Ναι λοιπον δεν απαντησες...θες να απαντησω πρωτος?Αν θες απανταω πρωτος (λες και ειμαστε στο σχολειο).
Printable View
Ναι λοιπον δεν απαντησες...θες να απαντησω πρωτος?Αν θες απανταω πρωτος (λες και ειμαστε στο σχολειο).
και η ξαδερφη της παναγιτσας λολ
Λοιπον ειμασταν οι τρεις διασκεδαζαμε και ειπαμε να κανουμε ενα ποστ στο φορουμ,να δειξουμε οτι διασκεδαζουμε,ειχαμε πιει και βγηκε αυτο...περι κρεβατιων,ποτου κλπ.
Ικανοποιητικη η εξαιρετικα απλοϊκη?
Απλοϊκη γιατι η αληθεια ειναι παντα απλη.
ναι και βγαλατε τα ματια σας και μας ενημερωσατε αμεσως.
αλλα γιατι υποστιριζεις τοσο την θεοφανια?αν δεν την στιριξεις δεν εχει φικι-φικι?ετσι σου πε?αααχχ
οντως εισαι μαριονετα οπως ελεγες!
βαστα ρε κηπ,
αλλο ρωτησα αλλο απαντας.
Διασκεδαζατε λες,
και ειπατε να κανετε ενα ποστ.
τι εννοεις ειπατε?
αναφωνησατε και οι τρεις ταυτοχρονα εν χορω, \"κανουμε ενα ποστ\"????
Απο την αλλη,
η αποψη σου, δεν συμφωνει με την στρουμφ, που λεει οτι δεν ειχε αναμιξη στα της προτασης.
Καποιος λεει οτι τον συμφερει,
ειτε εσυ ειτε η στρουμφ.
Και τοσο καιρο, παιζουμε τον παπα,
γιατι?
kρινο,
γιατι θες να μαθεις ποιος εριξε την ιδεα στο τραπεζι,τοσο επιμονα?
Χμ...η αποτυχια της λογικης,μαλλον δεν ποσταρω αλλο γιατι θα βαρεσω κανα κεφαλι στο τοιχο.
ρε κρινο μια μεθυσμενη παρεα που ειπαμε ενα εκατομυριο προτασεις...τι ψαχνεις να βρεις τωρα,ουτε εμεις δεν ξερουμε ποια ειναι η απολυτη αληθεια πλεον...μας βγηκκε αυτο...που δεν ηταν και τοσο τραγικο,απλως μαλλον επεσε σε ασχημη περιοδο τι να πω.
Παλι απολογουμε αλλα δεν θα επρεπε...
Quote:
Originally posted by keep_walking
Χμ...η αποτυχια της λογικης,μαλλον δεν ποσταρω αλλο γιατι θα βαρεσω κανα κεφαλι στο τοιχο.
χμ....η επιτυχια της μαλακιας...
μετα σου λεει υπαρχει θεος.δεν πυστευα που δεν πυστευα ενα παραπανω τωρα.
Quote:
Originally posted by melene
kρινο,
γιατι θες να μαθεις ποιος εριξε την ιδεα στο τραπεζι,τοσο επιμονα?
γιατι εχει διαφορα και αλλη βαρυτητα για μενα,
το ποιος ειπε και τι και με ποιο τροπο.
Επετρεψε μου επειδη με τον κηπ,
γνωριζομαι και προσωπικα να εχω αυτη την εμμονη και καποια πραγματα να ειναι τελειως διαφανα.
Quote:
ρε κρινο μια μεθυσμενη παρεα που ειπαμε ενα εκατομυριο προτασεις...τι ψαχνεις να βρεις τωρα,ουτε εμεις δεν ξερουμε ποια ειναι η απολυτη αληθεια πλεον...μας βγηκκε αυτο...που δεν ηταν και τοσο τραγικο,απλως μαλλον επεσε σε ασχημη περιοδο τι να πω.
περιμενε και δεν θελω καθολου να απολογηθεις.
Εμπλεκεις και την μστρουμφ σε ολο αυτο, ενω αυτη λεει οτι δεν συμμετειχε.
Εννοεις οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα και συμμετειχε?
κρινο αυτος π το προτεινε δεν ειναι τοσο πονηρος.αρα δεν ειναι ο αγαθιαρης κιπ.ξερεις ποια ειναι τι το κουραζεις?
η θεοφανια και το εκανε εις βαρος μου .γιατι μερες πριν της ειχα επιτεθει λεκτικα.
Οχι κρινο,απλως δεν θελεις να δεις την αληθεια και εσυ..οτι παρσυρθηκες σε \"ιστοριες\"...ενω τα πραγματα ειναι απλα.
Τεσπα ας πιασουμε κανα αλο ποστ το ζαλισαμε πιστευω πολυ,ελπιζω απλως να ηταν στο υπερ της επικοινωνιας μεταξυ των μελων.
Ακριβώς αυτό είπα και γω παραπάνω με πιο απλά λόγια...Quote:
Originally posted by evath
Κατά τη γνώμη μου το θέμα δεν είναι το ίδιο το ποστ ή ο συγγραφέας του, αλλά η τροφοδότηση που παίρνει απο τους υπόλοιπους. Η τροφοδότηση αυτή ενισχύει το όποιο αρνητικό στοιχείο, είτε πρόκειται για τροφοδότηση επιδοκιμασίας είτε για τροφοδότηση αποδοκιμασίας. Η προσοχή που παρέχεται σε ένα θέμα είναι απο μόνη της ενισχυτική αυτού του θέματος. Όποτε είτε καταδικάσουμε, είτε επιδοκιμάσουμε κάτι, το αποτέλεσμα είναι ένα και το αυτό. Το θέμα φουντώνει, παιρνει διαστάσεις και έπειτα ξεκινάει μια αλυσίδα παρόμοιων θεμάτων.
Όταν καταδικάζουμε κάτι, η γνώμη μου είναι, ότι δε πρέπει να το πολεμάμε με επίθεση ή άμυνα αλλά πρωτίστως με αδιαφορία. Η προσοχή είναι η τροφή, όταν η τροφή αυτή δε παρέχεται η συμπεριφορά γρήγορα μαραζώνει και τελικά εξαλείφεται.
Όμως..όταν υπάρχουν προσωπικά σε ένα χώρο, τότε δημιουργούνται όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τα διαδικτυακά δικαστήρια.
Απο κει πέρα, αν έχει γίνει σκοπός της ζωής του άλλου να εκθέσει ντε και καλά κάποιον άλλο σε ένα φόρουμ, τότε είναι ξεκάθαρο και ιδιάιτέρως λυπηρό η μίζερη πραγματικότητα την οποία βιώνει αλλά δεν αντιλα΄μβάνεται...
το ξερω οτι γνωριζοσαστε και σιγουρα θα εχει διαφορετικη βαρυτητα για εσενα ομως γιατι δεν τα συζητατε οι δυο σας και γινεται ολο αυτο το αλλαλουμ εδω μεσα?
εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποιος το ξεκινησε,να σου πω την αληθεια με αφηνει παγερα αδιαφορη,ηταν απλα μια αποτυχημενη η ισως επιτυχημενη για καποιους φαρσα.με τον ιδιο τροπο φανταζομαι οτι δεν θα ενδιαφερει και αλλα μελη ποιος τι και γιατι το ξεκινησε.
ειναι αναγκη λοιπον να γινεται ολο αυτο εδω μεσα?
Quote:
Οχι κρινο,απλως δεν θελεις να δεις την αληθεια και εσυ..οτι παρσυρθηκες σε \"ιστοριες\"...ενω τα πραγματα ειναι απλα.
Τεσπα ας πιασουμε κανα αλο ποστ το ζαλισαμε πιστευω πολυ,ελπιζω απλως να ηταν στο υπερ της επικοινωνιας μεταξυ των μελων.
Οκ δεν θες να απαντησεις δικαιωμα σου,
εγω δεν θα σε πιεσω.
Απλα απο τα λεγομενα σου,
εμπλεκεις και την μστρουμφ στην ολη υποθεση ενω εκεινη το αρνειται.
Εκεινο που εχω καταλαβει,
ειναι οτι ενω υποτιθετε εισασταν τρεις,
ο καθενας εχει την δικη του εκδοχη.
Και αντι να μου πεις δυο ξεκαθαρες κουβεντες,
προσπαθεις να γυροφερνεις γυρω γυρω,
μπερδευοντας ακομα χειροτερα την ηδη σκατα υποθεση.
Εκεινο που μου προκαλει εντυπωση,
ειναι οτι ποτε στο παρελθον δεν ειχες εμπλακει σε τετοιες ιστοριες.
Γιατι?
Τι αλλαξε μεχρι πριν λιγο?
δεν αλλαξε κατι.απλα δειχνει τον αληθηνο του εαυτο.ειναι καλοπερασακιας και δεν του κεηετε καρφι για κανεναν αλλον αλλη.απλα....:cool:
Quote:
το ξερω οτι γνωριζοσαστε και σιγουρα θα εχει διαφορετικη βαρυτητα για εσενα ομως γιατι δεν τα συζητατε οι δυο σας και γινεται ολο αυτο το αλλαλουμ εδω μεσα?
θεωρεις λοιπον οτι ειναι προσωπικο μας ζητημα?
Μπηκε ενα ασχετο ποστ (οπως εχουν μπει κατα καιρους αλλα) και ειναι προσωπικο μου ζητημα, οι συμπεριφορες καποιων εδω μεσα?
Μα ο κηπ, δεν εκανε σε μενα κατι προσωπικα,
οποτε τι να πω μαζι του πριβε?
εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποιος το ξεκινησε,να σου πω την αληθεια με αφηνει παγερα αδιαφορη,ηταν απλα μια αποτυχημενη η ισως επιτυχημενη για καποιους φαρσα.με τον ιδιο τροπο φανταζομαι οτι δεν θα ενδιαφερει και αλλα μελη ποιος τι και γιατι το ξεκινησε.
σε απασχολει οτι καθε τρεις και λιγο γινομαστε μαρτυρες τετοιων καταστασεων??
ειναι αναγκη λοιπον να γινεται ολο αυτο εδω μεσα?
που προτεινεις?
Μα για ποιες ιστοριες μιλας...καταλαβαινεις οτι μιλας για ενα ποστ ολο και ολο το οποιο δεν ειναι κατα κανενος...ας λεει η liveloula οτι θελει...προσωπικα τις ειπα οτι δεν ειναι το κεντρο του κοσμου ας το χωνεψει,δεν μου αρεσει να γινομαι σκληρος αλλα ετσι ειναι.
Quote:
Μα για ποιες ιστοριες μιλας...καταλαβαινεις οτι μιλας για ενα ποστ ολο και ολο το οποιο δεν ειναι κατα κανενος...ας λεει η liveloula οτι θελει...προσωπικα τις ειπα οτι δεν ειναι το κεντρο του κοσμου ας το χωνεψει,δεν μου αρεσει να γινομαι σκληρος αλλα ετσι ειναι.
ρε συ κηπ,
μην με πρηζεις....
δεν με νοιαζει αν ειναι για λιβελουλα.
Βρειτε τα μεταξυ σας αυτα.
Ας πουμε οτι το γραψατε για τον αγαθοκλη,
μου ειναι αδιαφορο.
Εγω σε ρωτησα αν το προτεινες εσυ η οχι.
Αυτο σε ρωταω και μου λες ουτε εγω το προτεινα αλλα το προτεινα.
Μπορεις να το ληξεις αυτο να τελειωσει και η συζητηση?
Επιτελους μπορεις να φερθεις λιγο υπευθυνα μετα απο ολη αυτη την καταιγιδα απαντησεων?
εμενα να με νσυχωριτε.ηρθε το αμορε μ.:P:P:P
Keep...ότι και να πεις, αν δεν εμπεριέχει το όνομα μου μέσα, δεν θα σταματήσει ποτέ αυτή η διαδικτυακή δίκη του κόλου...
Παραδέξου λοιπόν πως ήταν δική μου ιδέα και το έκανα για να την πω στην πανικούλα/διαταράξω την ηρεμία του φόρουμ/γουστάρω τις πλακίτσες/ήθελα να φρικάρω εύαλωτα μέλη. Για τι άλλο είπαμε πως κατηγορούμαι?
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
θεωρεις λοιπον οτι ειναι προσωπικο μας ζητημα?
Μπηκε ενα ασχετο ποστ (οπως εχουν μπει κατα καιρους αλλα) και ειναι προσωπικο μου ζητημα, οι συμπεριφορες καποιων εδω μεσα?
Μα ο κηπ, δεν εκανε σε μενα κατι προσωπικα,
οποτε τι να πω μαζι του πριβε?
οχι,θεωρω οτι μιας και σε ενδιαφερει να μαθεις,σε αντιθεση με την πλειοψηφια του φορουμ,καλο θα ηταν αυτη η συζητηση να μην γινεται δημοσια μιας και το μονο που αντιλαμβανομαι ειναι ενα ηλεκτρισμενο κλιμα τοσες μερες.
σε απασχολει οτι καθε τρεις και λιγο γινομαστε μαρτυρες τετοιων καταστασεων??
οχι ιδιαιτερα.μπορει να ταραζομαι λιγο αλλα μεχρι εκει..
που προτεινεις?
δεν ξερω..ισως μεσω msn?τηλεφωνου?
Λοιπον,κανεις ρε κρινο λες και δεν εχεις βρεθει σε παρεα ποτε και μαλιστα μεθυσμενη
Δεν υπαρχει ο εγκεφαλος και τα μελη.
Ειμαστε τρεις και λεμε αρλουμπες τι να γραψουμε τι να πουμε και ο καθενας κανει και ενα κομματι.
Δηλαδη νομιζεις αν δεν γουσταρε ενας εκ των τριων να μην το ξεκοβε αμεσως.
Ας παρω εγω την ευθυνη...ναι επρεπε να το ξεκοψω αλλα δεν εβλεπα κατι στραβο και ακομα δεν βλεπω,δεν μπορω να καταλαβω ακομα τις αντιδρασεις σας.
Οποτε δεν το ξεκοψα γιατι γουσταρα ενα τρελλο μυνημα που να δειχνει οτι περναμε καλα.
Η ερωτηση μου φυσικα μενει μετεωρη.
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Keep...ότι και να πεις, αν δεν εμπεριέχει το όνομα μου μέσα, δεν θα σταματήσει ποτέ αυτή η διαδικτυακή δίκη του κόλου...
Παραδέξου λοιπόν πως ήταν δική μου ιδέα και το έκανα για να την πω στην πανικούλα/διαταράξω την ηρεμία του φόρουμ/γουστάρω τις πλακίτσες/ήθελα να φρικάρω εύαλωτα μέλη. Για τι άλλο είπαμε πως κατηγορούμαι?
θα μου (διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης)
μαλων μου (διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης) .τα λεμε.ηρθε ο ψηλος ο μαλακας μου λολ.
Quote:
Ας παρω εγω την ευθυνη...ναι επρεπε να το ξεκοψω αλλα δεν εβλεπα κατι στραβο και ακομα δεν βλεπω,δεν μπορω να καταλαβω ακομα τις αντιδρασεις σας.
εισαι σιγουρος για αυτο που γραφεις?
θες να το επιβεβαιωσεις?
Οποτε δεν το ξεκοψα γιατι γουσταρα ενα τρελλο μυνημα που να δειχνει οτι περναμε καλα.
Η ερωτηση μου φυσικα μενει μετεωρη.
θα σου απαντησω μολις απαντησεις στο απο πανω ερωτημα.
ελεος liv!!!
Θα μιλήσω λοιπόν ως νέο μέλος,θαρρώ πως κάποιους σας ενδιαφέρει να μάθετε την αρχική άποψη που σχηματίζει κάποιος όταν πρωτομπαίνει στο forum,(μην έχοντας γνωριμίες ώστε να θεωρηθεί πως μεροληπτεί υπέρ του ενός ή του άλλου).
Σκέψη πρώτη,ήπιατε μπακάρντια,περάσατε καλά,ξαπλώσατε ή μείνατε ξάγρυπνοι,τα σεντόνια ήταν σατέν ή φανελένια με λουλουδάκια.
Ερώτηση,σε τι αφορά αυτό τα υπόλοιπα μέλη;Χρειάζεται να είμαστε λίγο επιλεκτικότεροι ως προς τι αφορά τους άλλους και τι εμάς.Αλλιώς αν κι εγώ ξεκινήσω ένα thread σήμερα θα βγω και θα πάω στη Δραπετσώνα για ούζα,ένας άλλος αύριο παντρεύεται ο κουνιάδος μου,τι δώρο να πάρω,ο επόμενος πέστε μου αν παχαίνει ο ψητός σολωμός,εννοείται πως αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του forum,η ευχρηστία του κωλύεται από την πληθώρα άσχετων πληροφοριών και η προσοχή δίνεται στο δάχτυλο.
Επίσης,οι προσωπικές βεντέτες,δεν αφορούν τα υπόλοιπα μέλη.Μπέστε στο msn και ξεκατινιαστείτε ωραία και καλά,δεν είναι υποχρεωμένοι οι υπόλοιποι να σας τρώνε στη μάπα.
Επίσης,παρατηρώντας κάποιος άσχετος σε τι οδήγησε η προσωπική σας επαφή και γνωριμία,άνετα βγάζει το συμπέρασμα πως μάλλον πρέπει να απέχει προσωπικών επαφών και γνωριμιών,αν δε θέλει να καταλήξει να συζητιέται το όνομά του σε κάνα thread.Με την εικόνα που δίνετε,αποθαρρύνετε άλλα μέλη που ίσως θα ήθελαν να λάβουν μέρος σε κάποια μελλοντικά σχέδια γνωριμίας και αλληλουποστήριξης.
Αυτά είναι τα βασικά συμπεράσματα από την πρώτη επαφή με ένα σημαντικό χώρο,όπου κάποιος μπορεί να δώσει και να πάρει υλικό που θα τον βοηθήσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.Αν όμως χρειάζεται να πάρει δύο depon πριν μπει,καταλαβαίνετε πως θα αρχίσει να το ξανασκέφτεται.
Κάποιοι αντιμετωπίζουν πένθη,χωρισμούς,εξαρτήσεις ,δεν είναι όλοι χαχαχα και αχαχούχα.Σεβαστείτε κι εκείνους.
Λοιπον κρινο λυπαμαι...σου εδωσα την αληθεια...εισαι εξυπνος...βλεπεις την αληθεια απο κει και περα,δεν εχει νοημα να γραφω.
Οσο για τους υπολοιπους που διαβαζουν εχουν εγκεφαλους επισης,ας πανε στο νημα που τα προξενησε ολα και ας το διαβασουν ολο απο την κορυφη μεχρι το τελος και ας βρουν τα μεμπτα σημεια.
Ειπαμε δεν μπηκε στο γενικα και κατι απροσδιοριστο οτι εγινε το ποστ για τη Liveloula...τα μεμπτα μεχρι στιγμης.
οκ rainandwind...βρηκες το νοημα της ζωης...οχι διασκεδαση,ας πει ο καθενας τη δυστυχια του και μη συναντηθειτε και ποτε...λοιπον θα απεχω και εγω ενα διαστημα απο το φορουμ...αρκετα με στενοχωρησε.
Οσο για το ποιος πορσπαθει να κανει τον πυροσβεστη και ποιος τραβαει το νημα νομιζω οτι εμφναη σε οποιονδηποτε.
Quote:
Λοιπον κρινο λυπαμαι...σου εδωσα την αληθεια...εισαι εξυπνος...βλεπεις την αληθεια απο κει και περα,δεν εχει νοημα να γραφω.
Σου ειπα να το ξαναδιαβασεις γιατι θελω να εχεις πληρη συναισθηση του τι γραφεις.
Εφοσον λοιπον οπως γραφεις ολη αυτη η υποθεση ηταν δικια σου, σου λεω τα εξης:
Οταν βρεθηκαμε, οπως θυμασαι ηπιαμε καφεδακι,
συζητησαμε επιπαντος επιστητου, και βεβαια καναμε και 2-3 σχολια για το εδω φορουμ.
Μεχρι εκει ομως σωστα?
Τωρα αν μου ελεγες,
βρε συ κανουμε μια πλακιτσα με παρτουζιτσες να κανουμε χαβαλε?
Να εισαι σιγουρος οτι θα σου απαντουσα, οτι η σκεψη σου ειναι λαθος και ποτε μην επιχειρησεις κατι τετοιο.
Και οχι μονο εγω, αλλα και η υπολοιπη παρεα που ηταν μαζι μου.
Τωρα με αλλες συνθηκες με αλλο κοσμο,
οπως λες ηπιατε καμποσο και η ιδεα της παρτουζιτσας σας βγηκε μια χαρα και οπως λες δεν εχεις σε κατι να μετανιωσεις.
Εχω ομως εγω.
Γιατι οσο ειμαι δοτικος απεναντι στους ανθρωπους,
οσο αλληλεγγυος ειμαι και μπορω να κανω απειρα χιλιομετρα για αυτους, αλλο τοσο ευκολα μπορουν να με κανουν να μετανιωσω για αυτους.
Ειχα γραψει τοτε,
οτι ησουν ενας ανθρωπος που θα ηταν φιλος μου αν βρισκοταν στο δρομο μου.
Εκανα λαθος.
Οι φιλοι μου, οταν μαζευομαστε, δεν στηνουμε τετοιες πλακιτσες, αμα θελουμε να κανουμε παρτουζες παμε και το κανουμε. Πλακα ομως σε βαρος αλλων δεν κανουμε ποτε.
Γραψε λαθος, το πιο πιθανο ειναι λαθος δικη μου εκτιμηση στα οσα διαβασα στη ματια σου οταν βρισκομαστε στη τριπολη.
Ομως οταν πινω ενα καφε, θελω να ξερω με τι ανθρωπο τον πινω. Αν ο κηπ ειναι αυτος που (νομισα) πως γνωρισα θα χαιρομουν πολυ. Αν ομως ειναι ο κηπ που κανει και τις πλακιτσες του, πολυ απλα δεν μου κανει.
Και ξερεις,
δεν θα με ενδιαφερε αν ησουν απλα ενα λογκιν.
Που ξερω εγω ποιος κρυβεται πισω απο μια οθονη?
Οταν ομως οι ματιες συναντιουνται,
απαιτω οι μασκες να πεφτουν και ξερουμε ολοι με ποιον μιλαμε.
Εσυ ειδες ενα κρινο, και δεν ηταν αλλος απο τον κρινο που διαβαζες τοσα χρονια.
Δεν ξερω αν με εχεις για περιεργο - κομπλεξικο η τι αλλο,
παντως fake δεν ημουν ποτε.
Με συγχωρεις αλλα για λογους αξιοπρεπειας μου,
ειμαι αναγκασμενος να μην εχω καμια σχεση μαζι σου στο μελλον ειτε προσωπικη ειτε δικτυακη.
Πιστευω οτι δεν σε πολυενδιαφερει κατι τετοιο, οποτε θα θεωρησεις το ολο σκηνικο ευκολα ληξαν.
Προς τους υπολοιπους:
Επειδη εχουμε ταλαιπωρησει αρκετα το φορουμ,
μιας και ο κηπ αποδεχτηκε οτι στην ουσια ηθελε να βρεθει με κοσμο και να στησει μια πλακιτσα για περασει την ωρα του εδω μεσα καλυτερα να ληξει αυτη η σαπουνοπερα το συντομοτερο δυνατον.
Εγω οτι αποριες ηθελα να λυσω τις ελυσα και ξεκαθαρισα τις διαφορες μου με ολη την υποθεση και το θρεντ οπως ανοιξε.
Ευχομαι καλο ΣΚ.
Οπότε keep...πρόσεχε την άλλη φορά με ποιους κάνεις π?\"¨> γιατί πολύ απλά αρχίζουν τα ερωτικά καυγαδάκια υπό την επήρεια της βαθιάς απόρριψης..
Λέω να ακολουθήσω το παράδειγμα σου και να την κάνω για λίγο καιρό.
Ελπίζω μόνο να με αφήσουν.....
Keep,διασκέδασε όσο θέλεις μάτια μου,είμαι υπέρ της διασκέδασης και είναι απαραίτητη για να γουστάρουμε στη ζωή.Αλλά κοίτα,δεν είναι κρίμα που κατάντησε όχι μία ιδιωτική σας στιγμή,αλλά ένα νήμα;Αυτό ήθελα να σας τονίσω,όχι την ηθικοπλαστική μεριά,που καθόλου δε με απασχολεί.Δεν είμαι ο μπάτσος κανενός.Αν τα όρια ξεφεύγουν,το ευχάριστο μπορεί να καταλήξει δυσάρεστο και η επίγευση να είναι πικρή.Κρατάμε κάποια πράγματα για τον εαυτό μας,δεν αφορά κάθε πτυχή της ιδιωτικότητάς μας όλους.:)φιλικά.Quote:
οκ rainandwind...βρηκες το νοημα της ζωης...οχι διασκεδαση,ας πει ο καθενας τη δυστυχια του και μη συναντηθειτε και ποτε...λοιπον θα απεχω και εγω ενα διαστημα απο το φορουμ...αρκετα με στενοχωρησε.
Οσο για το ποιος πορσπαθει να κανει τον πυροσβεστη και ποιος τραβαει το νημα νομιζω οτι εμφναη σε οποιονδηποτε.
εχεις δικιο ετσι φαινεται ακριβως.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Επίσης,παρατηρώντας κάποιος άσχετος σε τι οδήγησε η προσωπική σας επαφή και γνωριμία,άνετα βγάζει το συμπέρασμα πως μάλλον πρέπει να απέχει προσωπικών επαφών και γνωριμιών,αν δε θέλει να καταλήξει να συζητιέται το όνομά του σε κάνα thread.Με την εικόνα που δίνετε,αποθαρρύνετε άλλα μέλη που ίσως θα ήθελαν να λάβουν μέρος σε κάποια μελλοντικά σχέδια γνωριμίας και αλληλουποστήριξης.
συμπερασμα
δεν εχουμε τιποτα με τις παρτουζες φτανει να μην εικονικες αλλα αληθινες και να μην στοχευουν συγκεκριμενα προσωπα και καταστασεις γιατι τις υποβαθμιζουμε
και ο Αριστοφανης δεν θα κοιμαται ησυχα στην σεινειδηση ολων μας ...
καλο σαβατοκυριακο απο μενα και απο δευτερα σε αλλο θρεντ γιατι αυτο μας τελειωσε καπως ακομψα...
krino δεν χρειιαζετε να εισαι τοσο σκληρος.
εξαλου για μενα πηγενε το πειραγμα τι σε πειραξε?
πωπω περασα τελεια με τον Δ.αν θελετε λεπτομεριες μπορω να πω οτι πρωτη φορα εκανα σεξ με αλλον τροπο.και μαρεσε.!!!αχχααχχ
φιλεναδα να προτεινω κατι?Quote:
Originally posted by panikoula
krino δεν χρειιαζετε να εισαι τοσο σκληρος.
εξαλου για μενα πηγενε το πειραγμα τι σε πειραξε?
πωπω περασα τελεια με τον Δ.αν θελετε λεπτομεριες μπορω να πω οτι πρωτη φορα εκανα σεξ με αλλον τροπο.και μαρεσε.!!!αχχααχχ
γιατι δεν ανοιγεις ενα θρεντ πχ
\" νεος τροπος για ερωτα \" ?
δεν θα ηταν πιο σωστο παρα στο \"κοκοβουλες συμπεριφορες στο φορουμ\" ?
απλη σκεψη εκανα....
αν σου κανει την κρατας ..αν οχι βαλτα ολα εδω για να με αναγκασεις να ζητησω απο την θεοφανια να μας εξηγησει λεπτομερως πως εγινε η παρτουζα ...
βεβαια ετσι θα μεινουμε ισως μονοι μας εδω!
ο κιπ ηδη λεει οτι θα αποχωρησει , η θεοφανια το ιδιο , η φυση ειναι πικραμενη και παει λεγοντας ...
να σου δωσω μια συμβουλη φιλικη ?
αστο καλυτερα για σενα και τον Δ....
ο ερωτας ειναι μαλλον καλυτερα να μεινει εξω απο αυτο το φορουμ.....
η σεξουαλικοτητα βεβαια οχι γιατι ειναι η βαση της συγχρονης ψυχιατρικης !
ακου πανικουλα,
δινω αλλη διασταση οταν ειμαι με ανθρωπο και του σφιγγω το χερι, τον κοιτω στα ματια και αλλη διασταση οταν βλεπω τον αλλο σε μια οθονη.
Μιλαω με αρκετο κοσμο εδω μεσα, αλλα δεν δινω σημασια.
Τι ειμαι εγω για τους αλλους χρηστες? γραμματα σε ενα γυαλι.
Οταν ομως καθομαστε σε καρεκλες (και οχι σε κρεβατια :D )
κατ εμε πρεπει να ειμαστε αληθινοι.
Γιατι τοτε, χαλαω χρονο απο την real ζωη μου.
Εδω γραφω απο την δουλεια μου, δεν με ενοχλει.
Ο χρονος μου εδω αλλωστε ειναι νεκρος.
Ομως η καθημερινοτητα μου, δεν αποτελειται γραμματα εκτακτως ερριμενα σε οθονη.
Πλαισιωνεται απο αληθινους ανθρωπους που με αγαπανε και τους αγαπαω.
Δεν εχω αντιρρηση η καθημερινοτητα μου να διευρυνεται, οχι ομως ετσι χυμα,
με οποιον να ειναι και οπως να ναι.
Δυστυχως για σενα,
την ολη υποθεση δεν την εκανα για την ομορφη κορμαρα σου και τα μπιρμπιλωτα σου ματια.....
Αλλα γιατι εκτιμουσα ενα ανθρωπο που ειχαμε βρεθει και θεωρησα οτι ειχα προσθεσει ενα μικρο πετραδακι
στην ζωη καποιου.
Θεωρησα οτι αυτο το πετραδακι αξιζε να προστεθει ιδιως οταν ειχα την αποψη οτι μιλουσαμε με ενα ανθρωπο αξιοπρεπη οπως ειχα πει τοτε.
Ποια αξιοπρεπεια προκυπτει ομως οταν η ιδεα του να σπασει πλακιτσα εδω μεσα γινεται ισωμα με το οτι εχω προβλημα??
Ο σαββας φευγωντας απο το φορουμ, ειχε πει κατι πολυ σοφο,
αλλα δεν του ειχα δωσει βαση.
Ειχε πει οτι, το να εχει καποιος μια ψυχολογικη παθηση, αυτο δεν τον απαλλασει απο το να ειναι ανθρωπος στα υπολοιπα του. Μπορει καλος η κακος, μιζερος η οτι αλλο.
Ο κηπ,
εδω και μερες αφοτου εσκασε η τεραστια πλακα του,
τριγυρνουσε και δεν του καιγοτανε καρφι.
Ειχε την αποψη οτι καλως εκανε οτι εκανε,
ε σου λεει κλειδωθηκε και το θρεντ, δεν βαριεσαι.
Για να ειμαι σαφης και ξεκαθαρος,
εαν μετα απο λιγες μερες (και οχι πριν ενα μηνα) ο κηπ παθαινε την γνωστη κριση του και ζηταγε βοηθεια,
δεν θα περναγα ουτε τον ισθμο.
Τελος υπαρχει μια παρεξηγηση εδω μεσα.
Υπαρχει κοσμος που θεωρει οτι εδω μεσα εχει στρατολογημενες μητερες τερεζες,
οπου καθονται νυχθημερον και ακουν οτι να ναι οπως να ναι,
και στο τελος \"γνωματευουν\".
ΛΑΘΟΣ!
ειμαστε ανθρωποι, καθημερινοι με τις ατελειες μας,
αλλα παραλληλα με τις απαιτησεις μας για το πως συναστρεφομαστε με τον καθενα εδω μεσα.
Ο καθενας μας λοιπον βαζει τα κριτηρια του για αυτο, ετσι και εγω - τιποτα λιγοτερο η περισσοτερο.
Υπαρχουν αρκετοι που με αντιπαθουν εδω μεσα..... και πιστευω οτι καλως κανουν.
Ας μου επιτραπει να εχω και εγω λιγους που να τους αντιπαθω για τους λογους που εχω εκφρασει κατα καιρους.
Καλως η οχι, οπως ειπα και πιο πριν για μενα ειναι ζητημα αξιοπρεπειας και ετσι πορευομαι στην καθημερινη μου ζωη.
Δεν βλεπω το λογο να εχω αλλη σταση εδω μεσα, υποκριτης δεν ημουν ποτε.
Οχι γιατι δεν θελω, αλλα γιατι δεν μπορω.
κρινε , ειμαι σιγουρος οτι αν ω μη γενητο ο κιπ ξαναβγαλει κριση , θα ξαναπας στην τριπολη γιατι ουτε την πρωτη φορα πηγες για τον κιπ αλλα για τον εαυτο σου!Quote:
Originally posted by krino
ακου πανικουλα,
δινω αλλη διασταση οταν ειμαι με ανθρωπο και του σφιγγω το χερι, τον κοιτω στα ματια και αλλη διασταση οταν βλεπω τον αλλο σε μια οθονη.
Μιλαω με αρκετο κοσμο εδω μεσα, αλλα δεν δινω σημασια.
Τι ειμαι εγω για τους αλλους χρηστες? γραμματα σε ενα γυαλι.
Οταν ομως καθομαστε σε καρεκλες (και οχι σε κρεβατια :D )
κατ εμε πρεπει να ειμαστε αληθινοι.
Γιατι τοτε, χαλαω χρονο απο την real ζωη μου.
Εδω γραφω απο την δουλεια μου, δεν με ενοχλει.
Ο χρονος μου εδω αλλωστε ειναι νεκρος.
Ομως η καθημερινοτητα μου, δεν αποτελειται γραμματα εκτακτως ερριμενα σε οθονη.
Πλαισιωνεται απο αληθινους ανθρωπους που με αγαπανε και τους αγαπαω.
Δεν εχω αντιρρηση η καθημερινοτητα μου να διευρυνεται, οχι ομως ετσι χυμα,
με οποιον να ειναι και οπως να ναι.
Δυστυχως για σενα,
την ολη υποθεση δεν την εκανα για την ομορφη κορμαρα σου και τα μπιρμπιλωτα σου ματια.....
Αλλα γιατι εκτιμουσα ενα ανθρωπο που ειχαμε βρεθει και θεωρησα οτι ειχα προσθεσει ενα μικρο πετραδακι
στην ζωη καποιου.
Θεωρησα οτι αυτο το πετραδακι αξιζε να προστεθει ιδιως οταν ειχα την αποψη οτι μιλουσαμε με ενα ανθρωπο αξιοπρεπη οπως ειχα πει τοτε.
Ποια αξιοπρεπεια προκυπτει ομως οταν η ιδεα του να σπασει πλακιτσα εδω μεσα γινεται ισωμα με το οτι εχω προβλημα??
Ο σαββας φευγωντας απο το φορουμ, ειχε πει κατι πολυ σοφο,
αλλα δεν του ειχα δωσει βαση.
Ειχε πει οτι, το να εχει καποιος μια ψυχολογικη παθηση, αυτο δεν τον απαλλασει απο το να ειναι ανθρωπος στα υπολοιπα του. Μπορει καλος η κακος, μιζερος η οτι αλλο.
Ο κηπ,
εδω και μερες αφοτου εσκασε η τεραστια πλακα του,
τριγυρνουσε και δεν του καιγοτανε καρφι.
Ειχε την αποψη οτι καλως εκανε οτι εκανε,
ε σου λεει κλειδωθηκε και το θρεντ, δεν βαριεσαι.
Για να ειμαι σαφης και ξεκαθαρος,
εαν μετα απο λιγες μερες (και οχι πριν ενα μηνα) ο κηπ παθαινε την γνωστη κριση του και ζηταγε βοηθεια,
δεν θα περναγα ουτε τον ισθμο.
Τελος υπαρχει μια παρεξηγηση εδω μεσα.
Υπαρχει κοσμος που θεωρει οτι εδω μεσα εχει στρατολογημενες μητερες τερεζες,
οπου καθονται νυχθημερον και ακουν οτι να ναι οπως να ναι,
και στο τελος \"γνωματευουν\".
ΛΑΘΟΣ!
ειμαστε ανθρωποι, καθημερινοι με τις ατελειες μας,
αλλα παραλληλα με τις απαιτησεις μας για το πως συναστρεφομαστε με τον καθενα εδω μεσα.
Ο καθενας μας λοιπον βαζει τα κριτηρια του για αυτο, ετσι και εγω - τιποτα λιγοτερο η περισσοτερο.
Υπαρχουν αρκετοι που με αντιπαθουν εδω μεσα..... και πιστευω οτι καλως κανουν.
Ας μου επιτραπει να εχω και εγω λιγους που να τους αντιπαθω για τους λογους που εχω εκφρασει κατα καιρους.
Καλως η οχι, οπως ειπα και πιο πριν για μενα ειναι ζητημα αξιοπρεπειας και ετσι πορευομαι στην καθημερινη μου ζωη.
Δεν βλεπω το λογο να εχω αλλη σταση εδω μεσα, υποκριτης δεν ημουν ποτε.
Οχι γιατι δεν θελω, αλλα γιατι δεν μπορω.
πηγες στον φιλο που ειχες αναγκη εσυ να βοηθησεις , χωρις να περιμενεις να στο ζητησει ο ιδιος
μην μειωνεις πανω στην κριση οσα ηδη εχεις κανει στα ματια μου , για να σε θεωρω το πιο πολυτιμο μελος του φορουμ