χμμμ...εγω το σκεφτηκα γιατι μολις αναφερθηκε το ονομα melene τσουπ μεσα και επικεντρωση στο νημα:P
Printable View
χμμμ...εγω το σκεφτηκα γιατι μολις αναφερθηκε το ονομα melene τσουπ μεσα και επικεντρωση στο νημα:P
κωρίτσια τιν πατίσατε....καμιά δεν μαι βρίκε μέχρη τόρα
ο πανος εισαι καλη μου:D
δε πιστευω να εισαι ο κανενας ε?
Εγω την καταλαβα απο το αγχος μην καταστρεψουμε το φορουμ και απο το \"κουκλες μου\" τη melene ;)
άμα λέο δεν με βρίκε ενωώ πος δεν έχετε πι τ ωνωμα μου ακώμι
Ω θεε μου.... Εμπ?????
οχιιιιιιιι
Remedy, katerinaki, giota, krino, evath, kurios_gamatos, Themis91, nature, zao, Θεοφανία, velout, kapnos, κουκλος, Dark_Corner, Giorgos4, gogoula1, vegga, Noelia, pad, lita, beat20, gus1973, lina, gonoli, Elenaae, πανος12345, afrula, Tasos29, kosto30, VelvetUnderground, marina38, weird, evelina29, Μαρίλια, εσωτερική_σήψη, world, xara!!!, stardust, Sofaki, panos-Kreta, lini
Ζαβολιαρης:P
η ρεμεντι?
panikoula, Helena, oboro, giota, stellalove, Empneustns, melene, dolce_21, olgaki82, Remedy, katerinaki, krino, evath, kurios_gamatos, Themis91, nature, zao, Θεοφανία, velout, kapnos, κουκλος, Dark_Corner, Giorgos4, gogoula1, vegga, Noelia, pad, lita, beat20, gus1973, lina, gonoli, Elenaae, πανος12345, afrula, Tasos29, kosto30, VelvetUnderground, marina38, weird, evelina29, Μαρίλια, εσωτερική_σήψη, world, xara!!!, stardust, Sofaki, panos-Kreta, lini
εγω τον εμπνευστη σκεφτηκα παντως για στελλα τωρα ουφ δε ξερω κουραστηκα να ψαχνω αλλο
και τι με αυτο νικο?η ρεμεντι ειναι με κοροιδευει για τα λαθη μου.εμενα παριστανει .κακιες!!!πιφφφ
ola einai danika...................................
Αφου ειπαμε αντιστροφη φυλων ρε παιδια...
σορρυ Helena για το μπερδεμα αλλα το χιουμορ μου φανηκε παρομοιο με το δικο σου σε καποια φαση
μα ινε δινατών?.....τόσο κοροιδόπουλοι μαζεμένι?
ναι ε χμμμμμ και ξανα χμχμχμχμχμχμχμχμμχμμμ
τοσοι?
λολ
στελα=ρεμεντι.τελος:D
ρεμ ψηφιζεις λοιπον πανικουλα..
ναι.:)
τετοιο φοβερο χιουμορ ποιος μπορει να εχει.... χμμμμ
κηπ?
nooooooooooooo
εγω ψηφιζω πανο
kai egw panos lew
ο κιπ δεν θα με κοροιδευε για τα ορογραφηκα μου λαθη.:(
μώλισ πουν ολοι, θα σας πω πιος/πια ιμαι
τι \"ποια\" ρε? τους κανονες τους διαβασες? αντιστροφη λεμε!!!
....
ε αει χασου :P
Απο ις ωρες δραστηριοτητας ισως η Θεοφανια?
πες της τα ρε :) ομπορο
Quote:
Originally posted by oboro
....
ομπ...επειδή το θεοφανία είναι νικ και το πραγματικό μου βαγγέλης....ήμουν μες στους κανόνες!
χι χι χι! Μα ούτε ένας?
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by oboro
....
ομπ...επειδή το θεοφανία είναι νικ και το πραγματικό μου βαγγέλης....ήμουν μες στους κανόνες!
χι χι χι! Μα ούτε ένας?
δεν καταλαβα.
χαχαχα
αρε βαγγο χαχαχα
κηπ...το έχω ξαναπεί πως είσαι πολύ έξυπνος!Quote:
Originally posted by keep_walking
Απο ις ωρες δραστηριοτητας ισως η Θεοφανια?
τα σέβη μου...
xaxaxaxxaxaxaxxaxxaxaxxaxxa
ουτε καν περασε απο το μυαλο μ:)
Για κοιτα λιγο πιο πανω.
Ναι εσυ ησουν στην τυχη το ειπα:P
Ενταξει βαγγελη υποκλινομαι στο μεγαλειο τι να πω ;)
κηπ σωστος... chief surveillance officer πρεπει να γινεις για κανεναν πλουσιο. τους διαβαζεις ολους στη ψυχρα μπαγασακο ;)
θεοφανια με εφαγες λαχανο
εγω δεν καταλαβα ρε παιδια τι εγινε?ποιος βαγγελης?
χαχαχαχαχα