τσαζτ τελ μι δις γουας ιτ α μαν ορ α γουμαν?:P
ευτυχως που κραταω τα προσχηματα και ειμαι διακριτικη :P
Printable View
τσαζτ τελ μι δις γουας ιτ α μαν ορ α γουμαν?:P
ευτυχως που κραταω τα προσχηματα και ειμαι διακριτικη :P
χαχα, μη ΜΕ λες τέτοια βραδυάτικα:)))Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν ξερω...η επιστημη δεν εχει αποφανθει ακομα...το ερευνουν:P
ηλπιζα σε κατι πιο ευχαριστο...οτι σε καταπληξαμε ως συνομιλητες κι ειπες να συνδραμεις, ας πουμε....Quote:
Originally posted by Helena
χωρισα σου κανει αυτο για λογοσ?
η μαλλον με χωρισαν ?
στην διαθεση σου αν νομιζεις οτι κατι θες να μας πεις η να σου πουμε επι του φλεγοντος....
καλα μια καταπληξη την νιωθω ειναι η αληθεια με την πολυ καλη εννοια !
να στε καλα βρε παιδια..
ελπιζα οτι εχω ξεπερασει καταστασεις που χρειαζομουν βοηθεια απο εδω αλλα οπως φαινεται..ποτε δεν πρεπει να εισαι σιγουρος απολυτα για τιποτα στη ζωη ..
καλα μη τρελαινεσαι...
οτι και να ξεπερασεις η να μη ξεπερασεις, ποτε δεν θα παρεις ISO στις σχεσεις..
παντα θα βρεθει ο τσαχπινης που θα σ αφησει μαλακα:)
αχαχαααααα............πολύ καλό ρεμ........το περνάω τα τελευταία χρόνια αυτό!Quote:
Originally posted by Remedy
καλα μη τρελαινεσαι...
ναι ναι κι εγω!!Quote:
Originally posted by Θεοφανία
αχαχαααααα............πολύ καλό ρεμ........το περνάω τα τελευταία χρόνια αυτό!Quote:
Originally posted by Remedy
καλα μη τρελαινεσαι...
τα τελευταια 20 χρονια για την ακριβεια:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ::Ρ::Ρ
Δεν μπορω να κοιμηθω αλλο...αισθανομαι ζωντανος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πολυ χαιρομαι με την εκβαση των πραγματων κιπ!!!Quote:
ενα μπραβο και στα παιδια!
να σαι παντα γερός και ζωντανοοοος!!!!!:D
τι ωραια τι καλα σαν περναει ο κουλουρας
τον αφρο με το σουσαμι κουλουρακια τα εχει κανει
η γλυκεια τους η μυρωδια φτανει μεχρο ως μεσα στην καρδια
λολ δεν ξερω πως μ ρθε αυτο,το λεει ο γιος μ το εμαθε στο σχολειο :P:P
keep στο αφιερονω.
http://www.youtube.com/watch?v=BSCgX3XPdJY
κρινο μπραβο σου!
ναι οντως μπραβο στα παιδια που βοηθησαν τοσο πολυ το νικο:)
δεν το περιμενα αυτο απο το κρινο.τον νομιζα για εντελως ανεσθητο.
εχω μινει αναυδη.κρινο καλος ο κιπακος?
ειμαι περιεργη.λολ
ολγα ξεκινησα διαιτα χιχιχι.
τωρα ψαχνω τα τοπ 5- απο το μαντ και τα κατεβαζω αυτοματα σε mp3 απο το utube.με ενα κολπακι τα κανω dpownload χψρις καπιο προγραμμα.τι hacker ειμαστε ναουμε?
ενα δωρακι για μενα επειδη σας αγαπαω.
θες να κατεβαζεις χωρις προγραμμα απο το utube?γραφεις στην γραμμη διευθηνσεων πριν τηλ λεξη utube την λεξη pwn,:D:D:D:D
panikoula αυτο σκεφτομουνα τωρα και εγω ξεκινησα.lew στο τελος καθe μερας να λεμε στο θεμα π ανοιξες τι φαγαμε αλλα με το χερι στην καρδια και αν καναμε καμια παρασπονδια:):):)
να ανοιξουμε σχετικο τοπικ τοτε.αντε ανοιξε εσυ :P
βαριεμαι ομως να σου πω την αλ:(ηθεια.δεν εχω πολυ χρονο με την δουλεια κλπ
steile moy u2 ti titlo na balw mono gia na min mplekomaste edw:)
Καλημερα κηπ, καλημερα σε ολους,
Δεν ξερω τι ακριβως να γραψω,
γιατι μπερδευομαι ποιο ειναι εκεινο που με εκανε να χαρω πιο πολυ για την συναντηση μας......
Μαλλον το οτι συναντησα ενα απλο, καθημερινο ανθρωπο της διπλανης πορτας, ευχαριστο στη παρεα, και στην τελικη ενα ανθρωπο που αν οι δρομοι μας ειχαν συναντηθει τυχαια, σημερα θα ειμασταν φιλοι....
Ο χρονος μας ηταν λιγος και προσπαθησαμε μεσα σε λιγες ωρες, να συμπυκνώσουμε χρονια ολοκληρα συζητησης εδω μεσα.....
Πως να στριμωξεις τις λεξεις ετσι ατσαλα?
Συγνωμη που ημουν φλυαρος (κλασικο μου χαρακτηριστικο, μιλαω πολυ... :P ) αλλα οι σκεψεις μου τρεχανε ασταματητα.....
Θα σου επιβεβαιωσω αυτο που εγραφα και εδω μεσα:
Εισαι μια χαρα ανθρωπος (και το λεω με αυστηρα κριτηρια αυτο) και δικαιουσε μια ομορφη και ξεγνοιαστη ζωη.
Το μονο που σου μενει, ειναι καταρχην να αντεξεις τους λιγους μηνες που πρεπει να κανεις υπομονη και στην συνεχεια να συνεχισεις την ζωη σου οπως ακριβως τα λεγαμε τοσες ωρες.
Απο μεριας μου,
τα τηλεφωνα μου τα εχεις,
οποτε χρειαστεις οτιδηποτε, φτανει να κανεις μια κληση και θα τα πουμε, ειτε ερθεις στην αθηνα, ειτε θελεις να ξανακατεβω.
Θυμησου την τελευταια μου κουβεντα και με αυτη να πορευεσαι,
\"Τους βλεπεις ψηλα, γιατι εσυ εισαι γονατιστος\"
Σου μεταβιβαζω τις ευχαριστιες μας, για την ευχαριστη παρεα που μας κρατησες και σου λεω οτι ησουν η συντροφια μας και η συζητηση μας μεχρι να φτασουμε πισω στην αθηνα.
:):):):)
Krino να εισαι καλα...ειδατε ενα φοβισμενο παιδακι...αλλα η συζητηση κατα καποιο τροπο με βοηθησε να εξελιχθω...τωρα πραγματικα αισθανομαι ο εαυτος μου.
παιδακι με μουσι, πρωτη φορα ειδα...
:P:P:P
Οπως και να εχει, χαιρομαι που η συζητηση ηταν ευχαριστη και βοηθητικη για ολους μας.
Υπαρχει χερι βοηθειας γυρω σου (οπως ειδες οχι μονο δικτυακο) μπορεις οποτε θες να το σφιξεις.
Ελπιζω να ακολουθησουν και αλλοι φιλοι σε παρομοιες κινησεις.
;)
exei mousi?peripoihmeno?kaulosa :P
θα ηθελα να πω οτι η κινηση του κρινου και της λιμπερ , εδωσαν σε αυτο εδω το φορουμ μια διασταση που αξιζει τον κοπο να μην παει χαμενη στις δυνατοτητες του διαδικτυου σχετικα με την ψυχολογικη υπστηριξη εξ αποστασεως...
πριν απο πολλα χρονια ειχα δει στην Σαντορινη την πρωτη ισως τηλεσυνεδριαση γιατρων μετα απο τηλεφωνουμενο καρδιογραφημα ασθενους και πραγματικα ενοιωσα αστροναυτης!
Σημερα ξαναενοιωσα το ιδιο ακριβω συναισθημα!
Συγχαρητηρια σε ολους αλλα πανω απο ολα στον κιπ που απεδειξε εμπρακτα το ποσο σημαντικα πραγματα μπορουν να γινουν οταν οι μηχανες υπηρετουν τον ανθρωπο
και οχι ο ανθρωπος τις μηχανες !
Quote:
[i]Originally posted by πανος12345[/
Σημερα ξαναενοιωσα το ιδιο ακριβω συναισθημα!
Συγχαρητηρια σε ολους αλλα πανω απο ολα στον κιπ που απεδειξε εμπρακτα το ποσο σημαντικα πραγματα μπορουν να γινουν οταν οι μηχανες υπηρετουν τον ανθρωπο
και οχι ο ανθρωπος τις μηχανες !
ετσι ειναι οντως πολυ ανθρωπινο και συγκινητικο ολο αυτο που συνεβη..
Το σημαντικοτερο στοιχειο για μα Χωρα βυθισμενη μεσα στην θαλασσα , ειναι να βρει λυσεις να μπορει να καλυψει τις αναγκες του πληθυσμου της με τροπο ωστε να μην χρειαζεται να δανειστουν τα δισεγγονα μας , για να μπορεσουμε να σταθουμε κοντα σε οσους μας εχουν αναγκη....Οπως εγραψα ηδη απο την δεκαετια του 90 , το πανεπιστημιο της κρητης , ειχε αυτη την θαυμασια ιδεα και ενας καρδιοπαθης πχ στην Σαντορινη στο κεντρο υγειας , εκανε καρδιογραφημα τοοποιο ταυτοχρονα μεσω τηλεφωνικης συνδεσης μεταδιδοτανε στο γραφειο του καρδιολογου στην Κρητη! Αργοτερα μπηκε και η τηλεσυνεδριαση που ελυσε ακομα πιο περιπλοκα περιστατικα με την μεταδοση εικονας και ηχου και την συνεδριαση πολλων γιατρων με ταυτοχρονη συμβουλη στους γιατρους των κεντρων υγειας ....
Χθες , ο κιπ ο κρινος και η λιμπερ εδωσαν μια τελειως διαφορετικη διασταση στο ιντερνετ αποδεικνυοντας το οτι οι αποστασεις εκμηδενιζονται οταν το εργαλειο αυτο επικοινωνιας εχει δημιουργησει βαθιες ανθρωπινες σχεσεις , που τελικο στοχο εχουν να δωσουν την απαραιτητα αυτονομια και ανεξαρτησια του ανθρωπου , να ζει την ζωη του ελευθερος , αλλα οποτε σηκωσει το δακτυλακι του εστω, να ζητησει βοηθεια εστω και για μια απλη ανθρωπινη και φιλικη παρουσια , να υπαρχουν αθροοι εθελοντες βγαζοντας τις μασκες τις ανωνυμιας και δειχνοντας οτι ο ανθρωπος ειναι παρον , δυνατος , υπαρκτος και θεραπευτικος, μεσω της πηγαιας συναισθηματικης του φυσης που τον θελει να ζει αναμεσα σε αλλους , να προερχεται απο αλλους και να ζει για τους αλλους....
Δεν ξερω ουτε εχει σημασια ποιος απο τους 3 ειχε περισσοτερο αναγκη τους αλλους 2.
Αυτο που μετραει ειναι οτι οι 3 τους μαζι , αξιζουν πολυ περισσοτερα απο οτι ο καθε ενας μονος του...
Να κανονισουμε και ενα meeting στην Αθηνα με τον keep :)
Τι υπέροχο να αισθάνεται κανείς έτσι!Quote:
Ναι μου εκανε καλο η κουβεντα αλλα σκεφτομαι τωρα τις επιπτωσεις επειδη \"εθαψα\" τους δικους μου.......αλλα στηναν αυτι οι μαλακες...και θα αρχισει το κουτσομπολιο παλι.
Για εμενα δεν με νοιαζει ειμαι νεκρος εδω....φευγω.
Τελικα καμία θεραπεία δεν είναι τόσο \"θεραπευτική\" όσο η ανθρώπινη επαφή, η αληθινή, ζεστή...
Μπραβο σας παιδιά, keep, krino, liber και άγνωστε/η...
Στη ζωή αξίζει να κάνει κανείς ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, όπως ένα ταξίδι, μικρό ή μεγάλο, μια γνωριμία, μια ουσιαστική συζήτηση, μια φιλία, που όμως για εκείνον έχουν νόημα και ουσία. Νομίζω αυτό είναι το νόημα της ζωής. Να δίνεις αγάπη και να παίρνεις αγάπη.
ναι δικιο εχεις ανωνυμη..ναναι καλα τα παιδια αν και θα πρεπε να παμε καπου πιο ερημικα...
Κeep μου
κι εσύ αν ακουγες - ηθελημένα ή άθελα - μια συζήτηση όπου κάποιος τα έχωνε για τους γονείς του τι θα γινόταν;
Απλά τίποτα, μη σκας γι\'αυτό.
Εγώ να δεις όταν πορώνομαι σε μια συζήτηση, που αφορά και προσωπικά δεδομένα μου, όπως πχ \"θάψιμο γονιών\" :):( εκεί να δεις που ούτε σκέφτομαι ποιος μ\'ακούει και δεν κρατάω τα προσχήματα...
Ναι εγω ομως ελεγα εξαιρετικα ενδιαφεροντα...που δεν θα μεινουν εκει
τεσπα...ναι δεν πρεπει να μαυριζω παλι....ολα καλα.
ωωωω θεε μου!λολ!:P:PQuote:
Originally posted by panikoula
exei mousi?peripoihmeno?kaulosa :P
εγω λεω παλι για να τους τη σπασεις -αν και δεν θα επρεπε να ασχοληθεις καν γιατι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ -τελοσπαντων... την επομενη βδομαδα που θα ρθουν τα κοριτσια να ντυθεις να στολιστεις και να τις πας σε καποιο \'\'τρεντι\'\' μερος να σκασουνε :P χεχεχε ;)
ε οχι και μουσι...αξυρισια...λιγο περισσοτερο απο το φυσιολογικο :P
μην της λες τεετοια τωρα κια εχουμε αλλαχιχι:P
Εμ ελεγα να ειμαι λιτος στο ντυσιμο...να αισθανομαι ανετα και...να μην ξυριστω γιατι ειμαι πιο σεξυ ετσι νομιζω:P
αλλα τζορτζ κλουνει μουσι διλαδη:P