κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια σύντροφε? μην ανησυχείς για μένα, ακόμα και να την πατήσω, έχω φίλη νυχού που θα με φτιάξει, χαχαχα
Printable View
Φυσικα ειμαι οκ εχουμε αψογη σχεση ,υπαρχουν και μερες που μενουμε και μαζι ,το ερωτικο μας τελειωσε το οτιδηποτε αλλο παραμενει .
Γονεις ειμαστε και θα ειμαστε για μια ζωη ,γονεις του παιδιου μας και σε ολα θα ειμαστε μαζι ,αυτο μαλλον του υποψηφιους νεους συντροφους μας θα ενοχλει ,αν υπαρξουν ποτε ,παρα εμας πλεον το οτι χωρισαμε χαχα.
α χα χα!!!!!!Quote:
Πρέπει να θυμάμαι τα αντιεμετικά για περιπτώσεις που πέφτω σε τέτοια ποσταρίσματα.
καλημερα προς το παρον θελω να απολαυσω αυτο που εχω και αν κατι αξιζει καλως να ερθει αλλα ξερω οτι θα δυσκολευτει πολυ χαχα
Το θεμα οτι εχω παιδι και οτι οσο υπαρχει αυτο το παιδι μεσα στο σπιτι δεν θα μπει κανενας αλλος αντρας εκτος απο τον πατερα του θα δυσκολεψει πολλους αλλα δεν με νοιαζει .
Οποτε δεν θα μπω καν στην διαδκασια τετοιας συζητησης για κανεναν και τιποτα ,αλλωστε το εχω δηλωσει λατρευω την μοναχικοτητα μου οταν ο μικρος παει στο πατερα του ,δεν το αλλαζω αυτο με τιποτα στη [αρουσα φαση
χαχαχα αυτο τωρα το ειδα !
πως φαινετε ο αντρας που συχναζει σε αυτα τα αθλια ντειτινγκ απς και δεν εχει σταυρωση γκομενα εδω και καιρο ...
ολοι και ολες παρουσιαζονται γκομενοι και ξαφνικα τους βλεπεις απο κοντα και σου φευγει το σαγονι για το ποσο ακαταλληλοι ειναι ..
καημενο μου τι εχεις [ερασει και εσυ !
εδω μπερδευεσαι ,ειδικα μια χωρισμενη οπως λες με παιδι δεν θα "πεσει ¨τοσο ευκολα στον πρωτο αγνωστο που συναντησε διαδικτυακα ,αυτα ειναι για αλλλες κατηγοριες .
αντρας ή γυναικα που ψαχνει συυντροφο μεσο των απς κατι ¨βρωμαει ¨να προσεχεις χαχα