Εσύ πόσο είσαι δάσκαλε και σου ζητάνε τα 20χρονα σχέση?
Printable View
τρομακτικο να με παιζουν 20-22 ετων κοπελες πανεμορφες και στυλατες . φυσικα απορριπτονται απο τις πρωτες κουβεντες και αλλαζω συζητηση . εχω τα διπλα τους χρονια . απολαμβανουμε την συζητηση και ανοιγουμε θεματα συνεχως . το παροδοξο ειναι οτι οι συζητησεις μαζι τους ειναι απολαυστικες σε σχεση με μια συνομιλικη μου , μεσα στην μιζερια και τον προβληματισμο . ενω οι μικρες , ευχαριστες , αισιοδοξες και μαθαινω πραγματακια .
( εχω μπολικους φαν ο τεραστιος , ο μεγιστος), αλλα το κομματακι ειναι εκτος ρεπερτοριου ..και μιας και ειμαι απο υπολογιστη αυτη την στιγμη και οχι το σμαρτ φονι ...παρε την ακουστικη μου
https://www.youtube.com/watch?v=UvdafSqDFbI&t=3197s
Είμαι από πολύ μικρός στο παιχνίδι σεξ και σχέσεων γενικά . Δικαίως έχω κατακτήσει το Νόμπελ . Ένας επικοινωνιακός Άνδρας και Openminded δεν χρειάζεται κ πολύ προσπάθεια στο πεδίο αυτό . Γνωρίζοντας βέβαια από συμπεριφορά και προσέγγιση . Ένας χαλαρός ,ασφαλής , δυναμικός Άνδρας δεν έχει να φοβηθεί τπτ . Ξέρω τι θέλουν οι γυναίκες και στο συντροφικό και στο σεξιστικό κομμάτι . Ένα πολύ καλό σεξ , οργασμικο , ταξίδια , βόλτες , συμπεριφορά,συζήτηση και κατανόηση είναι η Πύλη του παραδείσου για συνεχόμενες σχέσεις . Βέβαια παίζει ρόλο το παρουσιαστικό ,η εμφάνιση ,η αντίληψη ,η επικοινωνία, η ευχάριστη προσωπικότητα . Στο θέμα μας ,ίσως αυτό κάνει ακόμα και τις μικρότερες σε ηλικία να σκέφτονται την εμπειρία ,αλλά δεν είμαι καθόλου θετικός σε αυτό . Όχι βέβαια πως μια κοπέλα με την φρεσκάδα της νιότης , κορμί λαμπάδα , Βαρβάτα ινστα με ατελείωτο μπικίνι δεν κεντρίζει το ενδιαφέρον, αλλά μέχρι εκεί . Κ ο λόγος είναι απλός , ότι μια κοπέλα στην νιότη της θα πρέπει να ζήσει τα της ηλικίας της και όχι να τρέχει με έναν ώριμο Άνδρα που ναι μεν την ανεβάζει ,ξέρει να της φερθεί αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να της στερήσει το πλέγμα με τα ηλικιακά ενδιαφέροντα της . Φυσικά έχω κάνει σχέσεις με διάφορα ηλικίας αλλά η διαφορά 20ετιας plus είναι απαγορευτικη . Πχ στα 33 μου είχα μια 18αρα , φοβερή κοπέλα ,πανέμορφη ,πράσινο Μάτι , πρόκα ξανθό μαλλί ,μια όαση ομορφιάς μου είχε πει ψέματα για την ηλικία της και όταν μου την αποκάλυψε μου ζήτησε να μην χωρίσουμε ...φυσικά το διαχειριστικά μαεστρικά να μην πληγωθεί μεν και να ξεκινήσει τις σπουδές της δε . Ένας έμπειρος Άνδρας γνωρίζει και ένας περγαμηνατος γνωρίζει πολλά περστρα.
Όπως σας είπα οι άλλοι είναι καλύτεροι από μένα σε αυτά που θέλουν οι γυναίκες εγώ είμαι άσχετος από γυναίκες τους έχω ξεσηκώσει όλους να μην κάνουν ΤΙΣ κότες το 90 παίρναν όλοι ναρκωτικά κ μου λέγανε γιατί δε γαμας φανταστείτε τι διαβολάκια είναι όχι παιδιά δεν το δέχομαι να κάνετε ΤΙΣ κότες αυτά είναι παιχνίδια των γιατρών σασ κάνουν αρνάκια κ μετά τέλος τέτοιες μαλακιες εγώ δεν τις δέχομαι θα φάτε το αγγούρι οπωσ το έφαγα εγώ και θα πείτε ευχαριστώ σαν άντρες
Αυτά από το μέτωπο
Τα έχω κόψει τα πάρτυ . Ειδικά Μύκονο ,δεν ξαναπατήσα . Είναι ενοχλητικό να έρχονται Ιταλοί κ Ισπανοί gay για πέσιμο . Γυαλίζει κ το ματάκι φυσικά . Την επομενη φορά σκέφτομαι ( γιατί κάποια στιγμή ) θα ξαναπάω θα ρίχνω καταγγελίες για παρενόχληση !
Τι χάνεις ? Είσαι πολύ σίγουρη με μένα γενικά αλλά πέφτεις έξω . Δεν είπε κανείς ότι με χαλάει η σχέση , έχω γράψει ότι δεν μπορώ να την υποστήριξω. Όταν μπαίνεις σε ΣΧΕΣΗ έχει υποχρεώσεις τις οποίες εγώ δεν μπορώ να της στηρίξω . Τίμιο ! Πάμε τώρα στο σεξ , το οποίο Μ αρέσει ιδιαίτερα και δηλώνω 100% αρσενικό . Τίμιο κ εδώ . Πάμε τώρα στο 20χρονο , δεν ψάχνω εμπειρίες άσχετα αν μια αντικειμενικά μικρή κοπέλα εκπέμπει σε άλλα κύματα , οπότε τίμια κ εδώ το παγώνω στο φιλικό γιατί ούτε αυτό μπορώ να το υποστηρίξω . Άρα τι μένει ...είναι απλό ...μια τύπισσα στα ίδια μήκη κύματος ...όχι καναπέ κ νετφλιξ και όχι ντελιβερι . Ούτε πρόσκοληση, ούτε στορυ είμαστε μαζί κ πάμε διακοπές ....τόσο απλό και το τραβάς από τα μαλλιά . Στηρίζω την επιθυμία μου και ξέρω τι θέλω . Ειδικά κ γενικά πέφτεις πολύ έξω με μένα . Λυπάμαι βέβαια έχεις προδιαγραφές αλλά φτάνεις μέχρι σε ένα πεπατημένο σημείο την σκέψη σου . Κάτι τύπου πατρόν ...δλδ . Χωροταξικά γυρίζεις γύρω γύρω . Είσαι λάθος , αλλά οκ κουβέντα κάνουμε . η σκέψη μου διαφέρει στερεοτυπικά .
μπλα μπλα μπλα,, τα ιδια και τα ιδια τζοβανη.
αυτα μας τα ειπες.
αυτο ειπα κι εγω. οτι ψαχνεις σεξ και οχι σχεσεις. δεν ειπα πουθενα οτι σε χαλαει. ειοα οτι δεν θελεις. το ιδιο λεμε.
το τι σε κανει να τα επαναλαμβανεις απο δω κι απο κει λεγοντας τα ιδια, μονο εσυ το ξερεις.
ναι, δεν με πειθεις. παινευεσαι μονος σου και μεγαλοποιεις τα υποτιθεμενα προσοντα σου.
καταλαβαινω οτι εχεις λαθος κριση απο οσα λες για εδω μεσα.
λες οτι ολοι σε παινευουν και σε ευχαριστουν, ενω δεν ειναι αληθεια.
μεγαλοποιεις τα θετικα, βαζεις κατω απο το χαλακι τα αρνητικα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.
και παινευεσαι μονος σου.
για μενα εχεις διαστρεβλωμενη κριση και λες παπαντζες. ειτε το κανεις συνειδητα, ειτε απο καποια περιστασιακη βλαβη.
γεγονος παραμενει οτι δεν εισαι χορτασμενος. μπορει να ησουν στο παρελθον, αλλα τωρα εισαι ολοφανερα πεινασμενος και κανεις κρα ..
δεν με πειθεις.
επισης, καλα λεει η σπουργιτη. τοσο μεγαλο θεμα εχεις που μεγαλωσες; γιατι δεν λες την ηλικια σου;
τα 100% αρσενικα την λενε στρειτ και με ευκολια. μερικες γυναικες κωλωνουν να την πουν...
μπας και δεν εισαι 100%;;;
Βρε κορίτσια ψυχραιμία… Αφήστε και λίγο τη γοητεία να συναρπάζει… Τι τα θέλετε τώρα τα «αντα» και τα «ηντα»? «Άντα» όπως «άντρα» και «ήντα» όπως «ηντα θυμηθηκες κι εσυ τώρα να ξεσκεπάσεις το μύθο…» ;) Εδώ που τα λέμε ο μύθος απάντησε, μην τον αδικήσουμε κιόλας τον κύριο καθηγητή, είπε, κουβαλάει συμπυκνωμένη όλη τη μυθική του εμπειρία όντας μόλις στην αρχή των δεύτερων -αντα. Ακμαιότατος δηλαδή και διατηρώντας ακέραιη την κάθε νεανική του ικμάδα καθότι έχει βρει κιόλας το ελιξήριο της ζωής.. Αλίμονο σε κάτι συνομηλίκους του σαν και του λόγου μου που γέρασαν πρόωρα.. Ο Messi ακόμα μαγεύει στα γήπεδα παίζοντας μπάλα, ο «πονάει μέση» κάθεται στον καναπέ και χαζεύει μαγεμένος.. Ο Messi πασαλείβει με baby oil και δίνει απλόχερα (απολαυστικό) πόνο, ο messy/«πονάει-μέση» πασαλείβεται μόνος του με τη θερμαντική για αναλγησία… Μη γίνεστε ασέβαστες.. :P ;)
Βασίλη πήρες φόρα μέσ´ τα fora και οι τρόποι σου πήγαν περίπατο.. Γράφεις γράφεις στο ξένο θρεντ αλλά το θεματοθέτη τον έχεις γραμμένο, ακόμα χρωστάς να δώσεις μια σοβαρή απάντηση πάνω σε αυτό που ρωτά. Επανορθώνω πάραυτα και τη δίνω τώρα αμέσως.
Γιατί οι φιλίες με το άλλο φυλο θα έχουν πάντοτε μια ευγενική απόσταση. Ενώ οι φιλίες με το ίδιο φύλο έχουν μια άλλη αμεσότητα και μια δυνατότητα για μεγαλύτερη οικειότητα. Αυτά ισχύουν και για τα δυο φύλα. Έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον. Αυτά ισχύουν για μένα.
Τα κοουτς ρεμεντυ , σπουργίτι οι περγαμηνατοι των πσυχολογκικων εκκενώσεων . Μια ζωή τα ίδια ...παντού βλέπουν νάρκισσους ,ακόμα και στον ύπνο τους , ομοφοβικους,φαλλοκρατες, σεξιστες , κακοποίητες, ...μια ζωή η ίδια καραμέλα. Πέρα την επιτηδευμένη ασχετοσυνη συνεχίζουν και στηρίζουν την αποψουλα τους ότι όλα κινούνται ρυθμικά στον ίδιο κύκλο . Επικίνδυνοι χρήστες των σοσιαλ μίντια ,δολοφονούν συνειδησεις , προσωπικότητες ,χαρακτήρες που είναι ξεκάθαροι . Ενίοτε έχουμε και περιστασιακή βλάβη ....ενώ είναι ξεκάθαρη η στάση και η άποψη . Προσπαθούν να στηρίξουν ανυπόστατα αφηγήματα του εγκεφάλου τους σε ξεκάθαρα ατομικές θέσεις του . Οι δικαστές του φόρουμ . Η ηλικία μου είναι ανάμεσα στα δεύτερα Άντα και οι εμπειρίες μου πραγματικές . Τώρα αν θέλετε και ληξιαρχική πράξη γέννησης αυτά είναι gdpr και ειδικά δημόσια ! Ανακεφαλαιωνοντας και επειδη χάνετε συνεχώς , δηλώνω καταστρειετ , ώριμος Άνδρας , άκρως σεξουαλικώς με μερικές ερωτικές διαστροφές , Μ αρέσουν οι γυναίκες , τα κινκυ κρεββατια , δεν δηλώνω προσκολλημένος σχεσακιας , λατρεύω τα μπικίνι, αρκετές επιτυχίες στον γυναικείο φύλο , ιδιαίτερα επικοινωνιακός ,κοινωνικός , openminded , με Νόμπελ στα σεξιστικά . Αναφέρεις ότι κάνω κρα για σεξ ...ανοησίες φυσικά καθώς για μένα το σεξ είναι εύκολο ειδικά μέσα από πλατφόρμες δικτυωσης ( όχι φυσικά εδώ μέσα ) οπότε το καθαρό ζητούμενο δεν είναι το σεξ καθεαυτό,καθώς επίσης έχω αρκετά τηλεφωνακια για νύχτες πάθους . Σου χαλάω την σούπα λοιπόν και να ξέρεις θα σου αλλάζω όλη την μελατη κοσμοθεωρία σου . Είσαι πολύ πίσω mental και μάλλον χαμένος μέσα σε ιδιότυπα κοινωνικομορφωτικα δίκτυα !
Καλά ρε φίλε, αν έγραψες όλο αυτό για να μην πεις ότι είσαι ξερωγω 45 σε ανώνυμο φόρουμ ... Τι να πω
Τζοβάνι, όταν θα σε ρωτούν ηλικία, να λες.. Είμαι 30 και κάτι μήνες. Μπορεί να είναι 10 μήνες, 100, 200.
Εγώ γενικά σαν άνθρωπος προσπαθώ να μην χαλάω χατίρια, αλλά, Τζιοβάνι, αδερφέ, τα κορίτσια εδώ έχουν πάρει το σοβαρό τους και εγω αυτό το ακούω. Εδώ που τα λέμε έχουν κι ένα δίκιο..
Ο,τι είπα είπα, η μπάλα σε σένα τώρα αδερφέ μου, εγώ πάω να ξαπλώσω τη μέση μου γιατί κουράστηκα και στ’ αλήθεια πονάει. Δεν τον μπορώ τον παλιονοτιά…
Καλημέρα Σπουργίτη :) (αλλά και στην υπόλοιπη παρέα..)
Πλακίτσα έκανα εδώ με το «ασέβαστες» αλλά δεν με κατάλαβες.. Έχεις δίκιο, δε γνωριζόμαστε κιόλας τόσο καλά, είναι και ο γραπτός λόγος που βάζει εμπόδια, είναι και η διαφορά στο χιούμορ μεταξύ ανδρικού και γυναικείου μυαλού, ή απλά ήμουν κουρασμένος και ήταν fail το αστείο. Anyway, σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να το διευκρινίσω. :)
Κάνε ( ή μη κάνεις) ότι θες γυμναστικές/ διατροφές , μόνο κομπλεξικός μη γίνεις :p Γιατί το έχω δει πολλές φορες να επαναλαμβάνεται , επειδή έχασαν κιλά να κρίνουν τους άλλους που τρώνε
Εσύ που το ξερεις ? στην εφηβεία είσαι ακόμη χαχαχαχ
Είναι πάρα πολλά τα κιλά Γιώργο και δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το πάω με τη γυμναστική. Κάνω κάποια βήματα και αμέσως λαχανιάζω και αρχίζουν να ανάβουν τα λαμπάκια για error από όλα τα συστήματα της μηχανής. Μέσες, πόδια κλπ. Και δεν είναι τα μόνα βάρη αυτά που έχουν μαζευτεί τώρα τελευταία, είναι πολλά.. Ας πούμε πως δόξα τω Θεώ τα πιο δύσκολα σκοτάδια τα πέρασα και εξακολουθώ να είμαι εδώ γύρω και να γράφω.. Είναι πολλά και δύσκολα αυτά που περνάω και πρέπει κάπως να μπορέσω να αντέξω. Το φόρουμ βοηθάει κάπως.. Κι εσείς όλοι βοηθάτε.. Κι ο Τζιοβανης βοηθάει.. Κι εσυ αρχηγέ μου βοηθάς.. ;)
Να στε καλά όλοι ρε παιδιά…
Είμαι κάτω των 50ντα και άνω των 40αντα . Το ζήτημα δεν είναι ηλικιακό , ένας μπον βιβερ , ένας Αρσενικός,ένας ΑΝΔΡΑΣ δεν έχει τέτοια ζητήματα. Το ζήτημα είναι ότι το έχουν οι κοπέλες που στις τρυφερές ηλικίες των 20-25 μένουν καγκελο . Εστιάζω λοιπόν σε βαθύτερα αίτια και όχι ταυτοτικα .
Στο συγκεκριμένο νομίζω πως δεν κινδυνεύω να γίνω κομπλεξικός. Εμένα το φαγητό έχει γίνει το καταφύγιο μου, το «ξέσπασμά» μου από τα προβλήματα της ζωής. Λάθος τρόπος, το ξέρω αυτό, απλά κάνω τον απολογισμό μου και σου λέω τι ισχύει σε μένα, δεν το εγκρίνω.. Άλλος προσπαθεί να κόψει το τσιγάρο, το ποτό, τα ναρκωτικά, εγώ έχω αυτο που προσπαθώ να αλλάξω. Πρέπει να το αντικαταστήσω με κάποιον πιο υγιεινό τρόπο για να εκτονώνω την πίεση. Ακόμα και στα πρώτα αντα (και παρά τα κιλά) κάπως άντεχα, τώρα στα δευτερα αντα βλέπω πως πλέον δε μπορώ…