AKOMA KAI ΣE AYTO TO ΘEMA ANEΦEPEΣ THN ΘEOΦANIA ΠOY ΛEIΠEI.
EIΣAI AHΔIAΣTIKOΣ.
AKOMA KAI ΣE AYTO TO ΘEMA ANEΦEPEΣ THN ΘEOΦANIA ΠOY ΛEIΠEI.
EIΣAI AHΔIAΣTIKOΣ.
Δεν νομίζω κηπ οτι όλοι εξεγείρονται εναντίον του. Μιλάμε για συγκεκριμένα μέλη.
Και εν πάσει περιπτώση, πραγματικά δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν λες αυτά που έχεις να πεις πριβε και το κάνεις δημόσια σε ένα άσχετο θέμα όπου ήδη το φυτίλι το έχει ανάψει ένα άλλο μέλος.
Ποιά ευθύνη να αναλάβω; Είναι εμφανές το ό,τι έχω γράψει και όπου έχω γράψει. Δε χρησιμοποιώ κανέναν για να επιβεβαιωθώ για κάτι. Και μιλάω ευθέως πάντα. Λυπάμαι που συμετείχα στο θρεντ. Τίποτα άλλο.
Μια χαρά μου ακούγεται αυτό.Quote:
Originally posted by Alobar
Λυπάμαι που συμετείχα στο θρεντ. Τίποτα άλλο.
Κοιτα weird την καραμελλα με το prive...την εχουμε ξανασυζητησει...το ιδιο 8α μπορουσε να κανει ο κρινο...το ιδιο ολοι...τα 80% του φοροθμ δεν θα υπηρχε, αυτη ειναι η λογικη απαντηση.Quote:
Δεν νομίζω κηπ οτι όλοι εξεγείρονται εναντίον του. Μιλάμε για συγκεκριμένα μέλη.
Και εν πάσει περιπτώση, πραγματικά δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν λες αυτά που έχεις να πεις πριβε και το κάνεις δημόσια σε ένα άσχετο θέμα όπου ήδη το φυτίλι το έχει ανάψει ένα άλλο μέλος.
Οσοι ζητανε απλες στεγνες πληροφοριες μπορουν να χρησιμοποιησουν το google...αυτη ειναι η λογικη οποτε θα μας μεινει ενα 5% φορουμ.
επικοινωνια σε μια δημοσια συζητηση και τους κανονες που την διεπουν και τα ψυχολογικα νομιζω οτι ειναι πολυπλοκα να τα αναλυσουμε.
Απο κει και περα και φυσικα οχι ολοι...ενα τμημα απαντα...αλλα δεν ειμαστε και πολλοι που κανουμε το φορουμ...οι θαμωνες δηλαδη.
Μερικοι δεν απαντανε,αλλα οπως ειχες εσυ την αναγκη να γραψεις στο συγκεκριμενο νημα γιατι κατι σου εκανε κλικ...σε καποιον αλλον ειναι το αντιστοιχο.
Δηλαδή για να καταλάβω, το έγραψες δημόσια, γιατί εδώ είναι ένα φόρουμ επικοινωνίας σε δημόσια συζήτηση? Γιατί αν κάποιος θέλει στεγνές πληροφορίες μπορεί να τις βρεί αλλού?
Γι αυτό είπες στον άνθρωπο που ήρθε να σε βρει να σου μιλήσει όταν ήσουν σε παραλήρημα, στον ίδιο άνθρωπο για τον οποίο μου μίλησες με τα καλύτερα λόγια, ότι ξεφτιλίζεται κι ότι είναι χειρότερος από τον Π?
Και το είπες δημόσια, αφού είχε ήδη αρχίσει προσωπική επίθεση εναντίον του?
Μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου σε όλο αυτό?
Ναι, μου έκανε κλικ λόγω δυσωδίας.
Και μιλάμε για κάποια λίγα μέλη ενώ οι θαμώνες είναι πολύ περισσότεροι.
Quote:
Δηλαδή για να καταλάβω, το έγραψες δημόσια, γιατί εδώ είναι ένα φόρουμ επικοινωνίας σε δημόσια συζήτηση? Γιατί αν κάποιος θέλει στεγνές πληροφορίες μπορεί να τις βρεί αλλού?
Γι αυτό είπες στον άνθρωπο που ήρθε να σε βρει να σου μιλήσει όταν ήσουν σε παραλήρημα, στον ίδιο άνθρωπο για τον οποίο μου μίλησες με τα καλύτερα λόγια, ότι ξεφτιλίζεται κι ότι είναι χειρότερος από τον Π?
Φυσικα...και το ποστ μου στην Nature to ξεκαθαριζει...τα διαβασες ολα?
Το ποστ μου το πρωτο παραδεχτηκα μπορει να δειχνει επιθετικο...κατι που δεν ειχα σκοπο και πως στο δευτερο ποστ απανταω καλυτερα..οτι μπορει να κανει η ευελιξια του γραπτου λογου και πως τη χειρζεται ο καθενας.Θες λινκ?
Θες να παραθεσω ολα τα ποστ που εκανα σε μια σειρα σε αυτο το νημα?
Τα διάβασα όλα πολύ προσεκτικά κηπ.Quote:
Originally posted by keep_walking
Quote:
Φυσικα...και το ποστ μου στην Nature to ξεκαθαριζει...τα διαβασες ολα?
Το ποστ μου το πρωτο παραδεχτηκα μπορει να δειχνει επιθετικο...κατι που δεν ειχα σκοπο και πως το δευτερο ποστ απανταω καλυτερα..οτι μπορει να κανει η ευελιξια του γραπτου λογου και πως τη χειρζεται ο καθενας.Θες λινκ?
Θες να παραθεσω ολα τα ποστ που εκανα σε μια σειρα σε αυτο το νημα?
Και προτού βγάλεις την επιθετικότητα, να είσαι βέβαιος, πέρα απο το πού την εκθέτεις, για το αν μπορείς να αναλάβεις και την ευθύνη αυτής.
Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι άλλο να πω μαζί σου.
Εχεις δικιο δεν μπορουσε να κανει πισω ο κρινο...αλλα σε ολα τα νηματα δεχεται πλεον επιθεση...αλλα ειπαμε δεν τα ριχνουμε στους αλλους κανουμε αυτοκριτικη πρωτα...δεν ειναι κατι σαν κανονας αυτο?
Ναι κι επειδή δέχεται σε όλα ( να τη πάλι η υπερβολή) τα νήματα επίθεση, ξεκίνα κι εσύ να επιτίθεσαι. Βάλε το λιθαράκι σου σωστά(?)Quote:
Εχεις δικιο δεν μπορουσε να κανει πισω ο κρινο...αλλα σε ολα τα νηματα δεχεται πλεον επιθεση...αλλα ειπαμε δεν τα ριχνουμε στους αλλους κανουμε αυτοκριτικη πρωτα...δεν ειναι κατι σαν κανονας αυτο?
Δεν είναι κανόνας Κηπ.
Παράκληση ήταν δική μου στο παρόν θρεντ.
Σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
Αν νομιζεις οτι ο κρινο...ακολουθει τη σωστη πορεια πεστο ξεκαθαρα...αν νομιζεις οτι συμβουλευεις παλι καλυτερα απο μενα πεστο...αν δεν εχεις κατι να μου πεις...μη μου πεις.
Αν νομιζεις οτι ολα μελι-γαλα και ειμαι σιγουρος οτι δεν το νομιζεις πεστο.
Αν νομιζεις οτι επειδη ηπια καφε με το κρινο που το εκτιμω αφανταστα για αυτο δεν θα γραψω την γνωμη μου κανεις λαθος...και νομιζω οτι εχω σχεδον ενα μηνα ηδη αποχης απο το φορουμ γραφωντας ελαχιστα μυνηματα.
Μπα δεν θα μπω στην σειρά μαζί σας.Quote:
Αν νομιζεις οτι ο κρινο...ακολουθει τη σωστη πορεια πεστο ξεκαθαρα...αν νομιζεις οτι συμβουλευεις παλι καλυτερα απο μενα πεστο...αν δεν εχεις κατι να μου πεις...μη μου πεις.
Αν νομιζεις οτι ολα μελι-γαλα και ειμαι σιγουρος οτι δεν το νομιζεις πεστο.
Αν νομιζεις οτι επειδη ηπια καφε με το κρινο που το εκτιμω αφανταστα για αυτο δεν θα γραψω την γνωμη μου κανεις λαθος...και νομιζω οτι εχω σχεδον ενα μηνα ηδη αποχης απο το φορουμ γραφωντας ελαχιστα μυνηματα.
Δεν είμαι αρμόδια να κρίνω ποιός ακολουθεί την σωστή πορεία και ποιός όχι.
Ούτε νομίζω οτι είναι όλα μέλι γάλα, αναφέρθηκα ήδη στην δυσωσία και έχει ήδη αφιέρωμα στα quotes.
Φυσικά και να γράφεις πάντοτε την γνώμη σου.
Δεν σου ζήτησα να φιμωθείς μόνο να μου πεις αν θεωρείς οτι λειτούργησες κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι στο να πεις στον Κρίνο που ανησύχησες και θέλησες να τον βοηθήσεις απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό αυτά που είπες.
Με κάλυψες Κηπ.
Και πάλι ευχαριστώ.
Ναι κατα τη γνωμη μου ξεφτυλιζεται...γιατι εχω ματια και βλεπω....ξεφευγει...ο ιδιος οταν αρχισε να ξεφευγει ο πανος εκανε αυτο που κανω εγω σε αυτον.
Το ξεφτυλιζεται με την εννοια που εχει...δηλαδη εχει πεσει σε εκτιμηση στα ματια πολλων σε αυτη την μικροκοινωνια.
Αν εσυ weird θες να του πεις το αντιθετο πες του το ξεκαθαρα.
Δεν είναι ή αυτό ή το αντίθετο, δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο.Quote:
Ναι κατα τη γνωμη μου ξεφτυλιζεται...γιατι εχω ματια και βλεπω....ξεφευγει...ο ιδιος οταν αρχισε να ξεφευγει ο πανος εκανε αυτο που κανω εγω σε αυτον.
Το ξεφτυλιζεται με την εννοια που εχει...δηλαδη εχει πεσει σε εκτιμηση στα ματια πολλων σε αυτη την μικροκοινωνια.
Αν εσυ weird θες να του πεις το αντιθετο πες του το ξεκαθαρα.
Αλλά να είσαι σίγουρος, επειδή μου αρέσει να αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου, οτι ότι έχω να του πω, δεν θα του το πω ποτέ σε αυτό το θρεντ όπου υβρίζεται ομαδικώς.
Σε καληνυχτώ.
Νσι ακριβως την απαντηση που περιμενα...παιρνεις θεση ως προς τι γραφω εγω...αλλα δεν παιρνεις θεση.
Σε ερωτηση ευθεως υπεκφευγεις.
Εγω ομως εχω το θαρρος της γνωμης μου και το λεω στο κρινο...και νομιζω οτι προσφερα σε αυτον.
Εσυ δεν προσφερες και στο λεω ευθεως.
Και η γραφη εχει παντα χρωμα ασπρο-μαυρο κυριως λογω του οτι δεν μπορεις να υπεραναλυσεις πραγματα,καθως και η ομιλια χωρις να θες να πλαταγιαζεις.
Η αβασταχτη ελαφρότητα των παραφερναλιων της απαστραπτουσας κενότητας του ειναι
Keep, μην δίνεις βάρος σε κατηγορίες που δεν σου αναλογούν. Άστο.. σε λίγο θα μας πουν ότι τους τρομάξε τους αθεόφοβους... έλεος!
Δεν θέλω να πάρω θέση κηπ στον βωμό που στήσατε και είναι δικαίωμά μου.Quote:
Νσι ακριβως την απαντηση που περιμενα...παιρνεις θεση ως προς τι γραφω εγω...αλλα δεν παιρνεις θεση.
Σε ερωτηση ευθεως υπεκφευγεις.
Εγω ομως εχω το θαρρος της γνωμης μου και το λεω στο κρινο...και νομιζω οτι προσφερα σε αυτον.
Εσυ δεν προσφερες και στο λεω ευθεως.
Και η γραφη εχει παντα χρωμα ασπρο-μαυρο κυριως λογω του οτι δεν μπορεις να υπεραναλυσεις πραγματα,καθως και η ομιλια χωρις να θες να πλαταγιαζεις.
Οτι έχω να πω το έχω συζητήσει ήδη σε άλλο τοπικ με τον Κρίνο.
Κι εγώ με την σειρά μου θεωρώ οτι πρόσφερα.
Ας προσέξει καλύτερα ο καθένας που δίνει και που δεν δίνει βάρος.Quote:
Originally posted by vince
Keep, μην δίνεις βάρος σε κατηγορίες που δεν σου αναλογούν. Άστο.. σε λίγο θα μας πουν ότι τους τρομάξε τους αθεόφοβους... έλεος!
Ας κοιτάξει ο καθείς τον ευατό του.
Ο κηπ δεν είναι κανένας κακομοίρης που χρειάζεται υποδείξεις.
Μια χαρά μιλάμε και τα βρίσκουμε.
Quote:
Τι σχεση εχει παλι η Θειφανια?
Τεσπα.
Δεν μπορεις να με κανεις να στενοχωρηθω για τον εαυτο μου και να νοιωσω ασχημα οπως ειχες κανει σε καποιον αλλο...την τελευταια φορα που ηρθαμε σε αντιπαραθεση.
Δεν μπορω να σε συμβουλευσω οχι το βλεπω τωρα οτι εθελοτυφλω.
Αλλωστε ετσι ειναι οι συμβουλες αγνουνται τις περισσοτερες φορες απο ολους.
Βεβαια μερικοι φτανουν να κουνησουν το κεφαλι και να πουν δικιο εχεις...και να μην τις ακολυθησουν μετα...αλλα δεν εχει ισχυει για σενα αυτο σωστα?
Ουτε μπορεις να κανεις πισω τωρα οταν ολοι εξεγειρονται εναντιον σου κατανοητο.
Σιγα-σιγα εξου και σου ειπα με λιγα λογια να απεχεις λιγο.
Παλι συμβουλες...
ακου λοιπον 2-3 φιλικες κουβεντες, αφου δεν ξερεις.
Πριν καιρο σου ειχα πει δημοσια,
οτι εν πασει περιπτωση δεν θα ηθελα να ειχαμε επαφη.
Νομιζω εβαλα ολο το σκεπτικο μου παρα πουλ αναλυτικα και δεν υπηρχε καμια σκια.
Μετα απο καιρο μου ξαναπευθυνεις ποστ,
λεγωντας οτι ξευτιλιζομαι.
Και μου το λες υποτιθεται φιλικα θα ελεγα με οση εκτιμηση σου εχει μεινει.....
Αφου με \"εκτιμας\" γιατι δεν με συμβουλεψες με πριβε μυνημα?
Η ακομα καλυτερα χεσε το πριβε μυνημα.
Γιατι δεν πηρες ενα τηλεφωνο στο κινητο, (που το εχεις) να μου πεις,
ελα βρε φιλαρακι, επειδη μου σταθηκες, εστω και αν δεν γουσταρεις εγω θελω να στο ξεπληρωσω ετσι για το γαμωτο και ηθελα να σου πω τι νιωθω......
Αντι αυτου,
γραφεις και ξαναγραφεις οτι ξευτιλιζομαι.....
Ξερεις τι συμβαινει ρε συ κηπ γαμωτο?
Και στο λεω οχι με καλη διαθεση.
Εισαι αξιολυπητος, αλλα ξερεις γιατι?
και αυτο ειναι το προβλημα.
Γιατι εισαι σκαρτος, για αυτο.
Περα απο το αν καποιος παιρνει χαπια η οχι,
αυτο δεν το εμποδιζει να ειναι σκαρτος η και ο πιο καλος ανθρωπος του κοσμου.
Γιατι αν οντως ηθελες να κανεις κατι τετοιο,
μπορουσες να χρησιμοποιησεις αλλο τροπο και αυτη την χυδαιοτητα σου.
Δεν σου λεω να ερθεις στην αθηνα να μου χτυπησεις φιλικα την πλατη, για να πατσισουμε αλλα θα μπορουσες να κανεις το ελαχιστο ανθρωπινο που μπορει να κανει καποιος, ενα τηλεφωνο, στειλε μια καρτα ρε αδερφε!!
Αλλα ξερεις τι?
δεν με πειραζει, ο κοσμος ειναι γεματη σκαρταδουρα,
ουτε ειχα αναγκη απο κανενα να ερθει να μου μιλησει φιλικα.
Οχι ρε φιλαρακο, δεν ειχα προβλημα, εχω τους φιλους μου, η γυναικα μου με αγαπαει, η ζωη μου γενικα ειναι καλα, δεν εχω παραπονο.
Αλλα το να βλεπω να οτι χειροτερο μπορει να βγαλει ενας ανθρωπος, προσεξε οχι φαντασμα, ενας ανθρωπος που μιλησες, που ακουμπησες, ε δεν ειναι οτι καλυτερο.
Οποτε αστο δεν πειραζει.
Να θυμασαι οτι αμα εισαι εσυ καλα,
εγω ειμαι καλυτερα.
Η ζωη μου εχει φερθει δυσκολα αλλα απλα μονο με τεσταρε και της ειπα να σαι καλα.
Το ιδιο λεω και σε σενα,
να σαι καλα.
Και αυτο γιατι ξερω οτι εισαι πιο δυσκολα απο οτι εγω.
Οσο και να ειναι ομωςτα λογια ειπωθηκαν και ο χρονος δεν γυριζει πισω.
Καληνυχτα
Στησαμε βωμο?Quote:
Δεν θέλω να πάρω θέση κηπ στον βωμό που στήσατε και είναι δικαίωμά μου.
Ναι εγω και η ομαδα μου ή μαλλον ο αρχηγος και ενα μελος εγω.
Με προσβαλλεις.
Τεσπα αντεπεξερχομαι,ειναι ευκολο βλεπεις να κατηγορησεις ε?
Αν παιζεις με τις λεξεις.
Σαφως να κνω αυτοκριτικη...αλλα εσυ θα κανεις?
Quote:
Originally posted by weird
οτι ότι έχω να του πω, δεν θα του το πω ποτέ σε αυτό το θρεντ όπου υβρίζεται ομαδικώς.
Σε καληνυχτώ.
μην αγχωνεσαι weird,
ολα ειναι υπο ελεγχο.
Εχω βιωσει και χειροτερα πεσιματα,
και εχω πεσει σε χειροτερες αρενες.
Συμβαινουν αυτα σε ολα τα φορουμ.
Ναι κρινο...οπως εκανες εσυ για την..¨\"πλακα\" οπως την αποκαλεσες,με πηρες τηλεφωνο....και εγω το ειχα αναγκη γιατι ημουν στα προθυρα...οχι δυνατος και τελειος οπως εσυ.Quote:
ακου λοιπον 2-3 φιλικες κουβεντες, αφου δεν ξερεις.
Πριν καιρο σου ειχα πει δημοσια,
οτι εν πασει περιπτωση δεν θα ηθελα να ειχαμε επαφη.
Νομιζω εβαλα ολο το σκεπτικο μου παρα πουλ αναλυτικα και δεν υπηρχε καμια σκια.
Μετα απο καιρο μου ξαναπευθυνεις ποστ,
λεγωντας οτι ξευτιλιζομαι.
Και μου το λες υποτιθεται φιλικα θα ελεγα με οση εκτιμηση σου εχει μεινει.....
Αφου με \"εκτιμας\" γιατι δεν με συμβουλεψες με πριβε μυνημα?
Η ακομα καλυτερα χεσε το πριβε μυνημα.
Γιατι δεν πηρες ενα τηλεφωνο στο κινητο, (που το εχεις) να μου πεις,
ελα βρε φιλαρακι, επειδη μου σταθηκες, εστω και αν δεν γουσταρεις εγω θελω να στο ξεπληρωσω ετσι για το γαμωτο και ηθελα να σου πω τι νιωθω......
Αντι αυτου,
γραφεις και ξαναγραφεις οτι ξευτιλιζομαι.....
Ξερεις τι συμβαινει ρε συ κηπ γαμωτο?
Και στο λεω οχι με καλη διαθεση.
Εισαι αξιολυπητος, αλλα ξερεις γιατι?
και αυτο ειναι το προβλημα.
Γιατι εισαι σκαρτος, για αυτο.
Περα απο το αν καποιος παιρνει χαπια η οχι,
αυτο δεν το εμποδιζει να ειναι σκαρτος η και ο πιο καλος ανθρωπος του κοσμου.
Γιατι αν οντως ηθελες να κανεις κατι τετοιο,
μπορουσες να χρησιμοποιησεις αλλο τροπο και αυτη την χυδαιοτητα σου.
Δεν σου λεω να ερθεις στην αθηνα να μου χτυπησεις φιλικα την πλατη, για να πατσισουμε αλλα θα μπορουσες να κανεις το ελαχιστο ανθρωπινο που μπορει να κανει καποιος, ενα τηλεφωνο, στειλε μια καρτα ρε αδερφε!!
Αλλα ξερεις τι?
δεν με πειραζει, ο κοσμος ειναι γεματη σκαρταδουρα,
ουτε ειχα αναγκη απο κανενα να ερθει να μου μιλησει φιλικα.
Οχι ρε φιλαρακο, δεν ειχα προβλημα, εχω τους φιλους μου, η γυναικα μου με αγαπαει, η ζωη μου γενικα ειναι καλα, δεν εχω παραπονο.
Αλλα το να βλεπω να οτι χειροτερο μπορει να βγαλει ενας ανθρωπος, προσεξε οχι φαντασμα, ενας ανθρωπος που μιλησες, που ακουμπησες, ε δεν ειναι οτι καλυτερο.
Οποτε αστο δεν πειραζει.
Να θυμασαι οτι αμα εισαι εσυ καλα,
εγω ειμαι καλυτερα.
Η ζωη μου εχει φερθει δυσκολα αλλα απλα μονο με τεσταρε και της ειπα να σαι καλα.
Το ιδιο λεω και σε σενα,
να σαι καλα.
Και αυτο γιατι ξερω οτι εισαι πιο δυσκολα απο οτι εγω.
Οσο και να ειναι ομωςτα λογια ειπωθηκαν και ο χρονος δεν γυριζει πισω.
Καληνυχτα
Αντα αυτου εκανες τουλαχιστον 300 ποστ.
Τελικα κανεις μας δεν ειναι τελειος.
Keep walking krino, εφόσον δεν εμπιστεύεσαι κανέναν άνθρωπο στη ζωή σου δεν περίμενε κανείς να εμπιστευτείς τον keep. Μάλλον χαίρεσαι που τα βάζεις με πιο αδύνατους και βγαίνεις κερδισμένος.. η ταν η επι τας.. έτσι ρε σπαρτιάτες που δεν μασάνε δεν κολάνε πουθενά, ουτε ιερό ούτε όσιο αρκεί να βγούν νικητές. Δόξα στους νικητές ώ λαέ. Κανένα έλεος καμία αξιοπρέπεια στους νικημένους αλλά άμαχους.
This is Sparta!
τωρα θες απαντηση?
αν θες απαντηση για την \"πλακα\" πηγαινε να δεις τι εγραφες και κατοπιν οτι με αναγκασες να σου πω,
αντε γεια και τελος απο εμενα.
Δεν ξερω αν ειμαι τελειος,
παντως σκαρτος δεν ειμαι.
Αυτο το γνωριζω.
Η μόνη μου ευθύνη που μου αναλογεί, είναι το αν σε πρόσβαλα με το να σου πω \"στο βωμό που στήσατε\" και σου ζητώ συγνώμη.Quote:
Στησαμε βωμο?Quote:
Δεν θέλω να πάρω θέση κηπ στον βωμό που στήσατε και είναι δικαίωμά μου.
Ναι εγω και η ομαδα μου ή μαλλον ο αρχηγος και ενα μελος εγω.
Με προσβαλλεις.
Τεσπα αντεπεξερχομαι,ειναι ευκολο βλεπεις να κατηγορησεις ε?
Αν παιζεις με τις λεξεις.
Σαφως να κνω αυτοκριτικη...αλλα εσυ θα κανεις?
Καμία άλλη ευθύνη δεν μου αναλογεί Κηπ.
Και δεν συνηθίζω να εκφράζω γνώμη απλά και μόνο επειδή με προκαλούν κι όχι γιατί το νιώθω.
Κρίνο ποιός σου είπε οτι αγχώνομαι?
Απλά δυσανασχετώ έντονα με τέτοια φαινόμενα.
Καλό βράδυ απο εμένα παιδιά.
ε δεν παμε καλα....Quote:
Μάλλον χαίρεσαι που τα βάζεις με πιο αδύνατους και βγαίνεις κερδισμένος
εγω ειμαι ο ξευτιλισμενος, εγω ειμαι και ο πιο δυνατος???
για αποφασιστε τι γινεται να βγαλω και εγω μια ακρη ε?
και ξευτιλισμενος και δυνατος δεν συμβαδιζει.....
Τωρα αν με ρωτας αν χαιρομαι,
οχι αλλα αυτο ειναι μαλλον που το καταλαβαινω μονο εγω.
Είναι στο χέρι σου krino να κάνεις εσύ πρώτος την κίνηση και να δώσεις τα χέρια με τον keep. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα σου το αρνηθεί..
Quote:
Originally posted by weird
Κρίνο ποιός σου είπε οτι αγχώνομαι?
Απλά δυσανασχετώ έντονα με τέτοια φαινόμενα.
Καλό βράδυ απο εμένα παιδιά.
εγω θα πω ενα συμπερασμα.
Αυτο το θρεντ, μα ακριβως αυτο το θρεντ,
ειναι για να βγαλει κανεις συμπερασμα στο τι συμβαινει τους τελευταιους μηνες στο φορουμ.
Αλλα και τελικα μηπως ο πανος τσαμπα φαγωθηκε?
Η απλα καταφεραμε να εχουμε ενα μπελα λιγοτερο στα ποδια μας?
χεχεχε.... για φαντασου να ειχαμε εδω μεσα + 10 ποστ του πανου.....
Ναι και μενα μου αναλογει η λεξη \"κρινο ξεφτυλιζεσαι\".Quote:
Η μόνη μου ευθύνη που μου αναλογεί, είναι το αν σε πρόσβαλα με το να σου πω \"στο βωμό που στήσατε\" και σου ζητώ συγνώμη.
Καμία άλλη ευθύνη δεν μου αναλογεί Κηπ.
Και δεν συνηθίζω να εκφράζω γνώμη απλά και μόνο επειδή με προκαλούν κι όχι γιατί το νιώθω.
Συγγνωμη ...εγω δεν εχω κατι αλλο να πω.
Δεν απανταω παλι στον κρινο...εκτος να με πιεσει σε κατι που με αφορα πολυ (ποτε μη λες ποτε).
Αλλωστε δεν εχω κατι να προσφερω.
Τα κουβαδακια μου και σε αλλα νηματα.
Quote:
Είναι στο χέρι σου krino να κάνεις εσύ πρώτος την κίνηση και να δώσεις τα χέρια με τον keep. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα σου το αρνηθεί..
ακου βινς,
εγω μικροπρεπης δεν ειμαι.
Μουτρα δεν κραταω σε κανενα και ας μου εχει κανει τα μυρια οσια....
Ομως εγω ειχα εξηγηθει στον κηπ,
οτι εγινε εγινε, τραβα την πορεια σου και ξεχασε με.
Υπηρχε κανενας λογος να μου πει σημερα οτι ειμαι ξευτιλισμενος?
Ξερεις τι πιστευω?
Οτι απλα μου την φυλαγε για το θεμα της πλακας.
Δικαιωμα του.
Απο εμενα τι αλλο θελει?
Να του κανω και τεμεναδες?
Εγώ keep δεν σε ξέρω απο κοντά. Γενικά προτιμώ να κρατώ τις αποστάσεις από ότι έχει σχέση με το ιντερνετ όμως απο τα λίγα που έχω διαβάσει πιστεύω πως είσαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν θα μπορούσε να πρόδωσει έναν φίλο και ποτέ δεν θα κεράτωνε την γυναίκα του. Εγώ keep με όλη μα όλη την ειλικρίνεια που έχω σου λέω πως είσαι καλύτερος άνθρωπος από μένα. Ίσως όχι τόσο μαχητικός αλλά με περισσότερες αρετές απο όσες έχω εγώ αλλά και όσες έχω ανακαλύψει σε πολλούς άλλους που θεωρούνται νορμαλ.
Quote:
Ναι και μενα μου αναλογει η λεξη \"κρινο ξεφτυλιζεσαι\".
Συγγνωμη ...εγω δεν εχω κατι αλλο να πω.
- εισαι γελειος,
ο πιο ηπιος χαρακτηρισμος που εχω να πω.
Οταν ειπες οσα ειπες, τωρα λες οτι δεν εχω κατι αλλο να πω!!!
ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ?
ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ?
ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ?
αντε τραβα τωρα εκει που ησουν χωμενος τοσο καιρο, καλα ησουν οταν δεν μιλαγες.
Δεν απανταω παλι στον κρινο...εκτος να με πιεσει σε κατι που με αφορα πολυ (ποτε μη λες ποτε).
Αλλωστε δεν εχω κατι να προσφερω.
Τα κουβαδακια μου και σε αλλα νηματα.
- καλα νομιζω το εχεις χασει.
Μα αγαπητοτατε κηπ,
σου ειχα πει σε ολους τους τονους, οτι ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!
σημερα σου βγηκε η εμπνευση να γινεις φιλεσπλαχνος?
οτι αλλο και να γραψω ειναι ασκοπο....
Θεωρείς δηλαδή πως εκτός απο τον κακό χαρακτηρισμό που σου απέδωσε, ο keep δεν σε έχει υποστηρίξει ποτέ τόσο καιρό που συνυπάρχετε στο φορουμ?Quote:
Originally posted by krino
Quote:
ακου βινς,
Ξερεις τι πιστευω?
Δικαιωμα του.
Απο εμενα τι αλλο θελει?
Παραβιαστηκε ο κανονας που εθεσα οποτε θα απαντησω.Quote:
ακου βινς,
Ξερεις τι πιστευω?
Δικαιωμα του.
Απο εμενα τι αλλο θελει?
Ξερεις κρινο εχεις πανω απο 300 ποστ και χωνεις σε ολη την παρεα που βρεθηκαμε.
Επισης μου εχεις χωσει σε παρα πολλα νηματα...και εγω κραταω ηπια σταση γιατι ηπιαμε καφε.
Το καφε τον ηπιαμε μαζι φυσικα...και εσυ ηπιες καφε μαζι μου.
Σου αναλογει το ταξιδι και οτι εγω το ειχα περισσοτερη αναγκη.
Τωρα αν νομιζεις οτι μπορεις να χωνεις και να χωνεις αλλο καπελλο...γιατι αν εσυ εχεις στο μυαλο σου κανα δυο ποστ και το \"ξεφτυλιστηκες\" που το υπεραναλυσα εγω αν μαζεψω τα ποστ σου κανω βιβλιο.
Και οταν λεω βιβλιο δεν κανω πλακα...πολυσελιδο μαλιστα,τομοειδες.
Τεσπα δεν μου ερχεται να πω και τιποτα παραπανω.
Σαν μερικους που λενε μια λεξη...και ολλος τους σερνει τα καρουλια τουα απο το πρωι μεχρι το βραδυ γιατι ειπες αυτο.
Ουτε ελληνικη ταινια να ειμασταν.
Η αληθεια ειναι vince οτι δεν συμφωνησαμε σχεδον ποτε...αλλα δεν τσακωθηκαμε και ποτε.Quote:
Θεωρείς δηλαδή πως εκτός απο τον κακό χαρακτηρισμό που σου απέδωσε, ο keep δεν σε έχει υποστηρίξει ποτέ τόσο καιρό που συνυπάρχετε στο φορουμ?
Quote:
Originally posted by vincee]
Θεωρείς δηλαδή πως εκτός απο τον κακό χαρακτηρισμό που σου απέδωσε, ο keep δεν σε έχει υποστηρίξει ποτέ τόσο καιρό που συνυπάρχετε στο φορουμ?
βρε συ βινς,
δεν χρειαστηκε ποτε να με υποστηριξει ο κηπ.
Ουτε βεβαια και θα ζητουσα κατι τετοιο.
Αλλα εσυ το κοβεις μια χαρα χαρουλα,
να ερχεται εδω καποιος που εχεις ασχοληθει μαζι του,
να ερχεται να σου λεει ολα αυτα?
Αν πχ μου τα ελεγες εσυ,
δεν θα εδινα σημασια.
Τι ειναι ο βινς? ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω, σωστα?
Αν ομως βρεθουμε και μιλαμε για ωρες, τοτε αλλαζει φιλε μου.
Και θες και ενα που σκεπτομαι?
Θα ειμαι πολυ σκεπτικος απο εδω και στο εξης,
εδω μεσα αν τυχει και βρω ενα αλλο χρηστη και τυχει να ζηταει ανθρωπινη επαφη.
Εχω ηδη ενα κακο προηγουμενο, πες μου γιατι να χαλασω την ζαχαρενια μου εαν ειναι να ακουω ολα αυτα?
Τωρα βεβαια,
θα κανω τον συνηγορο του διαβολου.
Ρε κρινε, επειδη πηγες μεχρι την τριπολη πρεπει ο αλλος να σου στησει κωλο?
Σαφως και οχι λεω εγω.
Αλλα θελω να ξερω αν η βολτα πηγε απατη, οποτε να γυρισω και εγω το βιολι.
Να πανε στο καλο και οι καφεδες και ολα.
Αμα ο τυπος θελει ενταση και κοντρα, να το γυρισουμε ετσι και να φησουμε τις τυπικοτητες.
Αν ειναι ετσι λοιπον, οι ευγενιες περισευουν.
Quote:
Παραβιαστηκε ο κανονας που εθεσα οποτε θα απαντησω.
Ξερεις κρινο εχεις πανω απο 300 ποστ και χωνεις σε ολη την παρεα που βρεθηκαμε.
Επισης μου εχεις χωσει σε παρα πολλα νηματα...και εγω κραταω ηπια σταση γιατι ηπιαμε καφε.
Το καφε τον ηπιαμε μαζι φυσικα...και εσυ ηπιες καφε μαζι μου.
Σου αναλογει το ταξιδι και οτι εγω το ειχα περισσοτερη αναγκη.
Τωρα αν νομιζεις οτι μπορεις να χωνεις και να χωνεις αλλο καπελλο...γιατι αν εσυ εχεις στο μυαλο σου κανα δυο ποστ και το \"ξεφτυλιστηκες\" που το υπεραναλυσα εγω αν μαζεψω τα ποστ σου κανω βιβλιο.
Και οταν λεω βιβλιο δεν κανω πλακα...πολυσελιδο μαλιστα,τομοειδες.
Τεσπα δεν μου ερχεται να πω και τιποτα παραπανω.
Σαν μερικους που λενε μια λεξη...και ολλος τους σερνει τα καρουλια τουα απο το πρωι μεχρι το βραδυ γιατι ειπες αυτο.
Ουτε ελληνικη ταινια να ειμασταν.
οτι σου εχωσα δεν ειχα αδικο ουτε σε μια τριχα.
Αλλο που δεν σου αρεσαν.
Ειμαι δικαιος μεχρι κεραιας και δεν θα κανω τα στραβα ματια επειδη ηπιαμε καφε.
Εκει που ησουν αδικος ειμαι αναγκασμενος να στο πω.
Αυτια χαιδευει η καινουρια σου παρεα, εγω οχι.
Αλλα επειδη τρωγεσαι,
σου λεω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις,
ειναι να κρατηθεις μακρια μου,
γιατι αν ενιωσες χωσιμο,
τοτε δεν εχεις νιωσει τιποτα.
Εχω ενα κακο σαν ανθρωπος.
Αν δεν με πειραξουν δεν πειραζω.
Αμα με πειραξουν εχω προβλημα.
Οποτε λαβε τα μετρα σου.