Φιλάκια!Quote:
Originally posted by Winston_man
Καλη συνεχεια και σε σενα!! :)Quote:
Originally posted by missing_mile
Δέν ξανασχολούμαι με τον κύριο. Είναι πολύ μάγκας κ νταής.
Printable View
Φιλάκια!Quote:
Originally posted by Winston_man
Καλη συνεχεια και σε σενα!! :)Quote:
Δέν ξανασχολούμαι με τον κύριο. Είναι πολύ μάγκας κ νταής.
Quote:
Originally posted by Boltseed
θα φέρει και την μαμά του :dQuote:
Originally posted by Adzik
ε καλα...δεν υπηηηηηρχε περιπτωση να υπαρξει και 2ρο ραντεβου...
βασικά κάθε φορά που σκεφτόμουν το ραντεβού, σαν.. ραντεβού με σκοπό τον εντυπωσιασμό της άλλης κτλ κτλ , κάπου το έχανα το παιχνίδι , είτε από άγχος για να φανώ σουπερ (τρομάρα μου :D) ,είτε από αμηχανία αμα ξεμέναμε από λέξεις είτε γενικά απότ τέτοια σκαλώματα.
Αυτό το διόρθωσα όταν άρχισα να βλέπω τα ραντεβού σαν
-βόλτα
-γνωριμία με έναν άλλο άνθρωπο και ότι προκύψει
Πιο χαλαρωτικό κλίμα έτσι, είσαι 100 φορές πιο πολύ ο εαυτός σου , και \"σκοπός\" δεν ειναι ο ενας να κερδίσει τον άλλο λες και είμαστε στο τουρνουά τάβλι, αλλά να περάσει ευχάριστα η ώρα και για τους 2. Και μετά αυτό το \"οτι προκύψει\" έρχεται ολο και πιο κοντά από μόνο του ;)
Συμφωνώ, αρκεί να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα κ επικοινωνία, γιατί αν δεν υπάρχουν τότε είναι πολύ χάλια το ραντεβού. Μου έχει τύχει μερικές φορές κ ένιωσα πολύ άβολα. θα προτιμούσα να μην είχα βγει.Quote:
Quote:
Originally posted by Boltseed
θα φέρει και την μαμά του :dQuote:
ε καλα...δεν υπηηηηηρχε περιπτωση να υπαρξει και 2ρο ραντεβου...
βασικά κάθε φορά που σκεφτόμουν το ραντεβού, σαν.. ραντεβού με σκοπό τον εντυπωσιασμό της άλλης κτλ κτλ , κάπου το έχανα το παιχνίδι , είτε από άγχος για να φανώ σουπερ (τρομάρα μου :D) ,είτε από αμηχανία αμα ξεμέναμε από λέξεις είτε γενικά απότ τέτοια σκαλώματα.
Αυτό το διόρθωσα όταν άρχισα να βλέπω τα ραντεβού σαν
-βόλτα
-γνωριμία με έναν άλλο άνθρωπο και ότι προκύψει
Πιο χαλαρωτικό κλίμα έτσι, είσαι 100 φορές πιο πολύ ο εαυτός σου , και \"σκοπός\" δεν ειναι ο ενας να κερδίσει τον άλλο λες και είμαστε στο τουρνουά τάβλι, αλλά να περάσει ευχάριστα η ώρα και για τους 2. Και μετά αυτό το \"οτι προκύψει\" έρχεται ολο και πιο κοντά από μόνο του ;)
εμενα παλι μου τη σπανε οι γυναικες που θελουν εμεις οι αντρες νατις κερναμε συνεχεια.με κανουν να αισθανομαι οτι ερχοντε μαζι μου για τα φραγκα. ισοτητα δεν εχουμεQuote:
Παιδιά, θέλετε να πούμε τι είναι το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί σε ένα ραντεβού; Τι είναι αυτό που μας ενοχλεί; Εγώ νομίζω ότι είναι οι τσιγγούνηδες άνδρες, που δεν κερνάνε. Μου έχει τύχει τρεις φορές κ το θεωρώ πολύ γυφτιά. Σας έχει τύχει κ εσας?
παντως μου εχει τυχει να λεω στα πρωτα 2 ραντεβου για καποιον πωςδεν υπαρχει περιπτωση να κανουμε σχεση..γιατι \'\'κατι \'\' λυπει... και ομως ο μπαγασας μετα απο 4-5 ραντεβου..να με κανει να τον βλεπω με αλλο ματι τελικα...
αλλο στο πρωτο ραντεβου..και αλλο το συναιχεια...Quote:
Originally posted by hornet
εμενα παλι μου τη σπανε οι γυναικες που θελουν εμεις οι αντρες νατις κερναμε συνεχεια.με κανουν να αισθανομαι οτι ερχοντε μαζι μου για τα φραγκα. ισοτητα δεν εχουμεQuote:
Παιδιά, θέλετε να πούμε τι είναι το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί σε ένα ραντεβού; Τι είναι αυτό που μας ενοχλεί; Εγώ νομίζω ότι είναι οι τσιγγούνηδες άνδρες, που δεν κερνάνε. Μου έχει τύχει τρεις φορές κ το θεωρώ πολύ γυφτιά. Σας έχει τύχει κ εσας?
οπως αλλο ευγενεια...και αλλο συνηθεια...
εξαλου αν το δεις λογικα οι αντρες βγαζουν περισσοτερα χρηματα απο τις γυναικες..αν και αυτος δεν ειναι ο λογος...που θελουμε να φερονται οι αντρες με τροπους...
Καλα, μου έχει τύχει το ίδιο ακριβώς με έναν τύπο, το σκεφτόμουν να ξαναβγώ μαζί του γιατί κάτι με χάλαγε. Βγήκαμε με παρέα τη δεύτερη φορά, κ μου στέλνει ένα κρυφό μύνημα στο κινητό. Ε, δεν ξέρω τι έπαθα από το μύνημα κ μετά! Ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα! Περίεργο έτσι;Quote:
παντως μου εχει τυχει να λεω στα πρωτα 2 ραντεβου για καποιον πωςδεν υπαρχει περιπτωση να κανουμε σχεση..γιατι \'\'κατι \'\' λυπει... και ομως ο μπαγασας μετα απο 4-5 ραντεβου..να με κανει να τον βλεπω με αλλο ματι τελικα...
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί άμα βγουν δύο παιδιά 20 χρονών φοιτητές που δε δουλεύουν ας πούμε , να πρέπει να κεράσει ο άντρας.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί σου αξίζουν συγχαρητήρια άμα κερνάς με τα λεφτά που στα έχουν δώσει οι γονείς χαρτζηλίκι.
Και γενικότερα άμα θέλουμε ισότητα , νομίζω ότι πρέπει σιγά σιγά να αναθεωρηθεί και η ιδέα του κεράσματος στα ραντεβού.
Το χειρότερο ραντεβού για μένα ήταν όταν η τύπισσα έδειχνε ξεκάθαρα ότι βαριέται (κι εγώ βαριόμουν αλλά προσπαθούσα τουλάχιστον να βρω κάποια δίοδο επικοινωνίας) , αλλά το χειρότερο ήταν πως έπαιζε το μάτι της με τρόπο άκομψο.
Δεν το βλέπω σαν θέμα ισότητας αλλά ως ευγενική χειρονομία, ότι σέβεσαι τη κοπέλα κ για αυτό τη κερνάς. Κάποια θέματα είναι γυναικεία κ κάποια ανδρικά από μόνα τους. Εγώ ας πούμε κάνω τις δουλειές του σπιτιού κ το αγόρι μου όλες τις επισκευές στο σπίτι. Κυλάει από μόνο του έτσι.Quote:
εμενα παλι μου τη σπανε οι γυναικες που θελουν εμεις οι αντρες νατις κερναμε συνεχεια.με κανουν να αισθανομαι οτι ερχοντε μαζι μου για τα φραγκα. ισοτητα δεν εχουμε
Οταν δεν φτανει τα ορια της εκμεταλλευσης τοτε γιατι να μην κερνας την κοπελα. Στην τελικη εμενα μου δινει ικανοποιηση οταν γινεται αυτο.
Είναι απλά θέμα τακτ κ τίποτα παραπάνω. Όπως πούμε εσένα δεν θα σου άρεσε μια κοπέλα που φαίρεται σαν νταλικέρης, έτσι κ μια κοπέλα θέλει ο άντρας να τη κεράσει. Δεν είναι θέμα οικονομικό, δείχνει ενδιαφέρον! Στη πορεία, που υπάρχει περισότερη οικειότητα τα κανονίζουν ανάλογα. Για πρώτη φορά όμως καλό είναι να τη κεράσει. Κ πίστεψε με δεν έχω κανένα κόλημα που το λέω, είμαι πολύ free τύπος κ δεν κοιτάω τον άλλο στη τσέπη. Αλλά το συγκεκριμένο θέμα με ενοχλεί... Όπως κ όλες τις γυναίκες του κόσμου φαντάζομαι.Quote:
Originally posted by Absolut
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί άμα βγουν δύο παιδιά 20 χρονών φοιτητές που δε δουλεύουν ας πούμε , να πρέπει να κεράσει ο άντρας.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί σου αξίζουν συγχαρητήρια άμα κερνάς με τα λεφτά που στα έχουν δώσει οι γονείς χαρτζηλίκι.
και που ξερω εγω οτι μια γυναικα πχ παει μαζι μου σινεμα μονο και μονο επιδη με θεωρει το κοροιδο που πληρωνει.ο κοσμος εχει γεμισει με τετοιες γυναικεςQuote:
Quote:
αλλο στο πρωτο ραντεβου..και αλλο το συναιχεια...
οπως αλλο ευγενεια...και αλλο συνηθεια...
εξαλου αν το δεις λογικα οι αντρες βγαζουν περισσοτερα χρηματα απο τις γυναικες..αν και αυτος δεν ειναι ο λογος...που θελουμε να φερονται οι αντρες με τροπους...
Ακριβώς. δεν είναι θέμα οικονομικό. Ένας καφές πχ δεν στοιχίζει κ πολλά, θα μπορούσε κ η κοπέλα να τον πληρώσει. Όμως δείχνει ενδιαφέρον.Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Οταν δεν φτανει τα ορια της εκμεταλλευσης τοτε γιατι να μην κερνας την κοπελα. Στην τελικη εμενα μου δινει ικανοποιηση οταν γινεται αυτο.
ειναι απλως μια ομορφη χειρονομια..να καταργηθει και αυτη?Quote:
Και γενικότερα άμα θέλουμε ισότητα , νομίζω ότι πρέπει σιγά σιγά να αναθεωρηθεί και η ιδέα του κεράσματος στα ραντεβού.
Το χειρότερο ραντεβού για μένα ήταν όταν η τύπισσα έδειχνε ξεκάθαρα ότι βαριέται (κι εγώ βαριόμουν αλλά προσπαθούσα τουλάχιστον να βρω κάποια δίοδο επικοινωνίας) , αλλά το χειρότερο ήταν πως έπαιζε το μάτι της με τρόπο άκομψο.
[/quote]
και που ξερω εγω οτι μια γυναικα πχ παει μαζι μου σινεμα μονο και μονο επιδη με θεωρει το κοροιδο που πληρωνει.ο κοσμος εχει γεμισει με τετοιες γυναικες [/quote]
Εξαρτάται από το τι γυναίκες ψάχνεις να βρεις. Αυτές οι γυναίκες φαίνονται κ το δείχνουν. Εγώ δεν είμαι κ ούτε ήμουν ποτέ έτσι, άρα θα υπάρχουν κ άλλες που δεν κοιτάνε τη τσέπη αλλά τον άνθρωπο.
Κ πίστεψε με, μια γυναίκα τέτοια όπως λες, δεν θα θέλει να πάει σινεμά αλλά πολλά περισότερα.
Δεν χρειάζεται να ξέρεις...βγαίνεις για να περάσεις εσύ καλά κι αυτό είναι καταρχήν το ζητούμενο. Απολαμβάνεις την παρέα? Σου αρέσει το σινεμά ή όποιο άλλο μέρος πάτε, ή ό,τι κάνετε? Ή ακόμα, σου αρέσει να προσφέρεις και να νιώθεις πως και οι άλλοι περνάνε καλά μαζί σου? Αν ναι, μην αφήνεις σκέψεις του τύπου \'μήπως με εκμεταλλεύεται\' να χαλάνε τη χαρά της στιγμής.Quote:
και που ξερω εγω οτι μια γυναικα πχ παει μαζι μου σινεμα μονο και μονο επιδη με θεωρει το κοροιδο που πληρωνει.ο κοσμος εχει γεμισει με τετοιες γυναικες
Εξάλλου το αν πράγματι σε εκμεταλλεύεται κάποιος είναι κάτι που μπορεί εύκολα να φανεί με την κοινή λογική. Μερικές φορές όμως μας βασανίζουν οι ανασφάλειες και όχι οι άλλοι. Άλλες πάλι φορές, κάποιες δικές μας αυταπάτες και ανάγκες μας κάνουν να μην βλέπουμε καθόλου την προφανή εκμετάλλευση.
Και επί του θέματος...χειρότερο ραντεβού είναι οποιοδήποτε με στήνουν. Δεν μπορώ τις μεγάλες αργοπορίες ή τις ακυρώσεις τελευταία στιγμή - εννοείται βέβαια ότι είναι ανθρώπινο να συμβεί κάτι απρόβλεπτο. Θυμάμαι κάποιον που είχαμε ραντεβού στο κέντρο κατά τις 10. Μέχρι τις 11 έκοβα βόλτες γιατί \'σε λίγο\' έφτανε...ε στο τέλος έφυγα και με πήρε τηλ κανα μισάωρο αργότερα να ρωτήσει πού είμαι και να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν τον περίμενα....δεν έφταιγε είπε, απλά είχε ξυπνήσει αργά από τον απογευματινό ύπνο.....αααααα!!
Ακριβώς. Κ δεν είναι εκμετάλευση ένα ποτό ή ένα σινεμά, οι υπερβολές είναι η εκμετάλευση. Εσείς όμως (οι άνδρες) κυνηγάτε αυτές τις γυναίκες κ μετά λέτε ότι σας εκμεταλεύτηκαν. Γιατί δεν ψάχνετε μια κοπέλα με καλή ψυχή; Οι ίδιοι θέλετε να πληρώνετε για να κυκλοφορείτε. Όποτε μην έχετε παράπονο. Η εκμετάλευση είναι κ από τις δυο πλευρές! Πληρώνεις κ παίρνεις. Αν θες στήθη κ στόμα με σιλικόνη, να το πληρώνεις κιόλας. Οι επεμβάσεις κοστίζουν! ; )Quote:
Originally posted by marina38
Εξάλλου το αν πράγματι σε εκμεταλλεύεται κάποιος είναι κάτι που μπορεί εύκολα να φανεί με την κοινή λογική. Μερικές φορές όμως μας βασανίζουν οι ανασφάλειες και όχι οι άλλοι. Άλλες πάλι φορές, κάποιες δικές μας αυταπάτες και ανάγκες μας κάνουν να μην βλέπουμε καθόλου την προφανή εκμετάλλευση.
Είχε και θράσος από πάνω δηλαδή! εντάξει να στο κάνουν μια φορά καταλάθος, αλλά όχι κ συνέχεια.Quote:
Και επί του θέματος...χειρότερο ραντεβού είναι οποιοδήποτε με στήνουν. Δεν μπορώ τις μεγάλες αργοπορίες ή τις ακυρώσεις τελευταία στιγμή - εννοείται βέβαια ότι είναι ανθρώπινο να συμβεί κάτι απρόβλεπτο. Θυμάμαι κάποιον που είχαμε ραντεβού στο κέντρο κατά τις 10. Μέχρι τις 11 έκοβα βόλτες γιατί \'σε λίγο\' έφτανε...ε στο τέλος έφυγα και με πήρε τηλ κανα μισάωρο αργότερα να ρωτήσει πού είμαι και να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν τον περίμενα....δεν έφταιγε είπε, απλά είχε ξυπνήσει αργά από τον απογευματινό ύπνο.....αααααα!!
ΟΚ όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία...Αλλά ο συγκεκριμένος δεν παιζόταν: επειδή είχα την κακή εμπειρία του στησίματος, απέφυγα να κλείσω ραντεβού έξω την επόμενη φορά και είπα ότι θα περάσω από το σπίτι του να φύγουμε μαζί. Ε, χτυπούσα γύρω στη μισή ώρα το κουδούνι, τηλέφωνα συνεχώς, τίποτα.....ύπνος βαθύς!! Στο τέλος θυμάμαι μου είχε ανοίξει η μητέρα του που έμενε κάτι ορόφους πιο πάνω, μου έβγαλε ευγενικά γλυκάκι και καφέ και μου δικαιολογούσε τον άφαντο κανακάρη...φφφφ.Quote:
Είχε και θράσος από πάνω δηλαδή! εντάξει να στο κάνουν μια φορά καταλάθος, αλλά όχι κ συνέχεια.Quote:
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δείξει κανείς το ενδιαφέρον και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να φανεί από άλλα πράγματα καλύτερα.Quote:
Είναι απλά θέμα τακτ κ τίποτα παραπάνω. Όπως πούμε εσένα δεν θα σου άρεσε μια κοπέλα που φαίρεται σαν νταλικέρης, έτσι κ μια κοπέλα θέλει ο άντρας να τη κεράσει. Δεν είναι θέμα οικονομικό, δείχνει ενδιαφέρον! Στη πορεία, που υπάρχει περισότερη οικειότητα τα κανονίζουν ανάλογα. Για πρώτη φορά όμως καλό είναι να τη κεράσει. Κ πίστεψε με δεν έχω κανένα κόλημα που το λέω, είμαι πολύ free τύπος κ δεν κοιτάω τον άλλο στη τσέπη. Αλλά το συγκεκριμένο θέμα με ενοχλεί... Όπως κ όλες τις γυναίκες του κόσμου φαντάζομαι.Quote:
Και η ένσταση μου αφορά κυρίως άτομα που δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητα.Φοιτητοκαταστά� �εις που μπορεί να τη βγάζουν με 10-15 ευρώ τη βδομάδα , από πού κι ως πού να πληρώσει ο άντρας ; Ή άμα είναι κανένα πλουσιοκόριτσο με \"χαρτζηλίκι\" 1000 ευρώ το μήνα γιατί να περιμένει τον άντρα να κεράσει ; Νομίζω ότι το θέμα είναι κατάλοιπο από τα παλιά χρόνια που η γυναίκα δεν εργαζόταν.
Από την άλλη διαφωνώ και εκνευρίζομαι με τη νοοτροπία που υπάρχει σε πολύ κόσμο που όταν \"δεν έχει\" θέλει να το κρύψει ή ακόμα και να θέλει να δείξει ότι \"έχει\" (χρήμα φυσικά).Βάζουν πάνω από όλα το φαίνεσθαι και τι θα πουν οι άλλοι.Το \"υποχρεωτικό\" κέρασμα ταιριάζει με αυτή τη νοοτροπία.
Χα χα! Ήταν υπναράς δηλαδή. Μικρό το κακό, ευτιχώς δεν ήταν σαν τα δικά μου ραντεβού.
Επί του κεράσματος, θυμάμαι κοπελιά η οποία ήθελε σώνει και καλά να κεράσει. Δεν άκουγε τίποτα.
Όταν σηκώθηκε να παει WC φώναξα τη σερβιτόρα και πλήρωσα (φυσικα).
Έγινε έξω φρενών και με απείλησε ότι δεν θα ξαναβγεί μαζί μου εάν το ξαναέκανα.
Οκ, δεν το ξαναέκανα. Την άλλη φορά ήταν μισα-μισα.
:D
Παραδόξως, χειρότερο ραντεβού δεν θυμάμαι... με τον ένα ή άλλο τρόπο καλά περνάγαμε.
Ένα ήταν όταν είχε πιάσει γλωσσοδέτης την κοπελιά και δεν έβγαζε μιλιά. Εκεί ήταν δύσκολη η επικοινωνία αλλά ήταν πολύ γλυκιά.
Έχεις δίκιο, όμως εγώ θα προτιμούσα αν ο άντρας δεν έχει λεφτά να μου το πει από την αρχή, να μου το εξηγήσει. Εγώ πχ είχα φίλους που ήταν άνεργοι ή δεν είχαν λεφτά κ όταν βγαίναμε πλήρωνα εγώ κ δεν ένιωθα άσχημα, γιατί ήξερα από την αρχή τη κατάσταση. Το αγόρι μου τότε μου είχε πει: \" Θέλω να σε βγάλω έξω, να κάνω πολλά πράγματα για εσένα αλλά δεν έχω λεφτά\" κ το είχα καταλάβει απόλυτα, γιατί ήταν ειλικρινής. Μια κοπέλα όμως θέλει να τη προσέχουν, να της δείχνουν το ενδιαφέρον τους, κ μιλάω για φυσιολογικές πςριπτώσεις έτσι; Δεν νομίζω πως στο συγκεκριμένο θέμα τίθεται ζήτημα ισότητας. Αν ο άλλος μου εξηγήσει από την αρχή πως δεν έχει λεφτά θα το καταλάβω. Θα προτιμήσω όμως, αν με καλέσει σε ραντεβού να με κεράσει, το θεωρώ αγένεια να μην το κάνει. Αν θέλει να είναι ευγενικός, μπορεί να μου ζητήσει να πάμε για καφέ κ όχι κάπου ακριβά. Πόσο κοστίζει ένας καφές;Quote:
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δείξει κανείς το ενδιαφέρον και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να φανεί από άλλα πράγματα καλύτερα.
Και η ένσταση μου αφορά κυρίως άτομα που δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητα.Φοιτητοκαταστά� �εις που μπορεί να τη βγάζουν με 10-15 ευρώ τη βδομάδα , από πού κι ως πού να πληρώσει ο άντρας ; Ή άμα είναι κανένα πλουσιοκόριτσο με \"χαρτζηλίκι\" 1000 ευρώ το μήνα γιατί να περιμένει τον άντρα να κεράσει ; Νομίζω ότι το θέμα είναι κατάλοιπο από τα παλιά χρόνια που η γυναίκα δεν εργαζόταν.
Από την άλλη διαφωνώ και εκνευρίζομαι με τη νοοτροπία που υπάρχει σε πολύ κόσμο που όταν \"δεν έχει\" θέλει να το κρύψει ή ακόμα και να θέλει να δείξει ότι \"έχει\" (χρήμα φυσικά).Βάζουν πάνω από όλα το φαίνεσθαι και τι θα πουν οι άλλοι.Το \"υποχρεωτικό\" κέρασμα ταιριάζει με αυτή τη νοοτροπία.
Είναι όμορφη χειρονομία , όπως και κάθε κέρασμα , αν αυτός που το κάνει το νιώθει και το επιλέγει ελεύθερα.Quote:
Γίνεται ψεύτικη και ψυχαναγκαστική χειρονομία όταν θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ από τη γυναίκα.Είμαι σίγουρος ότι σε πολλά κεράσματα ο άντρας σκέφτεται από μέσα του \"ε τι να κάνουμε πρέπει να πληρώσουμε κιόλας , αν θέλουμε να προχωρήσει το πράμα\".Σας αρέσει αυτό ; Και είστε σίγουρες ότι το καταλαβαίνετε όταν γίνεται ; Ή δε σας νοιάζουν οι βαθύτερες προθέσεις ;
Είναι στα αλήθεια αντισέξουαλ να βγεις πρώτο ραντεβού με κάποιον και αυτος να σκέφτεται που να χαλάσει το 50ευρω ... Ακόμα και να σου αρεσει ο αλλος ξενερώνεις..ή να να κλαιει με τα καρτουν..(ελιωσα στα γέλια χαχαχαχαχα!!)
Βεβαια καλό ειναι να σκεφτόμαστε οτι μπορεί ο αλλος, σαν φοιτητάκι κι οχι μόνο,να τα φέρνει δύσκολα βόλτα..οπότε ο λόγος δεν ειναι έλλειψη τακτ ή καχυποψία.
[quote]Originally posted by Absolut
Σίγουρα συμβαίνει κ αυτό, όμως αυτό χαρακτηρίζει τους άνδρες, αφού οι ίδιοι το κάνουν για να πάρουν αντάλλαγμα, τότε γιατί παραπονιούνται μετά ότι τους εκμεταλεύονται; Εγώ πάντως, πάντα βγάζω για να πληρώσω, κ αν προθυμοποιηθεί να πληρώσει αυτός έχει καλώς.Quote:
Είναι όμορφη χειρονομία , όπως και κάθε κέρασμα , αν αυτός που το κάνει το νιώθει και το επιλέγει ελεύθερα.
Γίνεται ψεύτικη και ψυχαναγκαστική χειρονομία όταν θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ από τη γυναίκα.Είμαι σίγουρος ότι σε πολλά κεράσματα ο άντρας σκέφτεται από μέσα του \"ε τι να κάνουμε πρέπει να πληρώσουμε κιόλας , αν θέλουμε να προχωρήσει το πράμα\".Σας αρέσει αυτό ; Και είστε σίγουρες ότι το καταλαβαίνετε όταν γίνεται ; Ή δε σας νοιάζουν οι βαθύτερες προθέσεις ;
Ναι δυστιχώς συνέβησαν κι αυτά! Γυρίζαμε μισή ώρα με το αυτοκίνητο στα περίπτερα για να το χαλάσει. Από τότε άλλαξα κ αριθμό κινητού για να μην με ξαναβρεί!Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Είναι στα αλήθεια αντισέξουαλ να βγεις πρώτο ραντεβού με κάποιον και αυτος να σκέφτεται που να χαλάσει το 50ευρω ... Ακόμα και να σου αρεσει ο αλλος ξενερώνεις..ή να να κλαιει με τα καρτουν..(ελιωσα στα γέλια χαχαχαχαχα!!)
Βεβαια καλό ειναι να σκεφτόμαστε οτι μπορεί ο αλλος, σαν φοιτητάκι κι οχι μόνο,να τα φέρνει δύσκολα βόλτα..οπότε ο λόγος δεν ειναι έλλειψη τακτ ή καχυποψία.
Αν είναι φοιτητάκι γίνεται δεκτό, αρκεί να μας το εξηγήσει από την αρχή ότι έχει δυσκολίες κ όχι να το βγάλει ξαφνικά στη φόρα.
Μα Absolut, εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο το σκέφτεται...καταρχήν είναι μια πραγματικότητα πως αν θέλεις να προχωρήσει οτιδήποτε, κάπου θα πληρώσεις. Δεν εννοώ πως πρέπει να πληρώνεις για να κερδίσεις το ενδιαφέρον, αλλά πως κάθε τρόπος που επιλέγεις να δείξεις ενδιαφέρον έχει κάποιο κόστος, σε χρόνο, σε χρήμα, σε προσπάθεια, όπως θέλεις κι ό,τι μπορείς.Quote:
Είναι όμορφη χειρονομία , όπως και κάθε κέρασμα , αν αυτός που το κάνει το νιώθει και το επιλέγει ελεύθερα.
Στο παράδειγμα που φέρνεις, αυτό που δεν μου αρέσει είναι να θεωρεί ο άλλος πως είσαι υποχρεωμένη να προχωρήσεις επειδή κέρασε. Απλά να το θέλει και να το επιδιώκει να προχωρήσετε, δεν το βρίσκω κακό.
Πάντως ναι δεν είναι ωραίο να θεωρείται αυτονόητο ότι ο άντρας θα πληρώσει.
Quote:
Παιδιά, είναι ένας τύπος στο forum που βρίζει κ προσβάλει συνέχεια, το έχετε παρατηρήσει; Winston_man αυτοαποκαλείται.
εσυ μεχρι πριν λιγο δεν ηξερες να κανεις quote,
και εμαθες ποιος βριζει και ποιος προσβαλει?
Εγω εχω παρατηρησει οτι υπαρχει κοσμος που μπορει να χαρακτηριζει πολυ ευκολα, μιας και ρωτας....
Μάλλον θα της άρεσες, για αυτό ;)Quote:
Originally posted by alexandros3
Ένα ήταν όταν είχε πιάσει γλωσσοδέτης την κοπελιά και δεν έβγαζε μιλιά. Εκεί ήταν δύσκολη η επικοινωνία αλλά ήταν πολύ γλυκιά.
Όπως αποδείχθηκε της άρεσα, όντως ;)
Μα ήταν πολύ γλυκιά ρε συ, κοίταζε στο πάτωμα προσπαθώντας κάτι να βρει να πει τη μια φορά με το στόμα μισάνοιχτο, την άλλη φορά δαγκώνοντας τα χείλια. Μου \'ρχόταν να τη πιάσω να τη φιλήσω εκεί και τότε :P
Όσον αφορά το κέρασμα πάντως,πάντα ήθελα το μισό μισό,ήθελα να νιώθω ανεξάρτητη.Συγγνώμη,αλλά αρκετές φορές διαπίστωσα πως το κέρασμα συνεπαγόταν στο μυαλό του κάθε καμένου σε πλέρωσα άρα θα σου πιάσω και τον κώλο και δε μου άρεσαν ποτέ τέτοια συμπεράσματα,οπότε το ξεκαθάριζα εξαρχής.Ίσα κι όμοια.
Έλα ντε, αυτό ακριβώς συμβαίνει. Χαρακτηρίζουν χωρίς να γνωρίζουν, κ αυτό δείχνει άγνοια. Είναι άσχημο κ φασιστικό να κρίνεις τόσο εύκολα τους άλλους, κ δεν οδηγεί πουθενά.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Παιδιά, είναι ένας τύπος στο forum που βρίζει κ προσβάλει συνέχεια, το έχετε παρατηρήσει; Winston_man αυτοαποκαλείται.
εσυ μεχρι πριν λιγο δεν ηξερες να κανεις quote,
και εμαθες ποιος βριζει και ποιος προσβαλει?
Εγω εχω παρατηρησει οτι υπαρχει κοσμος που μπορει να χαρακτηριζει πολυ ευκολα, μιας και ρωτας....
Το πρωτο ραντεβου με την συντροφο μου το ειχαμε σε ενα μπαρακι.Quote:
Είναι απλά θέμα τακτ κ τίποτα παραπάνω. Όπως πούμε εσένα δεν θα σου άρεσε μια κοπέλα που φαίρεται σαν νταλικέρης, έτσι κ μια κοπέλα θέλει ο άντρας να τη κεράσει. Δεν είναι θέμα οικονομικό, δείχνει ενδιαφέρον! Στη πορεία, που υπάρχει περισότερη οικειότητα τα κανονίζουν ανάλογα. Για πρώτη φορά όμως καλό είναι να τη κεράσει. Κ πίστεψε με δεν έχω κανένα κόλημα που το λέω, είμαι πολύ free τύπος κ δεν κοιτάω τον άλλο στη τσέπη. Αλλά το συγκεκριμένο θέμα με ενοχλεί... Όπως κ όλες τις γυναίκες του κόσμου φαντάζομαι.
Ηπιαμε τα ποτα μας και οταν ηρθε η ωρα να πληρωσουμε, μου ξεκαθαρισε οτι ο καθενας θα πληρωνε τα δικα του.
Ηταν πολυ κρισιμο αυτο, γιατι αν συναντουσα αποψεις σαν τις δικες σου, θα χαιρετιομαστε και δεν θα υπηρχε δευτερο.
Βεβαια στην συνεχεια οπως λες τα κανονιζει ο καθενας οπως συμφωνησει, αλλα η πρωτη εντυπωση λεει πολλα.
Σαφως και υπαρχουν αντρες που επιμενουν να κερασουν αυτοι.
Οπως υπαρχουν και γυναικες που εχουν την αποψη σου.
Επισης σαφως υπαρχουν (μαλλον λιγες) εξαιρεσεις.
Για αυτο καποιοι ανθρωποι κουμπωνουν με συγκεκριμενους ανθρωπους και οχι με αλλους.
Απλα τα πραγματα.
Λες να ήμουν έγω; lol Αλλά δεν θυμάμαι να με έχει πιάσει γλωσσοδέτης σε ραντεβού.Quote:
Originally posted by alexandros3
Όπως αποδείχθηκε της άρεσα, όντως ;)
Μα ήταν πολύ γλυκιά ρε συ, κοίταζε στο πάτωμα προσπαθώντας κάτι να βρει να πει τη μια φορά με το στόμα μισάνοιχτο, την άλλη φορά δαγκώνοντας τα χείλια. Μου \'ρχόταν να τη πιάσω να τη φιλήσω εκεί και τότε :P
σωπα καλε!!!Quote:
Ακριβώς. δεν είναι θέμα οικονομικό. Ένας καφές πχ δεν στοιχίζει κ πολλά, θα μπορούσε κ η κοπέλα να τον πληρώσει. Όμως δείχνει ενδιαφέρον.Quote:
και γιατι να μην δειχνεις εσυ ενδιαφερον?
βρε τι αλλο θα ακουσουμε σημερις....
Quote:
καλο θα κανει, κακο αποκλειεται.
πολυ ωριμη σκεψη ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεταιQuote:
Originally posted by krino
Το πρωτο ραντεβου με την συντροφο μου το ειχαμε σε ενα μπαρακι.Quote:
Είναι απλά θέμα τακτ κ τίποτα παραπάνω. Όπως πούμε εσένα δεν θα σου άρεσε μια κοπέλα που φαίρεται σαν νταλικέρης, έτσι κ μια κοπέλα θέλει ο άντρας να τη κεράσει. Δεν είναι θέμα οικονομικό, δείχνει ενδιαφέρον! Στη πορεία, που υπάρχει περισότερη οικειότητα τα κανονίζουν ανάλογα. Για πρώτη φορά όμως καλό είναι να τη κεράσει. Κ πίστεψε με δεν έχω κανένα κόλημα που το λέω, είμαι πολύ free τύπος κ δεν κοιτάω τον άλλο στη τσέπη. Αλλά το συγκεκριμένο θέμα με ενοχλεί... Όπως κ όλες τις γυναίκες του κόσμου φαντάζομαι.
Ηπιαμε τα ποτα μας και οταν ηρθε η ωρα να πληρωσουμε, μου ξεκαθαρισε οτι ο καθενας θα πληρωνε τα δικα του.
Ηταν πολυ κρισιμο αυτο, γιατι αν συναντουσα αποψεις σαν τις δικες σου, θα χαιρετιομαστε και δεν θα υπηρχε δευτερο.
Βεβαια στην συνεχεια οπως λες τα κανονιζει ο καθενας οπως συμφωνησει, αλλα η πρωτη εντυπωση λεει πολλα.
Σαφως και υπαρχουν αντρες που επιμενουν να κερασουν αυτοι.
Οπως υπαρχουν και γυναικες που εχουν την αποψη σου.
Επισης σαφως υπαρχουν (μαλλον λιγες) εξαιρεσεις.
Για αυτο καποιοι ανθρωποι κουμπωνουν με συγκεκριμενους ανθρωπους και οχι με αλλους.
Απλα τα πραγματα.
Το ενδιαφερον ειναι πως ηταν η πρωτη φορα που οχι απλα δεν κερασα αλλα πληρωσε και τα δικα μου :DQuote:
Τόσο χάλια πήγε;Quote:
[Αφου το θεμα ειναι τα χειροτερα ραντεβου τοτε σιγουρα ειναι ενα που βγηκα πριν απο κανα χρονο και εστειλα μηνυμα σε μια γνωστη μου να με σωσει :D