Τι να βγαλουν εργασια... εδω ουτε καν βιβλια δεν εχω ακομα..... οι συναντησεις της ΟΣΣ μας ελειψαν :p
Printable View
Τι να βγαλουν εργασια... εδω ουτε καν βιβλια δεν εχω ακομα..... οι συναντησεις της ΟΣΣ μας ελειψαν :p
Δεν εχεις λαβει ακομα βιβλια!!!!!Μα καλα τι κανουν...εγω τα ειχα λαβει γρηγορα...και φετος τα εχω λαβει παλι...για τσεκαρε το.
ποκα?Quote:
Originally posted by keep_walking
wow....καλο μακαρι και εγω να ειχα μια ομαδα μελετης...ειχα παλια οταν ημουν πραγματικος φοιτητης και περνουσαμε το βραδυ παιζοντας χαρτια:P...φυσικα πατωναμε στις εξετασεις lol.
Τωρα βεβαια εχω σοβαρεψει...
χαχαχαχα
αετε μου!
χρονια πολλα μαρακι.οτι μα οτι επιθυμεις να το βρεις:)
Toυς εχω παρει τηλ, μου ειπαν πως ειχαν καποιο προβλημα με καποιο τομο και τον ξανατυπωνουν. Ε φανταζομαι με το ζορι δεν μου μπορουν να μου δωσουν τα βιβλια :pQuote:
Δεν εχεις λαβει ακομα βιβλια!!!!!Μα καλα τι κανουν...εγω τα ειχα λαβει γρηγορα...και φετος τα εχω λαβει παλι...για τσεκαρε το.
Ενα βοριοελλαδητικο παιχνιδι...που πρεπει να μοιαζει πολυ με την ποκα...δεν θυμαμε καλα τους κανονισμους της ποκας αλλα ειναι παρεμφερη.
Μπουρλοτο λεγοταν και μια παραλλαγη...βιδα.
δλδ φανταζομαι πως εισουν πρωτα νικο.ενετελως ηλιθιος. και μιας και σκευτομαι την ηλιθιοτητα σου βρηκα και ενα σχετικο ρητο να βαλω ως υπογραφη να σε θυμαμαι:P:P:P:P:P:P:P:P:D:D:D:D:D:):):):coo l::cool::cool::cool: χιχιχιχιχχιχιχιι:cool:Quote:
Originally posted by keep_walking wow....καλο μακαρι και εγω να ειχα μια ομαδα μελετης...ειχα παλια οταν ημουν πραγματικος φοιτητης και περνουσαμε το βραδυ παιζοντας χαρτια:P...φυσικα πατωναμε στις εξετασεις lol. Τωρα βεβαια εχω σοβαρεψει...
Oλγα να σαι καλα !!! Και εσυ οτι επιθυμεις γλυκια μου :)))
Εγω το υδρογονο εσυ την...lol
Quote:
Εγω το υδρογονο εσυ την...lol
εεε εισαι μα__κας.
εσυ εισαι σκετο μεθανιο.πορδη κοινος
lol liveloula...παλι μου εφτιαξες το κεφι:)
δεν απορω πλεον π ολοι οι δικοι σου σε λενε μακακα.:P
εμ τα θελεις...κριμα που δεν ειμαι Κρητη...να με λες..μπαρμπα:P
πολυ ασχοληθικα με ενα μηδενικο.αντε βρες το αλλο σου μισο που δεν υπαρχει.πρεπει να ειναι σπανιο να βρεθει αλλο μισο απο σενα.εισαι σπανιο ειδος προς εξαφανηση.ζωον.
χερομαι π δεν εισαι Κρητη.και να εισουν θα ηταν σαν να μην εισουν .
χμ το γ...με το νημα...τερμα δεν ασχολουμε αλλο.
ουτε και εγω.παρε νημα να καθαρησεις τα δοντια σου.χααχχαχα.
καλα δεν θα πας για υπνο?Τριβεσαι ε?
Εγω παντως νυσταξα χαιρετησα...
παω να φτιαξω καφε....
με κουραζει η ανοητη και αυθαδεις συμπεριφορα αυτων που τσιγκουνευονται τα ναυλα και στελνουν τα φιλα η τις υβρεις τους απο το διαδικτυο!
κιπ ....
δεν ξαναρχιζεις λεω εγω τα χαρτια ?
το ξερεις το ανεκδοτο
\"δεν γ..ς που δεν γ..ς ! δεν πας για ψαρεμα?
ξερω και μια γκομεναρα ψυχολογο στην τριπολη ! τρελοκαψουρα με ενα φραμακοποιο απο την Αθηνα κολητο... να μαθω περισοτερα κιπ μπας και της κανεις καμμια επισκεψη?
Ασε πανο και η ψυχιατρος μου γκομεναρα γκοθου ειναι...αλλα δεν ειδα προκοπη:P
Τι είναι το γκόθου?Quote:
Ασε πανο και η ψυχιατρος μου γκομεναρα γκοθου ειναι...αλλα δεν ειδα προκοπη:P
gothic...τουλαχιστον παλια...εχει το στυλ,το προσωπο το ντυσιμο,τωρα εχει σοβαρεψει....αλλα ηταν σεξυ πολυ....και ακομα ειναι.
εχει σοβαρεψει...οχι οτι το gothic δεν ειναι σοβαρο...απλως δεν ειναι η πεπατημενη.
Μμμμ...μήπως θα έπρεπε να τη βλεπεις περισσότερο?Quote:
gothic...τουλαχιστον παλια...εχει το στυλ,το προσωπο το ντυσιμο,τωρα εχει σοβαρεψει....αλλα ηταν σεξυ πολυ....και ακομα ειναι.
Το τερπνον μετά του ωφελίμου....
Δεν εχει να μου προσφερει κατι...τα φαρμακα τα παιρνω...αν θελω ψυχοθεραπεια θα παω σε επαγγελματια...οχι σε πλασιε φαρμακων που ουτε καν οτι πρεπει να κανω εξετασεις αιματος για καλο και για κακο δεν μου ειπε...και το εμαθα απο μονος μου,ευτυχως που ειμαι υγιης...ακομα.
Τώρα που είπες για πλασιέ φαρμάκων....άκουγα πως φαρμακευτικές δίνουν στους γιατρούς δώρα ταξίδια, ανάλογα πιο φάρμακο προωθούν. Πρόσφατα το εξακρίβωσα πως έτσι γίνεται!Quote:
Δεν εχει να μου προσφερει κατι...τα φαρμακα τα παιρνω...αν θελω ψυχοθεραπεια θα παω σε επαγγελματια...οχι σε πλασιε φαρμακων που ουτε καν οτι πρεπει να κανω εξετασεις αιματος για καλο και για κακο δεν μου ειπε...και το εμαθα απο μονος μου,ευτυχως που ειμαι υγιης...ακομα.
Είναι φρίκη και μόνο που το σκέφτομαι. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα μπροστά στο κέρδος και την καλοπέραση.
Αναισθητοποιουνται απο τη δουλεια,μερικοι ειναι εκ φυσεως αναισθητοι και φυσικα αν τους κυνηγας απο πισω με τηλεφωνηματα μπορει να ανταποκρινονται κατι που δεν εκανα,αλλιως ναι συνηθως σε γραφουν κανονικα γιατι εχουν χψζ ασθενεις που τρεχουν απο πισω τους και παιρνουν ενα σωρο τηλεφωνα.
Ειναι σαν τον ησυχο μαθητη στην ταξη που δεν θα ασχοληθουν οι καθηγητες κατα καποιο τροπο.
Από κει και πέρα όμως, πρέπει κάποιος να ψαχτεί πολύ για να βρει αν η θεραπεία που παίρνει είναι η κατάλληλη, ή απλώς ο ψυχίατρος τον ξεπετάει και πάει παρακάτω.
Ναι οταν στην αγορα εχεις πχ 10 αντιψυχωτικα ανταγωνιστικα και ολα διαφημιζουν στην ουσια τον εαυτο τους...τοτε ο ψυχιατρος διαλεγει οποιο γουσταρει.Αν ο ασθενης δεν \"γκρινιαξει\" να του πει...ξερεις εχω το ταδε προβλημα και το ταδε..ωστε να δοκιμασουν κατι αλλο δεν γινεται τιποτα.
Εγω ειχα προβλημα με τα \"risperdal\" για πολλα χρονια αλλα δεν το ειχα συνειδητοποιησει μεχρ που αλλαξα φαρμακο.
Απο κει και περα,εχω δοκιμασει στην ουσια δυο αντιψυχωτικα risperdal και το abilify που περνω τωρα...με ενα αλλο τριτο μπορει να ημουν καλυτερα,μπορει και χειροτερα...ομως δεν εισαι και πειραματοζωο να παιζεις με τη χημεια του εγκεφαλου σου...ου μπλεξεις ειναι η αληθεια αλλα πολλες φορες δεν γινεται διαφορετικα.
Φαντάσου όμως τι γίνεται με τους ανθρώπους που δεν την ψάχνουν, εμπιστεύονται τον γιατρό και παίρνουν λάθος φάρμακα που μπορεί να δρομολογήσουν τη ζωή τους σε τελείως λαθος κατεύθυνση απ αυτή που θα έπαιρναν αν είχαν τη σωστή φαρμακευτική αγωγή.
Θα πεις, οκ, και τι θα κάνουμε τώρα? Θα αμφισβητήσουμε όλους τους ψυχιάτρους και θα φάμε καμια εμμονή πως μόνο ζημιά θέλουν να κάνουν στον ασθενή, στο βωμό του χρ΄ματος?
Όχι, απλά θεωρώ πως κάποιος πρέπει να πάρει πολλές γνώμες ώστε να σιγουρευτεί πως έχει πάρει το σωστό δρόμο προς την ίαση ή τουλάχιστον προς την ηρεμία.
Να σου πω την αληθεια...αν δεν μου παρουσιαζοταν σεξουαλικο προβλημα (στην αρχη παρουσιαστηκε αλλα νομιζα οτι φταιω εγω),κυριως δυσκολια εκσπερματωσης...τοτε μπορει ακομα να ημουν ενα ματσο χαλια με τα risperdal...μιλαμε για ενα κουβαρι αγχους εδω και πολλα χρονια...αστα να πανε.
Σε εναν αλλο φυσικα μπορει να ειναι το ιδανικο φαρμακο.
μα μονο ηδη τρελοι γινονται ψυχολογοι η ψυχιατροι!Quote:
εχει σοβαρεψει...οχι οτι το gothic δεν ειναι σοβαρο...απλως δεν ειναι η πεπατημενη.
δεν το εχεις καταλαβει ακομα κιπ?
χαχαχαχα
μα εσυ παντα ησουν υγειης αλλα αναβλητικος !Quote:
ενω εγω και αυτη ειμστε για δεσιμο!
γιαυτο ομως μαθαμε τοσα πολλα πραγματα , για τις ψυχικες αρρωστειες ! Τα εργστηρια που κανουν ελεγχους στο αιμα , δεν ξερουν πως ειναι ο ασθενης τους!
Οι ψυολογοι ομως και οι ψυχιατροι την βρισκουν να ζουνε ολη την μερα μαζι τους και ασυνειδητα να αναλυουν ακομα και με ποια χερι πιανουν το πουλι τους οταν κατουρανε !
αχαχαχαχα
οχι Θεοφανια !Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Τώρα που είπες για πλασιέ φαρμάκων....άκουγα πως φαρμακευτικές δίνουν στους γιατρούς δώρα ταξίδια, ανάλογα πιο φάρμακο προωθούν. Πρόσφατα το εξακρίβωσα πως έτσι γίνεται!Quote:
Είναι φρίκη και μόνο που το σκέφτομαι. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα μπροστά στο κέρδος και την καλοπέραση.
κανεις λαθος !
ο γιατρος ζει ολη την ημερα αναμεσα στο νοσοκομειο το ιατρειο και τους ασθενεις που επισκεπτεται καμμια φορα στα σπιτια τους , οταν δεν μπορουν να σηκωθουν απο το κρεβατι η εχουν τα χρηματα να πληρωσουν την μετακινηση τους!
Αλλοι γαιτροι κλεισμενοι στα εργαστηρια παλευουν ολη μερα με τα μικροβια τους ιους και τις ουσιες που μπορουν να αλλαξουν καποια δεδομενα συμπεριφορας στους ψυχικα ασθενεις
Δεν γνωριζονται πια μεταξυ τους και για να μπορουν να κανουν σωστα την δουλεια τους και οι μεν και οι δε , καθε νεο φαρμακο που βγαινει απο ενα εργαστηριο , μετατρεπεται σε εμπορευμα για να αποκτησει αξια και να αποσπασει το ενδιαφερον αυτου που θα το χρησμιοποιησει για την θεραπεια !
Ειναι και λογικο και θεμιτο να κερδιζουν ολοι!
Και τα εργαστηρια και οι γιατροι και οι ασθενεις !
ολα σημερα λειτουργουν για το κερδος !
αν δεν κερδιζαν τα εργαστηρια =βιομηχανιες φαρμακων , θα σταματουσε η εξελιξη της ιατρικης επιστημης !
αυτο ειναι πολυ σωστο κιπ!Quote:
Αναισθητοποιουνται απο τη δουλεια,μερικοι ειναι εκ φυσεως αναισθητοι και φυσικα αν τους κυνηγας απο πισω με τηλεφωνηματα μπορει να ανταποκρινονται κατι που δεν εκανα,αλλιως ναι συνηθως σε γραφουν κανονικα γιατι εχουν χψζ ασθενεις που τρεχουν απο πισω τους και παιρνουν ενα σωρο τηλεφωνα.
Ειναι σαν τον ησυχο μαθητη στην ταξη που δεν θα ασχοληθουν οι καθηγητες κατα καποιο τροπο.
η μεγαλη διαφορα ειναι οτι στο σχολειο , μαθαινεις να μην εμπιστευεσαι την κοινωνια και γιαυτο σιωπας η παιζεις κρεμαλα στο μαθημα , αλλα τον γιατρο τον κυνηγας γιατι αγαπας την ζωη και θες να της πιεις γουλια-γουλια μεχρι να βγει η ψυχη σοΥ!
Δεν θα σε αναγκασει ο γιατρος να αγαπας την ζωη σου κιπ!
αυτο μονος σου πρεπει να θες να το κανεις και να διαλεξεις να σε κυβερνανε αυτοι που θα βαλουν ξανα μπροστα τον ανθρωπο απο το κερδος για να μην χρειαζεται ουτε να τρεχεις απο πισω τους ουτε φακελακια να τους δινεις ...
ο τελικος κριτης της χρησιμοτητας η της βλαψιμοτητας ενος φαρμακου κιπ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟς Ο ΑΣΘΕΝΗς ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ!Quote:
Ναι οταν στην αγορα εχεις πχ 10 αντιψυχωτικα ανταγωνιστικα και ολα διαφημιζουν στην ουσια τον εαυτο τους...τοτε ο ψυχιατρος διαλεγει οποιο γουσταρει.Αν ο ασθενης δεν \"γκρινιαξει\" να του πει...ξερεις εχω το ταδε προβλημα και το ταδε..ωστε να δοκιμασουν κατι αλλο δεν γινεται τιποτα.
Εγω ειχα προβλημα με τα \"risperdal\" για πολλα χρονια αλλα δεν το ειχα συνειδητοποιησει μεχρ που αλλαξα φαρμακο.
Απο κει και περα,εχω δοκιμασει στην ουσια δυο αντιψυχωτικα risperdal και το abilify που περνω τωρα...με ενα αλλο τριτο μπορει να ημουν καλυτερα,μπορει και χειροτερα...ομως δεν εισαι και πειραματοζωο να παιζεις με τη χημεια του εγκεφαλου σου...ου μπλεξεις ειναι η αληθεια αλλα πολλες φορες δεν γινεται διαφορετικα.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...ΟΧΙ ΟΜΩς ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΕΙ!
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΛΟΓΟ ΕΙΧΕ , ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ
Ο ΑΣΘΕΝΗΣ!!!!
Ποκα ειπες νομιζα οτι ειπες πρεφα lol.Quote:
ποκα?
χαχαχαχα
αετε μου!
Δεν μου αρεσει και πολυ η ποκα...αν και υπαρχει τεχνη πιστευω.
εγω παλι δεν ξερω την πρεφα !Quote:
Ποκα ειπες νομιζα οτι ειπες πρεφα lol.Quote:
ποκα?
χαχαχαχα
αετε μου!
Δεν μου αρεσει και πολυ η ποκα...αν και υπαρχει τεχνη πιστευω.
μακαρι να μπορουσα καποτε να ερχομουνα στην τριπολη να μου την μαθαινες ...