Δεν ξέρω αν είναι γιατρός και αν υπάρχει καν και όχι δεν ξέρω καν ακουστά την ύπαρξη του
Printable View
Δεν ξέρω αν είναι γιατρός και αν υπάρχει καν και όχι δεν ξέρω καν ακουστά την ύπαρξη του
υποθετω οτι εννοει οτι θα εκθεσεις τον οδυσσεα και θεματα της σχεσης σας...Quote:
Originally posted by marma
Εάν διάβασα σωστά ο ellin υποννοεί ότι εάν μιλήσω εδώ θα προχωρήσω σε χειρότερα επίπεδα?Καταλαβαίνετε τι εννοεί?
ελλην αν εχεις σκοπο να συνεχισεις συζητηση εδω,σεπαρακαλω να γραψεις ελληνικα...προσωπικα δεν διαβασα την τελευταια σου απαντηση,αρνουμαι να διαβαζω κορακιστικα απο υποτιθεμενο επιστημονα μαλιστα
ελλιν...τώρα κατάλαβα γιατι γραφεις γκριγκλις και όχι ελληνικα...Quote:
Originally posted by ellin
κυριε γιατρε η \"γιατρε\", κανε στον εαυτο σου και σε μας την χαρη, να περιοριστεις στην δουλεια σου.....εδω δεν προσφερεις καμια καλη υπηρεσια ουτε στον οδυσσεα ουτε σε κανεναν αλλον....
αφενος γιατι δεν σε εβαλε κανεις μεσολαβητη,αφετερου γιατι δεν σε εβαλε κανεις ουτε δικαστη...
αν θες να συζητησουμε επι της ουσιας,εχεις απολυτο αδικο στα οσα περιεργα ηρθες να υποστηριξεις...
ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και δικαιουται ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙ.
για τα υπολοιπακαι επειδη ο οδυσσεας ειναι σε ασχημη κατασταση ψυχικη, δεν θα επεκταθω, σε συμβουλευω να βρεις τροπο να τον βοηθησεις να βρει την ιατρικη υποστηριξη που χρειαζεται και να βγαλεις την μουσουδα σου απο τα προσωπικα θεματα της κοπελας του .....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!
telika den katalabenete tipota etsi?lipame pou apo edo mesa \'\'neara kamakia\'\' to metetrepsan telika se laiko dikastirio opos eipes.mipos to mono pou sas kaie einai to kous-kous?? lipamai kirie isaggelea alla tha sou po oti proti eseis tha eprepe na tis exete pei oti edo den tha eprepe gia logous \'\'deontologias\'\' na apantisei efoson thelete na legeste foroum psyxologias.pote o idios psixologos-psixiatros den dexete tous \'\'antipalous\'\' astenois,ektos kai ean to epithimoun kai oi dio apo kinou.lipame pou fereste telika san laiko dikastirio eseis.ego egrapsa edo kai sas to tonisa meta apo paraklisi tou odysea.den tha eprepe kai ayto ithela na prolabo,na epitrepsete na parembei toulaxiston sto diko tou post i proin kopela tou.lipamai ilikrina lipamai.
η μοναδική ελληνική λέξη που έγραψες σε προηγούμενο ποστ ήταν το όνομα μου και το έγραψε Θεωφανεια, δηλαδή εντελώς ανορθόγραφα. Με λίγα λόγια αυτό θα μας επιβεβαίωνε πως όχι μόνο δεν είσια γιατρός, (ξέρω πως διδάσκουν γραμματική στα σχολεία), αλλα μας δουλεύεις και από πάνω...
marma, αν αυτό είναι το πρόβλημα άνοιξε ένα άλλο θέμα δικό σου.
marma, επίσης θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ πιο πατριωτικά όλα αυτά που προξένησε η σύζυγος και συνεχίζει να προξενεί.
διάβασα ορισμένα πριν από λίγο και φρίκαρα.τα μισά να είναι αλήθεια, φτάνει.
αλλά ορισμένοι άνθρωποι όπως θα είδες, δεν έχουν την ικανότητα να δουν κάτι σφαιρικά.
ti iponoeis agapite mou?
ela pes to eytheos....... ela na gelasei kai to pardalo katsiki....
Παιδιά,δεν είχα ποτέ μου σκοπό να καθήσω εδώ(δεν προσβάλλω κανέναν σας) και να αναλύσω τη σχέση μου ούτε να εκθέσω τον Οδυσσέα σε καμία περίπτωση.Γενικότερα δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτα.Αλλά ο λόγος που έγραψα είναι ότι στενοχωρήθηκα αφάνταστα με αυτά που λέγονται για μένα γιατί δεν ισχύουν.
μαρ..δεν υπάρχει περίπτωση να σε δικάσει κανείς επειδή σου τελείωσε σε μια σχέση. Είναι φυσιολογικό και έχει συμβεί σε όλους μας. Για μένα θα ήταν χειρότερο να κάτσεις με κάποιον που δεν αγαπάς και να τον κοροιδεύειε, παρά να κάθεσα με κάποιον χωρίς να το θέλεις....Quote:
Παιδιά,δεν είχα ποτέ μου σκοπό να καθήσω εδώ(δεν προσβάλλω κανέναν σας) και να αναλύσω τη σχέση μου ούτε να εκθέσω τον Οδυσσέα σε καμία περίπτωση.Γενικότερα δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτα.Αλλά ο λόγος που έγραψα είναι ότι στενοχωρήθηκα αφάνταστα με αυτά που λέγονται για μένα γιατί δεν ισχύουν.
μην ανησυχεις μαρμα...Quote:
ειναι δικαιολογημενο το παραπονο σου , για να μη πω η αγανακτηση σου...
απλα καταλαβε οτι καποιος βρισκεται σε πολυ ασχημη ψυχικη κατασταση , χωρις αυτο να σημαινει οτι του δινει το δικαιωμα να καταφερεται εναντιον σου...
οποιος εχει ματια ανοιχτα, ειδε και καταλαβε....
Δεν μπήκα εδώ για να κατηγορήσω κανέναν.Ο Οδυσσέας και μόνο αυτός γνωρίζει γιατί έφυγα από αυτή τη σχέση.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έφυγα από αυτή τη σχέση ούτε λόγω των παιδιών,ούτε λόγω των χρεών που θα περίμενε ίσως επιφανειακά κάποιος.Οι λόγοι ήταν καθαρά θέματα συμπεριφοράς και απαιτήσεων ας το πω έτσι που με πίεζαν σαν άνθρωπο και δεν μπορούσα να λειτουργήσω ως ο εαυτός μου.Δεν τον κορόιδεψα ποτέ στα συναισθήματα μου.Ίσα ίσα προσπαθούσα παρόλο που υπήρχαν προβλήματα και από τη δική μου οικογένεια.Εγώ όμως ήμουν δίπλα του.
den stenaxorithikes omos pou o \'\'odyseas\'\' pernaei oti pernaei.
ekinos den sou zitise na min diavazeis ta osa exei grapsei edo.
den brisko to logo na grafeis se ena foroum oso kai na se stanaxoroun ayta pou grafontai kai min min eisai gia mia ora konta ston anthropo pou ezises mazi tou ena xrono.telika esi xeris kalitera ean eimai \'\'fantastikos \'\' i oxi kai xeris kalitera pou einai o odyseas ayti tin stigmi.alla oso kai ean se rotisan den eida na edoses apantisi.
opoios kritis as krini.arketa xazologisa me paidakia sto pneyma alla sti kardia petra.
Ξέρω ποιος είσαι ellin μην ανησυχείς.
Quote:
marma, επίσης θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ πιο πατριωτικά όλα αυτά που προξένησε η σύζυγος και συνεχίζει να προξενεί.
αλλά ορισμένοι άνθρωποι όπως θα είδες, δεν έχουν την ικανότητα να δουν κάτι σφαιρικά.
ti iponoeis agapite mou?
η άρκτος είναι!τς! γιατρός άνθρωπος!
τί να πω πιο ευθέως?πιο ευθέως δεν γίνεται!
καλά...εσύ πίστεψες έστω και μια στιγμή πως αυτός που γράφει είναι γιατρός?Quote:
Originally posted by arktos
Quote:
ti iponoeis agapite mou?
η άρκτος είναι!τς! γιατρός άνθρωπος!
τί να πω πιο ευθέως?πιο ευθέως δεν γίνεται!
Ξέρει κανείς να μου πει πως μπορώ να διαγραφώ ως χρήστης?Κακώς έγραψα και αυτά τα λίγα.
κατ αρχας αν για κατι μετανοιωσες, πας και κανεις εντιτ και τα σβηνεις..
για διαγραφη δεν ξερω, νομιζω πρεπει να το ζητησεις απτον αντμιν
πολύ κακώς που αφήνεις τον εαυτό σου να επηρεάζεται...δεν χρειάζεται να διαγραφεις, μπορείς πολύ απλά να μη ξανασυμμετασχεις.Quote:
Ξέρει κανείς να μου πει πως μπορώ να διαγραφώ ως χρήστης?Κακώς έγραψα και αυτά τα λίγα.
Quote:
den stenaxorithikes omos pou o \'\'odyseas\'\' pernaei oti pernaei.
ekinos den sou zitise na min diavazeis ta osa exei grapsei edo.
den brisko to logo na grafeis se ena foroum oso kai na se stanaxoroun ayta pou grafontai kai min min eisai gia mia ora konta ston anthropo pou ezises mazi tou ena xrono.telika esi xeris kalitera ean eimai \'\'fantastikos \'\' i oxi kai xeris kalitera pou einai o odyseas ayti tin stigmi.alla oso kai ean se rotisan den eida na edoses apantisi.
opoios kritis as krini.arketa xazologisa me paidakia sto pneyma alla sti kardia petra.
αν πίστευες πως χαζολογούσες με παιδάκια στο πνεύμα τόση ώρα, τρέξε στο σύντροφο σου το διπολικό που είναι πιο έξυπνος από σένα ( αν είναι αλήθεια αυτά που μας είπες ).
θα κερδίσεις κάτι.
από μια διπολική
Δεν επηρεάζομαι Θεοφανεία μου απλά μερικοί εδώ το είδαν σαν κατηγορητήριο και εγώ δεν είχα τέτοια πρόθεση.
opoios i opoia epaggelmatiki idiotita exo den sas afora.apla o odyseas den eimai oso kai na to thelete. o odyseas idi metaferhike se megalo nosokomeio kai to proi tha ipovlithei se xeirourgiki epemvasi.
lipame omos telika pou eno eiste kali astynomikoi den minate stin ousia tou odysea.apo emena den tha iparxei sinexia alla otan tha thelisei na epanelthi edo o idios tha frontiso na epanelthei me apodixeis.kalo ximeroma.
Πιστεύω ότι καταλάβατε όλοι
παλι όμως δεν γραφεις στα ελληνικα...............γιατι άραγε \"γιατρε\"?Quote:
opoios i opoia epaggelmatiki idiotita exo den sas afora.apla o odyseas den eimai oso kai na to thelete. o odyseas idi metaferhike se megalo nosokomeio kai to proi tha ipovlithei se xeirourgiki epemvasi.
lipame omos telika pou eno eiste kali astynomikoi den minate stin ousia tou odysea.apo emena den tha iparxei sinexia alla otan tha thelisei na epanelthi edo o idios tha frontiso na epanelthei me apodixeis.kalo ximeroma.
Θεοφανία, εγώ ξέρω πως ρώτησα γιατί δεν βοήθησε τον άνθρωπο να γράψει τα φάρμακα του και αποφεύγει να μου απαντήσει.
Παιδιά εγώ μάλλον αρκετά σας ζάλισα και δεν υπάρχει λόγος
arktos..ειναι πια τόσο εμφανες που δεν χρειάζεται να πούμε άλλα. Εύχομαι όμως η κοπέλα να μην παραπαλανηθεί από τέτοιου είδους κατηγορίες και νιώθει άσχημα. Τίποτε άλλο.
Νομίζουν μερικοί πως εδώ μέσα μπορούν να περάσουν ότι θέλουν.
Ευτυχώς δεν τα καταφέρνουν και αυτό είναι το αισιοδοξο.
γιατρέ, μπορούσες από την αρχή να πεις για την κατάσταση του οδυσσέα.
αλλά προτίμησες να ασχοληθείς με άλλα.
ακόμα δεν απάντησες στην ερώτηση μου.δεν έχεις τι να απαντήσεις?
άντε γεια!
Και ζητώ και συγνώμη που μπήκα και έγραψα έτσι ως μη διπολική.Απλά μερικοί θεωρούν ότι δεν καταλαβαίνω.
ellin, στο πρώτο σου μήνυμα ανέφερες ότι \'ίσως και χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος\' πάσχει ο οδυσσέας από σοβαρό πρόβλημα σωματικής υγείας...και μετά υποστηρίζεις ότι όλα όσα γράφεις είναι μετά από παράκληση του ιδίου!! Φαντάζομαι σε παρακάλεσε να του αποκαλύψεις τη σοβαρότητα του προβλήματος του μέσω του φόρουμ, ε?? Και βέβαια να υποστηρίξεις την \'αλήθεια\' όσων ισχυρίζεται και να επιτεθείς αντ\' αυτού στην πρώην κοπέλα... Και μιλάς από πάνω για \'δεοντολογία\', μπερδεύοντας το φόρουμ με το γραφείο ενός ψυχολόγου που δεν δέχεται τους \'αντιπάλους\'. Φαίνεται δε να ξέρεις με βεβαιότητα πως νιώθουν, πώς φέρθηκαν, τι γνωρίζουν και τι πρέπει να κάνουν κάποιοι άνθρωποι καλύτερα κι από τους ίδιους!
Κατανοώ τη συναισθηματική σου φόρτιση, αλλά για να μην τυγχάνουν αποδοχής τα όσα έχεις γράψει ως \'ellin\', σκέψου ότι μάλλον κάπου δεν στέκουν και μπερδεύουν περισσότερο τα πράγματα αντί να διευκολύνουν. Πριν την εμφάνιση σου υπήρξαν αρκετοί που στάθηκαν στην \'ουσία\' του οδυσσέα και χαίρομαι που λες ότι δεν θα συνεχίσεις. Καλό θα ήταν λοιπόν όταν επανέλθει ο odyseas, να επανέλθει όχι με \'αποδείξεις\', αλλά με τα δικά του συναισθήματα και τις δικές του απόψεις-εμπειρίες.
marma αν νιώσεις την ανάγκη να ανοίξεις ένα δικό σου θέμα κάποια στιγμή κάντο, αλλά στο παρόν θέμα, νομίζω δεν έχει νόημα να ασχολείσαι και να στενοχωριέσαι. Συμφωνώ με όσα σου είπαν και οι υπόλοιποι. Καλή σου νύχτα.
Να είστε καλά παιδιά και ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!!
Και κάτι ακόμα.Δεν σημαίνει ότι όταν φεύγεις από μια σχέση είσαι καλά.Υπάρχουν πολλοί λόγοι που σε ωθούν να το κάνεις.
πολυ πετυχημενος ο τιτλος του φιλου οδυσσεα....
Το φορουμ εγινε θεατρο σκιων και η αυλαια καποτε επρεπε να πεσει.
Μονο που αλλιως ειχε υπολογισει το καστ και αλλιως του βγηκε.
Η θεση του θεατη μου κανει μια χαρα.