afroditi...μιλάω εκ μέρους του ημερολογίου....αν σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένη το γεγονός ότι θα στείλεις ένα μην...να το κάνεις (αρκεί να μην υποψιάζεσαι πως θα πάρεις κάποια απάντηση που θα σε στεναχωρήσει ;) )
Printable View
afroditi...μιλάω εκ μέρους του ημερολογίου....αν σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένη το γεγονός ότι θα στείλεις ένα μην...να το κάνεις (αρκεί να μην υποψιάζεσαι πως θα πάρεις κάποια απάντηση που θα σε στεναχωρήσει ;) )
Ολγάκι τι ωραία που τα λες!! Είναι έτσι όντως. Χρειάζονται και τα άσχημα διαστήματα για να μάθουμε να εκτιμάμε όλα τα καλά που έχουμε! Πρίν την κατάθλιψη ξυπνούσα το πρωι πολύ βαριά και χωρίς κέφι, ούτε καλημέρα δεν ήθελα να πω. Αυτό το διάστημα, από τότε που άρχισα να βγαίνω (ελπίζω) από τον εφιάλτη, ξυπνάω το πρωι και χαμογελώ, προσπαθώ να είμαι πιο χαρούμενος άνθρωπος και πιο αισιόδοξη! Η αισιοδοξία είναι μεγάλο πράγμα!!
Εύχομαι να είμαστε όλοι ολοένα και καλύτερα και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μέσα απ\'αυτό!!
Νικολέτα
Νικολέτα μου έχεις απόλυτο δίκιο!!! Όταν άρχισα και εγώ τα seroxat για κατάθλιψη και πανικούς ήξερα ότι μόνο η αγωγή δεν είναι ικανή να με ισορροπήσει............
Θέλει γενικότερη αλλαγή συνηθειών ώστε το αποτέλεσμα να είναι θετικό............αλλά το κυριότερο να έχει διάρκεια..........
Το χιούμορ και η καλή διάθεση ευτυχώς πάντα στέκονταν πλαι μου σαν βοηθοί!!!!!!!!!:P
Έτσι κατάφερα πολλά!!!
Εκτός τον άλλων όταν μετά από 6 χρόνια αγωγής είχα <<πτώση>> η καλή διάθεση αλλά και η γνώση του θέματος με έκαναν να ισορροπίσω πάλι γρήγορα!
Καλύτερα να είμαι αισιόδοξα καταθλιπτική .............παρά καταθλιπτικά αισιόδοξη που με ρίχνει πιο πολύ...............;);)
Ημερόλόγιο...δύσκολα τα πράγματα...ακόμα τον αναζητώ τριγύρω και λυπάμαι που δεν νοιάστηκε καν αν είμαι καλά....
βέβαια αυτός θα μου πεις μπορεί να \"βλέπει\" τι κάνω ,πως αντιδρώ ,τι γράφω και θα θερωρεί πως είμαι καλά...αχ πόσο
λίγο με ξέρει τελικά :( ούτε ένα μήν ημερολόγιο...τίποτα......
Άστρα μη με μαλώνετε
που τραγουδώ την νύχτα
γιατί είχα πόνο στην καρδιά
....................
diary
εχω γυρισει για παντα μετα απο 5 χρονια απο το νησι που σπουδαζα,την χιο.5 υπεροχα χρονια!εδω και 3 μηνες γυρισα ομως.Και λειπουν και απο εδω σχεδον ολες οι φιλες μου.ειχαν ερθει τωρα για τις γιορτες ,περασαμε πολυ ωραια και τωρα φυγαν παλι.και τωρα νιωθω μονη...
αγαπητό ημερολόγιο, είναι αλήθεια άδικο.. νόμιζα ότι ξεκινάει μια εβδομάδα νωρίτερα... Θα ζήσω με τον καημό πως δεν το είδα!! μπουχουχου... [άντρες κύκνοι, και μια εκδοχή που ξεφεύγει από τα φαλλοκρατικά πλαίσια των κλασσικών παραμυθιών με τα θηλυκά - κοσμήματα:νεράιδες, κύκνισσες, πριγκίπισσες κλπ]
http://www.athinorama.gr/adv/lmnts/SwanLake/
Σήμερα...έκανα βόλτες μέσα στο σπίτι..κατέληξα στο σαλόνι και εκεί,στην γωνία το πιάνο μου,με κοίταζε παραπονεμένο θα έλεγα.Το έχω παραμελήσει αλλά ημερολόγιο δεν φταίω εγώ,ποτέ δεν το αγάπησα.Έτσι ξαφνικά αποφάσισαν να μου το κάνουν δώρο,μα ούτε 4 μήνες δεν είχα που ξεκίνησα μαθήματα...γιατί βιάστηκαν τόσο?Πέταξαν μία μικρή περιουσία για εκείνα τα χρόνια και με έδεσαν με αόρατα δεσμά μαζί του για μία ζωή.Όποτε θέλησα να το εγκαταλείψω άκουγα πάντα από την δασκάλα μου \"κοίτα ειναι κρίμα,είσαι καλή.Οκ να περάσουμε ένα ακόμα επίπεδο και μετά σταματάς αν ακόμα το θέλεις\" Με το ένα ,με το άλλο κατέληξα να βασανίζομαι και να κάνω με το ζόρι κάτι που δεν ήθελα.Ίσως δεν είναι πως δεν το αγάπησα ποτέ αλλά ότι με \"αναγκάζανε\" να ασχοληθώ μαζί του....Ίσως είναι καιρός να αναθερμάνω τις σχέσεις μου μαζί του,ειλικρινά δεν ξέρω....Καληνύχτα ημερολόγιο...όταν αποφασίσω τι θα κάνω ,ίσως και, να σου πω
even angels fall παιξε κατι για ολους εμας.νιωθω πολυ μονη μου σημερα..νιωθω πολυ μονη μου αυτη τη στιγμη..
ημερολόγιο σήμερα ο μόνος λόγος που σου γράφω είναι για να γκρινιάξω!έχω πιεστεί αφόρητα από την εξεταστική που έρχεται...τα άφησα βλέπεις κλασικά για την τελευταία στιγμή και τρέχω ανάποδα!είμαι στο πτυχίο μιας ομολογουμένως δύσκολης σχολής και μου έχουν μείνει τα δυσκολότερα μαθήματα!είναι αγγούρια ημερολόγιο!ακους!αγγούρια!� �αι ορισμενοι απο τους καθηγητές μας τόσο μα τόσο μαλάκες και αδιάφοροι!ντρεπομαι που το λέω αλλά ενδόμυχα παρακαλάω να συνεχιστούν οι καταλήψεις για να γλυτώσω το βάσανο της εξεταστικής...έχω φρικάρει ημερολογιο μου όπως καταλαβαίνεις...αλλά να σου πω και κάτι(μεταξυ μας) μην με πολυ παίρνεις στα σοβαρα γιατί ίσως σε λίγο ηρεμησω και αναθεωρήσω όλα τα παραπάνω ;)
goodmorning diary!
δεν με περίμενες τόσο πρωί!έτσι δεν είναι?:P
πες σε παρακαλώ στην angels αν δεν την γεμίζει το πιάνο να βρει κάποια άλλη τέχνη(ή απασχόληση) που θα την γεμίζει πιο πολύ...ακόμη πες στην αννυ το κλασικό μα αληθινό πως όλοι μας έρχονται στιγμές που νιώθουμε πολυ μα πολυ μόνοι και τέλος ευχαρίστησε εκ\'μέρους μου την afrodith για τα καλά της λόγια και πες της πως μου δωσε κουράγιο να αντέξω άλλη μια μέρα χωμένη στα βιβλία!
Quote:
Originally posted by αννυ
even angels fall παιξε κατι για ολους εμας.νιωθω πολυ μονη μου σημερα..νιωθω πολυ μονη μου αυτη τη στιγμη..
Άννυ χτες πήγα μιά βόλτα προς το πιάνο μου...το ξεσκόνισα..το γυάλισα...πάτησα και μερικές νότες του...θυμήθηκα κάποιες εποχές που κόλαγα με συγκεκριμένα κομμάτια και ειλικρινά αυτά τα αγαπούσα...(αύριο λέω να παίξω ένα από αυτά τα κομμάτια και να στο αφιερώσω ;) )
Ιωάννααααααααααααα αχ το ίδιο νιώθω και εγώ,ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσω και δεν το παίρνω απόφαση.....:( Και εγώ εύχομαι να έχουμε καταλήψεις..ξέρω άδικο για όσους θέλουν να ξεμπερδέψουν μία ώρα νωρίτερα αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα κλειστώ σε ένα δωμάτιο και θα διαβάσω (μπλιαχ,μου έχουν μείνει και όλα τα παλούκια μαθήματα )....Quote:
Originally posted by iwanna
ημερολόγιο σήμερα ο μόνος λόγος που σου γράφω είναι για να γκρινιάξω!έχω πιεστεί αφόρητα από την εξεταστική που έρχεται...τα άφησα βλέπεις κλασικά για την τελευταία στιγμή και τρέχω ανάποδα!είμαι στο πτυχίο μιας ομολογουμένως δύσκολης σχολής και μου έχουν μείνει τα δυσκολότερα μαθήματα!είναι αγγούρια ημερολόγιο!ακους!αγγούρια!� �αι ορισμενοι απο τους καθηγητές μας τόσο μα τόσο μαλάκες και αδιάφοροι!ντρεπομαι που το λέω αλλά ενδόμυχα παρακαλάω να συνεχιστούν οι καταλήψεις για να γλυτώσω το βάσανο της εξεταστικής...έχω φρικάρει ημερολογιο μου όπως καταλαβαίνεις...αλλά να σου πω και κάτι(μεταξυ μας) μην με πολυ παίρνεις στα σοβαρα γιατί ίσως σε λίγο ηρεμησω και αναθεωρήσω όλα τα παραπάνω ;)
κατά τα άλλα Ημερόγιο σήμερα είχαμε λιακάδα..πήγα βόλτα το μεσημέρι και \"μάζεψα\" ήλιο,όμορφα ήταν,λες και ήρθε πρόωρα η άνοιξη.Λέω να πάω και αύριο ,θα δούμε .Ημερολόγιο...για να μην ξεχάσω....μην νομίζεις πως σε αμελώ ή σε ξεχνάω απλά...με ξέρεις εμένα είμαι καλύτερη στο να ακούω παρά στο να μιλάω ;)
αγαπητό ημερολόγιο,κι εγώ σκέφτομαι την εξεταστική και με πιάνει πανικός....άσε που δεν πηγαίνω και στις παρακολουθήσεις....περιμένω να βρώ μια δουλειά να φύγω γιατί δεν μπορώ άλλο.........ευτυχώς κάθε μέρα πηγαίνω χορό και ξεχνάω όλα τα προβλήματα....γιατί αλλιώς.....καληνύχτα πάω για νάνι........:)
ΧΥΛΟΠΙΤΑ!!Quote:
Originally posted by raphsssodos
Ημερολόγιο,
δεν θα νοιώθεις και πολύ αγαπητό αφού δεν σου γράφει κανένας. τελοσπάντων, θα σε πάρω μονότερμα.
κατά καιρούς διαβάζω πως πραγματική, μεγάλη, τεράστια, πελώρια αγάπη είναι να λες σ\' αγαπώ ταυτόχρονα με τον άλλον. τι γίνεται όμως όταν λες σ\' αγαπώ σε διαφορετικό χρόνο και μάλιστα δεν παίρνεις απάντηση αλλά βλέπεις τα μάτια του άλλου να γεμίζουν και νοιώθεις τη ψυχή του να ριγάει; αυτή η αγάπη τι είναι, ημερολόγιο;
Με συγκίνησες.....Νομίζω πως τα χάπια θα βοηθούσαν....Στο στέλνω λίγο αργά αλλά τώρα το είδα..Quote:
Originally posted by Even_Angels_Fall
Αγαπητό ημερολόγιο (των άλλων...εγώ μόλις σε γνώρισα....) βρες μου έναν τρόπο να κοιμάμαι τα βράδια σε παρακαλώ!!Κουράστηκα να ξενυχτάω κάθε βράδυ και το πρωί να νιώθω ένα πτώμα και να μην μπορώ/πρέπει να κοιμηθώ παραπάνω γιατί όλοι αναρωτιόνται γιατί δεν κοιμήθηκα το βράδυ.Ημερολόγιό (τους) σήμερα δεν έκανα τίποτα...γύρναγα όλη μέρα μέσα στο σπίτι,σερφάροντας στο νετ.Ημερολόγιό (τους) δεν είναι ζωή αυτή...κουράστηκα λέμε!
............Ημερολογιο........θες να γινουμε φιλοι;....θα σε μπερδεψω αρκετα,αλλα ηδη σε εχω ερωτευτει....αποροφας τις σκεψεις μας τοσο πολυ που οντως εισαι μια μικρη λυτρωση
Η ωρα ειναι 7 το πρωι και υπνο δεν εχω.Τα ματια μου κλεινουν,καινε αλλα δεν λεω να ξαπλωσω
Δεν μπορω να ηρεμησω...πνιγομαι....Ουτε και να πω πολλα θελω,παλι πνιγομαι.....θα ζητησω απο εσενα να μου στειλεις οση πιο πολυ ηρεμια διαθετεις.......πρεπει να ηρεμησω....να χαλαρωσω και ολα θα πανε καλα.Πως ομως ολα θα πανε καλα;...πως;..καλημερα!...καλη να ναι
Alterego αγάπη ξέρω ότι σου αρέσει πολύ η Καλημέρα.Για\'αυτό Άλλο μου εγώ Καλημέρα σου!Σου ανταποκρίνομαι και σου χαμογελάω..................
Στην περίπτωσή σου θα σου αφιέρωνα το \"Μια καλημέρα ειν\'αυτή.Πες την κι ας πέσει χάμω\"
Ημερολόγιο,
δεν θέλω άλλη αρρώστεια.
στην πουλάω, στη χαρίζω,
στις σελίδες σου την εξανεμίζω
πετάω, χαλιέμαι και τα βρίζω
τα χρόνια ασθενείας μου εξορκίζω
δεν θέλω άλλη αρρώστεια.
στην αφήνω, στη δανείζω
και στα λευκά τα χρώματά σου με επαναφορτίζω
γελάω, συσπάται το κορμί μου
και παίρνω φόρα να ζήσω τη ζωή μου
βασιλη αυτο που εγραψες ειναι πραγματικα Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο!!!!
με συγκλονισε,με αγγιξε βαθειά!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!;)
Φιλη μου Κασσι_21 καλημερα σου...και ευχαριστω για την καλημερα σου...
@iwanna αυθόρμητο ήταν...:)
Ραψωδέ και εμένα μου άρεσε...Ήθελα να το πω,αλλά η Ιωαννίτσα με πρόλαβε.......Βασίλη σε λένε;Χμμμμμμ:cool:Μου θυμίζει αυτό που έγραψα πριν 2 χρόνια για εμένα.
\"Αν τόσα με βασάνισαν
σκέφτομαι πια να τα ξεχάσω,
το βάρος να πετάξω,
να πάψω πια ν\'ανησυχώ.
Δε θα γυρίσω πίσω
και μόνη θα αφήσω
τη νεύρωση που μ\'έβγαλε εκτός.
Χάπια κατεβάζεις για να ξεχάσεις.
Πίνεις,μεθάς,θες να ξεχάσεις.
Τη ζωή περνάς για να ξεχάσεις.
Κάνε κάτι να θυμηθείς.
Μην κοιμηθείς!
Η κατάθλιψη δεν σου έγινε μανία.......\"
τελικα εχουμε πολλα ταλεντα εδω μεσα!(δεν το λεω αστειευομενη,κυριολεκτω!!!)
ε μα...ημαστε καλητεχνικεσ φυσεισ.....
καλημερα αλτερεγκο ..καλιμερα κασσι..καλιμερα τι ποτακι..... αντωνη 25....καλημερα ιωαννα.....ραψωδε..καλημερα σε ολουσ...ειναι κυριακη και αυτιο ειναι αργια..καλημερα καλη ξεκουραση.....
ωραίο.βγάζει το συναίσθημα της στιγμής και σε απαλάσσει για λίγες στιγμές -μπορεί και για πολλές-, σου δίνει θάρρος...Quote:
Originally posted by kassi_21
Ραψωδέ και εμένα μου άρεσε...Ήθελα να το πω,αλλά η Ιωαννίτσα με πρόλαβε.......Βασίλη σε λένε;Χμμμμμμ:cool:Μου θυμίζει αυτό που έγραψα πριν 2 χρόνια για εμένα.
\"Αν τόσα με βασάνισαν
σκέφτομαι πια να τα ξεχάσω,
το βάρος να πετάξω,
να πάψω πια ν\'ανησυχώ.
Δε θα γυρίσω πίσω
και μόνη θα αφήσω
τη νεύρωση που μ\'έβγαλε εκτός.
Χάπια κατεβάζεις για να ξεχάσεις.
Πίνεις,μεθάς,θες να ξεχάσεις.
Τη ζωή περνάς για να ξεχάσεις.
Κάνε κάτι να θυμηθείς.
Μην κοιμηθείς!
Η κατάθλιψη δεν σου έγινε μανία.......\"
πάντως ο τελευταίος στίχος σε μένα που είμαι μανιοκαταθλιπτικός σημαίνει πολλά...
υγ:ναι βασίλη με λένε:)
Αγαπημενο μου ημερολόγιο,
ειναι πολυς καιρός που δεν έχω επικοινωνηει μαζι σου. Μου έλειψες πάρα πολύ. Μου λείψατε όλοι και σας είχα συνέχεια στο μυαλό μου.
Τώρα γύρισα και το πρωτο που έκανα ήταν να σας πως μια καλημέρα.
Σημερα Καθαρά Δευτέρα, ας διασκεδάσουμε όσο μπορούμε καλύτερα. Εγω θα πάω σε μια μεγάλη παραλία για να ρίξουμε τον χαρταετό.
Κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό και θα τον δείτε, όπως και εγω θα δω τους δικους σας. Θα συναντηθούμε όλοι σήμερα εκεί, κοιτώντας στον΄ουρανό και αναζητώντας τις ελπίδες μας.
Να συμφωνήσουμε ότι όσοι διαβάσουν αυτό το μηνυμα θα κοιτάξουν στον ουρανό στις 2 το μεσημέρι και θα στείλουμε ο ένας στον άλλο μια μόνο λέξη \"αγάπη\".
Θα σας περιμένω.
Άφρο προτείνεσαι για συντονίστρια...;)
?? αυτο ραψωδε που το ξερεισ?
που το ξέρω;; έτσι το πα ρε από το τον τρόπο που έγραψε!
......η ωρα ειναι 5 ημερολογιο μου.Σε λιγο θα ξημερωσει.Αναρωτιεμαι οι αλλοι κοιμουνται;Οι αλλοι πως διωχνουν τις σκεψεις..Αυτη την γλυκια ωρα θελω να μην κοιμαμαι.Θελω να γινομαι θεατης στον υπνο των αλλων,με γλυκαινει.Θελω να μυριζω το ξημερωμα,να το βλεπω,δινει ελπιδα..ο ηλιος βγαινει καμαρωτος καμαρωτος για να μας απλωσει τις αχτινες του δειλα δειλα για το ξεκινημα αλλης μιας μερας...ισως καλυτερης απο εχθες,χειροτερη απο αυριο..Ποιος να ξερει;
Τετοιες ωρες λοιπον μου αρεσει και να γραφω...Αυτη την στιγμη νιωθω μια μεγαλη ηρεμια μεσα μου.Να ακουω μουσικη...απαλη μουσικη...
Φοβαμαι και θλιβομαι,νιωθω ριγος,η καρδια μου θα σπασει
Με περνει ο φοβος και με κομματιαζει,χωρις λογο
Μου διωχνει τα ονειρα,την ελπιδα.Ανεμοδερνομαι μαζι του...
Με κουρασε,με ματωσε,μα δεν φευγει.Πιστος παντα,εκει...
Με περιμενει στο στενο,στο φαναρι,στο κρεβατι,εκει...
Γιατι;τι θελει απο εμενα;Συντροφια;Με κουρασε...
Σκοτεινιαζει και με πιανει πανικος,το φως χανεται
Πνιγομαι και χρειαζομαι αερα.
Το οξυγονο λιγοστευει,απελπιζομαι
Θελω αερα....
Κι εσυ...ερχεσαι....δειλα με παιρνεις απο το χερι
διωχνεις το σκοταδι,τα μαυρα πεπλα και φερνεις φως..
Νερο γλυκο που το γευομαι και με λυτρωνει...
Κι ομως........φοβαμαι....
καλημερα!
τι υπέροχο μήνυμα blackrose!:)Quote:
Originally posted by Black Rose
Αγαπημενο μου ημερολόγιο,
ειναι πολυς καιρός που δεν έχω επικοινωνηει μαζι σου. Μου έλειψες πάρα πολύ. Μου λείψατε όλοι και σας είχα συνέχεια στο μυαλό μου.
Τώρα γύρισα και το πρωτο που έκανα ήταν να σας πως μια καλημέρα.
Σημερα Καθαρά Δευτέρα, ας διασκεδάσουμε όσο μπορούμε καλύτερα. Εγω θα πάω σε μια μεγάλη παραλία για να ρίξουμε τον χαρταετό.
Κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό και θα τον δείτε, όπως και εγω θα δω τους δικους σας. Θα συναντηθούμε όλοι σήμερα εκεί, κοιτώντας στον΄ουρανό και αναζητώντας τις ελπίδες μας.
Να συμφωνήσουμε ότι όσοι διαβάσουν αυτό το μηνυμα θα κοιτάξουν στον ουρανό στις 2 το μεσημέρι και θα στείλουμε ο ένας στον άλλο μια μόνο λέξη \"αγάπη\".
Θα σας περιμένω.
Έχω μέρες να περάσω από τα μέρη σου....και όχι τίποτε άλλο σου χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορώ και κοιμάμαι μία λογική ώρα....δεν ξενυχτάω,δεν βασανίζομαι.Σε ευχαριστώ που έκανες την ευχή μου πραγματικότητα....
Ξέρεις κάτι ακόμα.....ίσως η ζωή τελικά αποφάσισε να μοyδώσει απλόχερα όσα μου αξίζουν...Ημερολογιό (μου/τους) το ευxoμαι γιατί το έχω μεγάλη ανάγκη...εύχομαι μες στις πόμενες επισκέψεις μου να σου πω ,πως όλα μα όλα πάνε καλά...ανέλπιστα καλά ;)
υ.γ μην νομίζεις πως σε ξεχνώ...απλά σε αμελώ λιγάκι!!
Κάσσι μου μόλις τώρα είδα το μηνυμά σου....ευτυχώς...η λύση βρέθηκε από μόνη της και....επιτέλους κοιμάμαι ήρεμη....τώρα θαρρώ πως έχω να πολεμήσω το γεγονός πως θα ξυπνάω σχετικά νωρίς και δεν θα έχω τι να κάνω :D:D:D:D:DQuote:
Originally posted by kassi_21
Με συγκίνησες.....Νομίζω πως τα χάπια θα βοηθούσαν....Στο στέλνω λίγο αργά αλλά τώρα το είδα..Quote:
Originally posted by Even_Angels_Fall
Αγαπητό ημερολόγιο (των άλλων...εγώ μόλις σε γνώρισα....) βρες μου έναν τρόπο να κοιμάμαι τα βράδια σε παρακαλώ!!Κουράστηκα να ξενυχτάω κάθε βράδυ και το πρωί να νιώθω ένα πτώμα και να μην μπορώ/πρέπει να κοιμηθώ παραπάνω γιατί όλοι αναρωτιόνται γιατί δεν κοιμήθηκα το βράδυ.Ημερολόγιό (τους) σήμερα δεν έκανα τίποτα...γύρναγα όλη μέρα μέσα στο σπίτι,σερφάροντας στο νετ.Ημερολόγιό (τους) δεν είναι ζωή αυτή...κουράστηκα λέμε!
[
Φοβαμαι και θλιβομαι,νιωθω ριγος,η καρδια μου θα σπασει
Με περνει ο φοβος και με κομματιαζει,χωρις λογο
Μου διωχνει τα ονειρα,την ελπιδα.Ανεμοδερνομαι μαζι του...
Με κουρασε,με ματωσε,μα δεν φευγει.Πιστος παντα,εκει...
Με περιμενει στο στενο,στο φαναρι,στο κρεβατι,εκει...
Γιατι;τι θελει απο εμενα;Συντροφια;Με κουρασε...
Σκοτεινιαζει και με πιανει πανικος,το φως χανεται
Πνιγομαι και χρειαζομαι αερα.
Το οξυγονο λιγοστευει,απελπιζομαι
Θελω αερα....
Κι εσυ...ερχεσαι....δειλα με παιρνεις απο το χερι
διωχνεις το σκοταδι,τα μαυρα πεπλα και φερνεις φως..
Νερο γλυκο που το γευομαι και με λυτρωνει...
Κι ομως........φοβαμαι....
καλημερα! [/quote]
Μου άρεσε πολύ!!!!Well done,boy......
:).....Σε ευχαριστω!!
καλημερα αγαπημενο ημερολογιο..
απορροφη8ηκα διαβαζοντας τι σου γραφουν ολα τα παιδια εδω και παρατηρω οτι στους περισσοτερους εχεις βρει λυση η αν οχι λυση εχεις δωσει θετικα στοιχεια στα αιτηματα τους.
σημερα δε δουλευα..τον σκεφτομουν ολη μερα.μιλησαμε λιγο γιατι δουλευε μου ειπε..χτες ανακοινωσα στη μαμα μου την υπαρξη του..μας χωριζουν 504κμ και η μαμα μου φρικαρε στη σκεψη οτι θα με χασει απο κοντα της.με εχει και μια βλεπεις..
ειμαστε ερωτευμενοι και μου εχει δειξει στοιχεια που δεν ειχα δει απο πουθενα ως σημερα στα 27μου..θα αλλαζα την πολη μου,θα αφηνα τα παντα για εκεινον αλλα η εικονα της μαμας μου να κλαιει με αναστατωσε..
κανε κατι σε παρακαλω..να το δει αλλιως εκεινη η να μπορεσει η αγαπη μου να ερθει σε μενα με καποιο τροπο..
απο χτες δεν εχω φαει τπτ,ζητημα ναχω πιει σταγονες νερου..υπνος μηδεν..
δεν του το λεω μη φρικαρει κι εκεινος
απλα ΒΟΗΘΕΙΑ
ευχαριστω...
μακια σε ολους!
Αγαπητό ημερολόγιο,σήμερα ξύπνησα με λιγότερο πρύξημο από ότι εχθές.Ο οδοντίατρος \'\'τα είδε όλα\'\' . Ο φρονιμήτης φύτρωσε με την φορά προς τα έξω,έσπρωχνε τα άλλα δόντια και το πιο αδύναμο άκοψε στα 2!!Από το πρήξιμο δεν μπορούσα να μιλήσω!Μμπισκοτόκρεμες τη βγάζω...
Τις τελευταίες ημέρες είμαι τόσο χαρούμενη...Ο Γιώργος είναι καλήτερα από ποτε!!!Δεν σκέφτεται πια παράλογα πράγματα,είναι πιο ομιλιτικός,πιο τρυφερός,πιο ήρεμος.Σήμερα μου ανακοίνωσε ότι θα μου φέρει σκύλο!!!Ποιός ο Γιώργος που ήθελε ησυχία και έλεγε ότι τα ζώα βρωμάνε...Είμαι τόσο χαρούμενη....Δεν πρέπει όμως να ενθουσιάζομαι πολύ...Πρέπει να προσέχω τώρα πιο πολύ από πριν να μην ξανακυλήση στην σχιζοφρένειά του....Όσο κράταω το περιβάλλον ήρεμο,τόσο είναι κι αυτός ήρεμος...Έχει ο Θεός.....
...Πεμπτη...Ξημερωματα...
Αβασταχτη η ωρα,οι σκεψεις,ο καημος.
Σκοταδι απλωνεται και μικραινει η καρδια μου,
η γαληνη περιφερεται και μοναχο μ\'αφηνει και
μια φιλη μοναξια απ\'τα παλια με τριανταφυλλα με ντυνει
Η λυτρωση αργει,μα ισως να μην ερθει ποτε,
θελει δυναμη να επιδιωκεις και πεισμα να τα ζεις..
Ανεμος τα λογια,φτωχες οι πραξεις,τιποτα πια δεν φαινεται
που να σε αδηγει σε μια ακρη.
Μα παλευεις να υπαρχεις,ματωνεις για να νιωθεις
και εγω που ακομα αναζητω,πεφτω ακομη μια νυχτα στο κενο.
Ξερω πως θα αντεξω γιατι σε λιγο ξημερωνει και ολα αρχιζουν απο την αρχη..
Γευομαι,αναπνεω,υπαρχω,αισ� �ανομαι..τι αλλο πρεπει να υπαρχει για να αντιληφθω πως ειμαι ζωντανος;
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ..
Καλημερα αγαπημενε μου φοβε..
Ημερολόγιο,
συνήρθα. μαγεία και πάλι. ευχαριστώ.
ημερολογιο μου.. εδω τουλαχιστον ειναι η πρωτη φωρα που σου γραφω... χμμ.. γενικα σε εχω αφηαει εδω και καιρο...
θα σου μιλησω απευθειασ....
...οτι προβληματα και αν ατιμετωπισα με την καταθλιψη μου... ποτε δεν ειχα σκεφτει το \"γιατι εμεισ\"....
δεν παυω να πιστευω πωσ η εντονοτερη ευαισθησια μασ μασ κανει ισωσ πιο ιδιαιτερουσ και πιο ομορφουσ ψυχικα....
τισ τελευταιεσ ημερεσ....
..φοβηθηκα.. ηρθα αντιμετωπη με τον φοβο να χασω εξαιτιασ τησ καταθλιψησ μου τον ανθρωπο που νομιζω πωσ ισωσ να παιξει ..και θα ηθελα να παιξει πολυ πολυ σημαντικο ρολο στην ζωη μου.... τον συντροφο μου.. τον ανθρωπο ο οποιοσ θελει να μοιραστουμε τισ ζωεσ μασ ....
.....φοβηθηκαμε και οι δυο επειδη μασ νιαζει....επειδη θελουμε να τα καταφερουμε,,,,
.... αλλα το αποτελεσμα ηταν ενα δικο του \"δεν ξερω πωσ να το χειρηστω....\" κι ενα δικο μου \"....\"θεε μου ετσι και νιωσει πωσ πραγματιικα δεν ξερει.,...και απλα σηκωσει τα χερια ψηλα.... θα ειναι τοσο κριμα και αδικο για μασ....\" τετοια επικοινωνια ... δεν θα ξαναβρω... .........
και μετα απο αυτη την σκεψη με επισκευθηκε μια προτογνωρη....
...
\"γιατι εμεισ?....γιατι εγω??...εφοσων ντε και καλα συμβαινει σε καποιον.. γιατι σε εμασ?.....γιατι να ημαστε αναγκασμενοι να αντιμετωπισουμε ολα αυτα τα δυσκολα που κουβαλανε αυτεσ οι δυσκολεσ συναισθηματικεσ μασ καταστασεισ ...μαζι τουσ....
γιατι εμεισ... γιατι εγω να πρεπει αναγκαζομαι να να ανοισυχω πωσ ισωσ ο συντροφοσ μου δεν δεχτει το οτι παιρνω ψυχοφαρμακα... το οτι ισωσ φωβηθει να κανει οικογενεια μαζι μου αμφιβαλωντασ για την συναισθηματικη μου σταθεροτητα... γιατι?.... γιατι να μπαινω στο \"λουκι\" του οτι ειμαι υπερευαισθητη... γιατι εμεισ?>..γιατι εγω.... γιατι..?................αχχχχχχ....... ....
....Η μεγαλυτερη αμαρτια ειναι να ρωτας συγκεκριμενα \"για εγω\"...τοτε γιατι \"ο αλλος;\"....
Πρεπει να δεχτουμε οτι μας συμβαινει..μεσα στα αρνητικα υπαρχουν και τα θετικα,το οποια ξερω οτι γνωριζεις.
Υπαρχει σκοπος...ισως καποτε το αντιληφθουμε γιατι τοτε θα παψουμε να ρωταμε \"για εγω;\"