Αυτό ναι.Quote:
Originally posted by Adzik
θεσ να στο πω στο πιο απλοικο του? δεν εχουν την ιδια σωματικη δυναμη. Αυτο τουλαχιστον μπορεισ να το καταλαβεισ?
Printable View
Αυτό ναι.Quote:
θεσ να στο πω στο πιο απλοικο του? δεν εχουν την ιδια σωματικη δυναμη. Αυτο τουλαχιστον μπορεισ να το καταλαβεισ?
Δεν έχω κακή πρόθεση και δεν θάβω χωρίς λόγο. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Όλοι κάνουν το αντίθετο από αυτά.Quote:
Λιμπα πιστευεισ πωσ εισαι καλοσ ανθρωποσ?
αν ναι..πεσ μου μερικουσ λογουσ σε παρακαλω?
δεν ξερω ουτε εναν τετοιο ανθρωπο που περιγραφεισ.
επισεισ..το θεμα ειναι η προθεση ? ή η πραξη..η σκεψη.. το κακο? για σκεψου.
αυτοι ειναι οι μονοι λογοι που σε κανουν καλο ανθρωπο?λιγοι ειναι στο λεω εγω.Quote:
Originally posted by libpa
Δεν έχω κακή πρόθεση και δεν θάβω χωρίς λόγο. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω. Όλοι κάνουν το αντίθετο από αυτά.Quote:
Λιμπα πιστευεισ πωσ εισαι καλοσ ανθρωποσ?
αν ναι..πεσ μου μερικουσ λογουσ σε παρακαλω?
Τι άνθρωπο δεν ξέρεις; Όπως περιγράφω τον εαυτό μου να μην έχει κακή πρόθεση και να μη θάβει χωρίς λόγο ή όπως είναι οι άλλοι να έχουν κακή πρόθεση και να θάβουν χωρίς λόγο; Επιπλέον, ναι νομίζω η πρόθεση μετράει στους ανθρώπους.Quote:
τουσ κακουσ που λεσ εσυ.Quote:
Τι άνθρωπο δεν ξέρεις; Όπως περιγράφω τον εαυτό μου να μην έχει κακή πρόθεση και να μη θάβει χωρίς λόγο ή όπως είναι οι άλλοι να έχουν κακή πρόθεση και να θάβουν χωρίς λόγο; Επιπλέον, ναι νομίζω η πρόθεση μετράει στους ανθρώπους.Quote:
Αυτοί είναι οι λόγοι που σκέφτηκα τώρα και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικοί. Τι άλλο δλδ θα μπορούσε να σε κάνει καλό άνθρωπο;Quote:
αυτοι ειναι οι μονοι λογοι που σε κανουν καλο ανθρωπο?λιγοι ειναι στο λεω εγω.
Α ναι. Όλοι καλοί είναι. Και έχουν τις πιο αγνές προθέσεις.Quote:
τουσ κακουσ που λεσ εσυ.
Σιγουρα δεν ειναι ολοι κακοι.Θα ειχε καταστραφει ο κοσμοσ.
Αν υπηρχαν μονο κακοι δεν θα βαζαμε στην φυλακη οσουσ κανουν εκληματα.
Και τι σημαίνει αυτό; Εγώ είμαι κατά της τιμωρίας... Δεν υπάρχει λόγος να τιμωρείς κάποιον, ο χαρακτήρας της φυλακής πρέπει να είναι καθαρά σωφρονιστικός, για να μην το ξανακάνουν δλδ.Quote:
Όπως?Quote:
Δεν πειράζει, είσαι σε άλλα πράγματα κακιά εσύ.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Όχι, είμαι για δέσιμο και από δω και μπρος αν γκρινιαζουν παιδακια θα τα σκοτωνω και αν γαβγιζουν σκυλακια θα τους πεταω φόλα.
Τότε πιστεύω πως θα μπορεσουμε να γινουμε φιλες.
ποιοσ ειπε για τιμωρια.. ??????? για σωφρονιστικουσ λογουσ βαζουμε τουσ ανθρωπουσ στην φυλακη.Quote:
Και τι σημαίνει αυτό; Εγώ είμαι κατά της τιμωρίας... Δεν υπάρχει λόγος να τιμωρείς κάποιον, ο χαρακτήρας της φυλακής πρέπει να είναι καθαρά σωφρονιστικός, για να μην το ξανακάνουν δλδ.Quote:
και κατι αλλο..
Τι κανεισ εσυ στο φορουμ μασ?????? αφου δεν ταιριαζεισ.Δεν ταιριαξεσ αλλου?
Στο να επιτίθεσαι στο φόρουμ συνέχεια. Εγώ το έκανα από άμυνα. Και φαντάζομαι και σε άλλα.Quote:
Όπως?
Κι όμως πολλοί θέλουν την τιμωρία. Για παράδειγμα, είναι ένα γκρουπ στο facebook που λέει θάνατος στους βιαστές παιδιών. Εκεί είναι καθαρά για τιμωρία.Quote:
ποιοσ ειπε για τιμωρια.. ??????? για σωφρονιστικουσ λογουσ βαζουμε τουσ ανθρωπουσ στην φυλακη.
και κατι αλλο..
Τι κανεισ εσυ στο φορουμ μασ?????? αφου δεν ταιριαζεισ.Δεν ταιριαξεσ αλλου?
Όχι, δεν ταίριαξα αλλού και δεν θα με διώξεις και από το φόρουμ τώρα επειδή υπερασπίστηκα κάποιους ανθρώπους. Ότι και να χει κάνει ο καθένας δεν του αξίζει να του φέρονται άσχημα εκτός και αν επιτίθεται. Μιλάω για αυτούς.
Σου έχω επιτεθεί πολλές φορες? Δεν μου θυμίζεις μια? Τώρα αν εννοείς επίθεση το ότι δεν συμφωνω με το επικίνδυνο παραλλήρημα σου, οκ, ειμαι επιθετική.Quote:
Στο να επιτίθεσαι στο φόρουμ συνέχεια. Εγώ το έκανα από άμυνα. Και φαντάζομαι και σε άλλα.Quote:
Όπως?
Αυτό το μην της μιλάτε γιατί συμφωνούσε με τον δολοφόνο ήταν επίθεση. Επίσης σε έχω δει να επιτίθεσαι σε άλλα άτομα, σήμερα κιόλας διάβασα μία επίθεσή σου.Quote:
Σου έχω επιτεθεί πολλές φορες? Δεν μου θυμίζεις μια? Τώρα αν εννοείς επίθεση το ότι δεν συμφωνω με το επικίνδυνο παραλλήρημα σου, οκ, ειμαι επιθετική.
α να χαθεις ,,εκει που διαβαζα αγριάδες και μου ανεβαιναν οι παλμοι,Quote:
Originally posted by Boltseed
λαλαλαλα τι ωραια που περναμε στο e-psychology! ;D
με ξερανες στα γέλια,,με κοιταει ο αντρας μου απορημενος και δεν μπορω να του εξηγήσω...
:):):)
Quote:
Αυτό το μην της μιλάτε γιατί συμφωνούσε με τον δολοφόνο ήταν επίθεση. Επίσης σε έχω δει να επιτίθεσαι σε άλλα άτομα, σήμερα κιόλας διάβασα μία επίθεσή σου.Quote:
Σου έχω επιτεθεί πολλές φορες? Δεν μου θυμίζεις μια? Τώρα αν εννοείς επίθεση το ότι δεν συμφωνω με το επικίνδυνο παραλλήρημα σου, οκ, ειμαι επιθετική.
Δεν μου τη θυμιζεις και μενα?
quote]Originally posted by Θεοφανία
ελεος!!!!!!!!! Το οτι η κοπελα εθεσε θεμα για τη φιλια, ουτε σημαινει πως δεν εχει γκομενο, ουτε πως ειναι λεσβια!
Τι αυθαιρετα ηλιθια συμπερασματα ειναι αυτα?
Καλη μου, ασε τον εαυτο σου ελευθερο να ζησει τις φιλιες του, ακομη και ααν ειναι λαθος [/quote]
Quote:
ποιοσ ειπε για τιμωρια.. ??????? για σωφρονιστικουσ λογουσ βαζουμε τουσ ανθρωπουσ στην φυλακη.
εισαι πολυ σιγουρη γι αυτο?
επι του πρακτεου
[/quote]Quote:
ελεος!!!!!!!!! Το οτι η κοπελα εθεσε θεμα για τη φιλια, ουτε σημαινει πως δεν εχει γκομενο, ουτε πως ειναι λεσβια!
Καλη μου, ασε τον εαυτο σου ελευθερο να ζησει τις φιλιες του, ακομη και ααν ειναι λαθος
Είπε ο άλλος αυθαίρετα λεσβία την κοπέλα και επειδή είπα ελεύθερα τη γνωμη μου, του επιτέθηκα.
Έχεις πολύ πλάκα τελικα.
Είπες έλεος και τι αυθαίρετα ηλίθια συμπεράσματα είναι αυτά. Τι να σου πω, άμα γελάς μαζί μου είσαι γελοία.Quote:
Είπε ο άλλος αυθαίρετα λεσβία την κοπέλα και επειδή είπα ελεύθερα τη γνωμη μου, του επιτέθηκα.
Έχεις πολύ πλάκα τελικα.
Quote:
Quote:
Καλη μου, ασε τον εαυτο σου ελευθερο να ζησει τις φιλιες του, ακομη και ααν ειναι λαθος
Έχεις πολύ πλάκα τελικα. [/quote]
συγγνώμη, βρε παιδιά, αλλά άνοιξα να δω που βρίσκεται η κουβέντα και πέφτω πάνω σε αυτό.
νόμισα πως μπήκα κατά λάθος αλλού.
πώς το καταφέρατε αυτό?
αυτά μόνο εμείς εδώ,ε? :D
Κοίτα, το ότι θίγω το παράλογο δεν με κάνει γελοία, αλλά άνθρωπο.Quote:
Είπες έλεος και τι αυθαίρετα ηλίθια συμπεράσματα είναι αυτά. Τι να σου πω, άμα γελάς μαζί μου είσαι γελοία.Quote:
Έχεις πολύ πλάκα τελικα.
Αν σου είναι άγνωστη η λέξη, δεν φταιω εγώ.
Το να κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να εκτοξεύεις ανώνυμες μαλακιες που προκύπτουν από την ανάγκη σου για προσοχή ή ακόμη χειρότερα από την επικίνδυνη ιδιοσυγκρασια σου, δεν σημαίνει πως θα καθόμαστε να διαβάζουμε χωρίς να το θίξει κανείς.
Αν έχεις κάνει εσύ λοβοτομη, δεν συμβαίνει το ίδιο με όλους.
το ιδιο εργο εχει ξαναπαιχτει,αν θυμαμαι καλα,νομιζω οτι δεν εχει νοημα :):)
μαζι σου εγω και ετοιμη για τραγουδι,το εχω και απο το πασχα:) )Quote:
καλως ηρθες μικρη ...Quote:
Originally posted by soft
Τώρα δεν γίνεσαι κακιά; Το παράλογο το λες εσύ και ναι, αν γελάς μαζί μου σε κάνει γελοία. Σοβαρά; Μαλακίες λέω; Εσύ τι λες, εξυπνάδες; Σιγά επικίνδυνη μην κάνω και κανένα έγκλημα! Και ποιά λοβοτομή λες κοπέλα μου; Εσύ μάλλον έχεις κάνει γι\'αυτό και το ξέρεις.Quote:
Κοίτα, το ότι θίγω το παράλογο δεν με κάνει γελοία, αλλά άνθρωπο.
Το να κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να εκτοξεύεις ανώνυμες μαλακιες που προκύπτουν από την ανάγκη σου για προσοχή ή ακόμη χειρότερα από την επικίνδυνη ιδιοσυγκρασια σου, δεν σημαίνει πως θα καθόμαστε να διαβάζουμε χωρίς να το θίξει κανείς.
Αλήθεια; Εσύ θα ξέρεις καλύτερα, είσαι η σοφή...Quote:
το ιδιο εργο εχει ξαναπαιχτει,αν θυμαμαι καλα,νομιζω οτι δεν εχει νοημα :):)
δεν ηρθα ακομα,αλλα ερχομαι,δεν τελειωσε το πασχα ακομα για μενα, γιαυτο εχω ορεξη για τραγουδια :D:DQuote:
Originally posted by Αφωτεινή
Quote:
Τώρα δεν γίνεσαι κακιά; Το παράλογο το λες εσύ και ναι, αν γελάς μαζί μου σε κάνει γελοία. Σοβαρά; Μαλακίες λέω; Εσύ τι λες, εξυπνάδες; Σιγά επικίνδυνη μην κάνω και κανένα έγκλημα! Και ποιά λοβοτομή λες κοπέλα μου; Εσύ μάλλον έχεις κάνει γι\'αυτό και το ξέρεις.Quote:
Κοίτα, το ότι θίγω το παράλογο δεν με κάνει γελοία, αλλά άνθρωπο.
Κοίτα, το ότι σε θεωρώ παράλογη δεν με κάνει κακιά επειδή δεν συμφωνω μαζί σου. Λέω τη γνώμη μου ελεύθερα και λυπάμαι που θεωρώ πως οταν λες πως ενας πατερας σκοτωνει το παιδί του αφού το κακοποιεί, (και του δίνεις ελαφρυντικα επειδή το δίχρονο γκρίνιαζε), δεν είσαι στα καλά σου.
Εγω παλι τελευταια εχω ορεξη για τραγουδια ολο το χρονο 25 ωρες το 24ωρο σχεδον! yay!Quote:
δεν ηρθα ακομα,αλλα ερχομαι,δεν τελειωσε το πασχα ακομα για μενα, γιαυτο εχω ορεξη για τραγουδια :D:DQuote:
Originally posted by Αφωτεινή
Σταματήστε τις επιθέσεις στη Libra.Ο καθενας μπορεί να έχει την άποψη του και πρέπει να τη σεβόμαστε .Ο καθένας κάπου έχει το δίκιο του
Δεν έκανες μόνο αυτό. Μου μίλησες άσχημα. Γενικά έχετε βρει όλες τώρα και μου επιτίθεστε. Δεν θα μου πεις εσύ αν είμαι στα καλά μου γιατί δεν είσαι ψυχίατρος.. Και μπορώ να έχω ότι γνώμη θέλω αφού δεν έχω υπομονή με τα παιδιά..Quote:
Κοίτα, το ότι σε θεωρώ παράλογη δεν με κάνει κακιά επειδή δεν συμφωνω μαζί σου. Λέω τη γνώμη μου ελεύθερα και λυπάμαι που θεωρώ πως οταν λες πως ενας πατερας σκοτωνει το παιδί του αφού το κακοποιεί, (και του δίνεις ελαφρυντικα επειδή το δίχρονο γκρίνιαζε), δεν είσαι στα καλά σου.
Quote:
Δεν έκανες μόνο αυτό. Μου μίλησες άσχημα. Γενικά έχετε βρει όλες τώρα και μου επιτίθεστε. Δεν θα μου πεις εσύ αν είμαι στα καλά μου γιατί δεν είσαι ψυχίατρος.. Και μπορώ να έχω ότι γνώμη θέλω αφού δεν έχω υπομονή με τα παιδιά..Quote:
1ον
Το να πω την άποψη μου δεν θα μου το απαγορευσει κανεις, πόσο μάλλον εσύ.
2ον
Ελππιζω να μην έχεις παιδια.
Σοβαρά γιατί τι είμαι εγώ, υποννοείς κάτι; Και επιπλέον να κρίνεις ναι στο απαγορεύω, άλλο να λες την άποψή σου και άλλο να με κρίνεις.Quote:
1ον
2ον
Και δεύτερον είπα ότι δεν μου αρέσουν τα παιδιά, συνεπώς γιατί να έχω;
Quote:
Σοβαρά γιατί τι είμαι εγώ, υποννοείς κάτι; Και επιπλέον να κρίνεις ναι στο απαγορεύω, άλλο να λες την άποψή σου και άλλο να με κρίνεις.Quote:
1ον
2ον
Και δεύτερον είπα ότι δεν μου αρέσουν τα παιδιά, συνεπώς γιατί να έχω;
Α, καλα....ότι να ναι.....
Άλλο να λέμε την άποψη μας και άλλο να ξεφτιλίζουμε τον άλλο με τις λέξεις. Ντροπή για μια ακόμα φορά σε όσους μπαίνουν εδώ μέσα με σκοπό να χλευάσουν.