τι εκανες παλι;
Printable View
Έγραψα στο Twitter πριν έναν μήνα (όσο ήμουν σε νοσηλεία δηλαδή) ότι δεν ήθελα να ξυπνήσω πάλι, και τώρα το θυμήθηκαν.
Άσε και εφημερεύουν τα χειρότερα νοσοκομεία . Εν τω μεταξύ με κλείδωσαν σε έναν χώρο και τρελαίνομαι όταν με κλειδώνουν, δεν έχω ούτε νερό και 23% μπαταρία και δεν είμαι και σίγουρη για τον διαβήτη, έχω πάλι πρόβλημα με την αναπνοή
Πως είσαι wanderer ? είσαι καλύτερα ?
Με έκλεισαν στο Δρομοκαΐτειο, δεν έχω κινητό κανονικά. Μην σου πω πώς είμαι.
πες μ πως εισαι ? τι εγινε ?
Το κατάλαβα ότι τώρα είσαι πραγματικά σε κλινική γιατί δεν έχεις πρόσβαση σε κινητό. Μόνο καλό θα σου κάνει.
Κουραγιο. Θα περασει και αυτο. Εμπιστεψου τους γονεις σου, τους δικους σου ανθρωπους, αυτους που ηδη γνωριζεις εκει εξω και οχι κοσμο που δεν εχεις δει ποτε και συνομιλεις μονο απο το ιντερνετ. Και κανε συναναστροφη οπως σου ειπε και πολυ σωστα εκανε η Μαριλου κυριως με γυναικες παρα με αντρες. Σου επαναλαμβανω αυτη τη στιγμη η προτεραιοτητα σου ειναι η υγεια σου, η ασφαλεια σου, το να νιωσεις καλα, και μετα θα ερθουν και αυτα που ψαχνεις. Για την ωρα αστα λιγο, βαλτα στο ψυγειο. Καλη συνεχεια σου ευχομαι. Να προσεχεις στη ζωη σου και να προσεχεις τη ζωη σου. Ολα καλα θα πανε. Χαζευε ταινιουλες μεχρι να περασει ολο αυτο.