ΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΕΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝ ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ?
Printable View
ΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΕΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝ ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ?
δεν με νοιαζει...οχι ρε ********* δεν ακουω φωνες...παρτετο χαμπαρι.
φυσικα δεν προκειται να μαθετε αυτο το γεγονος το συγκεκριμενο...σπανια τυχαινει το εκοψαν.
ηλιθιοι
Σε πιστευω οτι δεν ακους.Αλλα πες οτι ερχομαι Τριπολη για ποιον μα...α να ρωτησω?Δεν μου εξηγεις
η μπορει να το καναν και για αλλο λογο στα καραπαπαρια μου δεν με νοιαζει την πουλευω.
ναι μαρια γινομαι υπερβολικος αλλα δεν ξερεις τι εχω περασει.
Εχω διαβασει τι εχεις περασει η οτι μας ειπες εσυ.Δεν ξερω αν υπαρχουν κ αλλα που δεν εχεις πει
μικρα γεγονοτα...που δεν μπορειτε να μαθετε ουσιαστικα απο πουθενα..πως να τα μαθετε αλλωστε?
εδω δεν υπαρχει ζωη για μενα τελος....εχω τα λογικα μου και φευγω για αλλου εκει που θα ειμαι ανθρωπος αναμεσα σε ανθρωπους.
Μικρα γεγονοτα αλλα πολυ σημαντικα Νικο.
μαρια δεν υπαρχει τιποτα για μενα εδω...σου ειπα ενα σοκ που περασα απλως με την συμπεριφορα καποιον του περιβαλλοντος μου...δεν το περιμενα ποτε.
περασα απο την κολαση αυτες τις μερες...και δεντα εριξα σε σχιζοφρενεια και μαλακιες...οπως θα εκανα παλιοτερα,πραγματικοτητες που σε τσακιζουν.
Οχι ειμαι σε τελεια κατασταση...και την πουλευω.
Καποιος σου φερθηκε πολυ ασχημα ,ετσι?Να σου πω μονο οτι δεν εισαι ο μοναδικος
μονο πολυ ασχημα...και ας σου πω ποιοι αλλοι...οχι δεν μου αρεσει να κλαιγομαι...το φρικτοτερο δεν σας το ειπα...δεν καθομαι εδω ουτε δεμενος.
δεν υπαρχει απολυτως τιποτα για μενα εδω.
kipako,μαρια καλημερα!
τι κανετε πρωινοι πρωινοι?
εδω κλαιγομαι:(
Ποιο ειναι το φρικτοτερο Νικο?Τι εγινε?
ναι το βλεπω γκρινιαρη:):)
σαν μωρο παιδι
καλημερα Ολγακι.Ειμαι ξυπνια απο τα χαραματα
δεν θελω να το πω δημοσια για πασα ενδεχομενο.
tτι φριχτο ειναι αυτο βρε κιπακο?
την πουλεψα...ειμαι μονος αυτο να ξερετε....για αυτο και λυγιζω σαν μικρο παιδι.
μαρακι και εγς κοιμηθηκα 4 και σηκωθηκα τωρα.πολλες αυπνιες:(
συμπεριφορα κοντινων προσωπων
Καλα κανεις που προσεχεις.Θα ηθελες να μου στειλεις U2U?Δεν κλαιγεσαι,μην μιλας ετσι.Απλα συζηταμε
εστειλα.
ποτε δεν επεσα αυτο να ξερετε...ειμαι καλα.
Δεν επεσα στο ελαχιστο...ανεβηκα μαλιστα.
Το φορουμ με εσωσε απο μια αλλη κριση \"σχιζοφρενειας\" lol.
ποια σχιζοφρενεια ο ηλιθιος....lol...εμπιστοσυνη στους αλλους και μαλακιες.
οχι τοσο μαυρα...καλα παιδια μουυ φαινονται αλλα....ΗΛΙΘΙΑ....τεσπα μαζευω τα κομματια μου ευτυχως δεν επεσα να πλακωθω στα χαπια.
ΥΠΟΜΟΝΗ...εδω ουτε το πτωμα μου...θα κανονισω τα διαδικαστικα:p
καλημερα κιπακοοο
φιλακια
φιλακια remedy...οπως βλεπεις παλι στα κεφια μου ειμαι:P
χαχαχαχ
ναι το βλεπω :)
Δεν μπορει να ειναι ολος ο κοσμος ηλιθιος ε?
Εκει που θα παω θα ειναι σοβαροι ανθρωποι...ενταξει σοβαροι,χαβαλετζηδες,φυσιο λογικοι ετσι?
Γιατι αν ειναι οπως εδω παει.
λολ
οταν λες \"οπως εδω\", εννοεις το φορουμ?:Ρ