Από κρητη Άγιο Νικόλαο
Printable View
Από κρητη Άγιο Νικόλαο
Και εγω δυναμικος ημουν,ακριβως σαν εσενα και μετα με εριξε
Ωραία η Κρήτη,δυναμικός δν ήμουν ποτέ να σ πω την αλήθεια ήρεμος ναι με τα πάνω και τα κάτω Μ αλλά αυτό τώρα με διέλυσε ποτέ δν ήμουν έτσι ξανα
Τελικά όσο μεγάλωνουμε χειροτερεύει
Εγω δεν ξερω τι να κανω .Το μονο που μου μενει ειναι να ερθω αντιμετοπος με αυτα που φοβαμαι
Μεγαλώνουμε και ταυτόχρονα μεγαλώνουν και οι ευθύνες όπως και πολλά αλλα
Εσυ ποσό ετών είσαι
34 φίλη μ.....
Παντα πιστευα οτι εαν μεγαλωσω θα φυγουν ,οτι κατι θα αλλαξει ξερω γω ,και να που μεγαλωσα και τπτ δεν αλλαξε
Για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να αλλάξεις την ζωή σ να πάρεις πρωτοβουλίες όπως π.χ να βρεις μια δουλειά και αργότερα να φύγεις από το σπίτι να πας να ζήσεις μόνος και μετά ότι φέρει η ζωή και η όρεξη σ
Εσεις το πιστευατε αυτο?
Εγώ το πιστεύω Μ λέω υπάρχουν και άλλα ενεργά άτομα που μπορούν να πουν κάτι διαφορετικο
Κοιτά και εγώ πιατευω πως πρέπει να προσπαθήσεις και εγώ αυτό έκανα είχα την σχολή βρήκα δουλειά βρήκα αγόρι τότε και δεν ξανά σκεφτόμουν μπούρδες και πήγα και γυμναστήριο βόλτες..τώρα έκατσα με τα παιδιά και χειροτέρεψε όλη μέρα μεσα
Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σ και μακάρι να μην καταλαβαίνουν το τι περνάς ούτε τώρα ούτε ποτε
Είναι μικρά και δεν καταλαβαίνουν ακόμα το ένα είναι 2 χρόνων σχεδόν και το άλλο 3 μηνων..δεν καταλαβαίνει κανεις τι περνάω είναι η αλήθεια
Ότι θες πάντως εδώ εμείς εδώ είμαστε να σε ακούσουμε εγώ είμαι μέσα σχεδόν πάντα όπως και άλλα άτομα είναι συχνά μεσα
Και εγω παιδια οτι χρειαστειτε
Περνω πολύ κουράγιο παιδιά τουλάχιστον ξέρω πως δεν είμαι μόνη μακαρι οι ψυχικές αρρώστιες να μην υπήρχαν πιστεύω εινσι ότι χειρότερο, και το χειρότερο από όλα είναι πως δεν το θέλουμε.. ξέρω μια γυναίκα με σχιζοφρένεια που μόλις έπαθε ένα επισοδειο πήγε με τον άντρα της στο ψυχίατρο μαζί και με την αγωγή της τώρα είναι μια χαρά έχει την στήριξη του άντρα της και των παιδιών της δουλεύει κανονικά βγαίνει κ λέω μπράβο στην δύναμη που έχει.. μακαρι κ εμείς να τα ξεχνούσαμε ολα
Εγώ δεν θέλω να πάρω χάπια επειδή δεν θέλω η ευτυχία μου να εξαρτάται από αυτά.. ξέρω πως είναι λάθος ο τρόπος που σκέφτομαι και τψρα εάν επερνα αγωγή θα ήμουν καλύτερα αλλά δεν ξέρω έχω κολλήσει με αυτό κ νομίζω πως μόνο με αυτά θα είμαι καλά..εάν ήμουν 50 χρόνων ας πούμε θα επερνα σίγουρα αλλά λέω μικρή είμαι ακόμα για να παρω
Τα προβλήματα δν έχουν ηλικια
Συμφωνώ αλλά εάν πάρω από τώρα τι θα κάνω στα 50
Μπορεί στα 50 να μην έχεις καθόλου προβληματα
Ναι και εγω δεν θελω να μπλεξω με φαρμακα,θα κοιταξω να ερθω αντιμετωπος με τις φοβιες μου μπας και αρχισω να τα βλεπω απο αλλη σκοπια
Μακάρι να τα καταφέρετε και 2 με αυτό που σκέφτεστε να κανετε
Είναι κάνεις εδώ? Εγώ δυστυχώς έχω πάθει κρίση πανικού τωρα και είμαι φοβισμένη...δεν ξέρω τι έχω πάθει από χθες αλλά σήμερα πιο πολύ, καθώς κοιμάμαι ξαφνικά πετάγομαι πάνω ...το έχω πάθει 3 φορές ως τώρα απόψε...τι είναι αυτό...φοβάμαι μην αρχίσει να μου συμβαίνει συνέχεια και δεν θα μπορέσω να ξανά κοιμηθώ ποτέ...θέλω να κλάψω δεν αντέχω άλλο αγχος
Ελα ρ κοριτσι μου
Καλημερα εδώ ειμαστε
Γιατι πεταγεσε απο τον υπνο ? Τι σε φοβιζει και παθενεις κριση πανικου
Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το έπαθα αυτό...γενικά έχω αυξημένο άγχος μέσα στην ημέρα ..όμως το να πετάγομαι στον ύπνο είχε πολλά χρόνια να μου ξανασυμβεί...θα καταφέρω λες να κοιμηθώ? Ή θα συνεχίσω να πετάγομαι όλη τη νύχτα...γιατί εμείς οι άνθρωποι πρέπει να τυρανιεμαστε τόσο πολύ σε αυτή τη ζωη
Σε περνει ο υπνος ευκολα? ή δυσκολευεσαι οπως παθενω και εγω καμια φορα?
Παντως εγω οταν ειμαι αγχωμενος περνω ανασες και παιζω με το κινητο μπας και ξεχαστω
Ούτε εύκολα ούτε δύσκολα....έτσι και έτσι με παίρνει ο ύπνος....και εγώ παίζω με το κινητό όταν με πιάνει αυτό ώστε να ξεχάστω...είναι πολύ δύσκολο να θες να κοιμηθείς και να μην μπορείς
Τωρα πως εισαι?εισαι καλυτερα?
Προσπαθώ να με πάρει ο ύπνος αλλά δεν τα καταφέρνω...εσύ πως είσαι?
Εγω προς το παρον καλα ειμαι ,εχω αυτην την ιδεα στο κεφαλι οτι θα τα καταφερω ,αλλα μια τρυπα στο νερο θα κανω οπως παντα
Καλό βράδυ από μένα παιδιά και καλή δυναμη
Καληνυχτα αδερφε ,και εγω σας καληνυχτιζω καλη δυναμη παιδια
Μιλάμε αυριο
Καλημέρα παιδιά πως είστε;; Εγώ έτσι κ έτσι