Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by katerinaki
Νομιζω οτι δεν εχεις το δικαιωμα να αποχωρησεις γιατι εχεις την ικανοτητα να απαλυνεις κ να κατανοεις τον πονο που πολλοι βγαζουν σ αυτο το φορουμ!Γιατι ασχολεισαι με την αρενα της διανοητικοποιησης και ξεχνας την ποιηση σου?
Η προσωπικοτητα σου θιχτηκε κ θυμωσε κ αντεδρασε!Μην ασχολεισαι πολυ μαζι της μη της δινεις πεδιο να θεριεψει,συνεχισε να γραφεις στο φορουμ οποτε μπορεις γιατι προσφερεις κ αυτο ειναι το πιο σημαντικο κ για σενα κ για το forum!
Δεν ξερω αν με ειρωνευεσαι,
εγω παντως ετσι σκεφτομαι! Οι ψυχικα ευαλλωτοι ,ισως να μην εχουν αναγκη η να μη μπορουν να συμμετεχουν σε ποιητικες η φιλοσοφικες σελιδες ,εχουν αναγκη ομως απο ποιητικες ψυχες που εκφραζουν ενσυναισθησια!
Χαιρομαι αν σταληθεια σε προβληματισε λιγο η αναφορα μου στον νομο της προσφορας! Επιμενω ομως οτι ολα αυτα που συμβαινουν εχουν να κανουν με την ενδυναμωση της προσωπικοτητας σου κ αυτο δεν σημαινει εξελιξη!
Κατερίνα, δεν είναι μια απλή κόντρα ανάμεσα στην αδυναμία της διανοητικοποίησης να εκτιμήσει και να σεβαστεί το συναίσθημα...
Αυτό ήταν η αφορμή να ξεχειλίσει το ποτήρι.
Νιώθω οτι εδώ μέσα πια, γίνονται πολλές κακοήθειες και το νιώθω ανήθικο να εξακολουθήσω να ασχολούμαι με την ποίησή μου...Αλλά πιο ηθικό, το να θίξω με την ηχηρή απουσία μου, κάποια κακώς κείμενα.
Δεν γίνεται να υποστηρίζω, όταν ο χώρος γύρω μου είναι αρένα.
Αυτό το βλέπω σαν συνώνυμο κοινωνικής ευαισθησίας.
Δεν γίνεται να κλείνω τα μάτια.
Σ ευχαριστώ καλή μου για τα λόγια σου. [/quote
-νιώθω ανήθικο να εξακολουθήσω να ασχολούμαι με την ποίησή-
Δεν εννοω να γραφεις ποιηματα και να τα διαβαζουν λιγοι ποιητες! Λεω οτι ειναι να ανηθικο να μη προσφερεις βοηθεια σαυτους που τοχουν αναγκη και καταφευγουν σαυτο το φορουμ οχι για να περασει η ωρα τους αλλα για να μη τρελλαθουν εντελως!
Ειναι πολυ σωστο για την προσωπικοτητα σου το να αποχωρησεις αλλα καθολου σωστο για την εσωτερικη σου εξελιξη!(συμφωνα με τον νομο της προσφορας)