Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by πανος12345
ζητω να ασκησω τα συνταγματικα μου δικαιωματα συμμετοχης σε αυτο το φορουμ στο οποιο εχουν ηδη επιβεβαιωθει οι υποψιες μου απο την διαχειρηση, οτι λειτουργει παρανομο κυκλωμα διακινησης ασθενων σε ιδιωτικα ιατρεια μεσω γιου του !
καθημερινα οι κυκλοι αυτοι προσπαθουν να μου σπασουν τα νευρα για να εγκαταλειψω το φορουμ προκειμενου να συνεχισουν αγερωχα και χωρις ιχνος της ευθυνης τους
την καταισχυντη πραξη να παρακαμπτουν το ΕΣΥ και το περιβλημα του κρατους για την αντιμετωπιση των ψυχικων νοσηματων , βριζνοντας με συστηματαικα μεθοδικα και οργανωνοντας αλλους σε αυτη την αναδρη επιθεση για να υποβαθμισουν την καταγγελια μου
Πανος12345...
...είρθε η \'ωρα να μάθεις την αλήθεια...
Δεν διακινούνται απλά ασθενείς...
εδώ δημιουργούνται!
Μάλιστα!
Αυτό το site...που όπως κατάλαβες πανέξυπνο πουλί δεν είναι τόσο \"αθώο\"...είναι το αποτέλεσμα του άρρωστου πειράματος μιας ομάδας ψυχολόγων που κάναν σε συνεργασία με το FBI, τους ροδόσταυρους και την Αμερικανικη \"Majestic-12\", την οργάνωση που πείρε μέρος στην συγκάλυψη της πτώσης του άγνωστου αντικειμένου στο roswell στην Αμερική το 1947...
Κάποια συγκεκριμένα μέλη-που προφανώς ως άλλος mulder κατάλαβες ποια είναι- φτιάχνουν συγκεκριμένα ποστς που περνάνε υποσυνείδητα μηνύματα στους άμειρους άλλους ποστερς...ίσως και να είσαι και εσύ θύμα! αν και δεν νομίζω γιατί εσύ κατάλαβες το μεγάλο κακό που έχει στηθεί πίσω από όλα αυτά!
Κάποιοι λειπούν επηρεάζονται από τα υποσεινήδητα semantics...και είναι θέμα ημερών μέχρι να εμφανίσουν τα πρώτα συμπτώματα...
Αυτά είναι...
Σεξουαλικά προβλήματα...κυρίως πρόβλημα στύσης, υψηλή πίεση, υβρεολογία και γενικότερα κοπρολαλία, την τάση για trolling σε ιντερνετ sites καθώς και εμφάνιση πεποιθήσεων ότι το άτομο θα σώσει τον΄κόσμο ΄μέσω site γνωριμιών...
Τελικά αυτοί οι ασθενείς εισάγωνται σε συγκεκριμένα ψυχιατρικά ιδρύματα-που υπ οψιν αυτά δεν φαίνονται στον χάρτη μιας και σε αναλογία με την area 51 είναι θαμμένα κάτω από τον θεσσαλικό κάμπο- όπου εκεί κατακρατείται η περιουσία τους και τους γίνεται πλύση εγκεφάλου στην οποία εμφυτεύονται ψεύτικες αναμνήσεις...!
Στην συνέχεια και όπως έγινε και στην ταινία \"αυτοκρατoρία των λύκων\" που είναι μια γαλλική παραγωγή- τα άτομα που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου τοποθετούνται σε ψεύτικες ζωές κυρίως στο παρίσι όπου δεν έχουν ιδέα για το αληθινό παρελθόν τους παρά μόνο μέσα από περιστασιακές αναμνήσεις και την υπόνοια ότι \"κάτι δεν πάει καλά\"...
Ναι πανος12345...τα κατάλαβες όλα...! Τώρα οι ειδικοί Swat στρατιώτες μας είναι καθ\'οδόν για το σπίτι σου...ruunnn!!!