Quote:
Originally posted by PETRAN
Μπορεί να απευθύνεται στον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο.
ναι.μόνο που όταν κάνεις κάτι τέτοιο, αλλάζεις και το άλλο ρήμα. :D
Printable View
Quote:
Μπορεί να απευθύνεται στον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο.
ναι.μόνο που όταν κάνεις κάτι τέτοιο, αλλάζεις και το άλλο ρήμα. :D
πως παμε εδω?
ολα καλα?
:)
Quote:
Originally posted by marian_m
Γιατί έτσι θέλει.Quote:
Originally posted by arktos
να γίνεται κάποιος off-topic στο ίδιο του το θέμα ?
αναρωτιέμαι γιατί ?
Γιατί δεν θέλουν όλοι να μπαίνουν σε καλούπια.
Γιατί δεν θεωρεί ότι χρειάζεται παντού συνέπεια.
Γιατί κι έτσι μπορεί να δουλεύουν τα πράγματα σε ένα φόρουμ.
Γιατί καλό είναι και να γελάμε και όχι μόνο να μιλάμε σοβαρά.
Αυτά σκέφτομαι εγώ.
διάβασε πιο προσεκτικά το τόπικ και θα καταλάβεις γιατί
\" αναρωτιέμαι \".
ακόμη και η τροπή του θέματος είναι άκομψη.
όσο για αυτά που λες, ναι έτσι είναι.
αρκεί να μην έχουν άλλο στόχο από την αρχή.
Quote:
Originally posted by krino
πως παμε εδω?
ολα καλα?
:)
εγώ καλά!
σε λίγο θα μαγειρέψω.
ψάχνω συνταγή με μπουκίτσες χοιρινού. :D
Καλα διασκεδαζουμε...φυσικα δεν ηθελα να βγει οφ τοπικ το θεμα μου , αλλα οκ ετσι κι αλλιως δεν ειναι κατι σημαντικο κστι αμπελοφιλοσοφιες.
Αλλα οταν καποιος επιτιθεται υπαρχει η αντιδραση κλπ κλπ κλπ και παει λεγοντας, πεφτει και η πλακα και τελος.
Καλα περασαμε εγω θα προσπαθησω να μεινω εκτος φορουμ για λιγες μερες ...γιατι εμεινα ανεργος και περναω πολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ λλες ωρες τωρα εδω και αισθανομαι ηδη καπως (καμμια σχεση με καυγαδακια).
Τα λεμε να στε φρονιμοι:P
γμτ εγω θα φαω κατι παλιο αγκιναρες......
εγω πιστευω οτι εισαι μεσα στο θεμα,
γιατι αμα φτιαξεις τις μπουκιτσες χοιρινου, θα δεις πως δουλευουν τα πραγματα στο φορουμ....
αμεεεεεεεεε.....
Quote:
Originally posted by keep_walking
θα προσπαθησω να μεινω εκτος φορουμ για λιγες μερες ..
καλο θα σου κανει,
αμε να ξεκουραστεις.
Τοσες ωρες πανω στην οθονη.....
ε?
Quote:
Καλα διασκεδαζουμε...φυσικα δεν ηθελα να βγει οφ τοπικ το θεμα μου , αλλα οκ ετσι κι αλλιως δεν ειναι κατι σημαντικο κστι αμπελοφιλοσοφιες.
Αλλα οταν καποιος επιτιθεται υπαρχει η αντιδραση κλπ κλπ κλπ και παει λεγοντας, πεφτει και η πλακα και τελος.
Καλα περασαμε εγω θα προσπαθησω να μεινω εκτος φορουμ για λιγες μερες ...γιατι εμεινα ανεργος και περναω πολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ λλες ωρες τωρα εδω και αισθανομαι ηδη καπως (καμμια σχεση με καυγαδακια).
Τα λεμε να στε φρονιμοι:P
κηπ, λυπάμαι που έμεινες άνεργος και σου εύχομαι σύντομα να βρεις μια δουλειά.
ωστόσο σε αυτό το τόπικ, το θέμα δεν ήταν πως βγήκες off-toppic
αλλά γιατί.
Quote:
Originally posted by krino
γμτ εγω θα φαω κατι παλιο αγκιναρες......
εγω πιστευω οτι εισαι μεσα στο θεμα,
γιατι αμα φτιαξεις τις μπουκιτσες χοιρινου, θα δεις πως δουλευουν τα πραγματα στο φορουμ....
αμεεεεεεεεε.....
πάψε!
έχω σκάσει στο γέλιο και με κοιτάει ο σκύλος μου στραβά...:P
κατσε να δουμε καταρχην αν υπηρχε τοπικ....
Quote:
Δεν βλέπω αρκετή αγάπη και απογοητεύομαι!
ΜΑΤΣ !!!
(Φιλάκι σε όλους!)
μην απογοητεύεσαι, PETRAN...
in fact we love each other ;)
Αυτό μου θύμησε κάτι κοριτσάκια που περιδιάβαιναν στο θησείο κραδαίνωντας μεγάλα πλακάτ που έγραφαν: free hugs :D
Θα πήγαινα αλλά θα έπιανα και λίγο κωλαράκι. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα υπερέβαινα τα εσκαμένα.
Quote:
Originally posted by alexandros3
Θα πήγαινα αλλά θα έπιανα και λίγο κωλαράκι. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα υπερέβαινα τα εσκαμένα.
Λολ
Και αυτό αγάπη είναι οπότε δεν είναι παράβαση!
ακριβώς!
με τη καλή έννοια...!
Quote:
δηλαδή αν δω τέτοια κίνηση ( γιατί περνάω από εκεί ), να υποθέσω πως μπορεί να είσαι κι εσύ, ε? :P
Μπορεί. φαντάζομαι δεν θα είμαι ο μόνος ανυπάκουος λολ
free aidsQuote:
Αυτό μου θύμησε κάτι κοριτσάκια που περιδιάβαιναν στο θησείο κραδαίνωντας μεγάλα πλακάτ που έγραφαν: free hugs :D
Τι εγινε τιποτα συγκλονιστικο ? λολ βγαλτο απο μεσα σου αρκτος θα κανεις μπαμ λολ.
Χμ μπα...ησυχια, να δω πως θα περασει το βραδυ χωρις κουβεντα...παω τσατ.
Πλακα κανω αρκτος μη το παρεις σοβαρα ε?
Quote:
Τι εγινε τιποτα συγκλονιστικο ? λολ βγαλτο απο μεσα σου αρκτος θα κανεις μπαμ λολ.
ακόμα δεν άνοιξα τη χύτρα!
δεν τραβάω κανένα ζόρι κηπ.
εσύ? ;)
Οχι ακομα περιμενω το u2u lol.
Quote:
Για αυτο δεν εγινα ποδοσφαιριστης λολ....μπα με εχει πιασει σημερα...
εγώ πάλι θέλω να θέσω ένα ερώτημα, ίσως όχι άμεσα σχετιζόμενο με το θέμα:
Γιατί τα μέλη που τυγχάνει να διαφωνούν με την πολιτική διαχείρισης ενός φόρουμ, κατά 90-95%, όταν θα απευθυνθούν στη διαχείριση, με προσωπικό μήνυμα ή δημόσια, θα το κάνουν με επιθετικό, ειρωνικό ή προσβλητικό ύφος και όχι με (προ)διάθεση συζήτησης?
Κι αν πω ότι το καταλαβαίνω όταν κάποιος επηρεάζεται άμεσα/προσωπικά από την δράση ή την ΜΗ δράση της διαχείρισης, τι συμβαίνει με τους \"τρίτους\" και ποιο κομμάτι του εαυτού αγγίζεται?
Για να μην τα λέω πλαγίως και...γαλλικά, κάθε φορά που καταφθάνει στη διαχείριση ένα μήνυμα που ζητά παρέμβαση για οποιοδήποτε λόγο (και όχι μόνο για τις εξόφθαλμες συγκρούσεις), αν ΔΕΝ γίνει η παρέμβαση, αυτός που έστειλε το μήνυμα, κατά κανόνα θα θυμώσει και θα επιτεθεί στη διαχείριση.
Αν γίνει η παρέμβαση, αυτός που αισθάνεται \"θιγμένος\" από την παρέμβαση, θα επιτεθεί.
Με άλλα λόγια, η διαχείριση είναι καμμένη, είτε κάνει, είτε δεν κάνει και επειδή δεν θυμάμαι η Σέλια ή εγώ να έχουμε προσβάλλει ανθρώπους 6 χρόνια τώρα εδώ στο e-psychology, θερμά παρακαλώ, να κάνουμε μια προσπάθεια να συζητούμε ακόμη κι όταν διαφωνούμε.
Ευχαριστώ.
Μην ανησυχείς νίκο αυτορυθμιζόμαστε...
από την στιγμή που υπάρχει ο keep δεν φοβάμαι τίποτα.
Ε?
Δεν θα το λεγα ΠετράνQuote:
(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ανησυχώ).
Quote:
Originally posted by NikosD.
Δεν θα το λεγα ΠετράνQuote:
(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ανησυχώ).
Ναι αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.
Ελπίζω
Προσωπικα δεν εχω ζητησει ποτε απο την διαχειριση να \"τιμωρησει\" καποιον...βεβαια ειμαι και low profile τυπος και δεν τα παιρνω ευκολα στην κρανα.
Tι να πω χωρις να ξερω φανταζομαι περιπου τι γινεται...μου ειπε ο ταδε το ταδε το κραταω μανιατικο οποτε του την λεω στο ταδε ποστ...αυτος κανει αναφορα , ο αλλος λεει αφου μου την ειπε στο ταδε λολ...δεν ειμαστε και πολλοι θαμωνες τελοσπαντων
Να λειπει το βυσινο καλο κουραγιο νικο τι να πω.
ναι, λες κ ολα τα προηγουμενα ειχαν καμια σχεση με το θεμα....:)Quote:
αυτο νομιζω ηταν κ το πιο σχετικο.
λολ sofia η πρωτη σελιδα ομως φυσαει ε?
Ευτυχως που ειμαστε στα γενικα και σε ενα καπως φιλοσοφικο και δεν ειναι κατι σοβαρο.
φυσαει λεει...απιστευτα μποφορ!!!!!
Quote:
Originally posted by Sofia
φυσαει λεει...απιστευτα μποφορ!!!!!
Φυσάει τόσο πολύ που μέχρι και θέμα για την ισλανδία καναν!
Mηπως επειδη αυτο το οποιο θελει εχει ηδη συζητηθει πολλες φορες σε αυτο το φορουμ και τελικα δεν βρεθηκε καμια λυση και βλεπει μια αδιαφορια απο την μερια σας σε κατι που πραγματικα το απασχολει οπως μπορει να ειναι πχ το κλεισιμο ενος θεματος που πλεον εχει ξεφυγει απο τον σκοπο του;Quote:
Γιατί τα μέλη που τυγχάνει να διαφωνούν με την πολιτική διαχείρισης ενός φόρουμ, κατά 90-95%, όταν θα απευθυνθούν στη διαχείριση, με προσωπικό μήνυμα ή δημόσια, θα το κάνουν με επιθετικό, ειρωνικό ή προσβλητικό ύφος και όχι με (προ)διάθεση συζήτησης?
Υ.Γ. Σκεφτηκες να το συζητησεις με κανενα ψυχολογο; :)
την ιστορια με το γαιδουρι το παιδι και τον πατερα την ξερεις Νικο;Quote:
Κι αν πω ότι το καταλαβαίνω όταν κάποιος επηρεάζεται άμεσα/προσωπικά από την δράση ή την ΜΗ δράση της διαχείρισης, τι συμβαίνει με τους \"τρίτους\" και ποιο κομμάτι του εαυτού αγγίζεται?
Για να μην τα λέω πλαγίως και...γαλλικά, κάθε φορά που καταφθάνει στη διαχείριση ένα μήνυμα που ζητά παρέμβαση για οποιοδήποτε λόγο (και όχι μόνο για τις εξόφθαλμες συγκρούσεις), αν ΔΕΝ γίνει η παρέμβαση, αυτός που έστειλε το μήνυμα, κατά κανόνα θα θυμώσει και θα επιτεθεί στη διαχείριση.
Αν γίνει η παρέμβαση, αυτός που αισθάνεται \"θιγμένος\" από την παρέμβαση, θα επιτεθεί.
Με άλλα λόγια, η διαχείριση είναι καμμένη, είτε κάνει, είτε δεν κάνει και επειδή δεν θυμάμαι η Σέλια ή εγώ να έχουμε προσβάλλει ανθρώπους 6 χρόνια τώρα εδώ στο e-psychology, θερμά παρακαλώ, να κάνουμε μια προσπάθεια να συζητούμε ακόμη κι όταν διαφωνούμε.
Ευχαριστώ.
δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ποτε ευχαριστημενοι ολοι.
Παντα καποιοι θα ειναι δυσαρεστημενοι.Αυτο που προεχει κατα τη γνωμη μου ειναι να υπαρχει μια γραμμη στο καναλι την οποια οριζει ο διαχειριστης.
και θα θελα να πω και κατι αλλο σε αυτο το σημειο.εχω καταλαβει πως η σταση σου ειναι να αφηνεις να εκφραζονται τα ατομα ελευθερα και να βγαζουν τον εσωτερικο κοσμο τους.
τι γινεται ομως οταν τα ατομα που δυσκολευονται να εκφραστουν λογω ευαισθησιας \"πλακωνονται\" απο αλλα ατομα που δεν εχουν προβλημα εκφρασης και που βγαζουν ολο τον εγωισμο τους πανω σε αυτα τα ατομα,μονο και μονο επειδη τα πιο ευαισθητα ατομα δεν εχουν την δυναμη να εκφραστουν.
σε αυτη την περιπτωση επικρατει ο πιο ισχυρος (εκφραστικα και εγωιστικα).ουσιαστικα σε αυτη την περιπτωση με την σταση σου ενισχυεις τον ισχυρο και δεν προφυλασεις τον αδυνατο ο οποιος για αλλη μια φορα φοβαται να πει την γνωμη του φοβουμενος τις οποιες αντιδρασεις.
οι αδυνατοι χρειαζονται την προστασια ,και πιστευω αυτο ειναι και το νοημα ενος φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης.
τις περισσοτερες φορες αυτο που παρατηρω ειναι να κερδιζει η θρασυτητα και η ειρωνια ορισμενων πανω στην αδυναμια καποιων αλλων,και να αυτοεπιβεβαιωνονται με αυτον τον τροπο.
αυτο γινεται λογω της ασυδοσιας (και οχι ελευθεριας) που εσυ επιτρεπεις ....
ο καθενας απο εμας τα μελη,θα σου πει και την δικη του γνωμη.Εσυ εισαι αυτος που θα επιλεξεις τι θα κανεις και πως θα πορευτεις.
μεχρι στιγμη εχεις επιλεξει να τα αφηνεις ολα στην τυχη τους.
αυτο ειναι μια επιλογη ομως,που εχει τα καλα και τα ασχημα του.
ουσιαστικα νιπτεις τα χερια σου,αλλα καποιοι σταυρωνονται με αυτο τον τροπο....
δεν ξερω αν πιο σωστη αντιμετωπιση ειναι αυτη που λεω η που πρατεις,ολα εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους ....
πιθανοτατα να μη το μαθουμε και ποτε ....
την ιστορια με το γαιδουρι το παιδι και τον πατερα την ξερεις Νικο;Quote:
Originally posted by Empneustns
δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ποτε ευχαριστημενοι ολοι.
Παντα καποιοι θα ειναι δυσαρεστημενοι.Αυτο που προεχει κατα τη γνωμη μου ειναι να υπαρχει μια γραμμη στο καναλι την οποια οριζει ο διαχειριστης.
και θα θελα να πω και κατι αλλο σε αυτο το σημειο.εχω καταλαβει πως η σταση σου ειναι να αφηνεις να εκφραζονται τα ατομα ελευθερα και να βγαζουν τον εσωτερικο κοσμο τους.
τι γινεται ομως οταν τα ατομα που δυσκολευονται να εκφραστουν λογω ευαισθησιας \"πλακωνονται\" απο αλλα ατομα που δεν εχουν προβλημα εκφρασης και που βγαζουν ολο τον εγωισμο τους πανω σε αυτα τα ατομα,μονο και μονο επειδη τα πιο ευαισθητα ατομα δεν εχουν την δυναμη να εκφραστουν.
σε αυτη την περιπτωση επικρατει ο πιο ισχυρος (εκφραστικα και εγωιστικα).ουσιαστικα σε αυτη την περιπτωση με την σταση σου ενισχυεις τον ισχυρο και δεν προφυλασεις τον αδυνατο ο οποιος για αλλη μια φορα φοβαται να πει την γνωμη του φοβουμενος τις οποιες αντιδρασεις.
οι αδυνατοι χρειαζονται την προστασια ,και πιστευω αυτο ειναι και το νοημα ενος φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης.
τις περισσοτερες φορες αυτο που παρατηρω ειναι να κερδιζει η θρασυτητα και η ειρωνια ορισμενων πανω στην αδυναμια καποιων αλλων,και να αυτοεπιβεβαιωνονται με αυτον τον τροπο.
αυτο γινεται λογω της ασυδοσιας (και οχι ελευθεριας) που εσυ επιτρεπεις ....
ο καθενας απο εμας τα μελη,θα σου πει και την δικη του γνωμη.Εσυ εισαι αυτος που θα επιλεξεις τι θα κανεις και πως θα πορευτεις.
μεχρι στιγμη εχεις επιλεξει να τα αφηνεις ολα στην τυχη τους.
αυτο ειναι μια επιλογη ομως,που εχει τα καλα και τα ασχημα του.
ουσιαστικα νιπτεις τα χερια σου,αλλα καποιοι σταυρωνονται με αυτο τον τροπο....
δεν ξερω αν πιο σωστη αντιμετωπιση ειναι αυτη που λεω η που πρατεις,ολα εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους ....
πιθανοτατα να μη το μαθουμε και ποτε .... [/quote]
Και ο \"κακοποιός\" θύμα είναι κλαψ:(:(
Nίκο,θεωρώ πως είμαι ένα απ\'τα μέλη που απευθύνθηκαν στη διαχείρηση δημόσια με επιθετικότητα.Quote:
Ευχαριστώ.
Μπορώ να μιλήσω για την πλευρά μου.
Καταρχάς τη δεδομένη στιγμή ήμουν γενικά επιθετική λόγω της κατάστασης.Θα μπορούσα όντος να μιλήσω πιο ήπια κ με πιο φιλική διάθεση.
Παρόλα αυτά ο λόγος που με ώθησε εκεί κ αφορά τη διαχείρηση είναι πραγματικά αυτό που ανέφερα.Η ασάφεια και το μετέωρο το αν υπάρχουν όροι χρήσης ή όχι.
Στενοχωρέθηκα πάρα πολύ αισθανόμενη ένα μέλος να βρίσκεται βαλλόμενο κ να προσπαθεί 2 μέρες να επιδιώξει την προστασία του φόρουμ τη στιγμή που ΕΝΙΩΘΕ ασχέτως αν είχε δίκιο ή όχι ότι την είχε ανάγκη και ότι είχε προσβληθεί η προσωπικότητά του.
Εκεί αισθάνθηκα την ανάγκη της παρέμβασής σου και το κλείσιμο του θέματος.Γιατί υπήρχε ένας άνθρωπος που δεν ένιωθε καλά με όλο αυτό(κ δεν κρίνω καθόλου τη δεδομένη στιγμή αν είχε δίκιο ή άδικο).
Όλα τα ερωτήματα που έθεσα ήταν πραγματικά ερωτήματα αλλά ίσως με λάθος τρόπο λόγω της φόρτισης.
Όσο για τη διαχείριση κι αν είναι καμμένη ότι κι αν τελικά κάνει,μοναδική λύση σ\'αυτό βρίσκω μόνο πραγματικούς όρους ή σαφήνεια τέλος πάντων όπως είχα πει κιόλας.
Ακόμα κι αν πείτε ότι δεν υπάρχουν όροι τότε κανείς δε θα ρθει να σου ζητήσει το λόγο.
Αν πάλι διασαφηνίσετε ποιοι είναι οι όροι και η τήρησή τους έχει συνέπεια ε πάλι δε θα υπάρχει τόση αναμπουμπούλα πιστεύω.Αλλά αν φαντάζει πως όλα είναι στον αέρα τότε ο καθένας μπερδεύεται και δεν ξέρει τι να ζητήσει ή τι να περιμένει.
Ακόμα κ ένας στα πρόθυρα καυγάς χθες είχε αφορμή πάλι τους όρους χρήσης(στο θέμα της myself σχετικά με τη διαφήμιση).Θα πρέπει να εφαρμοστούν?δε θα πρέπει?
Άποψή μου είναι ένα ξεκαθάρισμα απ\'την πλευρά της διαχείρισης σχετικά με το σκεπτικό λειτουργίας του φόρουμ και αν θες να βάλεις κάποιους όρους τότε να τηρούνται(έστω 5 συγκεκριμένοι για τους ανήλικους,τα greeklish..ότι αποφασίσετε τέλος πάντων)ή έστω παρεμβάσεις όταν καταπατούνται οι όροι που θα αποφασίσετε.
Νομίζω πως χωρίς σαφή οριοθέτηση δε μπορεί να λειτουργήσει καλά τίποτα,ούτε καν ο εαυτός μας...
_Και ο \"κακοποιός\" θύμα είναι κλαψ:(:(
Της ηλεκτρικής καρέκλας... :p ;)
Εγω θα ελεγα οτι οι νομοι των ορων χρησης δεν ειναι ξεκαθαροι ...οπως ολοι οι νομοι αλλιως δεν θα θελαμε τους δικαστες.
Δεν υπαρχει διασαφηνιση υπαρχει κριση του...εκαστοτε δικαστη.
Οποιος νομιζει το αντιθετο ας φερει το συγκεκριμενο νομο χρησης που παραβιαστηκε να γινει μια συζητηση για να δει το αυτονοητο , οτι οι γνωμες πολλες.