sofia
σιγουρα η δικη μου γνωμη εχει σημσια
αλλα με βοηθα πολυ να την επεξεργαζομαι με ανθρωπους που μπορουν να πουν ελευθερα για το πως νιωθoν η τι σκεφτονται ως προς αυτο που με προβληματιζει
ε?
Printable View
sofia
σιγουρα η δικη μου γνωμη εχει σημσια
αλλα με βοηθα πολυ να την επεξεργαζομαι με ανθρωπους που μπορουν να πουν ελευθερα για το πως νιωθoν η τι σκεφτονται ως προς αυτο που με προβληματιζει
ε?
Quote:
Originally posted by weird
Ρις,Quote:
Originally posted by researcher
εγω παντως και το ενα το αγγλικο μου
και το αλλο που γαλοισπανοφερνει
θα τα κρατησω ως εχουν
ένας άνθρωπος μπορεί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του,
να τα αντιμετωπίσει είτε ως κουσούρια,
είτε ως ατού...
Εσύ και μόνον εσύ επιλέγεις :))
καλα βρε weird εσυ θα θεωρουσες ολο το παραπανω ατου?
μα δεν ειναι σου λεω....μην επιμενεις....;))
σου το λεω χαριτολογωντας
νομιζω καταλαβαινω τι εννοεις !
dissolve εχεις πολυ ωραια αποψη και συμφωνωQuote:
Originally posted by DissolvedGirl
Αγαπημένη μου researcher
αν έχω καταλάβει κάτι από όσες εμπειρίες έχω μέχρι στιγμής, είναι ότι δείχνεις όπως και ο,τι αισθάνεσαι. Τέλεια στήθη υπάρχουν ελάχιστα, και τα περισσότερα μονο στις ταινίες ειδικού περιεχομενου. Το κάθε σώμα έχει τα δυνατά του σημεία και τα μικρά του ελαττώματα, αλλα εκτος του ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική, είναι οι διαφορες που έχουμε που μάλλον μας κάνουν ξεχωριστούς και περισσότερο ελκυστικούς στα ματια αυτού που πραγματικά είναι ερωτευμένος μαζί μας. Είμαι σίγουρη ότι ο άνθρωπος που επέλεξες και σε επέλεξε για ζευγάρι του το έκανε για πολύ περισσοτερους και βαθύτερους λόγους από το στήθος σου και, ακόμα περισσότερο, το τι πιστεύεις εσύ για το στήθος σου.
χαρηκα με το μυνημα σου
και που με ειπες αγαπημενη μου
res,Quote:
Quote:
Originally posted by weird
Ρις,Quote:
εγω παντως και το ενα το αγγλικο μου
και το αλλο που γαλοισπανοφερνει
θα τα κρατησω ως εχουν
ένας άνθρωπος μπορεί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του,
να τα αντιμετωπίσει είτε ως κουσούρια,
είτε ως ατού...
Εσύ και μόνον εσύ επιλέγεις :))
καλα βρε weird εσυ θα θεωρουσες ολο το παραπανω ατου?
μα δεν ειναι σου λεω....μην επιμενεις....;))
σου το λεω χαριτολογωντας
νομιζω καταλαβαινω τι εννοεις !
ποτέ μη λες ποτέ. σχετικά με αυτό που λέει η weird,
ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link! ;)
http://rightfooted.com/
lucifer
πολυ ομορφο
κατι τετοια θυμιζουν σε μενα πως αλλο τα κολληματα και αλλο τα προβληματα!
και ειναι ωραιο να το θυμαμαι αυτο!
Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω (στο μακρυνο ανωριμο παρελθον μου) κάνει αξιολόγηση: \"τα καλυτερα βυζια\" και σαφώς υπάρχουν νικήτριες και ηττημένες. Από Β μέχρι Ε.
Και η μέση κατάσταση [όχι το παλεύω ανάμεσα τους, αν κι αυτό έχει το κάτι της του εκτος του οτι οι τροποι αξιοποιησης ειναι ατελειωτοι, αλλα ούτε και το \"ωραία δείγματα\", αν κι αυτό έχει την καυλα του] του πλούσιου σφρυγιλού στήθους, στην αξιολόγηση αυτή, wins with the hands down (ή μαλλον up).
Ναι, ιδίως δύο παραδείγματα μου έρχονται στο μυαλο.
<γουρουνιαση mode>
Το να πιάνεις δύο καλοσχηματισμενα πλούσια σφηχτά στήθη είναι καύλα, τελεία και παύλα.
Να είναι πλούσια αλλά εμ,όχι σφρηγιλα (και σε νεαρη ηλικια - παραξενο) δεν ειναι ο,τι καλύτερο αλλα σε καμια,καμια περιπτωση kill bill κατασταση.
Και η ασυμμετρία, λολ στη μία τετοια περίπτωση, τότε αυτή αναφέρθηκε εκ προιμίου εν είδη pre-emptive strike κι η αληθεια ειναι οτι αν δεν μου το ελεγε μπορει και να μην το ειχα παρει χαμπαρι.
Αλλά,το θέμα είναι ένα.
Γκαβλιζουάρ ή ντεγκαβλέ;
Αυτό είναι. Και εκει οφείλω να πω πως ακόμα και τα παραπεταμεεενα (σα σκουπιδι στη γωνια) μικρα στηθη, στην εν συνολω κοπελα (οποτε κι αυτα μαζι) δεν αφαιρεσαν σε τιποτα απο την καυλα.
Με λιγα λογια, ναι τα καλοσχηματισμενα πλουσια στητα βυζια ειναι definite plus αλλά σε καμία περίπτωση δεν τελειωνει ή αρχιζει εκεί το εν θεματι ζητημα.
Είναι τι σου βγαζει η κοπέλα,στο συνολο της.
Having said aaall that, η ιδεα της εγχειρησης με φρικαρει, δεν μπορω να προσφερω εμπειριες γιατι δεν μου εχει τυχει, αλλα σαν ιδεα ειναι απωθητικη. σε μενα τουλαχιστον ως αποδεκτη.
alex troi,
μπερδευτηκα,
θες να βγαλεις και εσυ βυζια?
οχι οτι δεν γινεται βεβαια αλλα.....
λολ το περιμενα το σχολιο!
... ρε Φωτεινή;... να υποθέσω κάτι που παραπέμπει στο σχήμα της \'γαλλικής\' μύτης;... δηλαδή ρε συ, η μύτη μου και το βυζί σου έχουνε το ίδιο σχήμα ρε;... :P ... κατάσταση \'σλάλομ\' κι έτσι;... τόσα λεφτά έδωσα καλέ, μην είσαι χαζή και το αλλάξεις...
... Αλέξανδρε;... ευτυχώς που \'τά \'σωσες\' τα... παραπεταμένα τα μικρά... προς στιγμήν νόμιζα ότι θα μιλήσεις για τον λουστράκο ή το κοριτσάκι με τα σπίρτα... :P ...
:P
οχι ρε αλεξ, μην χαλιεσαι, ολα μεσα στη ζωη ειναι.....
;)
αποδεκτης = squeeze? lol
:cool:
researcher που ήσουνα χαμένη?Quote:
εσεις οι γυναικες του φορουμ τι λετε για τον προβληματισμο μου?
στεκει να ανησυχω τοσο πολυ για ενα λειτουργικα καλο στηθος ανατομικα ομως καπως ακομψο χωρις το εσωρουχο?
ξερω τι ειναι πολυ λεπτο ζητημα για μενα και ειλικρινα δεν τα ρωταω η τα δηλωνω ολα αυτα με ανεση
απλα ειναι καιρος να παρω καποιες αμεσες και ειλικρινεις απαντησεις
και να παψω να ανησυχω....
με σκεψεις ο καημενος ο συντροφος μου στενοχωριεται αλλα δε μου το λεει..
Καλώστην και πάλι...:)
Πως το βλέπω και πως το βιώνω εγώ τώρα...
Καταρχήν σίγουρα όλοι μας έχουμε ατέλειες.
Και εσωτερικές και εξωτερικές(:P πάλι στο φιλοσοφικό το πάω)
Συμφωνώ με την χάρη της ιδιαιτερότητας.
Το κάθετί πάνω μας είμαστε εμείς και η ουσιαστική ομορφιά που αντανακλάται πάνω μας έρχεται από μέσα μας.
Θα μου πει τώρα κάποιος μα τι μπούρδες λες,αν έτσι,αν αλλιώς ...ναι υπάρχει κάποιο δίκιο σ\'αυτό,μπορεί να προτιμούσαμε να είμαστε λίγο αλλιώς αλλά αυτό το λίγο αλλιώς είναι τόσο λίγο...
Δίνει μια ίσως αισθητική βελτίωση σύμφωνα με κάποια πρότυπα,καθώς και μια επιφανειακή επιβεβαίωση αλλά απ\'την άλλη παίρνει την αυθεντικότητα.
Αυτά όσον αφορά την εικόνα μου για μένα.
Σε σχέση με το άλλο φύλλο δε με απασχολεί καθόλου για το λόγο όταν ερωτεύομαι μου αρέσει ο απέναντι ατόφιος έτσι όπως είναι σα σύνολο.Δε θέλω καμιά \'διόρθωση\' και μη σου πω ότι οι ατέλειες γίνονται κ τα πιο χαριτωμένα πάνω του.
Αυτό θέλω να πιστεύω ότι συμβαίνει κι απ\'την απέναντι πλευρά.
Τώρα σχετικά με το αν στέκει να ανησυχείς στέκει αφού ανησυχείς και σε ενοχλεί.
Αλλά σκέψου,εσένα το αγόρι σου δεν έχει ατέλειες?θα ήθελες να αλλάξει?ή και οι πρώην σου.....ή κάποιος τυχαίος όταν νιώθεις ερωτική χημεία?έτσι συμβαίνει κι απ\'την απέναντι;)
\\\\σιγουρα οι ερωτικες εμπειρειες μας βοηθουν!!! και ευτυχως καμια μεχρι τωρα για μενα δεν υπηρξε τραυματικη ως προς αυτο το θεμα!-------------<<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<< Νομιζω αυτο το σημειο ειναι που εχει και την μεγαλητερη σημασια .,,,, αν δεν μου το θυμιζες με το θεμα σου , δεν θα θυμομουνα οτι μια απ τις σημαντικες μου σχεσεις ειχε ανισα στηθη, και αυτο γιατι την θυμαμαι για το ασυγκριτο χαμογελο της και την υπεροχη γευση της και το ακαταμαχητο βλεμμα της και για ενα σωρο αλλα , εκτος απο αυτο το μικρο ανατομικο μειονεκτημα της .
Κι αυτό το κοριτσάκι ήταν τόσο σπίρτο που έβαλε λυσσαλέες πυρκαγιές που χρειάστηκαν κατακλυσμιαίοι χείμαρροι για να σβήσουν και να ξεπλυνουν.Quote:
Originally posted by Alobar
... το κοριτσάκι με τα σπίρτα... :P ...
Αλλα ποτε μη πάμε down the memory lane. Κάνει κακό και παθαίνουμε κλαψομνιαση που ειναι κακο. Βέβαια μαζί μ αυτο , όταν αφήνεσαι για λιγο στην παρελθουσα παραμύθα, έρχεται καμιά φορά κι αυτό το μελένιο φτερουγισμα στη καρδιά οποτε mixed blessing.
... εγώ χιουμοράκι έκανα και δεν έχω καμιά απαίτηση να αρέσει κι από πάνω. Ειλικρινά δε κατάλαβα τί εννοείς αλλά και τί έγινε που δε κατάλαβα έ;...
:)
Quote:
Originally posted by alexandros3
Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω (στο μακρυνο ανωριμο παρελθον μου) κάνει αξιολόγηση: \"τα καλυτερα βυζια\" και σαφώς υπάρχουν νικήτριες και ηττημένες. Από Β μέχρι Ε.
Και η μέση κατάσταση [όχι το παλεύω ανάμεσα τους, αν κι αυτό έχει το κάτι της του εκτος του οτι οι τροποι αξιοποιησης ειναι ατελειωτοι, αλλα ούτε και το \"ωραία δείγματα\", αν κι αυτό έχει την καυλα του] του πλούσιου σφρυγιλού στήθους, στην αξιολόγηση αυτή, wins with the hands down (ή μαλλον up).
Ναι, ιδίως δύο παραδείγματα μου έρχονται στο μυαλο.
<γουρουνιαση mode>
Το να πιάνεις δύο καλοσχηματισμενα πλούσια σφηχτά στήθη είναι καύλα, τελεία και παύλα.
Να είναι πλούσια αλλά εμ,όχι σφρηγιλα (και σε νεαρη ηλικια - παραξενο) δεν ειναι ο,τι καλύτερο αλλα σε καμια,καμια περιπτωση kill bill κατασταση.
Και η ασυμμετρία, λολ στη μία τετοια περίπτωση, τότε αυτή αναφέρθηκε εκ προιμίου εν είδη pre-emptive strike κι η αληθεια ειναι οτι αν δεν μου το ελεγε μπορει και να μην το ειχα παρει χαμπαρι.
Αλλά,το θέμα είναι ένα.
Γκαβλιζουάρ ή ντεγκαβλέ;
Αυτό είναι. Και εκει οφείλω να πω πως ακόμα και τα παραπεταμεεενα (σα σκουπιδι στη γωνια) μικρα στηθη, στην εν συνολω κοπελα (οποτε κι αυτα μαζι) δεν αφαιρεσαν σε τιποτα απο την καυλα.
Με λιγα λογια, ναι τα καλοσχηματισμενα πλουσια στητα βυζια ειναι definite plus αλλά σε καμία περίπτωση δεν τελειωνει ή αρχιζει εκεί το εν θεματι ζητημα.
Είναι τι σου βγαζει η κοπέλα,στο συνολο της.
Having said aaall that, η ιδεα της εγχειρησης με φρικαρει, δεν μπορω να προσφερω εμπειριες γιατι δεν μου εχει τυχει, αλλα σαν ιδεα ειναι απωθητικη. σε μενα τουλαχιστον ως αποδεκτη.
αλεξανδρε γραφεις πολλα αλλα συμφωνω
και γω καπως ετσι θα σκεφτομουν ως αντρας νομιζω
γελω με την ψυχη μου γενικως σ αυτο το συγκεκριμενο θεμα που ανοιξα με τις απαντησεις σας.
ειναι ωραιο αυτο!
ομορφο path που το θυμηθηκες...Quote:
Originally posted by path
\\\\σιγουρα οι ερωτικες εμπειρειες μας βοηθουν!!! και ευτυχως καμια μεχρι τωρα για μενα δεν υπηρξε τραυματικη ως προς αυτο το θεμα!-------------<<<<<<<<<<<<&l t;<<<<<<<< Νομιζω αυτο το σημειο ειναι που εχει και την μεγαλητερη σημασια .,,,, αν δεν μου το θυμιζες με το θεμα σου , δεν θα θυμομουνα οτι μια απ τις σημαντικες μου σχεσεις ειχε ανισα στηθη, και αυτο γιατι την θυμαμαι για το ασυγκριτο χαμογελο της και την υπεροχη γευση της και το ακαταμαχητο βλεμμα της και για ενα σωρο αλλα , εκτος απο αυτο το μικρο ανατομικο μειονεκτημα της .
Arsi!
ειμαι γριπωμενη αυτη την εβδομαδα οποτε σας διαβαζω ως φορουμ και σας γραφω και συχνα μενοντας τοοοοοσο πολυ μεσα
και γω αρση ερωτευομαι ως συνολο
και οι ως τωρα σχεσεις μου αναλογα
δε θα μπορουσα αλλιως
απλα αυτο το σημειο ηταν το σημειο που ηθελα πολυ να συζητω απο τοτε που ενεπτυξα στηθος στο σωμα μου!
και να που το συζητω!
θελω να ξερω πραγματικα οι αλλοι πως το σκεφτονται και αυτο εχει σημασια για μενα
στην παρουσα φαση με χαλαρωνει πολυ
και το απολαμβανω το θεμα που ανοιξα εδω...
ωραια αφου σε χαλαει και σε βαζει σε σκεψεις,
γιατι δεν πας να το φτιαξεις?
Σαν να λεμε παρε το χαπι σου και ησυχασε ...αφου υπαρχει θεραπεια τι σκουζεις?Quote:
ωραια αφου σε χαλαει και σε βαζει σε σκεψεις,
γιατι δεν πας να το φτιαξεις?
Καλα εκανες και ανοιξες το νημα researcher.
ευχαριστω keep!
krino δε θελω να το φτιαξω
θελω να μη με χαλαει
δεν το θεωρω προβλημα που χρηζει εγχειρησης
αλλα κολημα που χρηζει δικης μου διευρυνσης με την δικη σας πολυ βοηθητικη θα ελεγα μεχρι τωρα συμβολη
εγώ ακόμα πάντως δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα του στήθους σου. είναι μικρό? είναι μεγάλο? είναι πεσμένο? έχει ραγάδες? το έιχες πάντα αυτό το πρόβλημα? ή δημιουργήθηκε μετά από εγκυμοσύνη ή κάτι τετοιο?
για την ανισότητα που λες, αυτό είναι το νορμάλ. μάλιστα είχα δει ένα βιντεάκι για το πως να ξεχωρίζεις τα αληθινά από τα φέικ και είχε αυτό σαν διαφορά ( τα σιλικονάτα είναι ίδια στο μέγεθος).
πάντως με τη γυμναστική μπορείς να ρίξεις λίγο το μέγεθος. καίγεται λίπος γύρω γύρω, οπότε δείχνει και μικρότερο. για ανόρθωση, λίγα πράγματα αν είναι ήδη πεσμένο.
Να σας πω την αληθεια...εδω εμαθα πρωτη φορα οτι τα γυναικεια στηθη δεν εχουν το ιδιο μεγεθος πολλες φορες , μπα οσο ζεις μαθαινεις.
Quote:
krino δε θελω να το φτιαξω
θελω να μη με χαλαει
δεν το θεωρω προβλημα που χρηζει εγχειρησης
αλλα κολημα που χρηζει δικης μου διευρυνσης με την δικη σας πολυ βοηθητικη θα ελεγα μεχρι τωρα συμβολη
α οκ τοτε....
ο καθενας μπορει να κολλησει με οτιδηποτε του κατσει, οποτε δεν υπαρχει πεδιο διερευνησης και λυση του στυλ κανε τουτο....
Το πως ξεκολαει το μυαλο απο διαφορα που του ερχονται, ειναι κατι που εδω μεσα εχει συζητηθει παρα πολλες φορες.
γενικά στο ανθρώπινο σώμα υπάρχει ανισότητα. οι πατούσες δεν είναι απόλυτα ίσες, στο πρόσωπο επίσης υπάρχουν διαφορές, στα γεννητικά όργανα του άνδρα υπάρχει ανισότητα, στο στήθος κτλ κτλQuote:
Originally posted by keep_walking
Να σας πω την αληθεια...εδω εμαθα πρωτη φορα οτι τα γυναικεια στηθη δεν εχουν το ιδιο μεγεθος πολλες φορες , μπα οσο ζεις μαθαινεις.
[Εvil keep_walking on] Σεναριο καποια που δεν χωνευεις: Ξερεις μου φαινεται οτι το αριστερο σου στηθος εχει διαφορετικο μεγεθος απο το δεξι [evil keep_walking off]Quote:
.εδω εμαθα πρωτη φορα οτι τα γυναικεια στηθη δεν εχουν το ιδιο μεγεθος πολλες φορες , μπα οσο ζεις μαθαινεις.
λολ.
ναι ρε παιδιμ,
αυτη η πτανα η ζωη, ειναι γεματη ανισοτητες.....
evil keepQuote:
[Εvil keep_walking on] Σεναριο καποια που δεν χωνευεις: Ξερεις μου φαινεται οτι το αριστερο σου στηθος εχει διαφορετικο μεγεθος απο το δεξι [evil keep_walking off]Quote:
.εδω εμαθα πρωτη φορα οτι τα γυναικεια στηθη δεν εχουν το ιδιο μεγεθος πολλες φορες , μπα οσο ζεις μαθαινεις.
λολ.
δεν εχουν οι γυναικες γενικα κανενα κολημα με τη συγκεκριμενη διαφορα
εγω εχω
οποτε δεν παιζει να προσβληθει
ισως προσβληθει που εξεταζεις εξωνυχιστικα τα στηθη της οποιας της το πεις....
[evil keep on] χμμμ και με τι εχουν κολλημα γενικα το μεγαλυτερο ποσοστο του γυναικειου πληθυσμου....πρεπει να εχουν καποιο αδυνατο σημειο [evil keep off]
Αποροφω την γνωση σαν...σφουγγαρι λολ θελω να μαθαινω:P
Quote:
[evil keep on] χμμμ και με τι εχουν κολλημα γενικα το μεγαλυτερο ποσοστο του γυναικειου πληθυσμου....πρεπει να εχουν καποιο αδυνατο σημειο [evil keep off]
Αποροφω την γνωση σαν...σφουγγαρι λολ θελω να μαθαινω:P
ισως αντρες και γυναικες θα ειχαν κολλημα με την οποια προσβλητικη προδιαθεση για οποιαδηποτε αδυνατο η ακομα και δυνατο τους σημειο
το να προσβαλλεις δεν ειναι καθολου σεξυ
αλλα αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη
απο την αλλη υπαρχει και ο μαζοχισμος
οποτε εκει ο καθενας φτιαχνεται με το αρνητικο ισως...
Πλακα κανω... i know that staff.
Quote:
Πλακα κανω... i know that staff.
καλαααα :)
Alobar δεν ήταν εναντίον σου ρε συ!!Quote:
Originally posted by Alobar
... εγώ χιουμοράκι έκανα και δεν έχω καμιά απαίτηση να αρέσει κι από πάνω. Ειλικρινά δε κατάλαβα τί εννοείς αλλά και τί έγινε που δε κατάλαβα έ;...
Δεν πειράζει αν δεν κατάλαβες.
Δε βλέπεις τρελούς που μονολογούνε στο δρόμο;
Ε κάπως ετσι ;)
... ρε άσε τις λαμογιές και πε τί εννοούσες!... :P ... θέλω μετάφραση του ποιητή παρακαλώ γιατί θέλω να καταλάβω... :P ... για να μη χαλάω και το θρεντ, πολύ καλά έκανες Ρις και το συζητάς αφού έχεις ήδη βοηθηθεί. Και για να κάνω λίγο χιούμορε, \'δε ξέρω - δεν απαντώ\'... είμαι άβυζη ευθυνών...
Σπιρτο = πολυ εξυπνη κοπελα
Σπιρτο = πολυ πολυ ερωτικη
τουτεστιν πυρκαγιες, αλλα λυσσαλεες ητοι τεραστιες, διψασμενες κι ανεξελεγκτες
καλα μεχρι εδω?
... άρχισα να καταλαβαίνω νομίζω...
(... πήραν τα στήθια μου φωτιάααααα... πυρκαγιάαααααααααααα!!!...)
:D :D :D
καλα βρηκα αυτο το sιte
και μου φανηκε καταπληκτικο για την περιπτωση μου!
ειδα πολλουουους ανθρωπους να μοιραζονται τον ιδιο προβληματισμο με μενα και χαρηκα τοσο πολυ
ειδα επιτελους και εικονες οχι πειραγμενου αλλα νορμαλ στηθους
και μια καλη ιδεολογικη αποψη περι στηθους
θα ηθελα να το μοιραστω και αυτο μαζι σας
μαζι με εσας που τοσο πολυ με βοηθησατε στον προβληματισμο μου και σας ευχαριστω απο στηθους...απο καρδιας!
http://www.007b.com/breast_gallery.php
Πάντως, μια γνώστη μου που όντως η κοπέλα δεν είχε καθόλου στήθος, και αυτό την ενοχλούσε από μικρή πήγε και έβαλε, ένα φυσιολογικό μέγεθος, ανάλογα πάντα με το σωματότυπό της και όλα καλά!
Βέβαια, μετά της άρεσε η ιδέα και την ενοχλούσε μετά και ο πωπώς της..ευτυχώς ακόμα δεν έχει κάνει κάτι για αυτό και δεν το βλέπω να κάνει.
Θέλω να πώ, πως αν κάτι σε ενοχλεί τοοοσο πολύ και υπάρχει πλέον στις μέρες μας τρόπος να το αντιμετωπίσεις,γιατί όχι? Εγώ πάλι δεν αντέχω με τίποτα την μυρωδιά των νοσοκομείων,οπότε και μένω με αυτά που έχω, και σε όποιον αρέσουμε..για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!χουχου (όχι πως το κάνεις για τους άλλους! αυτό έλειπε!).
Δεν ξέρω γιατί, αλλά θυμήθηκα αυτό...χαχα
http://files.myopera.com/magic_mania...1weekinUSA.jpg