Α. Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι εκτός θέματος. Μήπως εννοείς θα μείνω μόνη με τις απόψεις που έχω;;
Printable View
Α. Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι εκτός θέματος. Μήπως εννοείς θα μείνω μόνη με τις απόψεις που έχω;;
εννοω οτι ειναι πολυ αυθαιρετο,
να βγαζεις αποψη για το αν σε θελουν η δεν σε θελουν οι αλλοι γυρω σου.
Αυτο ειναι δουλεια των υπολοιπων, αλλα οχι δικη σου.
Ως εκ τουτου,
αυτα που γραφεις στερουνται καθε σοβαροτητας.
[quote]Originally posted by libpa
Δείχνω κατανόηση σε έναν άνθρωπο που είχε τα νεύρα του και δεν είχε άλλη επιλογή εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να τον κρεμάσουμε γι\'αυτό; Αυτό που λες στην real life δεν θα μπορούσα να σου ξεφύγω, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με κρίνεις και να μου φερθείς ασχημα.Quote:
Originally posted by soft
Θα στα πω λιγο απλα libpa .................................
Αυτα ειχα να πω τα λιγα
Γιατι φευγω ενα ταξιδακι λογο της σημερινης μερας :) :)
/quote]
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ δεν θα ειχα κανενα δικαιωμα,να σε κρινω,και να σου φερθω ασχημα
Αλλα δειξε λιγο ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ αν θα μου ειχες κανει τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΣΑΤΑΛΙΑ,και δεν θα ειχα αλλη επιλογη εκεινη την στιγμη
Με λες γελοία επειδή λέω την άποψή μου; Είπα να διαγραφεί το θέμα επειδή ήξερα ότι θα υπήρχαν και κακοπροαίρετες δηλώσεις.Quote:
Originally posted by krino
Ως εκ τουτου,
Αν θα σου είχα κάνει τα νεύρα σου τσατάλια, θα μπορούσες να φύγεις, εσύ με προκάλεσες να βρεθούμε, και πρόσεξε τα λόγια σου, δεσποινίς, δεν σου επιτέθηκα. Και πως σου τα κάνουν τα νεύρα σου τσατάλια εσένα; Επειδή έχουν διαφορετική άποψη από σένα;Quote:
Originally posted by soft
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ δεν θα ειχα κανενα δικαιωμα,να σε κρινω,και να σου φερθω ασχημα
Αλλα δειξε λιγο ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ αν θα μου ειχες κανει τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΣΑΤΑΛΙΑ,και δεν θα ειχα αλλη επιλογη εκεινη την στιγμη
:) :) :)
Πολύ αστείο, αλλά το λέω και στην υπογραφή μου. Το μόνο που ξέρετε είναι να λέτε και να κατακρίνετε αφού το ήθελες τόσο πολύ το παιδί να ζήσει, ας το μεγάλωνες εσύ τότε...
Ναι αν μου δινονταν μια τετοια ευκαιρια,
θα το εκανα,οχι μονο για ενα παδι αλλα για πολλα .αν κινδυνευαν απο τετοιους γονεις,
Και απο αποψεις σαν τις δικες σου
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
λιμπα....δυο τεινα συμβαίνουν: ή δεν είσαι στα καλά σου, ή ψάχνεις κουβέντα.
Και επειδή το πρώτο θέμα σβήστηκε, να σας υπενθυμίσω πως ο τύπος πήγε να σταματήσει το κλάμα του μωρού ρίχνοντας του κλωτσια στα γεννητικά του όργανα. Όταν είδε τα αίματα έβαλε τα δαχτυλα του εκεί προσπαθώντας να σταματήσει την αιμοραγία και τα έκανε ακόμη χειρότερα.
Μετά το πέταξε στο χιόνι ..........οπου πέθανε αβοήθητο.
Και επιμενω...............
Δεν πειράζει εμένα η γλώσσα μου δεν είναι δηλητήριο, ναι δεν μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί ούτε να κατηγορήσω έναν που το σκότωσε επειδή τον έφτασε στο αμήν. Την άλλη μάνα την είδες που άφησε το παιδί της να πεθάνει από ασιτία και της φόρτωσαν μόνο 15 χρόνια; Γι\'αυτήν δεν λες τίποτα; Γιατί αυτός να σκοτωθεί δλδ;
Βλέπεις να ψάχνω για κουβέντα ή να μην είμαι καλά; Δλδ δεν μπορεί κάποιος να έχει διαφορετική άποψη από όλους σας εδώ μέσα; Πρέπει όλοι να καταδικάσουμε εις θάνατον έναν άνθρωπο που δεν ήθελε το παιδί του και το απέδειξε;Quote:
Quote:
Και επειδή το πρώτο θέμα σβήστηκε, να σας υπενθυμίσω πως ο τύπος πήγε να σταματήσει το κλάμα του μωρού ρίχνοντας του κλωτσια στα γεννητικά του όργανα. Όταν είδε τα αίματα έβαλε τα δαχτυλα του εκεί προσπαθώντας να σταματήσει την αιμοραγία και τα έκανε ακόμη χειρότερα.
Γιατί το συνεχίζετε; Εγώ σας πρόσβαλλα; Επειδή δεν μπορείτε να δεχθείτε μία διαφορετική άποψη πρέπει να φάτε τον άλλον; Και μετά λέτε εμένα κακιά...
Quote:
Originally posted by libpa
Βλέπεις να ψάχνω για κουβέντα ή να μην είμαι καλά; Δλδ δεν μπορεί κάποιος να έχει διαφορετική άποψη από όλους σας εδώ μέσα; Πρέπει όλοι να καταδικάσουμε εις θάνατον έναν άνθρωπο που δεν ήθελε το παιδί του και το απέδειξε;Quote:
Quote:
Άσε με ρε λίμπα που θα μου πεις πως ειναι διαφορετική άποψη να στηρίζεις πως είναι φυσιολογικο κάποιος να κακοποιήσει ένα διχρονο παιδί και μετά να το πετάξει στο χιόνι.
Το σχόλιο διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης ως μη αρμόζον στο πνεύμα του φορουμ.
Όλα έχουν κάποιο όριο και το δικό σου πετάει τώρα.
Έλεος.
Κοίτα...πρώτα απ όλα προσβάλεις εσύ εμάς, ή μάλλον εμένα, (γιατι δεν μπορώ να μιλήσω για τους άλλους), όταν γράφεις τέτοια.............που δεν θέλω να τα χαρακτηρισω.Quote:
Γιατί το συνεχίζετε; Εγώ σας πρόσβαλλα; Επειδή δεν μπορείτε να δεχθείτε μία διαφορετική άποψη πρέπει να φάτε τον άλλον; Και μετά λέτε εμένα κακιά...
Μια χαρά είμαι και με έχουν δει πολλοί ψυχίατροι. Δεν νομίζω ότι σε προσβάλλω με αυτά που λέω, εσύ το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα. Μικρό παιδί είσαι να σε προσβάλλει; Και εκτός αυτού, έχω στείλει 3 μηνύματα στον αντμίν να κλείσει το θέμα μου, αλλά δεν το κάνει. Εγώ τι φταίω;
Libpa δεν νομιζω να κλεισει...γιατι δεν ειναι θεμα σου απο την στιγμη που εχει λαβει απαντησεις απο πολλα μελη...ειναι θεμα ολων γιατι εχουν γραψει και αφιερωσει χρονο πολλοι ανθρωποι.
Παντως η αποψη σου ειναι εξαιρετικα ακραια γιατι αν φανταστεις οτι εγινε παγκοσμια ειδηση λογω της ανατριχιαστικοτητας του γεγονοτος δεν ειναι κατι που το περνας αψηφιστα.
Οχι δεν εχει δικαιολογια ο τυπος και για αυτο εχουν φτασει να σκεφτονται μεχρι και την θανατικη ποινη που αν μη τι αλλο και εγω κατα ειμαι και νομιζω εκτος αυτου ανεφερες και κατι για ενα εξαχρονο.
Εγώ έχω έναν πιο σημαντικό λόγο να κλείσει. Εκτίθεμαι και εγώ το άνοιξα το θέμα. Και το γεγονός ότι έχουν αφιερώσει χρόνο κάποια μέλη, μόνα τους το έκαναν, εγώ τους έλεγα να σταματήσουν. Άρα το ήθελαν. Όσο για την ανατριχιαστικότητα του γεγονότος, ότι θέλουν βγάζουν. Η άλλη που άφησε το παιδί της να πεθάνει από ασιτία και δεν το άφηνε να φάει και ο πατέρας, φάγανε 15 χρόνια το μέγιστο.. Δεν έχει δικαιολογία; Γίνε κι εσύ πατέρας να δεις τι τράβαγε. Όσο για το εξάχρονο, δεν ξέρουμε τι έγινε, μπορεί να του είπε κάτι, μπορεί να τον έβρισε εξάλλου τα παιδιά δεν είναι αθώα, άνθρωποι είναι και αυτοί. Και μπορεί να τα μισεί τα παιδιά.Quote:
Originally posted by keep_walking
Libpa δεν νομιζω να κλεισει...γιατι δεν ειναι θεμα σου απο την στιγμη που εχει λαβει απαντησεις απο πολλα μελη...ειναι θεμα ολων γιατι εχουν γραψει και αφιερωσει χρονο πολλοι ανθρωποι.
Παντως η αποψη σου ειναι εξαιρετικα ακραια γιατι αν φανταστεις οτι εγινε παγκοσμια ειδηση λογω της ανατριχιαστικοτητας του γεγονοτος δεν ειναι κατι που το περνας αψηφιστα.
Οχι δεν εχει δικαιολογια ο τυπος και για αυτο εχουν φτασει να σκεφτονται μεχρι και την θανατικη ποινη που αν μη τι αλλο και εγω κατα ειμαι και νομιζω εκτος αυτου ανεφερες και κατι για ενα εξαχρονο.
Quote:
Με λες γελοία επειδή λέω την άποψή μου; Είπα να διαγραφεί το θέμα επειδή ήξερα ότι θα υπήρχαν και κακοπροαίρετες δηλώσεις.Quote:
Originally posted by krino
Ως εκ τουτου,
δεν σε ειπα γελοια, ειπα οτι στερουνται σοβαροτητας,
για το γιατι εχω επιχειρηματολογησει.
Αγαπητή Libpa, έχεις μια τελείως διαστρεβλωμένη αντίληψη για το τι σημαίνει να είσαι παιδί και κατά πόσο ένα παιδί αντιλαμβάνεται τι κάνει σε μια τόσο μικρή ηλικία. Άυτό που συνέβη στο παιδάκι είναι τρομακτικό-σαφέστατα, ο ενήλικας είναι ο μόνος υπεύθυνος για ότι συνέβη. Εαν δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να φροντίσει το παιδί του, υπάρχουν και άλλοι τρόποι-η αναδοχή, η υιοθεσία κ.α. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν άνθρωποι σαν και και τον \"κύριο\" να μην κάνουν παιδιά, αλλά τι γίνεται απο κει και πέρα. Τα όσα δηλώνεις περί δικαιώματος διαφορετικής γνώμης, είναι αν μη τι άλλο αστεία. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει άσπρο και μαύρο και η ουσία είναι ότι ένας ανεπαρκής και άχρηστος γονιός σκότωσε με τον χειρότερο τρόπο ένα δίχρονο παιδάκι. Τι ακριβώς υπάρχει να δικαιολογήσεις;
Εχετε ολοι αδικο.
Το χιονι φταιει για τον θανατο.
Προτεινω να απαγορεψουμε τον χειμωνα.
A ρε boltseed τι αναλαμπή έφαγες κι εσύ τώρα.....
έμπνευση της στιγμής να λυθεί ο δύσκολος γρίφος ε?:P
εμ τι, ετσι ειναι οι εμπνευσεις^
δε καταλαβα, δηλαδη εκεινος ο τυπος που επειδη την ωρα που αραζε τεμπελικα κατω απο ενα δεντρο του επεσε ενα μηλο στο κεφαλι εφτιαξε ολοκληρη θεωρια της βαρυτητας , ηταν καλυτερος?
:D:D:DQuote:
Originally posted by Boltseed
εμ τι, ετσι ειναι οι εμπνευσεις^
δε καταλαβα, δηλαδη εκεινος ο τυπος που επειδη την ωρα που αραζε τεμπελικα κατω απο ενα δεντρο του επεσε ενα μηλο στο κεφαλι εφτιαξε ολοκληρη θεωρια της βαρυτητας , ηταν καλυτερος?
ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙ ΣΔΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΒΡΟΧΗ:o
ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ Κ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ (LIMPA)...
Μάλιστα...εσύ είσαι καλύτερη δηλαδή..
Μα, εδω δεν επιτρεπουμε τετοια συμπεριφορα προς ενηλικες, θα την δεχτηκε προς μικρα παιδια????
Δηλαδη, αν μια γυναικα κακοποιουνταν απ τον αντρα της με τετοιο τροπο και μετα αυτος την πετουσε στο χιονι, τι θα λεγαμε?? Οτι ηθελε και τα επαθε????
ΠΟΤΕ σε τετοιες περιπτωσεις το θυμα \"ηθελε και τα επαθε\"..... Αν ο ανθρωπος ειναι ψυχοπαθης, και το παραμικρο θα τον παρακινησει να κανει την μαλακια του.
Και ποιος ξερει τι αλλο εχει περασει αυτο το κοριτσακι στο παρελθον. Αμφιβαλω να ηταν η πρωτη φορα που επιτιθονταν ο πατερας.
Λιμπα, και εγω εκπλησσομαι που δεχεσαι αυτον τον τροπο τιμωριας και παραδειγματισμου, δλδ να αφησει το παιδι εξω στο κρυο. Το παιδι δεν μπορει να καταλαβει οτι εφταιξε αν δεν του το δειξεις καταλληλα και του εξηγησεις τι ακριβως εκανε. Ετσι αναπτυσσουμε τα στανταρ \"ηθικης\" και \"τροπων\" στην ζωη μας, δεν γεννιομαστε με αυτα. Και, ειλικρινα, ποσο ευκολο ειναι για ενα παιδακι που προφανως θα τρομαξε απ την συμπεριφορα του μπαμπα του που το χτυπησε αναμεσα στα ποδαρακια του και μετα εχω και το δαχτυλο του μεσα της να σταματησει να κλαιει???
Το εξαντλήσαμε νομίζω το θέμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ενάμιση μήνα μετά συνεχίζετε να γράφετε.
διαβαζω τις απαντησεις σας και δεν πιστευω στα ματια μου..ειχε τα νευρα του και αφησε το παιδι να πε8ανει και αυτο ειναι δικαιολογια????εφταιξε το παιδι και αφου εφταιξε ας πε8ανει????ακουτε τι λετε????ειναι παιδι γμτ, το πολυ πολυ να εκλαιγε.!!αν δεν η8ελε να κανει παιδι να εβαζε τον π***τσο του μεσα και να μην τον αλονιζε!ακομα και παιδι να μην ηταν σκοτωνεις απλα ετσι μια ψυχη???ποιος εισαι εσυ που παιρνεις μια α8ωα ζωη??με ποιο δικαιωμα?κανουν καταστροφη τα μωρα???αυτος κατεστρεψε την ζωη ενος παιδιου.!αμα δεν η8ελε ας μην το εκανε.υπαρχουν και οι εκτρωσεις και τα προφυλακτικα!!δεν πιστευω οτι υπαρχουν αν8ρωποι που προσπερνανε και δικαιολογουν μια τοσο αποτροπαια πραξη.η8ελα να δω τι 8α λεγατε αν ηταν το δικο σας αιμα.!!εγω πιστευω οτι καποιοι αν8ρωποι αξιζουν να πε8ανουν, αυτοι που εχουν σκαρτη ψυχη και κανουν αποτροπαιες πραξεις(αποψη μου) αλλα ακομα και να μ εκλεβε οτι ειχα και δεν ειχα καποιος δεν 8α τον σκοτωνα!ελεος
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!!! ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΣ whitecandle ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!
εσένα από πάνω σε βλέπω να τσακώνεσαι σε λιγο....
λολ άρκτε!
Παιδια το διαβασα και τρελλαθηκα πραγματηκα.Υπαρχουν τετοια ανθρωποι?Αυτος ο ανθρωπος χρειαζεται οχι σκοτωμα αλλα βασανιστιρια που να κρατησουν 10 χρονια γιατι ο θανατος γιαυτον θα ειναι πολυ λιγο γιαυτο που εκανε στο καημενο το παιδακι.ΕΛΕΟΣ!