οχι δεν εχουν γιατι αν ειναι καποιος σωστος πατερας δεν χωριζει αναλαμβανει τις ευθυνες του. Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
οχι δεν εχουν γιατι αν ειναι καποιος σωστος πατερας δεν χωριζει αναλαμβανει τις ευθυνες του. Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Είπα ότι είναι άγιες? Εγώ είμαι της άποψης ότι δεν μας ορίζει το φυλο μας αυτό που είμαστε. Να κρινόμαστε για τον χαρακτήρα μας, όχι για το φυλο μας. Εσύ χρεώνεις την αποτυχία σου στο φλερτ στις γυναίκες.
Γιατί άραγε μεγαλώνουν με χωρισμένους γονεις? Πες μου εσύ που τα ξέρεις όλα.
Σωστοί γονείς σύμφωνα με ποιανού τα κριτήρια, τα δικά σου; Δηλαδή όταν κάποι@ θέλουν να χωρίσουν, έχουν να διαπραγματευτούν τι λες εσύ για το τι θέλουν να πράξουν με τη ζωή τους; Το ανάληψη ευθυνών σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. Το να χωρίσει κάποι@ μπορεί να είναι υγιές, ενώ να μείνει σε έναν γάμο μπορεί να είναι άρρωστο. Με ποιο δικαίωμα το κρίνεις;
επειδη δεν ανελαβαν τις ευθυνες τους απλα
Ποια εισαι εσυ που θα μου πεις να παω σε ψυχολογο? Τι να κανω τοσο κακο ειναι να μην το'χω με τις γυναικες και το φλερτ? Και δεν ειμαι ο μονος που το περναει αυτο. Δηλαδη για να λεγεσαι αντρας πρεπει να εχεις επιτυχια με τις γυναικες?
Αυτά είναι προσωπικά σου θέματα να λύσεις, με τη βοήθεια ψυχολόγου ή/και ψυχίατρου όμως, δεν είναι θέματα των γυναικών τις οποίες κατηγορείς για τη συμπεριφορά τους, ούτε προβλήματα της σύγχρονης ζωής. Το μόνο πρόβλημα της σύγχρονης ζωής που διακρίνω να έχεις, είναι ότι οι γυναίκες εκφράζουν τη θέλησή τους να διαλέγουν ανθρώπους που δεν τις κατηγορούν, ενώ επιφανειακά τις "θέλουν και χρειάζονται". Δε σημαίνει ότι κάποιος μας θέλει είμαστε και υποχρεωμένες να τον θέλουμε.
Συμβουλή μου είναι το ψυχολόγος ή ψυχίατρος. Αλλιώς γιατί ρωτάς, για να παίρνεις μόνο τις απαντήσεις που εσύ θέλεις;
Προφανως δεν θα κατηγορησω την κοπελα με την οποια εχω προθεση να βγω θα ημουν ανοητος αν εσκαβα μονος μου τον λακο. Ουτε λεω κατι που θα τις απομακρυνει. Πιανω μια ενδιαφερουσα συζητηση μεσω μηνυματων με απλα καθημερινα πραγματα, πως περναει με τι ασχολειται αυτο τον καιρο. Δεν γραφω κατι που θα τις ξενερωσει. Απλα στο τιντερ συνηθως μπαινουν πολλες απλα για να παρουν επιβεβαιωση αυτο ειναι αποδεδειγμενο δεν το λεω εγω. Χωρις καν να εχουν προθεση να βγουν μαζι σου
Δεν το κρίνω αυτό που νιώθεις. Απλά σου λέω ότι η χρειάζεσαι δουλειά στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης.. Η χαμηλή αυτοπεποίθηση επιρρεαζει κι άλλους τομείς της ζωής σου. Όσο και να σου φαίνεται χαζό, ένας άνθρωπος με ψηλή αυτοπεποίθηση είναι πιο γοητευτικός ακόμη και από τον πιο όμορφο άνθρωπο εξωτερικά. Δίνει άλλο αέρα.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω ενός χόμπι (θα περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, θα χαλαρώσεις) και φυσικά με ψυχοθεραπεία. Το άλλο κομμάτι που θα ήταν καλό να δεις είναι το πως επιρρεαζεσαι από τις απόψεις των άλλων και τον τρόπο που τις χειρίζεσαι. Αρκετά επιθετικός, χωρις πρώτα να δεις τη πρόθεση του άλλου. Δεν το λέω μόνο για όλο αυτό που έγινε σήμερα, αλλά κι για όλες τις φορές που άνοιξες θέμα στο φόρουμ. Ακόμη και το γεγονός ότι είχες την ανάγκη να γράφεις ιστορίες για να έχεις την προσοχή των άλλων, πάλι είναι ένδειξη χαμηλής αυτοπεποίθησης. Δηλαδή η χαμηλή αυτοπεποίθηση δεν ήρθε από τις απορρίψεις που δέχτηκες στο κομμάτι του φλερτ αλλά προϋπήρχαν.
Το χόμπι θα σε βοηθήσει κιόλας να γνωρίσεις γυναίκες από κοντά, να σε γνωρίσουν και αυτές και σιγά σιγά να πλησιάσει κάποια.
Δηλαδή κατά την άποψή σου το να μας βομβαρδίζετε με μηνύματα και dick picks είναι για εμάς αναγνώριση που αναζητάμε και όχι παραβίαση του δικαιώματός μας να υπάρχουμε στην κοινωνική σφαίρα δίχως να έχουμε όλα τα λιγούρια του σύμπαντος να μας την πέφτουνε με το έτσι θέλω; Θα ήθελα να ζήσεις ΜΙΑ μόνο ημέρα σαν γυναίκα, να έβλεπα αν θα το θεωρούσες αναγνώριση το δικαίωμα που παίρνετε να μας κατσικώνεστε κάθε τρεις και μία. Σε κάθε τομέα και σε κάθε περίσταση. Και να πρέπει αντί να χαιρόμαστε τη ζωούλα μας να έχουμε να βλέπουμε τα πουλιά σας μες στη μούρη μας, ή τα pathetic μηνύματα που ποτέ δε ζητήσαμε.
Και αυτό δεν είναι βία, είναι επιβεβαίωσή μας και πρέπει να αντλούμε ικανοποίηση κι από πάνω.
Διαβαζω ολη νυχτα βιβλια επιστημονικης φαντασιας, προτιμω να ζω 24 ωρες σε εναν φανταστικο κοσμο ταινιων/βιβλιων για να αποφευγω τα προβληματα της καθημερινοτητας. Το κανω γιατι με καταστρεφει ψυχολογικα να βλεπω αλλους αντρες εξω που εχουν αερα και ανεση και βγαινουν συνεχεια εξω με κοπελες. Και σκαω και σκεφτομαι πως εχουν αυτοι κοπελα και εγω οχι? Δηλαδη πως να γινω κατι που δεν ειμαι? Και το να παω να το παιξω μαγκας ή να αγοράσω κάποιο ακριβό αμάξι απλά για να εντυπωσιάσω κάποια δεν μου βγαίνει. Πως γινεται οι αλλοι να ειναι τοσο ελκυστικοι και εμενα να μην με παρατηρει καμια?
Για μένα έχεις δώσει παραπάνω σημασία από ότι πρέπει στο εν λόγω θέμα με τις σχέσεις και πιστεύεις ότι καθορίζει την αξία σου οπότε για αυτό η κάθε σχέση που προσπαθείς να συνάψεις εν τέλη καταλήγει αποτυχημένη.
Επίσης οι γυναίκες ελκύονται από κάποιον που είναι ο εαυτός του και είναι αυθεντικός, όχι από κάποιον που πάει να προσποιηθεί ότι είναι δυναμικός για να αποδείξει την αξία του.
Εσύ πάνω στην ανασφάλεια σου να αποδείξεις ότι είσαι «καλός» πετυχαίνεις το αντίθετο. Να απωθείς τους άλλους.
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι τους άλλους τους ελκύει η «αυθεντικότητα» και η ειλικρίνεια και το να είσαι ο εαυτός σου.
Στη τελική θες να είσαι ίδιος με όλους τους άλλους ή να ξεχωρίζεις; Σκέψου το λίγο.
Επιπλέον, να ξέρεις ότι όσο το μελετάς τόσο δεν θα έρχεται. Επικεντρωσου πρώτα στο πως μπορείς να αλλάξεις τα χαρακτηριστικά και τις ανασφάλειες που σε «εμποδίζουν» να βρεις κοπέλα και όταν αποδεχτείς τον εαυτό σου ως έχει και αποκτήσεις και παράλληλα αυτοπεποίθηση αυτο θα «λάμψει».
Αλλά όσο δεν κάνεις αλλαγές και λες «όλοι έχουν κοπέλα και εγώ όχι» και το θεωρείς ως το σημαντικότερο θέμα του κόσμου δεν θα έρχεται.
Ααα μαλισταα ,, το αλλαζω σε οτι με συμφερει,, Το να με κατηγορεις για κατι που δεν εχω κανει ποτε σε κοπελα ειναι σωστο? Εσυ εισαι η ηθικη γυναικα και εγω ο σκαρτος ετσι δεν ειναι?
Δεν ξερω να κανω αλλαγες δεν το'χω με το φλερτ και για αυτο μπαινω σε αυτες τις εφαρμογες. Οσο και αν προσπαθω δεν ειμαι αυτος ο ανετος τυπος που αρεσει στις γυναικες. Καποιοι ανδρες ειμαστε καταδικασμενοι να μην ειμαστε ελκυστικοι πιστεψε με δεν ειναι ευκολο να αλλαξω πραγματα τα οποια με καθοριζουν μια ζωη
Πρέπει να βγεις από το comfort zone σου και να ρισκάρεις όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται.
Απλά μην το βλέπεις σαν κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει. Ξεκίνα μια δραστηριότητα και δες το σαν κίνητρο για να κοινωνικοποιηθείς πρώτα από όλα. Αυτός πρέπει να είναι ο βασικός σου στόχος. Άσε λίγο στην άκρη το θέμα της κοπέλας και των σχέσεων και εστίασε στον εαυτό σου. Και όταν αποκτήσεις άνεση σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα σου βγει αυθόρμητα να κάνεις κίνηση σε κάποια που σου αρέσει.
Ναι αλλα πως rainbow? Απο κοντα με οσες κοπελες εχω μιλησει στο παρελθον απλα με εβλεπαν σαν χαμηλων τονων και απλα σαν ,, καλο παιδι,, Δεν με εχει κοιταξει καμια να με κανει να νιωσω οτι ειμαι ποθητος. Ξερεις ποσο ποναει αυτο στην ανδρικη αυτοπεποιθηση? Η κοινωνια μας θελει συνεχως σκληρους και δυναμικους, αλλα εχουμε και εμεις ανασφαλειες, εχουμε και εμεις την αναγκη να νιωσουμε οτι αρεσουμε σε μια γυναικα. Και ακομα και αν αρεσω σε καποια μετα απο λιγα ραντεβου θα καταλαβει την απειρια μου και θα τρεχει μακρια. Γιατι αν εισαι ντροπαλος αντρας δυστυχως ξενερωνει τις γυναικες
Τις προαλλες πηγα να μιλησω σε μια κοπελα σε μια εκδηλωση και ημουν τοσο αγχωμενος που δεν ηξερα τι να της πω και το αφησα. Εχω τοσο τεραστιο φοβο απορριψης που δεν μπορω να μιλησω σε καμια εξω. Μπαινω στις εφαρμογες γιατι απο μηνυμα δεν εκτιθομαι ετσι
Κανένας δεν είναι τέλειος. Προφανώς και έχουν ελαττώματα απλά πιθανόν λόγω αυτοπεποίθησης ξέρουν να τα «κρύβουν» και να φαίνονται πιο «άνετοι». Οπότε αυτόματα γίνονται ελκυστικοί. Η ανασφάλεια και η φοβία φαίνονται.
Δηλαδή μπορεί να μην είναι τέλειοι εμφανισιακά ούτε στον χαρακτήρα αλλά να προβάλλουν άλλα χαρακτηριστικά που τους κάνει να τους προσέχουν.
Εφόσον έχεις απορίες καλύτερα να ρωτήσεις τον εαυτό σου. Θες να το πάμε αντίστροφα για να διαπιστώσουμε τι είναι αυτό που μπορεί να φταίει; Εσύ τι πιστεύεις ότι κάνεις λάθος σε θέματα σχέσεων; Θεωρώ ότι η αυτογνωσία και η αυτοκριτική θα δώσει την λύση, όχι με το να σου απαντάμε εμείς.
Εμείς δεν σε ξέρουμε οπότε κάνουμε υποθέσεις για το τι μπορεί να φταίει. Ούτε σε έχουμε δει για να καταλάβουμε τι είναι αυτό που «προβάλεις». Οπότε ας το πάμε λίγο αντίστροφα.
Αυτο ομως rainbow ερχεται σε αντιφαση με αυτο που μου ειπες οτι πρεπει να ειμαι ο εαυτος μου. Βλεπεις λοιπον και η ιδια οτι προσποιουνται οι περισσοτεροι για να αρεσουν. Δεν ειναι ο πραγματικος εαυτος τους. Εγω γιατι πρεπει να προσποιηθω οτι ειμαι ανετος απλα για να αρεσω σε μια κοπελα?
Σου εξηγησα τι προβαλλω και δεν ειναι κατι που αλλαζει ευκολα. Δεν μπορω να γινω απο εσωστρεφης ξαφνικα εξωστρεφης. Αλλα αυτο ειναι δυσκολο για πολλες κοπελες να το αντιληφθουν. Γιατι ο ψυχολογος μου εχει πει οτι πασχω απο σοβαρη κοινωνικη φοβια. Και δεν θα καθομουν να γραφω σε ενα φορουμ να χανω το χρονο μου αν αυτα που γραφω δεν ειναι αληθινα και τα βιωνω αυτο τον καιρο
Και πες οτι προσποιηθω τι θα πετυχω? Μπορει αρχικα να τραβηξω την προσοχη της και να αρχισει η κοπελα να βγαινουμε για καφε. Το αργοτερο στο δευτερο ραντεβου θα καταλαβει οτι δεν ειμαι αυτος ο κουλ και ανετος τυπος που γνωρισε αλλα ενα ατομο με ανασφαλειες και κοινωνικη φοβια. Τι θα πετυχω δηλαδη?
Όπως το λες. Δεν γίνεται ΞΑΦΝΙΚΑ. Με μικρά βήματα όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Αν βρίσκεσαι στο 0 δεν θα πας κατευθείαν στο 100. Μπορείς να πας όμως στο 40-50. Ίσως σε αυτό μπορεί να μεσολαβήσει και η ψυχολόγος αν νιώθεις ότι δεν μπορείς μόνος σου. Αλλά το ζητούμενο είναι να αλλάξεις αυτά που σε ενοχλούν ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Για καμία κοπέλα.
Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου και θες να δουλέψεις το κομμάτι της επικοινωνίας και της αυτοπεποίθησης κάντο πρωτίστως για σένα.
Μα για αυτό λέμε τόση ώρα ότι πρέπει να είσαι αυθεντικός και ειλικρινής με τον εαυτό σου. Ο στόχος είναι να δουλέψεις κάποια πράγματα για να βγεις από το καβούκι σου και να είσαι πιο άνετος με το φλερτ και τις κοινωνικές συναναστροφές. Τότε θα πάψεις να προσποιείσαι για να αρέσεις, οπότε θα κερδίζεις τους άλλους για αυτό που είσαι.
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω;
Ναι αλλα μου κοβονται τα ποδια να μιλησω σε καποια απο κοντα οσες φορες προσπαθω αρχιζω να τρεμω και να νιωθω οτι θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει
Ντρεπομαι που πηγαινω στους οικους ανοχης αλλα αν στερηθω και αυτο θα τρελαθω. Βλεπω στην πολη ζευγαρια ευτυχισμενα και σκαω μεσα μου απο τη ζηλια μου γιατι σκεφτομαι εκεινοι εχουν μια χαρα ερωτικη ζωη, εχουν αγκαλιες και φιλια και εγω αναγκαζομαι να πληρωνω για να ζησω τουλαχιστον το σεξ. Και πανω στην απελπισια μου ειμαι εθισμενος στο να βλεπω βιντεο για να καλυψω τον πονο μου που δεν εχω ερωτικη ζωη
Οπότε ακολούθησε άλλη μέθοδο. Μέσω ενός χόμπι. Εκεί θα αναπτύξεις μια σχέση με τους υπόλοιπους, θα νιώσεις ότι σε αποδέχονται και σιγά σιγά θα έρθει και το ερωτικό... Θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσεις μια κοπέλα που ήδη θα γνωρίζεις.
Πάντως το κλάμα και το αυτομαστιγωμα δεν βοηθάει.. Μακάρι όλα μας τα προβλήματα να είχαν αυτή την λύση και να έφτιαχναν όλα μαγικά.
Δεν το λες ευκολο επειδη μπορει να σε παρουν ευκολα χαμπαρι οι αλλοι οτι της την πεφτεις και να φας γερο δουλεμα. Και ακομα και αν μιλησω σε καποια θα μου μιλησει στα πλαισια της δραστηριοτητας γιατι να ενδιαφερθει ερωτικα για μενα? Αφου θα συναντιομαστε μονο στο χομπι. Νιωθω ασχημα να την πεσω σε καποια εκει και να φανω λιγουρης
Δεν ξερω να φλερταρω ποτε δεν το ειχα. Δεν καταλαβαινω πως αλλοι ανδρες το κανουν εγω δεν μπορω
Οκ, ασε το φλερτ στην ακρη, μια απλη γνωριμια κανε σε πρωτη φαση σε μια δραστηριοτητα που θα επιλεξεις, χορο πχ. Οπως θα γνωριζες οποιονδηποτε, αντρα ή γυναικα.