ρε πανικουλα τι θες να σου κανω...τεσπα θα τα πουμε σε κανα chat...δεν αντεχω αλλο τωρα.
Printable View
ρε πανικουλα τι θες να σου κανω...τεσπα θα τα πουμε σε κανα chat...δεν αντεχω αλλο τωρα.
μαλλον για γελια ειμαι και για κλαματα μαζι
δεν 8ελω να μ κανεις τπτ.να πας να κοιμηθεις σαν πουλακι οπως παντα.εγω φταιω εγω.
μπορει να μην ζω να τα πουμε στο κωλο ιρκ σου
Τι σε κλάνει εδώ ολόκληρο κανάλι έφτιαξε ο άνθρωπος τόσες προσκλήσεις σου έκανε.
Και φυσικά καλά έκανες και τον υποστήριξες, όπως και ο keep σε υποστηρίζει και εσένα και όλους, τι ήθελες δηλαδή να έχεις αποκλειστικό ιντερνετικο κώλακα? Έλα μην ξεφεύγουμε από τα όρια της πραγματικότητας δεν μπορώ να βλέπω κοτζαμ άτομα με παιδιά να κάνουν οι ίδιοι σαν μικρότεροι από τα παιδιά τους. Θα δεις ότι θα πας αύριο στον ψυχολόγο και όλα θα πάνε καλά. Η υστερία δεν βγάζει πουθενά.
θα σου λεγα τωρα τπτ.αντε!!!μια ζωη δινω και δεν περνω τπτ απο τους αντρες.
και σε δημισιο ψυχολογο π θα παω δεν περημενω και τπτ.
θα λεω τα ιδια βαρετα που εχω μαθει απο εξω και στο τελος δεν θα βγει ακρη.τα εχω κανει τοοοοοοοοσο σκατα στην ζωη μου πδεν υπαρχει λυση.
μην το λες για τον ψυχολόγο,κάτσε να δεις.και τι αν είναι δημόσιος,σημασία έχει να είναι καλός.θα δεις αύριο.
ναι παλι θα μ αλλαξει φαρμακα και κανενα δεν θα εχει αποτελεσμα.εχω καταθλυψη δεν φευγει με τπτ.και εχω και τις κωλοκρησεις.
αφου πηγα σε γυναικολογο γι α την καθηστερηση μου .φυσικα δεν ειμαι εγκυος αλλα δεν μπορουσε να μ γραψει φαρμακα γιατι θα εχουν παρενεργεις με τα ψυχοφαρμακα π περνω.
και επισης αυριο μετα της 10 ανιγει το ιαττρειο και στησ 12 πιανω δουλεια.να δω ποτε διαολο θα προλαβω.ολα δυσκολα.μια ζωη παλευω.μια ζωη αιμα φτυνω!!
Μην τα μπερδεύεις όλα ασχολείσου με το να βρείς τρόπο να διαχειριστείς την κατάσταση.Πήγαινε σε δημόσιο ψυχολόγο και εγώ το έχω κάνει αλλά καλύτερα να πας και στον γιατρό σου να κοιτάξεις ξανά την θεραπεία σου να ηρεμήσεις γιατί με το να φωνάζεις κάνεις κακό και στο παιδί σου.Εχω κάνει και εγώ πολλά λάθη και εγώ έφτανα στα όρια μου και φώναζα και ντρέπομαι αλλά είναι αλήθεις ότι έχει φάει ξύλο ο γιός μου απο μένα.Οι αντοχές μου είχαν τελειώσει τώρα που τα σκέφτομαι λέω όχι έπρεπε να δείξω περισσότερη υπομονή να μην χτυπήσω το παιδί μου μήπως δεν έφταιγε και το περιβάλλον που υπήρχε ένταση;
γιωτα εγω σπανια να τον χτηπισω τον μικρο και δεν του φωναζω.με τον εαυτο μου τα βαζω.ολοι μ λενε να τον δερνω γιατι ειναι θηριο αλλα δεν θελω με τπτ.
μια χαρά θα τα καταφέρεις.να γράψεις νέα αύριο.κάθε περίπτωση είναι διαφορετική,μπορεί αυτή τη φορά να βοηθηθείς περισσότερο(σου το εύχομαι).άντε ξεκουράσου τώρα και ηρέμησε,πάρε αγκαλιά το παιδάκι σου και σκέψου πως όλα θα πάνε καλά.μια μπόρα ήταν και τίποτα άλλο.φιλάκια.
ισα ισα ειμαι πολυ γλυκεια μαζι του και του διχνω υπερβολικη αγαπη.γιαυτο εχει γινει νταης και τα θελει ολα ετημα.
πανικουλα εισαι ερωτευμενη με τον Κηπ.Παρατα τη μαυριλα κ γινε καλη κ ομορφη για να σου φωναζει οπως τοτε πανικουλααααααααααααααααα ααααααααααααα
Εισαι τυχερη που πηρες απο ενα ανδρα ενα παιδι,εισαι δυνατη που χωρισες ,κ εχεις κ χιουμορ.!
Κοιταξε τι θα κανεις με τα φαρμακα ,μπορει να υπαρχουν αλλα που σου ταιριαζουν περισσοτερο.Συζητησε το με γιατρο.
Μη στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα!Οτι γινεται ειναι το καλυτερο που μπορει να γινει-νομος συμπαντος-.φιλια-
Μαρία μου
μην απογοητεύεσαι!
Άνθρωπος είσαι, έχεις και τα πάνω σου και τα κάτω σου, όπως όλοι μας. Κι όλοι λίγο πολύ έχουμε κάνει αυτή την τρομερή σκέψη:(
Όλα αυτά που αναφέρεις, με υπομονή και επιμονή, μπορείς να τα αλλάξεις και να κάνεις τη ζωή σου πιο ευτυχισμένη!
Πολύ καλή αρχή αύριο που θα ξεκινήσεις και ψυχοθεραπεία.
Καταρχήν, μπράβο για την υπομονή που δείχνεις στο παιδί σου. Το αν σου μιλάει άσχημα κάποιες φορές δε σημαίνει ότι δε σε αγαπάει, αλλά άλλα πράγματα ίσως. Ο ψυχολόγος πιστεύω θα σε βοηθήσει και στη διαπαιδαγώγησή του, γιατί κανένας μας δε γεννήθηκε ή σπουδασε γονιός. Πάντως, από ότι νομίζω καλά κάνεις και έχεις υπομονή και ψυχραιμία απέναντί του, αλλά πρέπει να του βάζεις και όρια τα οποία πρέπει να ξέρει πως όταν τα ξεπερνάει θα έχει συνέπειες. Άυτό θα τον βοηθήσει και στη σχέση του μαζί σου αλλά κυρίως και στη μετέπειτα ζωή του.
Όσο για τα υπόλοιπα που ανάφέρεις, όπως τα χάπια, δυστυχώς υπάρχουν πολλά άτομα που παίρνουν πολύ περισσότερα. Σημασία όμως δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα με την οποία ζούμε. Αν΄σήμερα χρειάζεσαι το α φάρμακο για να ανταπεξέλθεις, οκ. Μην αυτομαστιγωνεσαι και για αυτό!!!
Αύριο, δε θα το χρειάζεσαι ίσως. Κάνε ότι καλύτερο για σένα στο τώρα.
Όσο για τις σχέσεις, χμμμ, νομίζω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων σήμερα έχει αυτό το παράπονο, άχ! Μη σε παίνρει από κάτω ρε Μαράκι... Βέβαια καλό είναι να βλέπουμε που έχουμε κι εμείς τα δικά μας λάθη σε ότι πάει στραβά στις σχέσεις μας αλλά όχι με σκοπό να τινάξουμε τα μυαλά μας στον αέρα, αλλά να δούμε τι μερίδιο ευθύνης έχουμε και να λάβουμε δράση...
Αύριο ξεκινάει μια νέα μέρα Μαρία!
Κοιμήσου...
ΥΓ.Μη τα βάζεις με τον κηπ, δεν του αξίζει νομίζω:)
maraki μια κρισουλα εχεις τωρα θα σου περασει..δεν νομιζω οτι τα πιστευεις ολα αυτα..κανεις μας δεν τα πιστευει.
αντιθετα εισαι η πεταλουδιτσα του φορουμ και σε συμπθω πολυ!μπορει καποιες φορες να ξεσπας ομως ειναι ανθρωπινο..
τι κανεις τωρα?πως εισαι?
Μαράκι, μη το βάζεις κάτω. Είσαι αγωνίστρια άλλωστε. Το έχω καταλάβει από διάφορα που έχω διαβάσει κατά καιρούς από σένα. Νομίζω πως τελείωσες το λύκειο σε μεγαλύτερη ηλικία έτσι δεν είναι? Αυτό και μόνο δείχνει ότι είσαι αγωνίστρια. Δες τα θετικά στη ζωή σου. Είσαι όμορφη, έχεις ένα παιδάκι, ζεις σε ένα υπέροχο και ευλογημένο νησί!
Μια φίλη μου έχει κάνει 8 εξωσωματικές και δεν έχει αποκτήσει παιδί ακόμα. Μάλλον δεν πρόκειται όπως τα βλέπω. Μια άλλη φίλη μου, 50 χρονών, έφερε το παιδάκι της πριν από 2 μήνες με υιοθεσία από Ινδονησία, μετά από γραφειοκρατικές προσπάθειες, έξοδα και ταξίδια στην Ινδονησία 2 χρόνων.
Στην ηλικία σου ήμουν και εγώ Μαρία μια χωρισμένη μητέρα. Και τότε, 30 χρονών ακριβώς, σε μια βραδυνή έξοδο με μια φίλη μου, γνώρισα τον δεύτερο και σημερινό σύζυγό μου, έναν εξαιρετικό άνθρωπο, με τον οποίο αποκτήσαμε και άλλα παιδιά και σήμερα ζούμε όλοι μαζί ευτυχισμένοι.
Ηθελα κι εγω παλια για ενα διαστημα να αυτοκτονησω, αλλα σκεφτηκα πως αν αυτο γινει, δεν θα εχω την ευκαιρια να διορθωσω τιποτα.Κι αν δεν μπορεις να ζησεις για σενα, που δεν το πιστευω, προσοχη ζητας...ζήσε για το παιδί σου.Οχι απλα επιβιωσε, αλλα ζησε.Βαλε στοχο τη σωστη διαπαιδαγωγηση του.Παρε βιβλια και διαβασε.Προσπαθησε να γινεις πιο καλη στη δουλεια σου, ή να βρεις μια αλλη που να σε γεμιζει περισσοτερο.Στις μερες μας ενα διαζυγιο δεν ειναι τιποτα.Υπαρχουν πολυ πιο μεγαλα προβληματα στον κοσμο.Αν βρεις ενα στοχο, θα βρεις και λογο να ζεις.Οπως και αν οι γυρω σου σε δουν πιο δυνατη, θα θελουν να σε πλησιασουν κι απο μονοι τους+θα παρεις περισσοτερη αγαπη απο το παιδι σου αν του φεθεις πιο σωστα.Αν αυτοκτονουσες, μονο τραυματα θα του προσθετες.Δεν θα το κανε αυτο μια μητερα.Ετσι δεν ειναι?Ντροπαλη δεν πιστευω πως εισαι.Αν ησουν, δεν θα χες παει με τοσους αντρες σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα.Κι αυτο δεν το λεω για να σε προσβαλω, αλλα ακομα και η διαδικασια της προσεγγισης, δεν γινεται απο ντροπαλα ατομα.Όσο για ολο αυτο το τελευταιο, περιμενε να γνωρισεις καποιον και να εχετε μια σχεση, και μετα πηγαινε μαζι του.Για τη γυναικα σπανια ειναι ευχαριστηση -πιστευω-το απλο σεξ, με καποιον δηλαδη που δεν εχει πρωτα κανει σεξ με το μυαλο της, αν καταλαβαινεις τι εννοω.Αν δεν υπαρχει η ψυχικη επαφη, μετα θα γυρνας, θα νιωθεις \'\'χρησιμοποιημενη\'\', αδεια και θα κλαις.Αλλαξε τη ζωη σου.Αφου καταφερες να φυγεις απο εναν αντρα που σε χτυπουσε, εχεις τη δυναμη να κανεις κι αυτο!
liveloula που πήγε το χιούμορ σου το αστείρευτο που μ\'έκανε να χαμογελώ όταν γύρω μου έπεφταν τα τείχη? Ξέρω πως είσαι δυνατή το έχεις αποδείξει. Ξέρω πως η αγάπη που έχεις για το παιδάκι σου είναι μεγαλύτερη από την απελπισία και την απογοήτευση που νιώθεις τώρα και πως θα πάρεις πίσω από αυτό υπερδιπλάσια αγάπη από αυτή που του δίνεις. Μην το εκθέτεις στην μιζέρια, γίνε δυνατή για να έχεις δίπλα σου ένα βράχο αργότερα. Είναι το παιδάκι σου κι είναι ένα δικό σου δημιούργημα. Ό,τι κι αν σου πει είναι δικά σου λόγια. αν σε μισείς θα σε μισεί.
κοριτσια σας ευχαρηστω για ολα.
σε λιγο θα παω στον γιατρο αν προλαβω δλδ.μετα της 10 πανε οι τρελογιατροι λολ.
συνφωνω οτι ειμαι πολυ δυνατος χαρακτηρας και πυστευω οτι ειμαι μια πολυ σωστη μανα.
απο εκει και περα η σχεση μου με τους γυρω μου ειναι λιγο σκατα.
η μονη που κανω λιγο παρεα ειναι μια ξαδερφη μου.αλλα και αυτη δεν ερχετε σπιτι μου ολο δουλειες εχει.
οι αλλες π εκανα παρεα ξεκοψανε μαζι μου μολις ειδαν οτι περα απο αυτα που ειπαμε ειδη δεν εχω τπτ αλλο να πω.
τι να κανω?ολα αυτα π λενε μου φενονται ανουσια.μονο σε οτι εχει σχεση με τα παιδια.
ουτε ταινιες βλεπουνε,ουτε αισθηματικα εχουν.βαριεμαι πολυ με τις παρεες που ειχα γιαυτο δεν εχω.και δεν με νοιαζει κιολας τοσο.μου αρεσει η υσηχια μου.εγω θα ηθελα να γνωρησω καποιον αντρα να με αγαπησει εμενα και το παιδι μου και να κανουμε 4-5 παιδια ,να ειμαστε μια μεγαλη ευτηχησμενη οικογενεια.
δεν θελω ουτε ταξιδια ουτε κλαμπ και ολα αυτα π ονειρευονται οι συνομηλικες μου ελευθερες η παντρεμενες.
αλλα μονο στο διαδικτιο γνωριζω αντρες που βγενουν σκατα (εκτος τον κιπ π μενει στην διαολου την μανα και που αν καναμε κατι θα τον εκανα να παρει τα βουνα αχαχχα).
αυτοι π δειχνουν ενδιαφερον για μενα σαν γυναικα ειναι παντρεμενοι.οι ελευθεροι με θελουν για σεξ επειδη ειμαι ομορφη ψηλη και γεροδεμενη και σεξυ.εγω δεν καλυβομαι μονο με αυτο εξακλου δεν τελειωνω καν.αν δεν ειμαι ερωτευμενη με καποιον δεν ευχαρηστιεμαι τπτ.
για ολα φταιει ο χαρακτηρας μου.πρεπει να τον αλαξω.αλλα πως?ετσι λεω συνεχεια και κανω λιγη προοδο αλλα μετα τα εισοπεδονω ολα με 4 κουβεντες απαισιες που λεω.
μου παιζουν τα νευρα μου.χθες ο γειτωνα π ειναι αστυνομικος επειδη δεν με χονευει (ο σηζηγος της τρελλης με το μωρο π εστειλε στο διααολο τον γιο μου) ειπε στον μικρο οτι αν χτηπησει καταλαθος το αυτοκινητο του θα του σπασει τα χερακια.
την επομενη φορα π θα πει κατι τετιο στο παιδι μου ηληκρινα θα βγω εξω και θα γινει της *******ς.θα του πω να προσεχει πως μηλαει στο παιδι μου μην γινει της μουρλης.κιαν εχει κατι μαζι μου να εχει τα αρχιδια να τα βαζει μαζι μου και οχι με ενα 5χρονο αγορακι.
δλδ ολα σκατα μου πανε.
εχω εναν αδερφο που δεν μο στεκετε σχεδον σε τπτ/ξερει οτι περνω φαρμακα αλλα ποτε δεν με ρωτησε αν ειμαι καλα η οχι.ειναι ολη μερα δουλεια και μετα κλεινετε σπιτι του πανω και βλεπει ταινιες.ερχετε καμια φορα κατω αλα δεν εχουμε καμια επαφη οπως θα επρεπε.ειναι 34 χρονον και δεν εχει σχεσεις με γυναικες.ολα στραβα!!ολα!!και εχουμε να μηλισουμε 19 χρονια σαν αδερφια.μονο μονολεκτικες λεξεις λεμε.2-3 το πολυ λεξεις την μερα ΑΝ κατεβει σπιτι μου.
βλεπω την ξαδερφη μου διπλα εχει αδερφια π την εχουν αγκαλιασει ζεστα ,βεβαια ειναι πολυ καλος ανθρωπος αυτη δεν ειναι σαν εμενα ιδιοτροπη ,εχει τα ανυψια της τα αδερφιας της.εγω τπτ ολομοναχη εδω.
καθε σαββατοκυριακο κανω αμαν να παω στο χωριο με τους γονεις μου.μονο μαζι τους νιωθω ασφαλεια αλλα και αυτοι πολλες φορες με στεναχψρανε.
πως να φτιαξει η κατασταση που ολα πανε κατα διαολου?πως???
kalimera panikoula.ευχομαι ολα να πανε καλα με το γιατρο και να σε βοηθησει,
εισαι ενας αισιοδοξος ανθρωπος με πολυ χιουμο,περνας μια δυσκολη φαση και θα βρεις τις ισορροπιες σου.εισαι ομορφη,εξυπνη,ευαισθητη,ντ� �μπρα,δυνατη με ενα παιδακι π υπεραγαπας,σου αξιζει κατι πολυ ομορφο.
καλη επιτυχια με το γιατρο και να μας ενημερωσεις,φιλακια.
ολα εχουν γινει ενα μπαχαλο στο μυαλο μου.τι να πρωτοξεκινησω να αλλαζω και πως?
ενα κουβαρι γινανε ολα.και χανω ευκολα την ψυχραιμια μου.
παντως το μονο καλο ειναι στην δουλεια.ειμαι ελος του δοιηκιτικου συνβουλιου και ολα τα αλλα μελη με συμπαθουν και θελουν εμενα για την δουλεια στο ζεσταμα των φαγητων,για τι ειμαι καθαρη και νεα.ειδηκα ενα μελος δειχνει ιδιαιτερο ενδιαφερον αλλα ειναι παντρεμενος ειναι και γιατρος ειναι και πεδαρος.λολ.
η παλια π δουλευε λεει μαλακιες οτι βρωμαει το ψυγειο π βαζουν τα φαγητα τα παιδια οι γονεις λενε οτι εινια πιο καθαρο και απο το δικο τους.κλπ κλπ.
μετα τις εκλογες θα ψηφησουμε πια τελικα θα ζεστενει τα φαγητα ολο τον χρονο.οι γονεις και τα μελη του συλλογου γονεων θελουν εμενα και το πιο πι8ανο ειναι να μηνω εγω,
Quote:
Originally posted by olgaki82
kalimera panikoula.ευχομαι ολα να πανε καλα με το γιατρο και να σε βοηθησει,
εισαι ενας αισιοδοξος ανθρωπος με πολυ χιουμο,περνας μια δυσκολη φαση και θα βρεις τις ισορροπιες σου.εισαι ομορφη,εξυπνη,ευαισθητη,ντ� �μπρα,δυνατη με ενα παιδακι π υπεραγαπας,σου αξιζει κατι πολυ ομορφο.
καλη επιτυχια με το γιατρο και να μας ενημερωσεις,φιλακια.
θας σας ενημεροσω Ολγακι :)
μαζι σας δεν κανω και χωρια δεν μπορω τελικα λολολο.
ειχα 3 μερες να μπω ομως χιχιχιχι.
Quote:
Originally posted by liveloula
την επομενη φορα π θα πει κατι τετιο στο παιδι μου ηληκρινα θα βγω εξω και θα γινει της *******ς.θα του πω να προσεχει πως μηλαει στο παιδι μου μην γινει της μουρλης.
και πως θα γινει αυτο αμα αυτοκτονησεις?
Αλλαξε το τιτλο του θρεντ και σοβαρεψου, αυτο να κανεις.
Λοιπον ,πηγα στον ψυχολογο αλλα μου φανηκε αρχηκα ψιλο μαπας.
τεσπα κατσαμε και μηλισαμε 2 ωρες με ρωτησε τα παντα για μενα.ρωταγε παααααρα πολλες λεπτομεριες και εγραφε ταυτοχρονα σε ενα χαρτι κλπ.δεν ξερω αλλα σιγα σιγα αρχησε να μου αρεσει και να νιωθω ανετα μαζι του.
με ρωταγε και πολλα σεξουαλικα θεματα οπως αν αυνανιζομαι κλπ κλπ τι οενιρα βλεπω ποτε πηγα [πωτη φορα με αντρα.Τα παντα με ρωτησε και εγω του ανοικτηκα και δεν εμεινε κατι να του κρυψω.
Τελος μου ειπε να ακυροσω το ραντευου με τον ψυχιατρο και θα κανω οτι μου λεει αυτος.μια φορα την εβδομαδα θα πηγενω για 2 ωρες και θα δουμε σιγα σιγα τι θα κανω με την ζωη μου.θα βαλω σε μια ταξη προτερεοτητες κλπ.
πυστευετε οτι θα με βοηθησει που ειναι δημοσιος?την τριτη εχω παλι ραντευου στης 6 του αλλουνου.
υ.γ ειναι πολυ γοιτευτικος αντρας χιχχιχι.:P
\"Δεν θελω να αυτοκτονησω\"Quote:
Εχω βαρεθει την ζωη μου,συχενομαι την υπαρξη μου.
Δεν εχω παρεες δε εχω φιλες δεν ερχεται κανεις σπιτι μου.εχω σηχαθει την μοναξια,
οι αντρες με θελουν μονο για ενα πηδημα.ο γιος μου φερεται σκατα,κανενας αντρας δεν με θελει γιατι εχω παιδι και ειμαι ηλιθια.
δεν μπορω να κανω διαιτα.δεν μπορω να κρατησω μια δουλεια π περνω 5 φραγκα.δεν μπορω να κοψω τα φαρμακα και καθε εμρα περνω ζαναξ.
ΜΕ ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ.ΣΥΧΕΝΟΑΜΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Μ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ Π ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ.
κατι μου λεει οτι το φτιαξες απο χθες το βραδυ !
μολις ειδες οτι ο κιπακος ετρεξε πρωτος να ριξει νερο στην φωτια !
χαχαχαχαχα
Υ.Γ
θα σε καλεσω συντομα σε ενα σαιτ οπου θα αρχισει να μετραει η γνωμη των μελων για το μις και μιστερ μελος !
εκει θα καταλαβεις ποσες παπαριες μας γεμισες απο χθες και δεν μας αφησες να κοιμηθουμε ησυχα !
ετοιμαζε και καποιες φωτογραφιες , οχι με γκριματσες ομως μην μας μαυρισουν !!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχ
Quote:
Originally posted by πανος12345
\"Δεν θελω να αυτοκτονησω\"Quote:
Εχω βαρεθει την ζωη μου,συχενομαι την υπαρξη μου.
Δεν εχω παρεες δε εχω φιλες δεν ερχεται κανεις σπιτι μου.εχω σηχαθει την μοναξια,
οι αντρες με θελουν μονο για ενα πηδημα.ο γιος μου φερεται σκατα,κανενας αντρας δεν με θελει γιατι εχω παιδι και ειμαι ηλιθια.
δεν μπορω να κανω διαιτα.δεν μπορω να κρατησω μια δουλεια π περνω 5 φραγκα.δεν μπορω να κοψω τα φαρμακα και καθε εμρα περνω ζαναξ.
ΜΕ ΣΥΧΕΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ.ΣΥΧΕΝΟΑΜΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ Μ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΕΚΤΡΩΜΑ Π ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ.
κατι μου λεει οτι το φτιαξες απο χθες το βραδυ !
μολις ειδες οτι ο κιπακος ετρεξε πρωτος να ριξει νερο στην φωτια !
χαχαχαχαχα
Υ.Γ
θα σε καλεσω συντομα σε ενα σαιτ οπου θα αρχισει να μετραει η γνωμη των μελων για το μις και μιστερ μελος !
εκει θα καταλαβεις ποσες παπαριες μας γεμισες απο χθες και δεν μας αφησες να κοιμηθουμε ησυχα !
ετοιμαζε και καποιες φωτογραφιες , οχι με γκριματσες ομως μην μας μαυρισουν !!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχ
δεν καταλαβα που θες να καταλυξεις?με ειρωνευεσε?
Oxi βρε Πανικουλα! σαγαπαει!
ουτε θελω να μπω στο σαιτ σου ουτε να ασχολησε μαζι μου.μπηκες?
μαγαπαει και λεει παπαριες τα χθεσηνα π εγραψα κλεγοντας?αντε μην τα παρω.αντε
!!!!!!!!!
και συνεχως ανακατεβει τον κιπ με μενα.
ασετον υσηχο μωρε.θες να μπλεξει?λολ.
υ.γ ειπα για το σαιτ στον ψυχολογο μου λολολ και του φανικε ενδιαφερον.λετε να μπει να με παρακολουθει?λολ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!Quote:
και συνεχως ανακατεβει τον κιπ με μενα.
ασετον υσηχο μωρε.θες να μπλεξει?λολ.
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ...
ΓΙΑΙΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΝΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΑΖΙ
ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ.....................
υ.γ ειπα για το σαιτ στον ψυχολογο μου λολολ και του φανΗκε ενδιαφερον.λετε να μπει να με παρακολουθει?λολ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ...
τι λες πανο?ακαταλαβιστικα γραφεις.
ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥQuote:
μαγαπαει και λεει παπαριες τα χθεσηνα π εγραψα κλεγοντας?αντε μην τα παρω.αντε
!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ [ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ] ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ Ας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΟΛΥΡΙΟ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
εισαι τρελος για δεσιμο γερο.τρελλογερε.αχαχχααχ
διαβασε τα με την ψυχη σου για να τα καταλαβεις ....Quote:
τι λες πανο?ακαταλαβιστικα γραφεις.
το να μπλεξει καποιος που μεχρι σημερα το φοβαται ,
ειναι σαν να αναπνευσει με τα πνευμονια του ενα μωρακι
που οσο ζουσε στην κοιλια της μαμας του ,
αναπνεε σαν τα ψαρια....
Δε σημαίνει οτι επειδη ειναι στο δημόσιο δε θα είναι καλός.. Μάλιστα εφόσον ενδιαφέρθηκε και σου έκανε τόσες ερωτήσεις καλός θα είναι.. Πραγματικά πιστεύω πως αν και εσυ προσπαθήσεις θα σε βοηθήσει πολύ και θα πάνε όλα πολύ καλύτερα στη ζωή σου. Το θέμα είναι όμως να το πάρεις απόφαση να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. Οπώς λέει και το - όχι και τοσο αστείο - ανέκδοτο: \"Πόσοι ψυχολογοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα? Ένας.. αρκει να το θέλει και η ίδια..\"
Δεν είναι τόσο αστείο αλλά νομίζω λέει πολλά..
μα δεμενος ειμαι.....Quote:
εισαι τρελος για δεσιμο γερο.τρελλογερε.αχαχχααχ
οσο για το τρελος εχω σπουδασει ψυχολογια,
οποτε το παιρνω σαν κοπλιμεντο!
χαχαχαχαχα
φοβερο το ανεκδοτο ευη!Quote:
Originally posted by evath
Δε σημαίνει οτι επειδη ειναι στο δημόσιο δε θα είναι καλός.. Μάλιστα εφόσον ενδιαφέρθηκε και σου έκανε τόσες ερωτήσεις καλός θα είναι.. Πραγματικά πιστεύω πως αν και εσυ προσπαθήσεις θα σε βοηθήσει πολύ και θα πάνε όλα πολύ καλύτερα στη ζωή σου. Το θέμα είναι όμως να το πάρεις απόφαση να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. Οπώς λέει και το - όχι και τοσο αστείο - ανέκδοτο: \"Πόσοι ψυχολογοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα? Ένας.. αρκει να το θέλει και η ίδια..\"
Δεν είναι τόσο αστείο αλλά νομίζω λέει πολλά..
σε παιδικο σταθμο δουλευεις ?Quote:
ολα εχουν γινει ενα μπαχαλο στο μυαλο μου.τι να πρωτοξεκινησω να αλλαζω και πως?
ενα κουβαρι γινανε ολα.και χανω ευκολα την ψυχραιμια μου.
παντως το μονο καλο ειναι στην δουλεια.ειμαι ελος του δοιηκιτικου συνβουλιου και ολα τα αλλα μελη με συμπαθουν και θελουν εμενα για την δουλεια στο ζεσταμα των φαγητων,για τι ειμαι καθαρη και νεα.ειδηκα ενα μελος δειχνει ιδιαιτερο ενδιαφερον αλλα ειναι παντρεμενος ειναι και γιατρος ειναι και πεδαρος.λολ.
η παλια π δουλευε λεει μαλακιες οτι βρωμαει το ψυγειο π βαζουν τα φαγητα τα παιδια οι γονεις λενε οτι εινια πιο καθαρο και απο το δικο τους.κλπ κλπ.
μετα τις εκλογες θα ψηφησουμε πια τελικα θα ζεστενει τα φαγητα ολο τον χρονο.οι γονεις και τα μελη του συλλογου γονεων θελουν εμενα και το πιο πι8ανο ειναι να μηνω εγω,