνουν θα ζητανε χρηματα για κινεζικα εστω ρουχα πα****** , μηχανακι, τηλεφωνο , τηλεοραση και υπολογιστη!
ολα τα τελευταια το ξερεις οτι περιεχουν τοξικα υγρα?
το πουλακι σου εφταιξε για την μολυνση του περιβαλλοντος?
το ξερεις οτι ολες οι ευρωπαικες Χωρες πληρωνουν τεραστεια ποσα για να τα πεταξουν στην Αφρικη οπου υπαρχουν Χουντες και διεφθαρμενες κυβερνησεις?
Ετσι θες να γινουμε αντι να γεμισουμε με πουλακια?
και αγροφυλακες ....ωρις καλλιεργειες και αγρους αλλα μονομε καμμενα δαση για οικοπεδα?
οπως το λαβα και στο βαζω για να καταλαβεις τι εννοω
Dans cet entretien publié par Novethic, Jean-François Sassi, responsable laboratoire R&D et chef de projet expert au Centre d\'étude et de valorisation des algues (CEVA), propose des pistes d\'exploitation des algues vertes.
http://www.novethic.fr/novethic/entreprise/environnement/eco...
Source : Propos recueillis par Béatrice Héraud - Novethic - 01/09/2009
http://www.novethic.f
ξερεις τι ειναι τα πρασινα φυκια?
το οικολογικο αποτελεσμα στον ωκεανο , απο τα φυτοφαρμακα στα διπλανα χωραφια!
κοιτα σε μια Χωρα με δεξια κυβερνηση τι σκεφτηκαν για να απαλλαγουν απο αυτα , χωρις να χρεωσουν στην κοινωνια τους το κοστος συγκομιδης και απορυπανσης περισσοτερων χλμ απο την ναυτικη οριογραμμη της χωρας μας , οι επιστημονες που πληρωνονται απο το κρατος αλλα και απο την ιδιωτικη πρωτοβουλια της Χωρας τους για να βγαζουν και απο την μυιγα ξυγκι!
Φαντασου !
Ενα τοξικο φυτο με καταλληλη βιομηχανικη επεξεργασια , μπορει να προσφερει υπηρεσιες υπο μορφη πρωτης υλης για δαπεδα σε χωραφια , κατασκευη διαφορων αντικειμενων απο την βιομαζα του κλπ...
Αληθεια ...
Μηπως σε βοηθησει αυτο το μικρο αποσπασμα αν μιλας Γαλλικα, να καταλαβεις τι σημαινη οικολογια και πρασινη αναπτυξη?
Νοβεθικ θα πει \"Νεα Ηθη\"
Κάποιο λόγο έχουν τα δύσμοιρα που χτίζουν τις φωλιές τους και σίγουρα ο λόγος δεν είναι να πλουτίσουμε εμείς οι άνθρωποι ταιζοντάς τες στους Κινέζους, αλλά να τα υποδεχτούν απο το μακρύ αποδημητικό ταξίδι τους, εν προκειμένω απο την Αφρικη. Για να μην κάνουν τα δύσμοιρα άλλες3-16 ώρες να χτίζουν νέες κάθε φορά.
Οσο για την αισθητική υποβάθμιση του περιβάλλοντος, αυτή είναι βέβαιη με την πρότασή σου περί αξιοποίησης των μπάζων....
Ακόμα προτιμώ το δάνειο.
Αλήθεια, απο πού ξεκίνησε η συζήτησή μας και πού καταλήξαμε ε?
Σου συμβαίνει συχνά το να ξεφεύγεις απο το αρχικό θέμα συζήτησης?
Πάνω θέλεις να μάθεις σε ΚΑΠΟΙΟΝ να επικοινωνει, όπως λέει η υπογραφή σου, αλλά μάλλον αυτός ο κάποιος, είναι ο εαυτός σου.
Γιατί αν δεν μάθεις εσύ να επικοινωνείς, πώς θα το διδάξεις?
στο ξανγραψα..Quote:
Κάποιο λόγο έχουν τα δύσμοιρα που χτίζουν τις φωλιές τους και σίγουρα ο λόγος δεν είναι να πλουτίσουμε εμείς οι άνθρωποι ταιζοντάς τες στους Κινέζους, αλλά να τα υποδεχτούν απο το μακρύ αποδημητικό ταξίδι τους, εν προκειμένω απο την Αφρικη. Για να μην κάνουν τα δύσμοιρα άλλες3-16 ώρες να χτίζουν νέες κάθε φορά.
Οσο για την αισθητική υποβάθμιση του περιβάλλοντος, αυτή είναι βέβαιη με την πρότασή σου περί αξιοποίησης των μπάζων....
Ακόμα προτιμώ το δάνειο.
Αλήθεια, απο πού ξεκίνησε η συζήτησή μας και πού καταλήξαμε ε?
Σου συμβαίνει συχνά το να ξεφεύγεις απο το αρχικό θέμα συζήτησης?
Πάνω θέλεις να μάθεις σε ΚΑΠΟΙΟΝ να επικοινωνει, όπως λέει η υπογραφή σου, αλλά μάλλον αυτός ο κάποιος, είναι ο εαυτός σου.
Γιατί αν δεν μάθεις εσύ να επικοινωνείς, πώς θα το διδάξεις?
μετρησε μονη σου τα ποστ και κρινε παλι μονη σου αν σου εμαθα η οχι κατι παραπανω απο οσα ξηερες σημερα το πρωι
Τωρα αν θες μπορεις μεχρι το βραδυ να συνεχισεις να προσμετρας τις ατελειες και να βρισκεις ελατωματα στην τακτικη μου....
Δεν θα επιμεινω ουτε θα κατσω να σε κρατησω μακρυα απο την μελετουλα σου , για να σου αποδειξω οτι αν μο σκελετος μιας οικοδμης εχει κοστισει χ ευρω για να κτιστει , η πληρης αποκατασκευη του με το κοστος μεταφορας και απορυπανσης θα ειναι καποιο πολλαπλασιο του 2χ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ιδιως αν χτιστηκε με οικονομικους μεταναστες , χωρις ενσημα του ΙΚΑ , χωρις αδεια οικοδομης , χωρις ευκολη προσβαση των μηχανηματων επεξεργασιας του σκυροδεματος , χωρις τα καταλληλα σιδερα για να στηριξουν στατικα το βαρος της !
Γιατι το γκρεμισμα δεν θα γινει ασφαλως ετσι!
Θα απασχοληθει ενα ολοκληρο υπουργειο , μηχανικοι , εργολαβοι κλπ θα χρειαστει να δημοσιευθουν ισως διαγωνισμοι να πληρωθουν μπαξισια για αναληψη , θα υπαρχουν δικηγορικες παρατασεις απο δικηγορους με παχυλοτατες αμοιβες για να πετυχουν την αναστολη κλπ
Αν δε ειναι \"κρυμμενη \"η οικοδομη μεσα σε δαση χωρις πυρο-διαδρομους , και δεν μπορουν να περασουν τα μηχανηματα της νομαρχιας η κατσουν καμμια δεκαρια μπραβοι παλαιστες , με αγριες διαθεσεις πολλες φορες η επιειρηση αναβαλεται για να επαναληφθει αλλη φορα και μαλλον ποτε....
Να ξεκαθαρισω μοναχα αυτη την μικρη λεπτομερεια για τα πουλια.... πραγματι ισως να ειναι κουραστικο να ξαναφτιαξουν την φωλια τους , αν ο ανθρωπος δεν ειχε φροντισει με τα δανεια μεσα σε ενα εξαμηνο να εχει ηδη ολοκληρωσει την οικοδομη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρα ακομα μια φορα σου μαθαινω σημερα κατι
Μια οικοδομη που εντος ενος εξαμηνου δεν εχει ολοκληρωθει
αν εχει υπαρξη δανεισμος για την ολοκληρωση της , καμμια τραπεζα δεν θα σου δωσει χρηματα [πανω φυσικα απο ενα ορισμενο ποσο ],αν δεν καταθετεις τις αποδειξεις !
Θα εχει στα χερια σου μια μελετη που θα υπολογιζει πχ το κυβικο το μπετο για 40 ευρω και θα σου ζηταει ο εργολαβος 50 η 60 γιατι θα σου πει οτι επρεπε να τους δηλωσω στο ΙΚΑ και οτι ανεβηκε το κοστος του τσιμεντου στο εξαμηνο!
Ξερεις τι θα παθεις φουκαριαρα?
Θα εχεις υπογραψει ενα εργολαβικο συμβολαιο για πχ 150.000 ευρω και μετα απο ενα 6μηνο ουτε 200.000 δεν θα σου φτανουν για να τελειωσεις !
εμμ ετσι πειτε....
χτιζετε το σπιτακι σας εσεις?
απο χελιδονωφωλια το αρχισατε και περασατε στα μπετα.......
το πιασα το υπονοουμενο.....
για να υπερασπιστω την χελιδονοφωλια , επρεπε να αναπτυξω κρινε σε λιγες γραμμες , γιατι μια Χωρα απο τις μεγαλυτερες τσιμεντοπαραγωγικες χωρες στον πλανητη , πρεπει καποτε να μαθει οτι δεν ειναι κακο να εξαγει και χελιδονοφωλιες , παρα να απασχολει καποιες εκατονταδες χιλαδες υπαλληλους για να γκρεμιζουν τις μισες οικοδομες που χτιζονται στην επικρατεια της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by krino
εμμ ετσι πειτε....
χτιζετε το σπιτακι σας εσεις?
απο χελιδονωφωλια το αρχισατε και περασατε στα μπετα.......
το πιασα το υπονοουμενο.....
δεν το κανουν φυσικα...αλλα το εχουν συνηθως ως καλο ερισμα για ψηφοθηρια...
Αμα βγω δεν θα βρισκω χρονο να τα γκρεμιζω , θα υπαρχει πολιτικο κοστος κλπ
ομως ειναι μια καλη ευκαιρια για να προσλαμβανουν καποιες χιλαδες τεμπεληδες για να γεμιζουν τα αντιστοιχα γραφεια
για την ωρα αναγκης...
ξερεις κρινε ποσοι ποντιοι χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα
οροφης?
5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οι 4 στριβουν το τραπεζι στο οποιο ανεβαινει ο 5ος με την λαμπα!
Πάνο,
δεν πρόκειται ποτέ να χτίσω οικοδομή μετά απο αυτά.
Οχι για κανέναν άλλο λόγο, δεν θέλω να χαλάσω φωλιές χελιδονιών :PPP
Αιντε ας χαλαρώσουμε λιγάκι.
υγ. παραδέχεσαι λοιπόν οτι το επικινωνιακό είναι μια ατέλεια σου ε?
χμμμμ...
σιγουρα....αλλα επιδη δεν χωρας σε μια χελιδονοφωλια , ουτε μπορεις να προσλαβεις τα χελιδονια για να σου χτισουν σπιτι ακομα πιο φτηνα σε ενα υπερτιμημενο οικοπεδο , χωρις να βαλεις σε ρισκο την τιμη μεταπωλησης , θα ριξω μια αλλη ιδεα , για αυριο ομως γιατι σχολαω σε λιγο....Quote:
Πάνο,
δεν πρόκειται ποτέ να χτίσω οικοδομή μετά απο αυτά.
Οχι για κανέναν άλλο λόγο, δεν θέλω να χαλάσω φωλιές χελιδονιών :PPP
Αιντε ας χαλαρώσουμε λιγάκι.
υγ. παραδέχεσαι λοιπόν οτι το επικινωνιακό είναι μια ατέλεια σου ε?
χμμμμ...
Τι θα γινοτανε αν μαθαιναμε σε ολα τα Βαλκανια , πως να μαζευουμε τις χελιδονοφωλιες ?
Μηπως θα βρισκαμε δουλεια σε ολους αυτους τους φουκαραδες
που καθονται με σταυρωμενα χερια στα συνορα μας αερια και υδατινα?
μηπως ....λεω δηλαδη , αν αγοραζαμε χελιδονοφωλιες απο ολους αυτους, το 1.000.000 μεταναστες και τις καποιες χιλιαδες που ζουν στριμωγμενοι στα στρατοπεδα υποδοχης στα συνορα , αφου προηγουμενως τους μαθαιναμε πως να τις βρισκουν , πως να τις συσκευαζουν και πως κυριως να τις συντηρουν για να μην χανονται οι θρεφτικες τους ουσιες , [με βοηθεια απο αυτους που τις τρωνε ηδη και θα τις ανταλλασουν με οτι μας λειπει], καταφερναμε συντομα να χτιζουμε
νομιμα , με δικα μας χρηματα , ακριβοτερα σπιτια αλλα με πραγματικα και οχι πληθωριστικα χρηματα και αξιες ?
Σχολειο περισυλλογης , συντηρησης
και επεξεργασιας -συσκευασιας για εξαγωγες χελιδονοφωλιων
\" Η ΑΝΟΙΞΗ\" με σημα τα χελιδονια του Ακρωτηριου?
σχολασα...καλο βραδυ σε ολους , ιδιως σε αυτους που με βριζουν.....
Γιατι εινα τα θυματα και οχι οι θυτες ...
απο τα σημερινα ΝΕΑ
Έκπληκτοι οι γιατροί στην Κίνα που κλήθηκαν να εξετάσουν τη διογκωμένη κοιλιά ενός κοριτσιού, μόλις ενός έτους, που είχε εγκαταλειφθεί, διαπίστωσαν ότι αιτία της ασυνήθιστης αυτής δυσμορφίας είναι στην πραγματικότητα ένα μονοζυγωτικό δίδυμο αδελφάκι που αναπτύσσεται μέσα του.
Όπως μετέδωσαν κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η κοιλιά της μικρής Μενγκ Ρου άρχισε να πρήζεται λίγους μήνες αφότου υιοθετήθηκε από ένα άτεκνο ζευγάρι στην πόλη Λουοχέ της κεντρικής επαρχίας Χενάν.
Οταν πια η κοιλιά της απέκτησε το μέγεθος ενός μικρού τυμπάνου, οι γείτονες
άρχισαν να την αποκαλούν «τέρας» και να πιστεύουν ότι είναι έγκυος.
Ο θετός πατέρας της Μενγκ Ρου, Κανγκ Σι αποφάσισε τότε να την πάει στο
νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις αποκάλυψαν την ύπαρξη ενός δίδυμου εμβρύου. Οι γιατροί του εξήγησαν ότι αν αυτό το παρασιτικό δίδυμο δεν αφαιρεθεί γρήγορα, θα μπορούσε να απειλήσει τη ζωή της μικρής.
Τώρα οι θετοί γονείς της Μενγκ Ρου κάνουν έκληση για οικονομική βοήθεια,
προκειμένου να συγκεντρώσουν το ποσό που απαιτείται για την εγχείρηση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στην Κίνα τέτοια περίπτωση, όπως
υπενθυμίζει το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα. Το 2005 οι γιατροί αφαίρεσαν από την κοιλιά ενός αρσενικού βρέφους δύο μονοζυγωτικά έμβρυα.
Συμπερασμα
Την διαγνωση την εκαναν οι γειτονες !
ποσα αληθεια γνωριζουμε για την φυση μας ?
ποσεςαπο τις σημερινες μας αξιες ευθυνονται για το τελος του πολιτισμου μας?
Τι σχεση μπορει να υπαρχει αναμεσα σε αυτα τα δυο περιστατικα τερατογεννησης με το γεγονος οτι εδω και μισο αιωνα το αντισυληπτικο χαπι ηταν υποχρεωτικο για καθε Κινεζα ?
Πως ειναι δυνατον μια Οικονομια με πανω απο 100.000.000 ανθρωπους πλουσιοτερους απο ολους τους υπολοιπους σε αυτον τον πλανητη , να μην προλαβαν την εκκληση για οικονομικη βοηθεια του ζευγαριου με το μωρο- εγγυο σε μια κομουνιστικη Χωρα?
Λαθη ειμαστε ανθρωπους καναμε...
Ως ποτε ομως ?
Ποτε θα κανουμε απολογισμο?
Ποτε θα αμφισβητησουμε ξανα οσα μαθαμε?
Πάνο/Σιφι κλπ.
Ξέρεις...αυτοί οι \"διάσημοι νευροψυχίατροι\" που σε επισκέπτονται από την Αμερική...δεν είναι για το νόμισμα στην Σαντορίνι...
Sorry to break the bad news :(
petran giati den milas kesy ston keep.nomizo exeis kesy thn idia as8enia etsi?mias kai se petixa to eipa :P
:))))
Ναι panikoula... καλά τα λες (;) :)
Quote:
Originally posted by panikoula
petran giati den milas kesy ston keep.nomizo exeis kesy thn idia as8enia etsi?mias kai se petixa to eipa :P
Ναι, το φανταρικό το θεωρώ και εγώ ψυχική ασθένεια! Κατα τα άλλα δεν είμαι ασθενής πέρα από κάτι δέκατα που είχα σήμερα και στο στρατιωτικό νοσοκομείο που είμαι με χώσαν σε καραντίνα λόγο γρίπης χείρων (!).
Λοιπόν, με τον keep μιλούσαμε σαν φιλαράκια. Του έχω στείλει και u2u αλλά δεν απάντησε. Θα ξαναπροσπαθήσω όμως μαρία.
Quote:
Originally posted by anwnimi
:))))
Ναι panikoula... καλά τα λες (;) :)
Χαχα αμέσως πετάχτηκε δεν άντεξε!!!
Τι κάνει η γλυκιά SS-ούλα!?
E είναι να μην πεταχτώ; Σε τέτοιες αποκαλύψεις; :))))
Περαστικά για την γρίπη, μακάρι κι εγώ να την πάθω και να μη δουλέψω για λίγο ακόμα ...:P
αχαχχα νομιζα ειχε την ιδια παθηση.
δεν βαριεσε .ο κιπ δεν απανταει σε κανεναν πια
νομισμα στην Σαντορινη?Quote:
Originally posted by PETRAN
Πάνο/Σιφι κλπ.
Ξέρεις...αυτοί οι \"διάσημοι νευροψυχίατροι\" που σε επισκέπτονται από την Αμερική...δεν είναι για το νόμισμα στην Σαντορίνι...
Sorry to break the bad news :(
ποιο εννοιεις ?
μπας και εγινε κατι εν απουσια μου και αρχισαν να κοβουν και νομισματα εκει...
καλα κανει και δεν απανταει ο κιπ....
περιμενει να εξαργυρωσει πρωτα τα χρωστουμενα
χαχαχαχαχα
http://sites.radiofrance.fr/chaines/fip/accueil/
Οσοι εχετε αναγκη να ακουσετε ισως τον καλυτερο κρατικο σταθμο ραδιοφωνου της Γαλλιας απ το ιντερνετ , αφηστε τον να σας ταξιδεψει στον μαγικο κοσμο της μουσικης
χωρις διακοπες με μονο 1 λεπτο ειδησεις την ωρα...
Θεραπεια με τα ολα της απο ολο τον πλανητη με αγνωστες για μας , Ελληνικες φωνες,
που κανουν παταγο στην Γαλλια...